luksus vs. budsjett

velour aw16

– foto bulls – 

Nå er det ages siden forrige gang det var snakk om luksus budsjett her, så nå synes jeg virkelig det er på tide! Velour gjør comeback i år som i fjor og denne sesongen er stoffet å se på alt fra pumps, vesker og smykker til kjoler, bukser, jakker og topper – til og med slips! Senest for et par dager siden handlet jeg årets første velourplagg, en superfin jumpsuit fra BikBok. Ikke nok med det, men jeg har utrolig lyst på litt tunge velourmøbler i vårt nye hjem OG jeg har selv designet et par superlekre pumps for Bianco – i nettopp velour. Altså har jeg mer eller mindre velour på hjernen og synes et antrekk blir hakket mer glamorøst dersom du tilføyer for eksempel pumps i dette stoffet eller for eksempel en veske. Sistnevnte mangler jeg fortsatt i klesskapet, men jeg har virkelig drømt meg bort i noen fantastiske fra blant annet Saint Laurent de siste dagene. Litt usikker er jeg på om det er verdt investeringen, ettersom dette stoffet er så virkelig aktuelt akkurat nå – og nettopp derfor lurer jeg på om det rett og slett er bedre å gå for en budsjettvariant. Jeg har i hvert fall funnet noen superfine som nesten er gratis sammenlignet med originalen! 


luxury vs. budget 

luksus budjsett veske velour

luksus fra saint laurent / budsjett gina tricot 


Hvilken ville du valgt? Og hvilken likte du best? 🙂 

42 kommentarer

 1. Jeg ville valgt budsjett. Syns det blir litt Harry å flashe merket YSL på den måten. Ser falskt ut. Litt velour er flott men kan lett bli litt over the topp. Vanskelig for oss med litt ekstra former kan velour også være. Så budsjett for meg.

 2. Den billigste vesken fra Gina Tricot var KLART den fineste!!

 3. Nå sier jeg bare min mening om Saint Laurent veskene: Snakk om kjerring vesker!! Det første jeg tenkte på når jeg så de var: Gamle damer…. Så de veskene er LANGT utenfor det jeg liker.

 4. Liker ikke sånne vesker 🙂

 5. Ingen av dem!!!!! Haha 😉

 6. Eva Veronika

  Tar du utfordringa og legger ut ett bilde av deg selv UTEN sminke? Og hvis IKKE kan du legge ut ett innlegg hvorfor du ikke vil det?

  1. Enig, naturlig skjønnhet er vakkert<3

  2. Wow, er det så veldig gøy å mase om? Det har vi da sett mange ganger før… skjønner ikke den facinasjonen med å se folk uten sminke.

 7. Hadde jeg hatt råd ville jeg valgt Saint Laurent, men det er en fjern drøm :p Så det får bli Gina sin:)

 8. Jeg syns den nederste fra Gina tricot var fin. Hvilken velour jumpsuit kjøpte du? Den som heter Gracie?

 9. Mildrid

  Selvfølgelig det billigste

 10. De veskene er ikke fine engang :/

 11. Hei 🙂 Ikke relatert til innlegget, men jeg spør her likevel: Kan jeg få lov til å bruke bildet av genseren med skyen på til strikkeoppskriften min? Det er jeg som har laget den 🙂 Bildet vil da bli brukt i selve pdf’en med oppskriften, på Ravelry.com (side for strikkeoppskrifter) og på instagram. Selvfølgelig skal jeg kreditere deg 🙂

 12. Synes faktisk de budsjett veskene var finest! Må ha en i burgunder <3

 13. Ingrid Grace

  Jeg synes alle veskene var pene. Jeg hadde valgt de to grønne veskene, det er fordi jeg har den type farge som en del av min utvidede basisgarderobe. Det er vakkert med den mørkerøde eller burgunder fargen også, men hos meg passer det mørkegrønne mer inn i garderoben min.

  Artig at det finnes så flotte vesker som er rimelige også, at det ikke bare er designerveskene som er vakre men også de som koster en god del mindre. Jeg hadde glatt kjøpt den mørkegrønne fra YSL hvis jeg var på jakt etter en slik veske. Men jeg har allerede en som ligner litt.

  Så om jeg skulle valgt blant disse fire veskene og ikke tatt hensyn til hva jeg allerede har, så hadde jeg valgt både den billige og den dyre av de som er grønne. Klassiske i stilen er de dyre også, de går ikke totalt av moten om ett eller fire år eller mer selv om fløyel og velour er noe inne i motebildet akkurat nå.

  Ha en fin kveld videre. 🙂

  Ingrid Grace

 14. Liker godt dyrt vs billig! 😀

  Gjerne flere slike blogg innlegg ! 😀

 15. Synes luksusvariantene, spes. den grønne Ysl-en, var råfine !! Oooh 😉

 16. Martine

  Den rød YSL er til å dø for, men som du sier. Er det bare «for now?». Enig med en kommentar oppi her om at hvertfall den grønne YSL vesken er en smulle «kjerring».. Men utenom det så skulle jeg gjerne hatt en YSL selv. Men i dette tilfellet måtte det blitt billigversjonen. Handler kun mer klassiske vesker fra de dyre designerne 🙂 De fra Gina var jo faktisk veldig fine!

 17. Den vinrøde fra YSL var jo helt stunning, og du har jo absolutt fortjent å skjemme deg selv litt bort 🙂 Ser frem til å se styling uansett hvilken du lander på!

 18. Billig og gi til veledighet

  1. +1 på den! Tenk så mange barn som kunne fått mat for den summen som den dyre vesken koster. Regner med at du Caroline har nok av dyre vesker. Men du gjør jo som du vil selvfølgelig.

  2. Så fint at mange har råd til begge deler, tenker jeg.

 19. Kjersti

  Ingen av dem, ikke min smak og blir litt harry.

  1. Enig!

 20. Den svære YSL merket i gull blir over the top for min del! 😛

 21. Likte begge de to røde! Synes kanskje YSL var finest, men ikke så mye finere at jeg ville betalt det tidobbelte

  1. S.Helene

   Tidobbelte? Vi snakker 60 gangen her faktisk 😉

 22. Nei takk til alle. Kan være så «in» som bare det – ingen av de er fine å se på 🙂

  1. Jeg er veldig enig med deg 🙂

 23. Uten tvil de billigste!! Ikke fordi de nødvendigvis er billigst,men de var absolutt enklest og finest 🙂 …mere stilren! Når det er sagt har jeg aldri kommet til å bruke så mye penger på en veske som de merkeveskene uansett,de er ikke alltig stiligst men vi betaler for merket. Kjøper vil billig kan man lettere skifte ut med god samvittighet hvis vi går lei 😉 Også pynter det like fint og maaassse penger spart til noe mer fornuftig 🙂

 24. Hei! Bruker du fortsatt Ricci Grande hårbørste fra Mast? Evt hva bruker du til å gre håret ditt med?

 25. Ville absolutt valg en billig-variant. Tror velour vil gå fort av moten igjen, og bli harry.. Når man først kjøper så dyre vesker ville jeg valgt noe mer tidløst 🙂

 26. Elisabeth

  ‘Smaken er som baken’, damer og det er helt supert det. Noe/noen for alle 😉
  Glad torsdagskveld fra Elisabeth

 27. «Luksus vs. budsjett»? Burde heller kalles «luksus vs. hva vanlig folk har råd til». Prøver ikke å være frekk, men det er sannheten.

  1. Altså, jeg er «vanlige folk» som du her refererer til, som sykepleier er lønna mi midt på treet. Men om jeg sparer, har jeg da vitterlig råd til ei dyr veske om det er så om å gjøre. Har flere som koster mye, men enig med Caroline her i at disse veskene er så spesielle at de kanskje blir brukt bare en kort periode.

   1. Enig med deg, Frida!

  2. Haha, godt poeng faktisk! Vi bruker ordet budsjett for billig her i landet, men budsjett er jo egentlig ikke synonymt med billig:p

 28. Så fint innlegg! Se gjerne mitt klesinnlegg https://volvofrue.blogg.no/1476966031_ohh_my.html

 29. Jeg ville valgt budsjettvarianten hvis jeg skulle velge en. Da fordi jeg aldri ville prioritert å bruke så mye penger på en veske 😉 Men jeg liker ikke velour særlig godt, så hadde nok ikke kjøpt noen av disse veskene uansett pris.
  Ja takk til flere luksus vs budsjett innlegg foresten, alltid like gøy! 🙂

 30. Nei takk til alle. Enig med de kommentarene om at det er litt harry og kjerring med veskene fra YSL. Dessuten kommer en slik veske til å bli brukt utrolig lite, velour i disse fargene passer ikke til spesielt mye. Passer til julen, men neste jul er de ut sikkert og det er noe annet. Nei takke meg til, hadde heller brukt pengene på en reise, en sykkel eller et helt nytt, tidløst antrekk:-)

 31. Ingen av dem, liker overhodet ikke de veskene.

 32. Karoline

  Her likte jeg faktisk veskene fra Gina Tricot bedre enn YSL. Tror en av den billige varianten kan komme godt med til julesesongen 🙂 Ha en fin kveld Caroline 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *