rosa måned

RosaSlufse

Vi er allerede halvveis i oktober og da Lars-Kristian kom hjem til meg med dette armbåndet i går, ble jeg så glad! Det er fra Lindex og hele summen av det går til kreftforeningen og rosa sløyfe, en viktig sak som heldigvis belyses i hele oktober. Jeg synes det virker som at oppmerksomheten rundt temaet brystkreft virkelig har eksplodert de siste årene og det er så fint, derfor kommer jeg til å bruke dette armbåndet mye fremover. Camilla har jo også designet årets pin for Rosa Sløyfe, så den har jeg endelig bestilt meg. Det er alltid fint å støtte en så god sak ♥ 

RosaSlufse_8RosaSlufse_3RosaSlufse_7

Egentlig er jeg midt i en treningsøkt, men måtte nettopp avbryte fordi Naia våknet litt før jeg hadde regnet med – det er ikke hver dag det går an å planlegge 😉 Så jeg får heller fortsette senere og vurderer å ta med vognen ut på tur i mellomtiden, med mindre det begynner å regne. Det orker jeg ikke. Så skal jeg faktisk bake senere! Og dersom det blir vellykket deler jeg oppskriften i løpet av uken 🙂 

30 kommentarer

 1. Irriterende med reklamer som begynner å spille av seg selv… 😉

 2. Juliane

  Hei! Hvor er genserem fra ? 😀 Håper på svar!! Klem<3

 3. Hei, Caroline!
  Helt supert at du setter fokus på Rosa sløyfe-kampanjen, og alle de flotte produktene man kan kjøpe for å gi sin støtte i kampen mot brystkreft. Når det gjelder det rosa sløyfearmbåndet fra Lindex, vil den korrekte informasjonen være at alt overskuddet som genereres fra salget vil gå til brystkreftforskning. Hvor mye overskudd det er snakk om vites ikke eksakt, men via den offisielle instagramkontoen til Lindex ble det skrevet som svar på en kommentar at en regnet med at minst 50 svenske kroner ville gå til formålet – og så kan vi jo håpe at beløpet viser seg å være høyere:) Kjøper man armbåndet vil en likevel gi sin støtte, og i tillegg få et flott armbånd som symboliserer dette. Ønsket bare å gi deg den opplysningen slik at informasjonen ble korrekt 🙂 Ønsker deg en fin dag! Hilsen Lindexansatt

  1. Caroline

   Takk for opplysningen 🙂

 4. Skal dere ha gulvvarme i det nye huset?

  1. Caroline

   Det er gulvvarme på bad og i kjeller 🙂

 5. Karoline

  Fant ikke armbåndet på lindex sin hjemmeside :/ Må du i butikk for å finne det? 🙂 Veldig fint å støtte en god sak! <3

  1. Caroline

   Kjøpte det i butikk, ja 🙂

 6. Kan du linke genseren? 🙂 Vet hvor du kjøpte den, men finner den ikke 😉

 7. I 2011 kjente jeg en kul i brystet og gikk til fastlegen. Fastlegen kjente også kulen og henviste meg videre til sykehuset. Legespesialisten i kvinnesykdommer som undersøkte meg, kjente ingen kul. Mammografi og ultralyd viste heller ikke noe. Spesialisten sa at det ikke var noe.
  Jeg kjente med jevne mellomrom at kulen var der, men hadde blitt fortalt at det ikke var noe, derfor stolte jeg på det.
  Våren 2013 oppdaget jeg en ny kul. Denne gangen under armen. Etter nye undersøkelser viste deg seg at det var brystkreft. Kulen jeg kom for i 2011 var noe. Det var kreft.
  Nå er kreften blitt uhelbredelig.
  Jeg skriver dette fordi jeg vil oppfordre alle kvinner til å sjekke seg heller en gang for mye enn en gang for lite. Vær sta når det gjelder kroppen din!
  Dette er noe jeg brenner for og ønsker skal komme ut til så mange som mulig. Det kan gjøre en forskjell for andre.
  Jorunn

  1. Caroline

   Sender deg gode tanker, Jorunn <3

  2. ❤️

 8. Hvor har du fått tak i usprøyta blomster til isbiter? Vet at man ikke så lett bare kan bruke blomster som er kjøpt i blomsterbutikken. De er iallefall sjelden «økologiske».

  1. Caroline

   Nelliker kan du for eks. bruke 🙂 Det er en oversikt her: http://www.matmerk.no/no/okologisk/helse-og-livsstil/spiselige-blomster

   🙂

   1. Christina

    Hei
    Her tenkte jeg samme tanke iforhold til sprøyta blomster. Det stemmer at alle de blomstene er spiselige, men kun om de ikke er sprøyta. Det er nok derfor det står på en «økologisk» side. De går jo automatisk ut ifra at blomstene er usprøyta. Selv finner jeg det vanskelig å få tak i usprøyta/økologiske/blomster så supert om du sier hvor du har funnnet de, hvordan de er merket. I vår fikk jeg tak i en fiol plante som var usprøyta og det kan jeg anbefale å «investere» i. Den vokste seg tilslutt kjempestor og vi hadde blomster til salater, desserter, isbiter etc. I alle de andre pottene hadde jeg vanlige sprøyta blomster så det var enkelt å vite hvilke vi kunne spise 🙂
    God klem Christina

 9. Vakre du! <3 Den genseren er nydelig, har kjøpt den selv <3 fra hm hvis noen lurer 😉 de har den fortsatt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linda 🙂

 10. Dette armbåndet fikk jeg faktisk i posten av mamma i går, og jeg ble så glad! Mamma pleier alltid å kjøpe noe fra årets rosa sløyfe aksjon til meg og sende i posten til London. Syns det er en så fin sak å støtte, og armbåndet er jo superfint 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er helt nydelig 🙂 Kjempefint å gi i gave også <3

 11. Hvor er buksen din fra? super fin <3

 12. Så fint at du støtter kreftsaken. Jeg synes Pihl sin sløyfe var så fin, så jeg ble litt skuffet da den var i skinn. Men jeg kjøpte den andre i tøy, så det ble sløyfe på meg og 🙂

 13. coolaidgirl

  LIkte buksa di veldig godt, hvor er den fra?

 14. Støtter helhjertet rosa sløyfe- aksjonen. Takk for at du er med på å sette fokus på et viktig budskap

 15. Hei, hvor er den fine buksen din fra?

 16. Christine

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt buksen din? 🙂

 17. Martine

  Hei! Hvor er buksa fra?:D

 18. Hvor er buksen fra?:))

  1. Caroline

   Mango 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *