sykehusklovnenes jubileum

klovner_1

I 2012 donerte vi 20.000 kroner til Emmas Minnefond og den gangen møtte jeg Lina, moren til Emma. For en uke siden tok hun kontakt med meg og fortalte at hun, siden forrige gang vi møttes, hadde startet å jobbe frivillig for Sykehusklovnene – en organisasjon som driftes på søknads- og gavemidler. Sykehusklovnenes oppgave er at klovnebesøk skal være en del av hverdagen til barn som er innlagt på sykehus, og gjennom improvisasjon og samspill med pasient, pårørende og helsepersonell, bidrar klovnene til positive pusterom i en ellers utfordrende sykehushverdag, så de spiller uten tvil en utrolig viktig rolle i mange barns liv ♥ 

klovner

Denne uken feirer Sykehusklovnene 15-års jubileum og da Lina spurte på om jeg ville være med å kaste lys over det, var det en selvfølge å si ja! Fødselsplakat.no er en av samarbeidspartneren til Sykehusklovnene og støtter til vanlig Sykehusklovnene med 28 kroner per solgte plakat, men nå som det er 15-årsjubileum dobler de bidraget! Dette gjelder i perioden fra i dag til og med 23. oktober.

plakat

En fødselsplakat er det du ser på bildene mine i dette innlegget, rett og slett en illustrasjon som har blitt skalert til eksakt samme størrelse som barnet ditt da det ble født. Både plakatens trykk og papir er av veldig høy kvalitet, og all produksjon foregår i Norge. De har mange forskjellige trykk som du kan ta en titt på HER. Jeg falt helt for denne versjonen av plakaten og tenker at begge jentene skal ha en hengende på hvert sitt rom i det nye huset. 


Ved å kjøpe en fødselsplakat i kampanjeperioden vil altså hver solgte plakat støtte Sykehusklovnene med 56 kroner. Det finnes også andre måter å bidra på, det kan du lese mer om HER. håper du vil bidra ♥ 

35 kommentarer

 1. Kamilla

  Herregud så fine!
  Nå skulle jeg nesten ønske jeg hadde et par barn bare for å bestille plakater 😉

  1. Caroline

   De er nydelige 🙂

 2. Kristine

  Hvorfor tok du Nelia sin plakat på Naia sitt rom? 🙂

  1. Caroline

   Den er ikke på plass hos noen av jentene ennå, vi venter med å henge opp til vi skal flytte 🙂

 3. Kristianne

  Synest dette er så bra, sykehusklovnene er helt fantastiske! Det er så kjekt å se hvordan barna lyser opp når de kommer, nå har jeg møtt de en del ganger på leir med barnekreftforeningen. Og det er så kjekt!

 4. Åh, for en fantastisk fin sak! <3

 5. I do not I no longer found those shoes. oh how lovely flat.

 6. Gleda meg til eg kan bestille slik til lillegutten i magen <3

  men lurte på ein ting, henne du har kjøpt dei skyene som er på veggen? evt link? 🙂

  1. Caroline

   De fant jeg hos minikids 🙂 Her er link: https://www.minikids.no/products/hylle-tresxics-clouds-pink 🙂

 7. Personlig synes jeg det blir trist og smålig at du lar dette være sponset. Også at du igjen trekker frem en donasjon fra 2012. Kunne gitt samme info uten.

  1. Caroline

   For det første: hva er negativt med å fortelle om donasjonen vi gjorde i 2012? Er ikke det bare flott? Det at plakaten er sponset har vel ingenting med saken å gjøre? Jeg skriver om dette av fri vilje fordi hun spurte meg om jeg ville skrive om det, og ettersom jeg sa ja, så ville de gi meg en plakat for det, noe jeg ble veldig glad for. Det er mange måter å støtte sykehusklovnene på. Plakaten måtte også leveres til meg personlig ettersom den skulle med i dette innlegget og den måtte rekke frem i tide.

   Jeg kunne selvfølgelig latt være å ta med plakaten i innlegget og dermed hadde jeg ikke trengt å merke innlegget med «sponset plakat» men jeg ville gjerne ha den med for å vise den frem «live» til de som eventuelt måtte vurdere å kjøpe den.

   Personlig synes jeg det er kjempetrist du henger deg opp i at jeg har fått denne plakaten, i stedet for å fokusere på budskapet i innlegget.

   1. Du kunne jo kjøpt plakaten og støttet klovnene selv?

   2. Caroline

    Vi støtter klovnene, Eva 🙂

    Det viktigste er ikke at man kjøper plakaten, men at klovnene får penger til å fortsette det fantastiske arbeidet de gjør 🙂 Det kan man gjøre på andre måter enn å kjøpe plakaten, f.eks kan man enkelt Vipse over beløpet man ønsker å donere 🙂

   3. Det er sikkert noen som tror du skulle ha penger for å skrive om de, men sponset betyr vel bare at du fikk plakaten og ikke 50 tusen for å reklamere 🙂 sikkert derfor noen reagerte

  2. Tine. Din kommentar var smålig,her fikk Caroline formidlet to flotte ting. Jubileum til sykehus klovnene og fødsels plakat som både er samarbeids partner og som gir økt inntekt i en periode når folk velger å kjøpe. Lurer på hva du og sikkert flere som er kritiske til at hun fikk en plakat sponset gjør ? Det å komme med sure krasse kommentarer og spesielt under slike innlegg som faktisk formidler og hyller en såpass viktig ting er skammelig. Selve innlegget er ikke sponset slik jeg forstår så dette er ikke noe å skrike høyt om, Har sett flere har slike plakater og alltid lurt på hvor dem er å få kjøpt. Flott nettside og flott tiltak. Og stor Hurra for sykehus klovnene 🙂

   1. Caroline

    Takk for din positivitet, Lill! Innlegget er ikke sponset, det er plakaten som er sponset 🙂 Når det er snakk om reklame hvor innlegget for eks. er betalt for, merker jeg det med annonse 🙂

    Et stort hurra for klovnene og en klem til deg!

   2. Når du skriver «vi ga» , er det da firma eller dere privat som gir penger?

  3. Jeg visste ikke om donasjonen i 2012, jeg, så jeg synes det var veldig fint å lese om fondet og om donasjonen:) Og jeg er helt enig i det «lill» skriver:)
   Heia Caroline og heia sykehusklovnene:)

 8. Madeleine

  Åh, så fint du er med på dette. Har hatt lyst på sånn plakat til mine to små gutter så da skal jeg hive meg rundt nå <3

  Jeg synes du er et flott og sunt forbilde, Caroline. Bloggen er så innbydende og jeg er innom flere ganger daglig. Er selv blitt tobarnsmor nå i sommer og da blir det ekstra koselig å følge deg 🙂

  Selv har jeg noen kg for mye og bor i en liten leilighet, men klarer da virkelig å glede meg med deg på både kropp og bolig. Synes det er tragisk med de som skal finne feil med andre, jeg velger heller å la meg inspirere av mangfoldet og at mennesker er seg selv.

  Takk for at du deler så mye av deg selv og din familie. Elsker å følge deg og gleder meg veldig til fortsettelsen :-*

 9. Hurra for sykehusklovnene! 😀

  Flott at du blir sponset av dem, slik at flere kan bli oppmerksomme på sykehusklovnene! De som bidrar til latter og glede hos skadet og kreft sykebarn!

 10. Utrolig fin sak du tar opp på bloggen. All respekt til deg.
  Men jeg stusser på hvorfor du ikke betalte for plakaten? Blir litt selvmotsigende hvis du skjønner.

 11. Elisabeth

  Kjære Caroline, flott at du promoterer en viktig og sterk sak. Forøvrig tenker jeg at du er raus med et stort engasjement. Et godt forbilde! Takk!
  Søndagsklem fra Elisabeth❤️

 12. Fint gjort av dig.
  Var har du köpt den vackra rosa blusen?

  Kram Cina (Sverige)

  1. Caroline

   Tusen takk, Cina 🙂 Skulle bare mangle, sykehusklovnene er viktige for så mange!

   Blusen min er fra Nelly, fra i fjor runde denne tiden 🙂

   Klem!

 13. bestemor

  Du gjør en fantastisk jobb Caroline! Til dere som ikke synes om at bildet er sponset: det kan jo hende at hun kjøper et til den nyfødte også. Det er utrolig hva folk henger seg opp i.

 14. Hei 🙂

  Supert tiltak 🙂 sykehusklovne gjør en super jobb, kan ikke få sagt det nok. Plutselig trenger vi en klovn selv <3

  Vi på Egon citysyd har samlet inn 180.000 til klovnene nå ved å selge reflekser med en klovn på og alt går direkte til klovnene. Vi er kun halveis inn i denne mnd, så målet vårt er 200.000 🙂

 15. Dette var en godt innlegg å lese om på en grå søndag! Fantastisk fin plakat og en veldig god sak. Fødselsplakat er bestilt :). Ha en fortsatt herlig søndag !

 16. Flott at du støtter en god sak, Caroline:)
  Plakaten er helt nydelig. Tror jeg må bestille en sånn selv!

 17. Hei 🙂 du må sjekke ut tails.no, verdens fineste tegninger til barnerommet! I tillegg er det fokus på dyr, som jo passer veldig bra for Nelia 🙂

 18. Så fin tavla! Och regnbågen på moln <3 Var är den ifrån? Kram

 19. Utrolig fin sak å støtte! Og sååå fine plakater ❤️

 20. Tusen takk for flott innlegg Caroline, og for at du belyser en viktig «sak»!! Jeg har aldri hørt om denne plakaten, men jeg kasta meg sporenstreks rundt og bestillte, og det blir en flott julegave til min lille gullgutt og søtnos på 8 mnd. Samtidig viktig å støtte Sykehusklovnene som gjør en kjempejobb og god gjerning for barna. Jeg ble faktisk RØRT når jeg bestillte plakaten, og jeg er ikke i ammetåke engang 🙂 Er vel bare blitt generellt blaut etter at småen kom til.

  Ha en fin kveld og takk for godt tips 🙂

 21. Skjønnte med en gang jeg leste innlegget at her ville det komme bemerkninger på både donasjonen og at plakaten er sponset. Jeg er helt uenig i disse kommentarene. Det er forskjell på å ta betalt for et slikt innlegg og å få en plakat som takk for omtalen. Syns også det er flott at du forteller at dere har donert penger, det både inspirerer andre til å gi, samt er med å fortelle noe om hvem dere er og hvem dere støtter 🙂

  Synd at folk alltid må tolke ting på verste måte og lage egne forskrudde eventyr om hvordan ting henger sammen. Jeg vet at dette innlegget i sin helhet er skrevet for å støtte Sykehusklovnene og ikke for din egen vinnings skyld. Budskapet formidles flott gjennom innlegget ditt.

  Vær så snill å la disse surmaga kommentarene gå inn det ene øret og ut det andre, får helt vondt i meg av tanken på at du kanskje må ta slike kommentarer inn over deg hver eneste dag. Vær tro mot deg selv og vær trygg for det du står for <3

  De aller fleste av leserne dine har et nyansert bilde av verden og vet at dette er jobben din, samtidig som du må by på deg selv og ditt liv. Det er et veldig vagt skille mellom jobb og privatliv, og de som er oppegående har dette i minne når de leser bloggen.

  Fortsett med den gode og inspirerende jobben du gjør 🙂

  Hilsen ei tobarnsmor til jenter på 1 og 4 år som er på din alder og elsker trening som liker å lese bloggen din 🙂

 22. Supert innlegg Caroline. Flott at du hjelper den å fronte en slik god sak, visste ikke om dette i det hele. Skal kjøpe 2 bilder i julegave til barnebarn;-)

 23. Sykehusklovnene gjør en fantastisk innsats! Fikk være vitne til disse klovnenes innvirkning på en liten jentes siste ferd, hvor man så hvor mye disse klovnene betydde for jenta, foreldrene og de rundt, og hvor mye glede de klarte å spre i den ellers triste tiden 🙂 Fantastisk innlegg, måtte sykehusklovnene få all oppmerksomhet og støtte de kan få!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *