SELFIE

selfie3

Dette er ikke et betalt reklameinnlegg på noen måte, men min gode venn Espen Hilton har gitt ut bok! Og det må skrives om! Boken dumpet visst ned i postkassen min allerede i går, men jeg visste ikke at den hadde kommet, så da jeg mellom burpees-slagene i dag tidlig gikk gjennom posten som lå på treningsrommet, ble jeg supergira da jeg så at det var den som lå i en av pakkene! Så gira at jeg gjennomførte en ganske slett styrkeøkt, for jeg ble heller stående og bla i den, og så våknet plutselig Naia. Sånn kan det gå 😉 

selfie_espen

Boken heter SELFIE – fra mobbeoffer til toppblogger og Espen forteller sin sterke historie om hvordan han har klart å bygge seg opp igjen etter flere år med mobbing. Han er uten tvil den morsomste mannen jeg kjenner og jeg har vel aldri møtt noen med MER energi enn meg selv før jeg møtte ham. Fantastisk! Vi møttes første gang da vi begge var med som dommere i Det Nye-jenta i 2014, og jeg tenkte aldri tanken på at Espen noensinne kunne vært utsatt for det han har vært utsatt for – han er en så selvsikker og utadvendt mann som byr så mye på seg selv at det er umulig å ikke trekke på smilebåndet, eller føle seg litt truffet når han er hakket for direkte 😉 Han var den som roet meg ned om jeg var nervøs før opptak og den som alltid fikk meg til å slappe av fordi han bryr seg så lite om hva alle andre mener, og derfor ble jeg så overrasket da han fortalte meg historien sin. Derfor er jeg enda mer imponert over at han har kommet dit han har kommet i dag. Jeg har allerede bladd meg gjennom hele boka og elsker bildene i den! Her finnes så mange fine og uhøytidelige selfies samlet på et sted, med enda viktigere ord knyttet til. Jeg gleder meg til å lese alt som står også, og jeg har allerede skjønt at boken byr på både mye latter og også noen tårer. Jeg har også fått lov til å være med i den og det er jeg kjempeglad for 🙂 Gratulerer så mye med alt du har oppnådd, Espen! 

selfie_espen_1


Her hjemme har bare dagen gått sin gang som den ofte gjør for tiden. Naia og meg, og så Nelia, Lars-Kristian, Naia og meg etter klokken fire. Kjempefint ♥ Og nå skal jeg i gang med å filme en liten video! Håper dere har en fin kveld ♥ 

18 kommentarer

 1. HENNY88

  Fy flate så vakker du er på det øverste bildet

  1. Caroline

   :O tusen takk, Henny!

 2. Silje B

  Digger at du viser frem boken «Selfie» med nettopp en selfie! Viser bok en gang hvor gjennomført bloggen din er!

  1. Caroline

   Passet jo så bra 😀 Tusen takk, Siljen 🙂

 3. Det renner ut med bøker fra bloggere for tiden, og jeg kjenner jeg lett blir litt smålei av hele trenden. Men Espen Hilton har jeg for det første veldig sansen for som person. Og med en sånn historie kjenner jeg at den kanskje kan være verdt å lese. Det er inspirerende med folk som går gjennom tøffe perioder i livet men som ikke lar det definere hvem de er. Jeg liker sånn 🙂

 4. Hei! Du har sikkert fått dette spørsmålet tusen ganger, men vet du hvor enhjørning-bamsen på bildet i headeren din er fra? 🙂

  1. Caroline

   Haha, det spørsmålet har jeg aldri fått før :p Jeg vet ikke dessverre :/ De hadde lånt bamsene på en lekebutikk, det er alt jeg vet :p

  2. De har faktisk noen ganske så kule enhjørninger i den str der på europris helt nye ✌ kjøpte til dattera mi idag hun DIGGA den

 5. Hei, vil du dele dine skjønnhets rutiner med oss? vet du har gjort det tidligere, men begynner å bli en liten stund siden:( God helg<3 Selena

  1. Caroline

   Tenker du på sminke? 🙂 Klem!

   1. Selena

    nei beklager var litt upresis der. Tenke mer på rutiner ift hudpleie. klem

   2. Aleksandra

    Jeg savner også det! Lenge siden det har vært et tema, (hvis man ikke teller med Zo skin -innlegget)
    Jeg syns kanskje det ville vært interessant om du laget noe nytt og kanskje ikke det mest tradisjonelle sminkeinnlegget, men kanskje litt sånn kjerringråd/diy-tips/personlige tips som funker for deg?
    Og kanskje sånn små «survival-tips» – f.eks. hvordan man kan pose for et bilde uten at man skal få lys på nesa (du vet det lyst som kun treffer nesa, og som får den til å se ut som en diger lys trekant som ikke står til fargen på ansiktet ditt, haha? ) Eller når øyene og områdene rundt kommer skikkelig når lyset er rett ovenfra? Jeg syns hvert fall det hadde vært både orginalt og veldig spennende 🙂

   3. Theresa

    Skriver under på Aleksandra sine forslag

   4. Christine

    Hei! Jeg liker å lese skjønnhetsinnlegg. Det er utrolig koselig med både sminketips (favoritter akkurat nå, hvilke sminkekoster du liker best osv.) og også kroppspleie, -du har jo hatt innlegg før, men det er fint å lese om hjemmespa og produkter du liker å benytte. Gjerne med begrunnelser (hvorfor du liker den og den). Grunnen til det er vel at du har blitt sminket av mange profesjonelle og sikkert har plukket opp tips, du får prøvd ut en del som blogger og du liker å sminke deg- dermed en fin kilde til inspirasjon og informasjon når man drukner litt i muligheter (luksusproblemer åpenbart, men allikevel).
    Ha en fin helg!!

 6. Heihei! Kan du lage et innlegg om hvordan du mikset den drikken på snapchatten din? Så veldig god ut 🙂

  1. Caroline

   Kjempegodt! Det er bare 1 dl. kaffe 1 dl. melk og proteinpulver (sjokolade) 🙂

 7. Hadde vært så mye bedre å lese innleggene dine om du kunne delt opp teksten litt:) Blir så laaaang tekst uten noen avsnitt, tungt for enkelte;)

 8. Hei
  Der var den flotte blusen din igjen, hvor har du kjøpt den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *