5 tips – litt mer luksus i hverdagen

tipsEFI_4

Jeg tror alle har godt av litt egentid samme hvor få minutter det er snakk om, men jeg tror de fleste av oss er utrolig dårlig til å prioritere det. Vi har rett og slett ikke tid. Jeg kjenner det i hvert fall selv når jeg går rundt i min egen lille boble i disse dager, at bare det å kjenne at jeg gir meg selv litt ekstra luksus i en travel hverdag – det er virkelig gull verdt! De fem minuttene med dagens første kaffekopp som jeg kanskje er heldig å få servert mens jeg ennå ligger i sengen og mens Lars-Kristian tar seg av barna, den er viktig for meg. Da får jeg den samme følelsen som i den gamle reklamefilmen om Troika. Husker dere den? Men jeg skal ikke skryte på meg altså, det er ikke alltid det er mulig å få kaffekoppen servert heller. Likevel, bare det å nyte den med sine egne tanker og en liten bit mørk sjokolade i kjøkkensofaen, mens Lars-Kristian og Nelia er ute på stuen, det er kanskje noe av det jeg setter mest pris på når det gjelder hverdagsgleder. Bare litt alenetid. Noen minutter. For det er de små tingene vi setter pris på i en travel hverdag, og her er noen tips fra meg til fem enkle ting i hverdagen som fort kjennes som luksus når klokka går for fort, og du føler at hele dagen løper fra deg. 


1. ta deg tid til kaffekoppen – som jeg nevnte over, bare et par minutter alene. Eller ti minutter. Det er så deilig. Drikk gjerne kaffen din (eller noe annet som du foretrekker) av en ekstra fin kopp, det gjør det liksom enda litt finere. Og gjerne med en liten sjokoladeknekk også. Det er nesten et must. 

tipsEFI_3

2. vann med det lille ekstra – ha fine isbiter liggende i fryseren og fyll vannglasset ditt med dem. De fineste lager du med bær eller blomster, da har du på en måte friske blomster på bordet hver dag! Pass bare på at blomstene du bruker er spiselige, du finner en fin oversikt over dette HER. Jeg har brukt nelliker i to forskjellige rosafarger, men den lilla blomsten vet jeg dessverre ikke hva er – jeg måtte bare velge noe de hadde på blomsterbutikken som poppet på bildene 😉 

tipsEFI_5

3. silkemyke legger og bein hver dag – ta deg to-tre minutter ekstra i dusjen, enten morgen eller kveld, til å barbere leggene dine. Det er faktisk ikke mer som skal til før du har et silkemykt resultat. Du trenger ikke å gjøre det hver dag heller, men så ofte du føler at du må for å holde beina i sjakk. Jeg går like gjerne over dem hver gang jeg dusjer, så er de glatte 24 / 7 – det er luksus for meg! Jeg har lenge vært fan av EFI sin  og det har ikke endret seg.

tipsEFI_2

Med denne høvelen trenger du ikke å bruke barberskum eller såpe, barberbladene er omringet med et stykke som allerede inneholder både såpe og aloe vera, så alt du trenger er denne i dusjen og ingenting annet. Aloe veraen i høvelen er hundre prosent naturlig, parabenfri og mildt parfymert, i tillegg er den beriket med vitamin e for å revitalisere og ta vare på huden din på en skånsom måte. Denne er helt a-m-a-z-i-n-g og kan du lese mer . Dersom du velger å bli abonnent mottar du 2 x 3 pakker med bladrefill hver fjerde måned. 

tipsEFI

4. deilige dufter – ha favorittkremen din stående på vasken, så rekker du å smøre deg (eller i hvert fall deler av deg) inn med den etter dusjen. Jeg har sagt tidligere at jeg har blitt utrolig glad i Rituals sitt bodybutter, bare lukten gir meg mye glede og akkurat den lille biten med hverdagsluksus jeg trenger. Dessuten lukter du så godt etterpå! 

tipsEFI_1

5. fint nattøy – å stikke føttene nedi et par ekstra fine tøfler og å slenge en litt ekstra fin kimono rundt kroppen når du står opp om morgen eller når du skal legge deg om kvelden, det er faktisk ganske deilig. Det gir i hvert fall meg en liten følelse av luksus. Spesielt når lukten av den deilige kremen jeg bruker etter en dusj har satt seg fast i den. Mmm, små gleder 🙂 

47 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt tøflene og kimonoen?

  1. Caroline

   Lindex er kimonoen fra og tøflene er UGG 🙂

   1. Ja, vet at tøflene er UGG, men hvor kjøpte du de? 🙂 Hvilken nettside liksom? 😉

 2. Ja mye herlig her som gjør hverdagen ekstra fin.
  Og nå som det er høst er det mange lys som lukter godt. Bath & Body Works selger mange gode høstlufter nå. Jeg bruker disse selv. Vet at mange bestiller disse fra USA. Utrolig stort utvalg og huset bare lukter helt nydelig.
  Du kan kontakte et firma som heter USA-Scandinavia.com som kan hjelpe deg a bestille dette og sende til Norge.
  Ser på Facebook at mange benytter seg av den servicen.
  Likte godt det med den fine koppen til Kaffien

 3. Hei Caroline! Jeg har jobbet mye som gartner og med blomster, og snittblomster blir sprøytet veldig mye! Så ikke drikk det, søta. 😉 Fine tips ellers altså. 🙂

 4. Kristine

  Herlig innlegg 😀 kor e tøfflene ifra? Klem fra Stavanger

 5. Hvor var det du kjøpte de deilige, fine tøflene? <3

 6. Kan jeg spørre hvor du kjøpte Rituals sitt bodybutter? 🙂 Har du en link?

  1. Caroline

   Har bestilt fra douglas.no 🙂

  2. Hei!
   Du kan også få kjøpt disse produktene i egne Rituals-butikker rundt omkrin i landet, samt på nettsiden til Rituals
   https://no.rituals.com/en-no/home

 7. Karianne

  Jeg vurderer å bestille denne høvelen fra EFI, men jeg reagerer STERKT med enorm kløe hvis den er veldig parfymert. Tror du den du har passer for meg da? 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror nok det skal gå bra 🙂 Men jeg kan selvsagt ikke garantere det.

 8. Kristine

  Åååååå elsket kimonoen din! <3 I'M IN LOVE <3 Hvor er den fra?

 9. Hvor kjøpte du gullkoppen? Har de den ennå? :-)) Du stråler Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Diana 🙂 Den er fra Kremmerhuset 🙂

 10. Hvor er vannglasset kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Åhlens – er en stund siden 🙂

 11. Åh! Det er så deilige med sånne småting som gleder i hverdagen:) Selv prøver jeg å tenne lys hver kveld nå etter at lille har lagt seg, ha noe godt i koppen og litt ekstra tøymykner når jeg vasker pleddene våre. Da lukter de så godt, og lager en sånn deilig duft i stua. Det dreper sikkert litt av pleddet å parfymerte de litt ekstra, men de holder seg pene allikevel:) Og det er så godt å synke ned i sofaen med mannen på kvelden, med en liten episode av serien vi følger med på, også prøve å glemme alt man skulle og burde ha gjort:)

  Spennende å følge dere om dagen syns jeg! Og veldig moro at du skal bli sarpejente igjen<3 Deilig å ha familien din nært tenker jeg<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Å, har du luktet på tøymykneren med KOKOSLUKT? OH MY :O Det er også små gleder <3

   Stor klem til en som gleder seg til å komme hjem igjen 🙂 <3

   1. JA! Den er helt sinnsykt god<3 Så den brukes mye, og den med grønne epler, for den brukte mamma når jeg bodde hjemme. Rart hvordan dufter skaper en følelse av nærhet til folk man er gla i. <3

    Ha en strålende helg<3

 12. Julie S. Hagesæter

  Hvor er tøflene fra?

  1. Caroline

   De var en gave fra svigerforeldrene mine, de er fra UGG (tøflene altså :p)

 13. Så deilig med litt luksus og alenetid i hverdagen, skikkelig fint innlegg! Bloggen din er virkelig helproff og gjennomført 🙂 angående blomstene i isbitene så synes jeg det var utrolig fint, men lurte på om du kjøper de i vanlig blomsterbutikk? Tror de bruker såpass mye sprøytemidler på blomster nå, man skal jo feks ikke kaste blomster i matavfall på grunn av det. Så er det trygt å ha det i vann?
  Stor klem til deg! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea! Da tror jeg dessverre at jeg ikke skal drikke vannet med disse i noe mer :O Kjøpte de bare i vanlig blomsterbutikk :/ Er ikke helt sikker på hvor de selger økologiske blomster for tiden, så da må man i så fall spørre seg fram 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Ser Meny selger pakker med spiselige blomseter i fruktavdelingen 🙂

   2. Hender at de har spiselige blomster i frukt og grønnsaksavdelingen på Meny Saga, men det er kanskje ikke i sesong nå….

 14. Legemamma

  Dette innlegget var helt topp! Mange gode og enkle tips til litt hverdagsluksus. Tusen takk:)

  1. Caroline

   Så bra du likte det 🙂

 15. Hei

  Bare lurer på følgende; den klokka du bruker når du trener, hva er det den gjør siden du sier på snappen din at det blir en lunken treningsøkt når klokka ikke virker?

  1. Caroline

   Den gjør faktisk at jeg nesten dobler innsatsen min, tør jeg påstå 😛

 16. kimono brand?:) nice 🙂

  1. Caroline

   it’s from lindex 🙂

 17. Etter at min datter har lagt seg, pleier jeg å ta et skumbad, med masse duftlys rundt hele badekaret. Etterpå smører jeg meg inn med kokosolje, som gir den beste huden! Dette gjør jeg så og si hver dag. Jeg prioriterer det foran for eksempel TV, for det gir meg så mye. Egentid er viktig!

  1. Caroline

   Å, så digg 🙂

 18. Helt enig med disse tipsene, små gleder som utgjør en stor forsjell…Elsker å nyte første kaffikopp i senga 🙂

  Ha en riktig god helg i lag med dine kjære Caroline !

  1. Caroline

   <3 god helg, fine du!

 19. Hei! Hvor får man kjøpt et slikt deksel du har på macen din i dette innlegget? Har lett lenge etter et sånt, men finner det ingen steder 🙂

  1. Caroline

   Det er fra caseapp 🙂

 20. Aldri lagt merke til det før i dag. DU har skikkelig synlig blodårer på armer og håndrygg.

  1. Caroline

   Haha, ok 🙂

   1. Ja, det var jo også en kommentar å komme med, Sissi :p Trodde egentlig de fleste hadde det jeg. .

    Du er i allefall ikke alene, Caroline ; )

   2. Elsker bloggen

    Hahaha fikk lyst å sende deg bilde av mine armer og ben, mamma sine og mormor sine.
    De to sistnevnte er seff gamle så ja……..
    Men d med blodårer som vises, d kan sikkert være flaut osv. Men d betyr bl.a god og sunn helse. Lang levealder OG at vi trener. Jeg trener, og d vises på de tydelige blodårene mine. Når jeg er med folk som vet d, er jeg superstolt. En sykepleier på jobben min, sa til meg: «lett å se at du trener, kor heldig du e»

    Kos deg i mammarollen, vennen min. Å så må du å jeg sette pris på de utfordringene livet gir. Opp og nedturer. Mann som ikke alltid er helt med i samtalen. Osv. Følelser og you name it som d heter.

  2. Hahahahaha! Herre. Er det så usedvanlig da? For noko å legga merke til…

   Kjempefint innlegg, Caroline <3 Takk for gode tips 😀 god helg til deg og dine!

  3. Det må ha vært helt fantastisk deilig å lette seg med den kommentaren! Håper du ellers har en nydelig dag, med hele perfekte deg 🙂

 21. så mange gode tips 🙂 Er så lekkert å ha pynt i isklumpene på den måten, selv pleier jeg å bruke bringebær, blåbær, limeblader osv istedenfor blomster da de kan ha mye sprøtemidler i seg 🙂

  Klem!

 22. Elisabeth

  Herlige tips! Hvilket bodybutter er det fra rituals?
  Takk for beste bloggen 🙂

 23. Hvilken lukt er det på bodybutteret ? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *