alltid rom for en disneyfilm til

151016_Antrekk_Rosa_Skinn_1509

I går var en så deilig lørdag! Lars-Kristian hadde fri og da jeg våknet, gikk jeg på badet så fort jeg hadde mulighet og så reiste hele familien til byen. Der spiste vi lunsj og hadde det kjempefint på kafé før vi handlet inn til middag og reiste hjem. Så var det leketid med Nelia før vi snurret lørdagsfilm – Toy Story 3. Jeg nevnte jo tidligere at Toy Story var en av mine mange Disneyfavoritter fra barndommen (jeg var skikkelig disney-junkie), men nummer 3 kom såpass mange år etter den første at jeg faktisk aldri har fått sett den før i går. Og den var jo så utrolig fin! Alle tre satt med latterkrampe så å si gjennom hele og da filmen kom til slutten hylte jeg som en liten unge – Nelia måtte trøste meg. Jeg blir så fort rørt, det er jo helt tullete. Tror ikke det er en eneste Disneyfilm jeg ikke har grått over. Uansett! Jeg er så glad for at nummer 3 er like gjennomført som nummer 1 og 2, til tross for at den kom så mange år etterpå. Nå leste jeg nettopp at det jobbes med nummer 4 som visstnok kommer ut i 2018! Jeg gleder meg allerede! Haha! Håper den kommer på kino, så kan vi ta med begge jentene 😉 

antrekkrosa_1

antrekkrosa_2

antrekkrosa

(annonselenker) skjorte HER / sko bianco by caroline berg eriksen HER / skinnjakke zara 


Her kommer noen bilder fra i går! Nelia er fast bestemt på at vi skal ha hest veldig snart, hun ønsker seg til bursdagen sin vet jeg! Men hun ønsker seg jo alle dyr hun kommer over, så det overrasker meg ikke akkurat 😉 

stockmand_4

– voksenlunsj eventuelt en voksen lunsj – 

stockmand_3

– alltid tid til litt amming – ♥ 

stockmand_2

– dag nummer 2 med pannekaker og blåbær – 

stockmand_1


Her hjemme er vi i kampmodus i dag, det er nest siste hjemmekamp på Skagerak Arena, så jeg lurer på om jentene og jeg skal ta en tur. Hvis ikke har vi jo en siste sjanse om et par uker. Det frister lite i høstværet, det må jeg bare innrømme. Regnet øser ned. Kanskje det blir inneaktiviteter i stedet, har litt vaffelrøre stående også. Hmmm 🙂 Håper dere har en fin søndag ♥ 

43 kommentarer

 1. Har du laget et innlegg om ammebher? Ser ut som du har mange fine 🙂

  1. Caroline

   På en måte, jeg laget innlegg om fødebagen og da var de med: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/08/17/dette-har-jeg-med-fodebagen/

   Glammom har supermange fine! 🙂

 2. Christine

  Hva er oppskriften på pannekakene du lager? Er så glad i pannekaker, men det er jo ikke så sunt dessverre. Regner med dine er litt sunnere enn mine? 😉

  1. Caroline

   Dessverre :O Vi jukset med posepannekaker, så der må jeg nok skuffe deg 😉 Men jeg har laget en sunn versjon før som jeg kanskje kan dele om igjen, for det begynner å bli en stund siden :/

   1. Christine

    Haha! 😀

   2. Caroline

    :p

 3. Du stråler som tobarnsmamma, Caroline <3 For en nydelig glød, for ikke å snakke om en nydelig familie!

  1. Caroline

   Du er god! <3lig tusen takk!

 4. Cecilie

  Hei! Jeg må si du ser så fresh ut – hvem hadde trodd du var 2-barnsmamma? 🙂
  Så må jeg spørre; hvor er amme-BHen din fra? Den så veldig fin ut! Savner å føle meg litt fresh nå som jeg ammer 🙂 Er den uten padding?

  Hilsen fast leser Cecilie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Cecilie! Det er utrolig koselig å høre :O <3

   Denne er uten padding og uten spiler, den er superfin OG behagelig! https://glammom.no/no/varumarken/kudreshov/ 🙂

   Klem!

 5. Cool jacket 🙂 I am also a fan of Disney 🙂 Do you spend Christmas in a new home?

 6. Hvorfor velger dere å ikke vise ansiktet til Naia?

  1. Det er jo egentlig ikke så rart at de velger å ikke gjøre det – i hvert fall ikke ennå. Det er en liten baby, og jeg syntes personlig det hadde vært rart å ha et eksponeringsbehov for en nesten nyfødt liten baby. Man har ikke alltid lyst til å dele og vise frem alt, om så ikke med én gang. Og ingen har krav på å se det heller.

   Men det er jo bare min mening.

 7. jeans brand?:)

  1. Caroline

   These are old, from Gina Tricot 🙂

 8. Benedicte

  Åååå den må jeg se 🙂 De to andre er jo så søte! Kan jeg få spørre hvor ammebhen er fra? 🙂 Kjenner jeg gruer meg litt til offentlig amming- naturlig eller ei så får ingen se puppene mine hehe.. Men om det kan gjøres så diskre er det jo ikke noe problem 🙂

  1. Caroline

   Selvsagt! Den er fra glammom og disse er min nye favoritt! De er veldig pene (har i sort + hvit) men også veldig funksjonelle fordi de ikke bretter ut hele brystet, men bare der babyen skal spise 🙂 Her er den: https://glammom.no/no/varumarken/kudreshov/ (NÅ HAR DE DEN I ROSÅ OGSÅ :O Må ha :p)

   Ikke noe å grue seg for, det blir så naturlig for deg, det lover jeg 🙂 Kjekt å ha en gulpeklut i nærheten også, som du evnt. kan legge litt halvveis over ansiktet til babyen eller deler av brystet som du synes kan bli litt for synlig om dere sitter veldig tett på noen 🙂

   Klem 🙂

   1. Du bør ikke legge en klut over ansiktet til babyen når du ammer, det hindrer oksygentilførsel…

   2. Caroline

    Kjekt å ha en gulpeklut i nærheten også, som du evnt. kan legge litt halvveis over ansiktet til babyen eller deler av brystet som du synes kan bli litt for synlig om dere sitter veldig tett på noen 🙂

    Det er ikke snakk om å legge en klut over ansiktet til babyen slik at den ikke får oksygen.

   3. Benedicte

    Knis det tror jeg de fleste skjønner Hanne 😉 Her var det mer snakk om råd for å unngå blotting for sånne som meg som er litt sjenerte 😉

   4. Benedicte

    Tusen tusen takk for svar 🙂 Skal lagre linken og shoppe når det nærmer seg. Redd de skal vokse enda mer hehe..

    Jeg håper det! Takk for tips om gulpeklut 🙂

 9. Hei,

  Elsker Disney, og er på leting etter noen nye figurer til jul, da så denne og tenkte kanskje det kunne vært noe for Nelia https://www.disneystore.co.uk/sofia-the-first-christmas-decoration-465064220625.html?cgid=1500055

  Flott skjorte btw!

  1. Caroline

   Å, så herlig! Tusen takk for lenken! Denne må vi jo ha på treet i år 😀 Så gøy!!

 10. Hvor er amme-BHen fra? Så utrolig fin ut:-)

  1. Caroline

   Den er fra glammom 🙂

 11. Vil gjerne ha oppskriften på pannekakene og vaflene dine .

 12. Hei Caroline! Har først lyst til si at jeg syns bloggen din bare blir bedre og bedre, alltid et fint avbrekk i hverdagen å komme inn her 🙂 Så ville jeg bare si at Jake Bugg skal ha konsert på rockefeller i november og jeg kom på at du for noen måneder siden, sa at du likte musikken hans veldig godt. Tenkte bare å si det 🙂 Håper du får en fin søndagskveld videre! Klem

  1. Caroline

   Å, så herlig! Det må jeg sjekke ut! Takk for tips 🙂 Jeg har aldri tid til å følge med på konserter etc., men har heldigvis en venninne som er helt guru på sånne ting 😉

   Klem 🙂

 13. hei,
  hvor ser dere disney filmene?

  1. Caroline

   via itunes 🙂 du kan kjøpe eller låne 🙂

 14. Hei,

  Du stråler! Veldig fin skjorte:) Er den liten, stor eller normal i str? Hvilken str valgte du i den?

  1. Caroline

   Den er normal i strl. synes jeg 🙂 Jeg har strl. xs 🙂

 15. Hvor er skjorten din fra ?☺️ Du stråler om dagen!☺️

  1. Caroline

   Den er fra Guess 🙂

 16. Camilla

  Kjære Caroline! Håret ditt ser alltid så smashing ut. Liker spesielt godt den krølle-looken du har på bildene over her. Kan du lage en video etc, på hvordan du krøller det sånn, hva slags produkter du bruker til det, etc? 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla! Her er video https://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/03/curl-short-hair/ 🙂

   Klem!

 17. For noen vakre «myke krøller» din datter har. Er det naturlige krøller eller krøller du det innimellom?
  I så fall hvilken krølletang bruker du? har prøvd på min eldste jente, men hun har så glatt hår så det setter seg liksom ikke.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Hun har naturlige krøller 🙂 De gangene jeg har krøllet det har jeg bare brukt samme krølltang som jeg bruker https://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/03/curl-short-hair/ 🙂

 18. Takk

 19. 🙂

 20. Fra en Disney-elsker til en annen: https://m.zalando.no/disney-black-friday-body-orchid-pink-di283a00e-j11.html

  Selv har jeg ikke barn enda, men ett tantebarn på Naias alder. Denne havner under treet i år! <3

 21. SÅ flotte bilder, så må bare spørre 🙂 Hvilket kamera bruker du ? 🙂

 22. ann kristin

  Great post ! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *