mid season sale hos babyshop

babyshop mid season

Mid season sale er STORT for tiden og ettersom det har vart en stund nå, begynner det å nærme seg slutten, så det gjelder å slå til mens tilbudene ennå er der 🙂 I disse dager får du helt supre priser på alt fra barnevogner til barneklær og alt imellom hos Babyshop – og vi har handlet inn varme jakker, pene kjoler, varme sko og noen matchende plagg til jentene. Dersom du ennå ikke har funnet høstens parkdress og gummistøvler eller vinterens bobledress og ull, lønner det seg å sjekke ut hva Babyshop har å by på. I tillegg har de interiør og leker på tilbud! Og du, ikke glem å sjekke vognposer og tilbehør også 🙂 


 – on sale – 

babyshop mid season_2

jakke mini A ture HER / faux fur the brand HER

babyshop mid season_3babyshop mid season_1

kjole med lange ermer carrement beau HER / fløyelskjole carrement beau HER 

babyshop mid season_5

sko bisgaard HER 

babyshop mid season_4

genser til Nelia HER / body til Naia HER / cardigans HER 


Sjekk ut hele salget HER! Kanskje du kan gjøre noen kupp 🙂 

20 kommentarer

 1. Kristine

  Åååå så fint <3 Nydelig klesstativ forresten! Hvor er det fra? 🙂

 2. Kan du linke de to boksene? I rosa og hvit 🙂 Finner de ikke på jollyroom :/

  1. Caroline

   Ja, selvsagt! De er fra babyshop 🙂 Her er de: https://www.babyshop.no/herringbone-storage-boxes-cameo-pink/p/117022

   Klem 🙂

 3. Camilla

  Hei fine du! 🙂

  Hvor er de to røde kjolene til Nelia fra, de du la ut på Snapchat?

  PS: du stråler helt enormt om dagen, veldig koselig å se!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De er fra Tim og Tia 🙂 Stor klem!

 4. Wuhu! Takk for tips 🙂

 5. Benedikte

  Hei Caroline.
  Dette har jo ikke noe med dette innlegget å gjøre, men så akkurat en snap hvor du snakket til en liten hund og jeg må bare få si: kan Disney være så snill å caste deg som stemme til neste Disney-prinsesse?! Du har jo den perfekte stemmen til det, jeg dåner!

  1. Caroline

   What?!? Nå har jeg hørt det også! Det ville jo vært helt fantastisk! Og tusen takk til deg 🙂 Du kan jo tipse dem! Haha :p

   Stor klem 🙂

 6. Kjære deg. Jeg synes klærne var fine men i overkant dyre selv med salg priser. Jeg unner deg og familie din dyre klær og at du har råd til å kle opp jentene dine. Men gjennomsnittfamiler har ikke råd til slik luksus. Noe du absolutt må tenke på når du anbefaler og tipser.

  1. Dora. Luksus ? Dette er da ikke luksus. Veldig rart at det må kommenteres på når Caroline legger ut både fra Zara og Babyshop at det er luksus og ikke noe vanlige gjenomsnitts familier har råd til. Alle har nok ikke råd til, men økonomien i Norge hos veldig mange er sterk, og dette er absolutt ikke luksus, Veldig veldig mange handler da på babyshop, og det er ikke unormalt dyre ting noe av dette. Hun kan da ikke kjøpe ting og tipse om klær som skal passe for enhver, det må da være ting caroline og familien selv ønsker å kjøpe og bruke

 7. Reidun

  Hei fine du <3
  Så masse flotte klær og tips, du er snill som deler.
  Jeg synes de rosa eskene med lokk var så flotte, husker du hvor du har fått tak i de?
  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   De er kjempefine 🙂 Her er de https://www.babyshop.no/herringbone-storage-boxes-cameo-pink/p/117022 🙂

   Klem 🙂

   1. Reidun

    Du er bare superskjøn og supersnill<3
    Tusen takk <3
    Masse klemmer til deg

 8. Veeeldig mye rosa da!

  1. Caroline

   I innlegget eller på salget? :p Nelia liker som regel rosa kjoler og klær, selv om hun fint bruker andre farger også. Har aldri skjønt styret med farger når det kommer til barn og kjønn, de klarer jo fint å velge selv når de er i denne alderen og dersom mor og far vil ha rosa til jenter og grønn til gutt så må vel det være ok – samtidig som det er helt ok med rosa til gutt og grønn til jenter. Variasjon er jo supert og Nelia har alltid hatt en garderobe med veldig mange flere farger enn rosa 🙂 Det er bare å bla i bloggen – om man gidder 😉

 9. Henriette Kristine

  Hei!
  Jeg er en fast leser av bloggen din, og har vært det i mange år. Jeg synes det virker som at du og din familie har et harmonisk hjem. Selv skal jeg flytte sammen med kjæresten min snart, og lurte på om du kunne lage et innlegg om tips til det å bo sammen 😀 Det hadde vært veldig interessant å lese om hvordan dere løser hverdagens utfordringer, f.eks både før og etter at dere fikk barn.

  Mvh Henriette

  1. Caroline

   Klart jeg kan! Hva slags tips tenker du på sånn helt spesifikt? 🙂

   Klem!

 10. Cecilie

  Hvor kjøpte du kleshengerne? Kan du linke dem er du snill? <3

  1. Caroline

   De er fra Lisbeth Dahl 🙂

 11. Hei <3 Dette passer lite til dette innlegget, men kan du lage et innlegg om tips til menssmerter? Sliter skikkelig med å finne gode tips som passer for meg 🙂 Nydelige klær til 2 vakre piker <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *