starting fresh

trening_mandag_8

Wup! Gjett hvem som fant pulsklokken sin igjen her om dagen OG som oppdaget at den ikke er ødelagt likevel? Det er meg! Tenk at det kan gjøre meg så gira og så glad, det er jo ganske sykt. Men seriøst, pulsklokken gir innsatsen min et løft som ikke ligner noe annet og jeg VET at gjennomsnittspulsen min øker med sånn ca. 100 prosent bare jeg har klokken på armen slik at jeg kan følge med. Det er ren motivasjon, rett og slett!

trening_mandag_7

Så jeg er happy og trening de siste dagene har vært skikkelig morsomt, gleder meg bare til fortsettelsen. Det var heller ikke noe problem å komme seg opp i dag og være fit for fight før klokken åtte. Når jeg starter såpass tidlig rekker jeg også å både dusj og å fikse meg før Naia våkner i 10-tiden (eller 11-tiden) så det er rett og slett vinn-vinn! Føler meg som et nytt menneske når jeg starter dagen på denne måten. Så nå er jeg supergira på endorfiner og har allerede fått jobbet meg gjennom noen eposter. Neste på lista er å pakke skift til både meg selv og begge jentene, for ja – vi skal på road trip igjen 😉 

trening_mandag

Og før jeg glemmer det! Kikket litt på en film mens jeg trente her om dagen og dette er kanskje første gangen jeg nevner en film som jeg virkelig IKKE anbefaler. Utdrikningsslaget?! Den var rett og slett så elendig at jeg egentlig er litt sur på meg selv for at jeg har kastet bort godt over 1 time av livet mitt på denne. For en gjeng med dårlige venninner og for en håpløs handling og elendig, barnslig humor med skikkelig slett innsats fra skuespillerne. Synes i hvert fall jeg. Greit nok at den tok seg opp litt mot slutten, men det forsvant liksom i alt det dårlig som allerede hadde vært. Ikke se denne! 

trening_mandag_1

Håper dere har en deilig ukestart, forresten 🙂 

37 kommentarer

 1. Så flink og effektiv du er 😀 Applaus! Og takk for at du nemner film som ikkje er verdt å sjå. Det verste eg veit eg å kaste vekk tida på elendig underholdning 😛 Men sjeldent folk seier det, det blir ofte heller trukke fram kva filmer som er BRA. Så takk, då unngår eg å gå på enno ein smell 😉

  Håper du får ein fin måndag 🙂
  Klem <3

  1. Caroline

   Haha, bare hyggelig 🙂 Håper du får en fin dag, skjønne du!

   Stor klem 🙂

 2. Enig. Kleineste filmen jeg har sett…. var skikkelig muggen etterpå selv.. så den med to venninner. Og jeg utbryter når den endelig er ferdig at fytti for en eeeeleeendig film!!!!! Men de var totalt uenige…. OMG! At den i det hele tatt har kommet på film!!!!!Blir irritert bare av tanken!!!

  1. Caroline

   Hahah, blir det selv. Utrolig kjip film :/ Får forhåpentligvis advart noen med denne bloggposten i det minste 😀

 3. Lurte på hvor tightsen fra snapchat er fra? Den grønne? Så veldig fin ut! Ha en finfin mandag!

  1. Caroline

   Den er fra Casall 🙂

   Klem 🙂

 4. Så enig med deg om den filmen! Den var grusom. Jeg fikk vondt i magen. Fysj så slemme de venninnene var. Skjønner ikke hvorfor den ble en «hit». Jaja. Ha en fin uke! 😀

  1. Caroline

   Ble den en hit? Så ille :O Kan ikke skjønne hvorfor :O Ha en fin uke du også, Mari 🙂

 5. Utdrikningslag ? Hva heter den på engelsk?

  1. Caroline

   Utdrikningsslaget :p Bachelorette heter den på engelsk 🙂

 6. Flink du er Caroline! Kunne ønske jeg også rakk å trene før jobb, men ser frem til en killer økt i kveld 🙂 Ønsker deg en strålende fin mandag og uke 🙂 Klem til deg!

 7. bra brand?:)

 8. Jeanette

  Det er så deilig med morgentrening! Finnes ikke noe bedre .Her om dagen trente jeg om ettermiddagen,og det ble jo bare helt feil 😛 Endte jo med at jeg ikke fikk sove om kvelden,var så gira. haha

  1. Caroline

   I knooow! Skjer med meg også :p

 9. Kristine

  Kan jeg spørre hvor du kjøpte pulsklokken du har på deg her? 🙂 Og husker du prisen? <3 Håper dagen din er fin!

 10. Hei!

  Ble litt nysgjerrig, hvilke øvelser gjør du med foam rolleren? Jeg bruker selv en slik til å løse opp muskelknuter her og der.

  Takk for en fin blogg! 🙂

  1. Caroline

   Det gjør jeg også, synes den er kjempegod å bruke om jeg er litt ekstra støl 🙂 Gjør noen øvelser som jeg lærte av min gamle PT 🙂

 11. Jeg skjønner at du lever av annonsesalg, men de fire siste innleggene har alle en form for sponsing. Uinteressant, spør du meg. Liker ellers bloggen din godt!

  1. Caroline

   Annonsesalg og spons er ikke det samme, og det er synd at noen tror det. Jeg er pliktig til å merke innlegg som inneholder et eller annet som er sponset, selv om det er lenge siden jeg mottok dette treningstøyet så må jeg merke det. Jeg får ingenting for det, annet enn «gratis klær» som jeg også må skatte av. Annonseinnlegg har jeg ca. 2 ganger i uken.

 12. Denne bloggposten kom 1 dag for sent! Jeg så nemlig samme film i går, og satt konstant og tenkte at den tar seg sikkert opp. Makan til kleinhet og billige «selvfølgeligheter» gjennom en hel film har jeg vel aldri sett. Det er halvannen time jeg aldri får tilbake!!

  1. Caroline

   Noooo! Så sinnsykt kjipt :O

 13. Klarte ikke se filmen ferdig jeg, den var bare så altfor elendig:p

  1. Caroline

   Haha, føler med deg! Den tok seg faktisk opp etter hvert, men fortsatt elendig :/

 14. Så herlig med treningsglede 🙂
  Har ikke sett den filmen, og den har heller ikke fristet. Tipper jeg ikke kommer til å se den nå 😛

 15. Hei
  Lurer på hva slags type extensions du bruker.
  Ønsker ikke lenger hår men kun noen få for fylde.
  Og da noe som sliter minst.

 16. Hei Caroline! Fy søren, er så vilt imponert over deg! Du er sikkert oppe om natten, men spretter opp og sprer DEN energien her på bloggen! Kan du skrive litt om hvordan det har vært å trene etter fødsel, og ikke minst hvordan du har gått frem? God klem

  1. Caroline

   Tusen takk, det er så hyggelig å høre! Trening gir meg mye, det er i hvert fall helt sikkert 🙂 Det kan jeg gjøre! Hadde vært fint som et innlegg 🙂

 17. Fikk mail fra Netflix om at de anbefalte den filmen til meg basert på hva jeg hadde sett før. Syns heller ikke den var noe bra, dårlig story med slemme venninner!
  Ha en god kveld:)

 18. Nå klarte du nesten å motivere til og med meg til trening

  1. Caroline

   SÅ bra :p

 19. Hvilket merke er det på pulsklokken din. Har aldri prøvd dette selv, men har lyst til å kjøpe. Hvordan bruker man den/fungerer den?

  1. Caroline

   Dette er en suunto ambit 2s, helt super 🙂 Har skrevet om den her: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/10/13/ukens-lesersporsmal-pulsklokke/

 20. Kristine

  Kan jeg spørre hva slags tredemølle du har? Har sikkert svart på det før, men… 😉 Er det den som heter T70 fra Sportsmaster? Vil du anbefale den til hjemmebruk?

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂 Anbefaler den, har vært helt super siden 2012 🙂

 21. Jeg så den filmen da den først kom ut, hadde jeg visst at det var flere enn meg selv som noen gang kom til å se den, ville jeg gitt en advarsel.. Spolte meg gjennom store deler av filmen.. Så til litt mer trenings-relatert: denne uken tok jeg 70 kg i knebøy, kan tro jeg er stolt! Snakk om adrenalinrush 😀

 22. Blir så inspirert av din treningsvilje og motivasjon, og det så kort tid etter fødsel!! 🙂 🙂

 23. Cecilie

  Hahaha! Lå akkurat i badekaret og så på denne filmen, men skrudde av etter 13 min, da orket jeg rett og slett ikke mer 😛 Så går jeg inn på bloggen din og ser dette innlegget, da måtte jeg le litt – hadde jeg bare lest bloggen først 😛 Håper du har hatt en fin dag og at alt står bra til med lille Naia og Nelia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *