get inspired: mid season sale

GI_3

Salget er i gang hos Get Inspired nok en gang og nå får du kjempegode priser på massevis av treningstøy, eller treningsmotivasjon, som jeg også liker å kalle det. Jeg har fått en pakke med klær fra salget selv, og det er midt i blinken for min del som startet treningen igjen for ikke lenge siden. For selv om jeg er motivert, så er dørstokkmila noen ganger litt lang likevel, spesielt om jeg ikke har fått trent på morgen som jeg liker aller best. Den ettermiddagsøkta kan noen ganger være litt tung å dra i gang, men når en ny treningstights vinker på meg, er det liksom hakket lettere 😉 Dessuten! Med denne fine luen og varme jakken er det hakket lettere å trille tur også, selv når høststormen herjer! Sjekk ut Mid Season Sale HER

GI_5

GI_1

GI_2

tights HER / joggesko HER / lue HER / parkas HER / genser HER  


– noen av mine salgsfavoritter – 

 

collage get inspired

jakke kari traa HER / vindtett løpejakke HER / fleecejakke HER / turbukse HER / fôret vintertights HER / treningstights HER / treningstights HER / drikkebelte HER / sportsbh HER / ullsokker HER / treningsbh HER / goretexsko HER / joggesett HER og HER / treningstights HER / joggesko HER / fritidssko HER 


Hurry Up Girl!  

20 kommentarer

 1. Mmm… skulle bare sett at du kunne fase ut ‘klær som motivasjon’ til fordel for andre fine motivasjonsformer. Du nevner jo ofte sunnhet, energi og glede som viktig motivasjon. Jeg tenker at du har en kjempemulighet til å påvirke folk i en mer bærekraftig retning, just do it! 🙂

  https://www.nrk.no/kultur/forsker_-_-overforbruk-av-klaer-er-den-storste-miljoutfordringen-1.13175142

  1. Så enig. Hva skal man med «100» trenings antrekk????? Greitt det sikkert er stas stadig å ha noe nytt på, men for meg blir dette altfor mye «brukogkast». Ser deg jo i nye trenings antrekk titt og ofte, Caroline.

  2. Linket til den samme artikkelen som kommentar her på bloggen, uten å få noe kommentar. Jeg synes det er et kjempe viktig tema og jeg synes det er trist når alt blir bruk og kast.

  3. Så enig. Og spessiellt treningstøy er en stor synder på å frigi microplast ved vask. dette går ut i sjøen og kommer tilbake på tallerkenen vår. Jeg lurer på hva slags tanker du har om fremtiden? Du har nå to barn, tenker du på hva slags verden du vil at disse skal vokse opp i? Vi kan ikke bare leve i en boble og fortsette som før når det gjelder overforuk . Jeg tenker ihvertfall veldig mye på dette etter at jeg fikk barn…

 2. 3 reklameinnlegg på en og samme dag… litt i overkant.

  1. Caroline

   Hadde ikke 3 reklameinnlegg på samme dag, hadde 1 reklameinnlegg (dette) og et innlegg hvor jeg linket til en bluse jeg hadde på meg, da måtte det merkes med «annonselenke» 🙂 Innlegget handlet ikke om blusen og var ikke et reklameinnlegg.

   1. Ingrid

    Freshe bilder og fine klær! Synes det er motiverende med slike innlegg jeg, selv om det er reklame! Den jakka så utrolig god ut!

    Heier, som alltid på deg Caroline! 🙂
    Håper alt går bra i den nye tilværelsen som 2 barns mor, og at dere får litt søvn innimellom.

    Klem

  2. susanne

   Så lenge innleggene er bra, so what? .. tror visse har for mye fritid altså, sukk :/

 3. Boblejakke og bare ankler.. Det passer liksom ikke helt sammen :’D

  1. Caroline

   Haha! Ville nok ha valgt et par sokker utenfor buksen om jeg faktisk skulle gå tur i dette 🙂

 4. Jag älskar att ha rosa träningskläder på mig! Liksom, vem blir INTE glad av det? 🙂

 5. Jeanette

  Superfint antrekk på deg!

 6. Work out everyday. You are still amazing with that running look. Love your hat. So cute.

  1. Caroline

   Thank you so much! Hugs 🙂

 7. Unni Jensen

  Hei,
  Søkte på krølltang, fordi jeg ønsker meg ny etter at jeg klippet av meg 30 cm hår. Har nesten lik lengde som deg, og synes det er fint med litt store krøller. Bruker du fortsatt den fra GHD i det nesten 2 år gamle innlegget, eller har du en annen å anbefale ? Litt nysgjerrig er jeg på om du har nådd matchvekt for lengst, eller om du fortsatt har noen få kilo igjen.. 🙂 Uansett- nyt høsten med barna dine, og ikke ha for høye krav til deg selv. Mvh Unni

 8. Hei.. Har ett spørsmål jeg håper du kan svare på har to døtre på 13 og 17 år som er opptatt av og holde seg i form og har mye gym på skolen. De vil gjerne ha 2xu men jeg synes de er noe dyre,. Kan du anbefale andre merker som er billigere men bra kvalitet?
  Kos deg i høstværet med familien.

  1. Jeg er veldig glad i mine tights fra HM. Billige, deilige og god kvalitet hittil i alle fall. Ellers har getinspired gode tights på tilbud ganske ofte. De har en egen salgskategori du kan sjekke ut. Så å si alle de selger der er gode 🙂

   Jeg syns ikke 2xu er så dyre til å være kompresjonstights. Skal man ha kompresjon må man ofte opp i den prisklassen uansett hvilket merke, men for meg er det ikke noe behov med kompresjon da jeg ikke trener på det nivået 🙂

 9. susanne

  Dette var bare ett så flott og gjennomfört antrekk!! likte ALT! <3 vil ha tilbudene.. men bor i Sverige :/

 10. Hei.

  Tenkte bare å være snill å si at der hvor det står lue her er genser og der hvor det står genser er Kari Traa lua

  Trykka på Linken og da kom lua opp der genseren var og omvendt. Dette er ikke ment som kritikk, men som en vennlig beskjed

  Mvh Linn

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *