når sjefen (e) i huset får velge..

pannekaker_1

.. da blir det pannekaker til middag! Med masse blåbærsyltetøy og store blåbær! Når jeg sier sjefen så mener jeg Nelia altså, selv om Lars-Kristian ganske sikkert ville valgt det samme 😉 Ikke jeg da, jeg aner ikke hva jeg ville valgt og er egentlig glad jeg slipper *formyeannetåtenkepå* 

pannekaker

Noen ganger er det fint å høre litt på hva barna vil spise til middag synes jeg, ettersom vi voksne velger hver eneste dag ellers i uken uansett. Dette er vel første gangen hun har fått velge selv, men jeg skal innrømme at jeg ga henne tre valg, ellers hadde hun nok tenkt seg om fortsatt 😉 

pannekaker_3

pannekaker_2

pannekakerbord


I dag har det vært en sånn dag hvor alt bare har klusset seg helt til. Jeg skulle til byen, stod til og med tidlig opp for å ha god tid, trente og greier. Men så kom jeg likevel aldri så langt som til byen, fordi det ble amming når det egentlig ikke skulle, en litt for lang lur når den ikke skulle være lang, litt for mange bleieskift og så videre 😉 Så tilslutt bare ga jeg opp, tenkte at det fikk vente og tok heller fram støvsugeren her hjemme mens jeg stroppet fast Naia på magen. Like greit! Nå sover begge englene og jeg sitter og ser på dørhåndtak fra linkene dere har foreslått – tusen takk! Men det er jo altfor mye fint! Hvordan i alle dager skal jeg noensinne klare å bestemme meg?! Kommer jo ikke til å skje. Jeg skal prøve å løsrive meg snart da, og foreslå en film for Lars-Kristian som sitter klistret til macen og ser på videoer om fototips 🙂 Kanskje like greit å faktisk nyte kvelden sammen når vi først kan – alene 🙂 Når jeg tenker meg om begynner det å dra seg litt for fort mot natt, så jeg får hive meg rundt! Håper kvelden deres er fin! 

38 kommentarer

 1. Men kjære deg, du har jo født for en måned siden! De fleste av oss hadde nesten ikke vært utenfor døren enda da. Og det at det ble uforutsett amming, bleieskift og en altfor lang lur, er jo ikke rart! Naia er jo fersk, og man kan ikke forvente fast rytme allerede! Nyt tiden, pust med magen og slapp litt av. Jeg blir bekymret for deg, og rastløsheten. Unnskyld altså, men, pass på så du ikke sliter deg ut! 🙂 Klem

 2. Har du krøllet håret til Nelia på de bildene eller har hun slike store krøller naturlig? Veldig heldig isåfall! 🙂

  1. Caroline

   Jeg har ikke gjort noe med håret hennes på disse bildene 🙂

 3. Altså du ser så flott og sunn ut! Hele deg gløder jo fra innsiden 🙂 Håper dere får en fin helg!

 4. do you have a link to pants? 🙂

 5. Sånn er livet med nyfødt i hus, dagene går ikke alltid som planlagt da…De sover og spiser jo ikke til samme tid hver eneste dag når de er så små…Nesten bedre å ta dagene litt mer som de kommer ut fra mating, soving osv, og ta det med ro, i de første ukene av babyens liv<3 Er litt forundret over at du må ha program fra morgen til kveld..Ro ned og virkelig nyt tiden med den lille, uten å måtte gjøre "ditt" og "datt" hele tiden..!

 6. Pannekaker er godt det! Hvor er den fine genseren fra?

 7. Så koselig! Jeg må også bare si at du ser helt fantastisk flott ut, du gløder virkelig<3<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene! Så innmari hyggelig å høre <3

 8. De pannekakene så SÅ gode ut <3 At jeg nesten må få spørre deg om oppskriften?! 🙂 Ha en fin helg!

 9. Håper du vil dele oppskriften med oss 🙂 Har forsøkt å lage pannekaker MANGE ganger… Men får liksom ikke helt den «pannekake-smaken» 😉

 10. Kan du ikke bare amme i bilen da? Skifte bleie i vogna/bak i bilen? 🙂 sykt stressende, ja. Husker 1.dagen jeg skulle ut så brukte jeg 4 timer på det. Til slutt måtte jeg bare gjøre babyen sinna å sette hun i bilstolen selv om hun sov.

  1. Caroline

   Joda, det hender at jeg gjør det, ammer i bilen, men det blir på bilturer – ikke i fart altså 😉 Jeg kunne jo ikke dra når hun ville ha mat og satse på at hun holdt seg til vi var fremme. Hennes behov må komme først, sånn er det jo bare når man har barn 🙂

 11. Hvor er genseren din fra? Kjempefin!

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂

 12. Åhhh hvor er det fine Sofia Den Første fatet til Nelia kjøpt? 🙂

 13. Kristin

  Hvor er fatene kjøpt? 🙂

 14. Hvor kjøpte du buksen din, og hvilken farge er den? <3

 15. do you know whether there will be vibrant dahlia bootsmore Bianco website?

  1. Caroline

   Yes, they should be there 🙂 Really weird if they are not :/ Let me check with Bianco!

 16. Kan du ikke bare ta noen uker med mamma perm å meddele det på bloggen? Er bedre det enn å sjekke bloggen 100 ganger

  1. Caroline

   Jeg kommer ikke til å ta noen uker med mammaperm 🙂 Jeg oppdaterer bloggen når 2 ganger om dagen og tar kanskje en fridag ila. 1 uke 🙂

 17. Pannekaker er en dessert, selv om jeg har hatt det til middag da jeg var barn. Man blir lett kvalm av å spise det alene som middag, men dine er nok yuuumiiie 😀 Jeg lurer på om du kan legge til et nytt emne til bloggen din, nettadresser 🙂 Altså en oversikt over nettsider du anbefaler til for eksempel barneklær, sminke/hår/hud, treningsklær, festantrekk, bryllup osv., gjerne nettsider for ulike prisklasser også – «for fattig og rik» og gjerne tips til hvor man kan få mye/mer for pengene. Du tipset om nettsiden Etsy og jeg elsker barnerommene dine og antar du har drøssevis av nettsider å anbefale oss. Interiør er også veldig interessant. Det blir vanskelig å finne tilbake til alle dine gode tips ved bruk av søkefunksjonen, men jeg husker du har anbefalt en masse flotte nettsider opp gjennom alle årene – da gjerne tips til utenlandske nettsider. Det hadde vært veldig fint for da kan leserne klikke seg inn for å finne tips. Jeg antar det vil ta deg litt tid å gå gjennom bloggen for å lage en mest mulig utfyllende liste, men jeg tror faktisk at dette vil generere mange nye lesere også 🙂 Jeg trengte tips i forbindelse med en bursdagsgave jeg skulle kjøpe nå, og har sjeldent slitt så mye med å finne en passende gave.. En slik side må naturligvis oppdateres. Jeg skulle ønske du kunne teste matprodukter oftere, og da gjerne sunne helsekostprodukter oftere. Ble du forresten personlig trener? Husker ikke hva som hendte med utdanningen din. Jeg lurer også på om du vil vurdere å blogge om nyheter slik som Sophie Elise gjør. Ikke at hun har noe særlig vettugt å komme med, helt utrolig at noen leser bloggen hennes.. uff.. men du har et mer intellektuelt hode så det ville blitt noe helt annet. Synes du Therese Johaug er pen og skulle du ønske du var like populær som henne? Hvem synes du er penest av alle jenter her i landet (bortsett fra sjarmtrolla dine)? Tjente du bare 2 millioner i fjor? Jeg kan ikke tenke meg det blir så mye igjen av det med deres livsstil, det er jo 1 million i skatt… og nå har dere jo blitt 4. Er du veldig nøye med å bruke like mye penger på barna dine? Jeg antar hvert barnerom er utstyrt med interiør, klær og leker for minimum 70-100 000 kr. Jeg har alltid lurt på hva dere har i faste utgifter og hvor dyrt det er å ha barn – skulle ønske du kunne tilføye «økonomi» som eget emne på bloggen din da mange sliter økonomisk og trenger hjelp til hvor de kan spare inn 🙂 Hvor mye penger bruker dere på julegaver og bursdagsgaver til barna? Huff, her ble det mye spørsmål og rot.

  1. mix. seriøst? Dette er en blogg, ikke et oppslagsverk. Google funker til mye. Og du forventer vel ikke svar på lønn, gaver til barna, hvem er penest osv ? Og rakke ned på SE ? Det er vel ikke en blogg om nyheter, det er ganse uiteressant, det er nok andre netts eder som tar seg av den biten. Hva forventer du at Caroline skal ha og ta seg tid til ? Regner med at hun har nok å gjøre med bloggen slik den er , og familie og snart nytt hus i tillegg.

  2. De særeste spørgsmå !!!!!!

  3. Wow!

   Bare…wow!!!

  4. Herregud, dette var dagens! Pass på så du ikke besvimer av surstoffmangel 😛

 18. Herregud, du er i barsel enda!
  Det er faktisk ikke meningen at du skal farte hit og dit.
  Naia skal ikke måtte innfinne seg etter dine planer i en alder av 4 uker. Livet skal dreie seg rundt Naia og hennes behov akkurat nå, og for ikke å snakke om deg!
  Det er ikke så lenge siden du la ut et blogginnlegg der du gikk ned for full telling. Har du lyst til at det skal skje igjen? For jeg kan nesten garantere at det vil skje hvis du kjører på i et sånt tempo som du har gjort til nå.
  Kjære Caroline: du er barselkvinne! Med en liten fin nyfødt. Kan du ikke lempe litt på tempoet?
  Det blir helt feil å fremstille det som ei unnskylding for at du ikke rakk det du hadde tenkt å gjøre pga Naia sov lengre og Naia ammet lengre. Naia skal sove lengre og amme lengre. Hun er 4 uker ung!
  Slapp av og pust! Konsentrer deg om deg selv og babyen. Denne tiden får du aldri tilbake.
  Bloggen er der uansett, og vi som er dine faste og trofaste lesere er her jo for deg alltid. Jeg tror jeg snakker for de fleste når jeg skriver at vi er her. Vi er her nå når du har blitt tobarnsmamma og er i barsel og dagene er ikke like forutsigbare. Vi slutter ikke å lese bloggen din, heller tvert i mot 🙂

  1. Caroline

   Jeg forstår ikke denne kommentaren i det hele tatt :/ Jeg skriver jo at ingenting gikk som «planlagt» så da droppet jeg byturen? Fordi ting ikke gikk som planlagt, så dro vi ikke, det vil si at det ikke er noen som følger «min plan» når jeg dropper planene fordi det tydeligvis ikke var meningen at vi skulle ut på fredag 🙂

   Tusen takk for fine ord ellers, Hanne 🙂

 19. Pass nå endelig på deg selv. Jeg blir stressa av tempoet ditt. Du har en bitteliten baby – du kan ikke planlegge ting i denne fasen. Døgnrytmen og rutinene kan ikke være fastsatt på noen mnder ennå, du må slippe kontrollen og PUSTE. Din jobb nå er å vere mamma. Ikke alt mulig annet. Stressa mamma blir stressa baby – og tro meg …. det ønsker du ikke.

  (Jeg prøver er VIRKELIG ikke å vere mammapoliti her, men det er ikke normalt å holde på sånn, du mååååå snart ta det innover deg. Jeg er superfan av deg, og mener ingenting vondt!)

  1. Caroline

   Vi har en veldig bedagelig baby, for jeg vet hvor viktig det er å være rolig rundt nettopp barn og babyer, så jeg lar aldri stress gå utover dem 🙂 Det er jo derfor jeg droppet byturen 😉

  2. Må si jeg er imponert over svarene dine Caroline , og oppgitt over alle som bryr seg over hva du gjør når du er i barsel. Caroline er en voksen dame med 2 barn , hun klarer styre dagene og tempoet selv uten at andre skal sitte og forklare at hun bør ta mamma perm, roe ned tempoet, at hun er i barsel, ikke trene, ikke ditt og ikke datt.
   Må være fryktelig å lese , noen kommentarer vinkles nesten som at Caroline ikke tar hensyn til lille Naia, kun seg selv. Under dekke av at neida, vi er ikke mamma politi, vi vil kun ditt beste. Men dette er litt skult kritikk fra flere. Det er en blogg og arbeids plassen til Caroline, og ikke bare ta permisjon. Hvem skal overta så hun ikke taper masse inntekter ? Vil tro hun klarer styre dette meget bra selv, så syntes vi heller skal slutte bry oss og heller være glad hun oppdaterer når hun har tid og overskudd. Ville aldri tenkt tanken at Caroline satte seg selv og sine planer foran familien sin og spesielt de to minste . Husk at alle barn er forskjellige og alle mammaer er forskjellige,

 20. Cathrine

  Hvordan fikk du de så gule og fine? 🙂 Kan du dele oppskriften? <3

 21. Åååh du er så flott! Barna dine er også helt nydelige 🙂 Skulle egentlig bare inn hit til kommentarfeltet for å spørre deg hvilket kamera og linse(r) dere benytter i dette innlegget, men merker jeg må si noe mer nå som jeg har skumlest mange av kommentarene du får her… HERREGUD, du er så RÅ som takler alle kommentarene om alt du bør og ikke bør gjøre mtp barna dine. Jeg hadde aldri taklet å måtte «forsvare» hvert bidige ordvalg som angår barna. Det er liksom alltid noe du gjør «feil» for enkelte..Huff, får helt vondt i meg. Du virker som en fantastisk mamma, stå på videre <3 <3 <3 Drit i kommentarene, du og familien din vet alle hvor fantastisk du er.

  Masse kjærleik fra nord 🙂

 22. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurer veldig på hva slags kamera du bruker?

  1. Caroline

   Canon eos 6D 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *