nok en biltur

SeHer_2

God morgen fra Sarpsborg! Denne oppdateringen skulle egentlig komme i går kveld da vi kom fram, men så skjedde det så mye annet at klokken plutselig var halv elleve da jeg endelig fikk litt tid til overs – så da sier jeg hei litt tidligere i dag i stedet 🙂 Vi er her på grunn av kontraktsmøte for huset som skal foregå senere i dag og ville reise i går kveld i stedet for i dag, veien er plutselig ganske lang og det er godt for begge barna å slippe så lange strekninger på en og samme dag. Det blir så deilig å komme på plass her for godt, men overtagelse og alt som skal skje på nyåret virker så langt fram i tid at jeg har vanskeligheter for å se for meg alt sammen. Jeg gleder meg SÅ til vi er midt oppi alt! Og dette er vel første gang i mitt liv at jeg håper juletiden går fort, for da er både oppussing og innflytning rett rundt hjørnet. Eller nei. Det trekker jeg tilbake. Jula kan egentlig alltid vare og vare – jeg har gledet meg siden september! I går spiste jeg årets første pepperkake og er ganske høy på det fortsatt 😉 Jeg vet det er tidlig, men små gleder. Mamma kjenner meg heldigvis så godt at hun gjorde lurt i å kjøpe inn mer enn én boks 😉 

SeHer_5

Uansett! Disse bildene har en hensikt, det lover jeg! Jeg er nemlig nominert i kategorien «Årets Blogger» av Se & Hør og hadde blitt SÅ glad om du vil stemme på meg dersom du synes jeg fortjener det. Det kan du gjøre HER. Nominasjonen foregår under årets kjendisgalla som er 6. november, så jeg håper at jeg får dratt dit. Det er i hvert fall planen om alt går knirkefritt med barnevakt, og jeg har allerede funnet meg kjole for anledningen 🙂 Håper den kommer fram i tide! 


I dag tar jeg meg treningsfri og kjenner at jeg trenger det, for jeg er SÅ støl i absolutt hele kroppen etter å ha kommet skikkelig i gang på treningsfronten igjen. Bah. Hadde glemt hvor vondt det kan gjøre – haha! Første på planen i dag er en telefonkonferanse om et par timer, og så skal vi innom fotografen her for å se på nyfødtbildene av Naia før det er kontraktsmøte 🙂 Vi sees mellom slagene! Ha en kjempefin tirsdag så lenge ♥ 

48 kommentarer

 1. Done 😀 I hope You win 🙂
  Hilsen fra Polen 🙂

 2. jeg vet ikke om noen som legger så mye arbeid bak bilder og innlegg som det du gjør Caroline, min stemme går til deg! Du fortjener virkelig å vinne. Håper andre skjønner hvor mye jobb du legger i bloggen din, selv om du i utgangspunktet nå skulle hatt mammapermisjon som resten av oss kvinner har som er i jobb. – så levere du alltid! Tvi tvi og stor klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk, Lise! Jeg blir så glad 🙂 Stor klem 🙂

 3. Herlige Caroline, jeg har stemt på deg flere ganger!! 🙂 Du fortjener virkelig å vinne – jeg heier på deg! Ønsker deg en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Håper du har hatt en fin dag <3

 4. Ingrid Kaggerud

  Hei! Litt tilfeldig kommentar når det kommer til innlegget, men jeg lurer på om du kunne lagt ut et detaljert innlegg for du skriver hele treningsprogrammet ditt? Gjerne styrke, siden det er det jeg trenger hjelp til å finne øvelser på. Men også gjerne intervaller som man kan teste ute. Er uten medlemskap på treningssenter for tiden siden jeg sparer til å flytte ut og må da ty til naturen og matten hjemme! Hadde satt stor pris på det. (Om du ikke ønsker å lage innlegg om det, kan du alltids maile meg det, om du er villig til å dele det 🙂 )
  Har så klart allerede stemt på deg (dagen man først kunne gjøre det) og ha en strålende dag videre!

 5. Hei! Kan jeg spørre hvilken utedress/klær du bruker til Nelia nå? Spesielt i barnehagen, synes det er veldig vanskelig den overgangen der vinterdress er for varmt og vanlig jakke og bukse er for kaldt :-/

 6. Vær litt forsiktig med mye pepperkaker når du ammer Caroline, endel som får vondt i magen. Bare ett tips:)

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Det gikk heldigvis fint 🙂

 7. Har stemt på deg 🙂 Du fortjener det VIRKELIG! Tipper både jeg og alle andre ikke forstår hvor mye tid og sjel du legger inn i denne fantastiske bloggen egentlig..

  1. Caroline

   Tusen takk, Maja! Det setter jeg stor pris på 🙂

 8. Hei! Meg elsker blogger din og får så mye inspirasjon av deg. Jeg har stemt på deg, håper du vinner. Kan jeg spørre hvor genseren er fra?

  1. Caroline

   Tusen takk, Merete! Den er fra Ganni 🙂

 9. Hei!

  Mulig noen har spurt om dette før uten at jeg har fått med meg svaret, men når får vi se ansiktet til Naia? Forstår det hvis dere har endret standpunkt og ikke ønsker å eksponere barna, men Nelia er det jo ofte bilder av.

  1. Caroline

   Naia dukker nok opp på bloggen etter hvert hun også, når det føles naturlig 🙂

  2. Benedicte

   Synes vi har fått se masse nydelige bilder av Naia jeg 🙂

 10. Åh, hvor har dere kjøpt bokser med pepperkaker? Jeg vil ha!! Lykke til i dag 🙂

  1. Caroline

   De kjøpte dem på Europris 🙂

 11. Om nogen fortjener det, så er det da du Caroline, som fortjener det.
  Jeg har allerede stemt på dig både på pc, ipad og iphone.
  Kan man stemme hver dag eller blot denne ene gangen ?

  De bedste hilsner fra Danmark 🙂

  1. Caroline

   Du er så god, Janne! Tusen takk for det! Det er mye mulig man bare kan stemme en gang, jeg er ikke helt sikker :/ Stor klem 🙂

 12. Har dere vert på Nordkapp? Les vår opplevelse fra Nordkapp og enda flere turer! 🙂 https://volvofrue.blogg.no/1476710360_nordkapp.html

 13. Hvor er genseren fra?

 14. Karoline

  Har selvfølgelig stemt på deg 🙂 daglig leser av bloggen din hvor jeg får like mye inspirasjon hver dag:-)

  Forresten, jeg klarer ikke finne tilbake til innlegget du skrev hvor du nevnte noe om en treningsdagbok. Det er vel en stund siden. Er på utkikk etter en god treningsdagbok hvor jeg kan loggføre og dokumentere med nok plass for hver dag. Har du noe å anbefale og en lenke til hvor jeg kan få bestilt?

  1. Caroline

   Tusen takk, Karoline 🙂 Jeg har god erfaring med treningsdagboken til Get Inspired, synes den er kjempefin og inneholder akkurat det jeg trenger av notatsider i hvert fall 🙂

 15. Stemmer på degp Hvor er den flotte genseren fra?

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann! Så hyggelig 🙂 Den er fra Ganni 🙂

 16. Hei. Hvor er genseren fra ? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 17. Til neste år er du kanskje nominert til Årets Interiørblogg 😀

  1. Caroline

   Haha, det hadde vært gøy! Men der er det SÅ mange flinke at jeg ikke føler at jeg er i nærheten 😉 Stor klem!

 18. Hei Caroline !
  Nå har du fått min stemme Elsker blogger din , og jeg håper virkelig at du vinner Ingen andre har en så
  bra blogg, du skriver veldig godt og tar nydelige bilder. Du har også stor variasjon I innleggene dine …masse lykke
  til ♥♥
  PS .. tipper kjolen er rålekkert ♥♥
  – Bodil –

  1. Caroline

   Så innmari hyggelig, Bodil! Tusen takk <3 Stor klem!

 19. Stemmer på deg og ingen andre

 20. Stemmen min går selvsagt til deg! Er takknemlig for all inspirasjon og glede du deler:-)

 21. En velfortjent stemme fra meg 🙂 Er så glad i bloggen din 🙂

 22. Hehe, måtte nesten lete etter deg i den kollasjen Se og Hør har laget! Du har forandret deg de siste årene 🙂

  Tips til blogginnlegg som kanskje krever noen timer jobb! Hadde vært gøy å se en post om deg, der du forteller litt om det året du startet å blogge(kanskje før?) og helt frem til nå. Der du legger ved bilder om hvordan du har forandret deg.. F.eks. Jeg tipper du kanskje ikke ville valgt å bruke noen av de tingene du designet for Nelly for noen år siden?:) Hadde vært gøy om du postet et outfitbilde som er noen år gammelt der du overhodet ikke kunne brukt det samme den dag i dag!

  ps. har selvfølgelig gitt min stemme til deg … 🙂

 23. Har selfølgelig stemt på deg:-) Min favoritt i flere år no <3 Du ER så flink og eg gleder meg alltid til neste blogginnlegg:-D Blir så provosert over folk som hakker ned på bloggere. Greit, det finst mange useriøse blogger der ute men da har de ikkje vert innom din for du er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k 🙂
  Ønsker deg og dine alt godt. Stor klem:-)

 24. Marlene b

  Stemt på deg 🙂 Lykke til:)

 25. susanne

  Klart jeg stemte på deg snuppa <3 Ingen over, ingen vedsiden! Du skiller deg ut kvalitetsmessig på mange områder 🙂

 26. Min stemme går definitivt til deg! Du er den beste bloggeren jeg vet om! Og jeg blir så fascinert over hva du legger ut, alle innlegg er spennende og matoppskriftene er helt supre! Du er best❤️

 27. Min stemme går definitivt til deg! Du er den beste bloggeren jeg vet om! Og jeg blir så fascinert over hva du legger ut, alle innlegg er spennende og matoppskriftene er helt supre! Du er best!

 28. Bloggen din er gjennomført, og alltid har bra bilder. Leser ikke daglig, men ser innom av og til for inspirasjon.
  De andre bloggene på lista leser jeg aldri, så jeg stemte selvfølgelig på deg:)

  Ser at Nelia er glad i hest.
  Gi beskjed, så kan hun komme å hilse på hestene våre.

  Ha en fin dag 🙂

 29. Har stemt på deg Caroline! Flotte bloggen, nydelige bilder, masse variasjon og inspirasjon.

 30. Har selvfølgelig stemt på deg! Er det noen som fortjener Årets Blogger, er det virkelig deg! Du gjør en utrolig bra jobb 🙂

 31. Stemmen min har gått til deg! Du har en blogg ut av en annen liga, og legger virkelig utrolig mye bak bilder, tekst og bloggingen. Utrolig gjennomført og imponerende!! Håper virkelig du stikker av med denne prisen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina 🙂

 32. Hva med å finne en kjole fra skapet ditt? Tipper du har kjempe mange fine der:-) Må det kjøpes ny kjole til hver anledning? Hva tenker du om det? Ser jo nesten aldri at du går med samme ting to ganger

 33. Stemt mange ganger og igjen nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *