god helg

tripptrapp_1

Jeg stikker bare innom for å si GOD HELG! Her hjemme så det slik ut tidligere på kvelden, vi startet et skruprosjekt som heldigvis ikke var av den mest avanserte sorten, så vi ferdigstilte det akkurat i tide til å nyte litt kveld også 🙂 Tipper vi lander på å se et par episoder av Suits, er fortsatt HELT hektet og vi er på sesong 4! Husker flere fortalte meg at jeg kom til å bli lei, men ikke vi 😉 Kanskje fordi vi ser med så lange pauser. 

tripptrapptripptrapp_3

I går kveld rakk vi faktisk å skvise inn både første og andre episode av Frikjent sesong 2 og det var kun fordi jeg endte opp med å amme fra litt over elleve til halv ett. Da kunne vi like gjerne se noe på TV som vi ellers ikke rekker 😉 Jeg ammet ikke i et strekk altså, men det var såpass lange etapper at jeg aldri rakk å sovne. Og fra halv ett i natt sov hun helt til kvart på syv! Og deretter igjen til kvart over 12 i dag. Hun har så lange søvnintervaller at jeg rekker over utrolig mye på dagtid, men til gjengjeld spiser hun nesten hver time fra klokken ni til tolv på kvelden, så jeg er spent på hvordan det skal gå når jeg faktisk skal på et event neste søndag og har barnevakt i noen timer nettopp på kvelden 😉 Jeg har startet pumpemaraton allerede og satser på å fylle fryseren så jeg har nok – ehe. Så krysser jeg fingrene for at hun vil ha flaske, smokken er nemlig et tapt prosjekt. Hun bare brekker seg når vi prøver å gi henne den og BLIR så skuffet. 

tripptrapp_2

Ha en fin kveld og en god helg, dere! Håper dere ser Askepott en av dagene 😉 

36 kommentarer

 1. Anne Åshild

  Askepott har eg sett fleire gonger hærlig film fin fredag til deg og dine

 2. Noe heeeelt annet enn det innlegget handler om, meeen, hvor er amme bhen du har på snapchat fra?

  1. Caroline

   Glammom 🙂

 3. Så askepott i dag 🙂 🙂

 4. Håper dere har hatt en fin kveld!:D
  jeg lurte på hvilke brystpumpe du har? noe å anbefale?
  fikk en datter 4 uker før deg, tenkte jeg skulle kjøpt meg en pumpe nå:)
  Har dere gitt Naia morsmelk fra flaske enda, eller pumper du for å ha i fryseren?:)
  Klem!

  1. Caroline

   Jeg bruker avent sin elektriske, gjorde det forrige gang også 🙂

   Hun har ikke prøvd flaske ennå, så vi må prøve snart med tanke på neste søndag. Hun tar ikke smokk, så jeg er veldig spent på om hun vil ha flaske :O

   Klem 🙂

   1. Kan man amme når man har tatt seg et glass vin?
    Husker fra Nelia at du sa du pumpet deg, men hvor mange timer burde man vente før man ammer etter intak av alkohol?
    Sikkert mange som blir oppgitte over dette spørsmål, men siden du sitter med et vinglass og skriver om amming så bare lurer jeg på hva du anbefaler 🙂

   2. Madeleine

    Ja det spørs da gitt… Ofte lettere med flaske på smukk babyer… I verstefall kan LK
    mate henne på kopp. Det gjør vi på barsel før vi introduserer flaske. (Med kopp mener jeg medisinbeger)

 5. Herregud så heldig du er. Det vrenger seg inni meg når jeg leser sånt.. Hehe. Av misunnelse, ja. Jeg fikk datter nr 2 i juni og fremdeles får jeg sjeldent sove mer enn to timer i strekk. Du som har en baby som sover så mye og som i tillegg ikke trenger å trilles eller sove på fanget på dagtid, trenger jo ikke være sliten i det hele tatt! Det virker som du har flaks på alle områder i livet 😉

  1. Sliten blir man uansett…

 6. jeans brand 😉

  1. Caroline

   Gigi Hadid x Tommy Hilfiger 🙂

 7. Elisabeth

  Suits er bra. Vi har sett 4 første som ligger på Netflix. Venter på sesong 5. 🙂

 8. Hei Caroline!

  Jeg er innom bloggen din hver dag og liker den veldig godt. Det er bare en liten ting jeg har tenkt på en stund som jeg vil kommentere. Jeg synes ikke det forsidebildet du har gjenspeiler deg. Bilde viser en person som har det litt kaotisk og ikke har helt kontroll, ser nesten ut som en partygirl som har festet hele natten og havnet på en seng fult av kaos.
  Det er ikke helt representativt for det jeg opplever du blogger om, som er mer «husmorsting», mote og interiør. Du er så mye mer ordentlig enn det forsidebildet fremstiller deg som. Bagatell altså, men bare en tanke

  Keep up the good work!

  1. Der er jeg veldig uenig! Føler at nesten alle har forsidebilder der de poserer og alt ser tilsynelatende helt perfekt ut (kjedelig og mainstreem..). Caroline har en header som skiller seg ut, og jeg er ganske sikker på at folk som aldri har vært innom bloggen vil bli «fanget» allerede her, nettopp fordi man blir nyskjerrig på hva slags blogg dette er 🙂 Fortsett med det gode arbeidet du gjør Caroline! Får så mye energi og inspirasjon av å titte innom her! Good helg, klem fra fast leser <3

  2. Synes bildet er helt fantastisk jeg, nettopp fordi Caroline er så «perfekt» ellers. Digger bildet!!

 9. Mine to eldste tok smokk med en gang , men minstejenta nektet. Jeg prøvde til og fra i 10 mndr før jeg ga opp ;p Men nå er hu over to år, og det har jo gått veldig fint. Vi gav henne en koseklut/kanin veldig tidlig (egentlig med en gang), og den er hun fortsatt veldig knyttet til. Så den ble en god venn og en trøst og trygghet for henne 🙂

 10. Prøv å test ut andre typer smokker også…Mange som er sære på det området:) En som er mest mulig lik puppen. Flaska bør du starte å prøve ut nå, spes mtp at hun brekker seg av smokken….ER bare en uke igjen…

 11. Passet engang en baby, som skulle unnvære mors bryst for første gang, men altså drikke morsmelk av flaske. Det godtok han på absolutt ingen måte, og til slutt måtte jeg bare ringe etter ‘den ekte vare’. Sikkert smart å øve litt på flaske noen dager i forkant, før barnevakten skal prøve seg. Lykke til!! 🙂

 12. Hadde også smokkproblemer med min datter. Jeg ble anbefalt å forsøke med brillesmukkene som selges på barnevognhuset Rudo på Grønland i oslo. Forsøk med den aller minste størrelsen. De selges kun der. Har ikke funnet de noen andre steder i oslo/Akershus. 🙂

 13. Ser ut som tripp-trapp stol til Naia? 😉 Og i svart for å matche interiøret i nyehuset?
  Her i huset har vi to syke barn, så søvn og alt annet er på et minimum… Men god helg uansett 🙂

 14. Hei! Jeg lurte på hvordan du får slikt design eller format på bloggen? Altså overskriftstype, kommentartype osv..

 15. Kamilla

  Åh, må være digg å endelig nyte et glass vin igjen 🙂 Har du sett «Wine Mom» på youtube? Elsker henne! <3

 16. Drikker du vin halv ti, og ammer en time etterpå? Bare lurer, er gravid selv.

 17. Kristin

  God lørdag Caroline! Elsker virkelig bloggen din, er så deilig å lese og drømme seg bort i ditt «perfekte liv» (som det fremstilles her men hva er nå perfekt), og jeg gruer meg til den dagen du legger opp.
  Bare en liten kommentar; vet ikke om det er ammetåke eller bare mye å tenke på, men har sett noen skrivefeil de siste innleggene! Bare så du er obs på det 🙂 og/å godt/gått og noen småting, men som jeg aldri har set tone særlig av her før… lørdagsklem ❤️

 18. Flott bilde av deg. Første gangen jeg er inne på bloggen din, men det blir nok ikke siste.

 19. Kristine

  Hei!
  Hvor er speilet over sofaen fra? Det så veldig fint ut 🙂

 20. Hei. Jeg har flere ganger stilt direkte spørsmål og prøvd å få i gang en sakelig diskusjon om eksponering av barn i sosiale medier. Jeg kan ikke se at min forrige feks ble postet og tidligere har de ikke blitt besvart. Er jeg ikke saklig nok? Er det noe ved kommentaren som er støtende? Er det ikke et interessant tema? Håper på svar.

 21. Har en datter som ikke tok smokk selv. Kjøpte Avent Shootie smokker på apoteket og babyshop, og de tar han. De er runde i sutten, mens mange andre er ovale. Ville absolutt prøvd meg på de (ligner mer på sutten på flasker enn vanlig smokker også)

 22. maj Sandvik

  Hei! 🙂 STÅ PÅ!! Ikke gi opp ang smokk. Lykke til! Fine tøfler – Er det UGG??

 23. Anne Marie

  Det er godt mulig dere har forsøkt det- men det finnes ekstra små smokker, for premature. for noen hjelper det å forsøke med den. Ikke at alle MÅ ta smokk, men det er no veldig praktisk syns jeg da;) Så kanskje verdt er forsøk. Du får de på apotek.

 24. Hei Caroline 🙂 Har en datter som er 2 dager eldre enn Naia. Hun nekter også å ta smokk, bare brekker seg og begynner å gråte når jeg prøver å gi henne den. Flaske tar hun uten problem, så det går sikkert bra for deg også 🙂 Jeg ble anbefalt en spesialsmokk fra Avent av en venninne, og til min store glede tar datteren min den! Anbefaler deg å prøve den. Tuppen er utformet litt annerledes enn vanlige smokker, så den minner litt mer om brystet 🙂 Lykke til!

  https://www.philips.no/c-p/SCF194_02/beroligende-smokk

 25. Har du prøvd med større smokk?

  Min yngste fikk ikke til smokk før jeg tilfeldig prøvde en for de over 6 mnd’er – da gikk det bedre

  1. Caroline

   Nei, det har vi ikke gjort :O Hele tiden tenkt at den må være mindre 🙂

 26. Marielle

  Hvilken jeans går du med? Utrolig fin:)

 27. Kristine

  Hei, ble så nysgjerrig for det var veldig fint og vi er på utkikk 🙂 Hvor er vinglassene deres fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *