jeg skal være ambassadør

swiss_1

Jeg er ny ambassadør for Swiss Clinic og det er jeg veldig stolt av! Dette innebærer enkelt og greit at jeg får teste nye produkter før alle andre og at jeg kommer til å presentere en del nyheter fra dem på bloggen fremover etter hvert som ting blir lansert og etter hvert som jeg har fått testet det skikkelig. Fra før av har jeg blant annet god kjennskap til deres bestselgende produkt som er Swiss Skin Renewal – denne er nylig relansert og jeg har nettopp startet å bruke den igjen. 

swiss_2

Under graviditet og amming kan jeg ikke bruke de medisinske produktene jeg har brukt tidligere, så jeg tenker nå å teste om Skin Renewal kan få bukt med det som er igjen av pigmentering i pannen min. Pigmentflekkene har gradvis blitt mye bedre etter at sol og sommer forsvant, og jeg synes også de har blitt mindre synlig etter at Naia kom til verden, men de er fortsatt der og jeg håper Swiss Skin Renewal vil hjelpe meg videre på veien. Produktet skal også hjelpe de med aknearr og store porer, og vant blant annet prisen for Årets Innovasjon under Swedish Beauty & Cosmetics Awards i fjor og i år kom de på andre plass i Norwegian Beauty Awards i kategorien hudpleie – selektiv. Du kan lese mer om Swiss Skin Renewal HER

swiss


Jeg synes Swiss Clinic er et utrolig spennende konsept og synes det at de tilbyr behandlinger som jeg selv kan gjøre hjemme er helt topp – spesielt nå som jeg ikke har mulighet til å reise til en håndfast salong på en stund. Fremover vil det skje mye spennende hos Swiss Clinic, de har utarbeidet mange nyheter som er på vei inn og de har også nylig lansert en del av produktene sine hos VITA. Og vet du at de tilbyr hundre prosent fornøydhetsgaranti? Det er så fint, jeg føler i hvert fall selv at det er en trygghet. Dette samarbeidet gleder jeg meg masse til! 

36 kommentarer

 1. Benedicte

  Hei! Jeg og kjæresten har bestilt oss en spontantur til Gran Canaria, og reiser om 9 (!!) dager. Jeg vet at du har vært der 2 (?) ganger før, og lurer på om du har noen tips til meg. Jeg klarer ikke å finne arkivet for å bla meg tilbake til da du va der :/ Klarer heller ikke å finne en kategori som dekker det. Kanskje du kan hjelpe? 🙂 😀

  1. Caroline

   Tenker du på i fjor? 🙂 Her er i hvert fall feriens første innlegg, så kan du bla deg fremover til en og en post under innlegget 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2015/11/18/sunwing-arguineguin/

   GOD TUR <3

 2. Så utrolig spennende for deg, Caroline! Jeg tror du kommer til å gjøre en kjempe god jobb, du som er så nøye og flink med alt du gjør <3

  1. Caroline

   Tusen takk Elise! Det håper jeg 🙂

 3. Jeg ble så skuffet over det produktet deres, jeg merket null bedring av arr iallefall! Føler alle som prater om det, har fått betalt for det.

 4. Det blir skikkelig spennende. Det har du grunn til å være stolt av. Jeg lurer på den blusen din, den er fra Lindex sant? Jeg syns den ser blå ut, men jeg finner den bare i grønn. Er den grønn kanskje den du har på deg?

  1. Caroline

   Den er grønn, kjempefin 🙂

 5. Hei!
  Hva synes du om at en rekke bloggere reklamerer for det samme produktet? I mine øyne tenker jeg at bloggere kanskje da er litt kjøpt og betalt siden alle forelsker seg i produktet.
  Det er litt vanskelig å tro på når absolutt alle bloggere elsker det når jeg vet at dere alle har fått en grei sum penger for å skrive om det:)
  Rett og slett bare nyskjerrig på dette temaet!:)

 6. Kristin

  Spm som ikke har med dette innlegget å gjøre. Noen spurte deg tidligere, men kan ikke se at du svarte.
  Hva tenker du om at helsedirektoratet anbefaler ammende å avstå helt fra alkohol de 6 første ukene etter fødsel? Om du bokstavlig talt hadde drukket noen «dråper» som du skrev, ville selvfølgelig ikke det vært ille. Men hvorfor drikke noen dråper med vin, da kan man like gjerne la vær å gjøre både det og skrive om det på bloggen. Det ligger vel i kortene at det er et lite glass det er snakk om. Hva da med anbefalingene fra helsedirektoratet?

  1. Kristin. Hvorfor ligger dette i kortene , at hun har drukket et lite glass ? Det er spekulasjoner og det vet du veldig godt. Vi har ikke krav på svar på alle spørsmål som blir stilt her, og det å spekulerer i dette er virkelig ufint

   1. Kristin

    Caroline skrev at de var klare for noen dråper rødt i glasset. Syns ikke det er urimelig å anta at det betyr et lite glass. Syns du virkelig det at det er «ren spekulasjon» og ufint? Jeg har sett spekulasjoner og påstander på denne bloggen som er langt mer virkelighetsfjern.
    Uansett: jeg spurte Caroline, ikke «In», og jeg tror Caroline kan svare for seg selv.

   2. ln. det er spekulasjon, noen dråper er ikke det samme som et halvt glass, og ja det er ufint å spekulerer på den måten. Spiller ikke noen rolle om andre kommentarer og påstander er verre, det er ikke sånn det fungerer. At fordi noen kommenterer styggere eller verre så er dette innafor

 7. Spennende Caroline 😉
  Jeg har kjøpt mange av de produktene du har foreslått her på bloggen
  og jeg er veldig fornøyd, så jeg håper du er ærlig på produktene til Swiss Clinic
  for oss.

  Ha en strålende tirsdag!

 8. Theresa

  Vurderer å prøve dette produktet selv, men syns det er så å vite om vanskelig om det faktisk funker. Håper vi får se før- og etterbilder, da er det lettere å «tro» på produktet 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Theresa

   Hjelpes, her gikk det visst for i svingene… «syns det er så vanskelig å vite om det faktisk funker» skulle det stå 😛

 9. Annette

  Hei! Kunne du tenke deg å lage ett blogginnlegg om hvilken ansiktsprodukter du brukte på huden under graviditeten? Jeg merker veldig forskjell på huden min etter jeg ble gravid, men er usikker på hvilken produkter som funker og hvem jeg burde holde meg unna akkurat nå.
  Du ser foresten helt fantastisk ut! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Annette! Jeg har hovedsakelig brukt hudpleie fra ZO, i svangerskapet brukte jeg c bright 10 prosent vitamin c serum etter rens, samt en krem som heter brightalive (UTEN retinol) over denne. Det er også en skin brightener, men denne jobber mye saktere og er altså trygg i svangerskap. Over denne brukte jeg enten nattkrem (på kvelden) og daily power defense på dagen 🙂

 10. Hvor er skjorten din kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Lindex, kjøpte den på nett 🙂

 11. Elsker buksene dine <3 Kan jeg spørre hvor du kjøpte den? 🙂

  1. Caroline

   De er fra boozt.com / tommy hilfiger x gigi hadid 🙂

 12. Gratulerer så mye! Det passer du virkelig til med den nydelige huden din!
  Jeg er en av mange som synes pigmentflekker og fregner er utrolig vakker og virkelig sjarmerende. Hver sommer og påske er jeg like glad for å se dem igjen 🙂 Jeg har hørt at dette produktet kan virke mot arr, er det noe du har erfaring med :)?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Angående arr har jeg dessverre ingen erfaring :/ Jeg har heller ingen som jeg kan komme på som jeg kan teste det på, dessverre :/

 13. Hvor er den fantastisk fine blusen fra <3 ?

 14. Har prøvd Swiss Skin Renewal samvittighetsfullt i flere måneder, så godt som uten resultat..

  1. Caroline

   Så synd, Erika!

 15. Hei, jeg bare lurte på hvor den fine røde rutete skjorten din er fra? Den du hadde på deg på amme bildet

 16. Mari Cecilie

  Hei Caroline 🙂
  Kan jeg spørre hva slags medisinske produkter du har brukt tidligere mot pigmentering? Og har disse hatt effekt?

  1. Caroline

   Selvsagt! De produktene er helt amazing, men kan dessverre ikke brukes under amming.

   Her er svaret jeg har gitt tidligere på spm. ang. dette

   Limer inn svaret jeg har gitt før:

   Jeg anbefaler deg å ta kontakt med Cocoon Skin i Oslo (om du er fra området) og få satt opp et hudpleieprogram 🙂 Disse kremene som jeg brukte før fungerte virkelig for meg og er noe av det beste jeg har brukt noen gang, men det er ikke dermed sagt at det som funker for meg, funker for andre. Det kan jo være du får et annet program enn hva jeg hadde.

   Ang. kremene jeg brukt:

   Jeg brukte tretinoin 0.05 prosent (denne fåes kun på resept, så det er viktig at du kontakter en autorisert hudpleier evnt. en hudlege). Tretinoin blandet jeg med noe som heter melamix, som er en krem fra zo medical skin care.

   Ellers brukte jeg produkter fra zo medical skin care bla. melamin og melamix (blandet som sagt melamix og tretinoin) Dette er FANTASTISKE produkter som jeg virkelig anbefaler, jeg ble kvitt problemet ila. 1 måned og fikk fantastisk fin glød i tillegg 🙂 Jeg vet ikke hvor lenge jeg skulle ha fortsatt med disse produktene for å holde det i sjakk, men jeg brukte dem i ca. 3 mnd. før jeg måtte kutte dem ut pga. graviditeten.

   Brukte / bruker også rens, pads, dagkrem, nattkrem og skrubb. Nå bruker jeg produkter fra samme serie, men altså ikke akkurat disse da de ikke skal brukes under svangerskap pga. innholdet.

   Klem!

 17. Kjersti

  Hvor mye tjener du på å bli ambassadør? 🙂

  1. Kjersti. Blir helt matt, en spør da vel ikke om sånt ? Det er vel ganske privat og ikke noe jeg ville spurt min venninne om engang. Det er lov å tenke litt før en spør

 18. Har brukt disse produktene regelmessig nå i snart to år! Er SÅ fornøyd med huden min, så gleder meg over at du skal være ambassadør:-) Hilsen fra ei som nærmer seg 40 med stormskritt;-)

 19. Har aldri hatt så fin hud før og kvisene etter lørdags snopet er borte. Det var en stor plage å få kviser hver søndag. Men kjøpte fra en annen produsent….funker som bare det
  Huden blir svært myk og jeg smører meg med Bephanten som de bruker på sykehus. Får silkemyk hud!

 20. Kathrine

  Så spennende at du blir ambassadøren dems! Husker jeg vant den skin-rolleren dems på en annen blogg for lenge siden, men det endte rett og slett med at jeg ikke fikk den 🙁 Typisk!

 21. Hei! Kult at du skal vær ambassadør for Swiss clinic! Har et spm om lash serum som du kanskje kan svare på; vet du om dette kan brukes når man er gravid? Finner lite info om dette konkrete produktet, men vet at endel andre vippeserum er fy fy…. :/

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre, men jeg fikk beskjed om at swiss skin renewal ikke kan brukes under graviditet, men under amming er det ok. Vet også at serum skal unngåes under graviditet, så det er nok «dessverre» slik med deres serum også vil jeg tro :/ Under amming er det derimot ok, jeg har startet med det nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *