jentesøndag, fargevalg og nobel

fargevalg

God kveld, fine du! Nok en søndag hvor jeg har vært alene med jentene er forbi, så dagen har gått så altfor fort! Nelia og jeg har hatt middagsselskap og kaffeslabberas med nesten alle bamsene hennes og så forsøkte vi oss en tur ut alle tre, men da vi nesten ble blåst over ende før vi rakk å få Naia på plass i vognen, ombestemte vi oss lett 😉 Da ble det varm kakao og Toy Story 2 i stedet – så fin film for både store og små! 

fargevalg_2

Lars-Kristian kom inn døren her for bare et par timer siden, og siden da har vi rukket å kikke litt på fargekart og diverse. Jeg tror vi skal være litt mer lekne på rommet til jentene, Nelia har jo blant annet mint på mange av lekene sine og på mye av interiørtilbehøret, og jeg har sett en helt nydelig mintfarge som jeg lurer på å gå for på en vegg eller to. Hos Naia lurer jeg på en skjønn farge som heter lille prinsesse på en av veggene. Vi får se, vi må først bestemme oss for andre ting – men dette er jo så gøy! Altfor mange valg og altfor mye å ta stilling til, jeg vet nesten ikke hvor vi skal starte. Vi tenker i hvert fall at vi finner møbler før vi lander alle fargene som skal være på veggene. Møbler, det blir nesten det beste! 

fargevalg_1


Nå har Nobel startet, så vi skal snurre serie! Har faktisk fått med meg de to første episodene mens jeg har sittet og ammet den siste uken, Lars-Kristian så dem nemlig UTEN meg og jeg ble så fornærmet! Haha 😉 Så da ser vi den tredje sammen i kveld – serien er kjempebra! Flere som følger med? Håper ellers dere har hatt en fin søndag ♥ 

59 kommentarer

 1. Vi har «lille prinsesse» på rommet til jenta vår! Den er såå fin 😀

 2. Hørtes ut som en koselig søndag! Her har samboeren også vært på jobb og jeg har vært alene med mine jenter, ei på 2,5 år og ei på 8 uker<3 hektisk ja!
  Så moro med oppussing og fargevalg! Tenkte bare å si at fargen lille prinsesse er nydelig! Har en vegg med denne og resten med fargen delikat ( beige/grå) på minste jenta sitt rom og det er veldig fint sammen!:-))
  Digger deg og bloggen din! Finner så utrolig mye inspirasjon her! Heier på deg og dine!:-)
  Klem!

 3. Merethe

  Så spennende med nytt hus med nye muligheter. Utrolig flott hus dere har kjøpt. Helt min stil. Har selv hus fra 1921 på landet som vi pusser opp, da tilbake til gammel stil. Det er jo så koselig å planlegge oppussing.

  Ei av jentene mine har Lille Prinsesse på tre av veggene, og Roseblad som kontrast. Veldig fargerikt, men også veldig fint. Minste på 2,5år har drøm, for der kunne mammaen bestemme fargen. Sukkersøt og fint med alle de rosa detaljene ei lita frøken har på rommet sitt.

  Nyt søndagskvelden og den kommende uken.

  1. Caroline

   Takk for tips 😀 Roseblad må jeg kikke på!

   Klem 🙂

 4. Hei. Gratulerer så mye med både Naia og huskjøp. Gleder meg veldig til å følge med på oppussingen i det nye huset. Vi malte først rommet til vår datter i fargen «drøm», vi fikk beskjed om at den ikke var rosa nok og endte med lille prinsesse. Både store og små liker fargen veldig godt!
  FOR en herlig blogg du har :)Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Sara! Tusen takk 😀

 5. Veronica

  Så spennende med oppussing av nye barnerom Gleder meg til å se

 6. Martine

  Det er såå gøy med farger og ikke minst møbler som passer til!

  Jeg har googlet i 30 min nå, men finner ikke ut hvor du har fått tak den genseren hvor det står «storesøster» og den bodyen med «lillesøster» på? Synes det var så veldig søte og ønsker en sånn til storesøster i huset.

  1. Caroline

   Tenker du på de med gullskrift? De fant jeg på etsy 😀 http://www.carolinebergeriksen.no/2016/08/15/sisters-to-be/

   1. Martine

    Tusen takk! 🙂

 7. Vi malte rommet til dattra vår i fargen «Lille Prinsesse» når hun kom til verden forlitt over 3 år siden. Fargen lyste ut gjennom døra før vi hadde møblert rommet. Det var en veldig fin farge, men så og si alle lekene hennes forsvant da de også var babyrosa i fargen. Vi hadde jo leker med andre farger også, men ikke nok til at det så «bra» ut. Hadde jeg pusset opp rommet i dag ville jeg gått for en farge som gjør lekene og evt annen dekor mer synlig. (Og ikke hvit da det er verdens kjedeligste farge til et barnerom). Sånn i tilfelle du ønsker andres erfaringer 🙂

  1. Jeg så at du skrev kun den ene veggen etterpå, så da blir det nok bra 🙂

  2. Caroline

   Takk for tips, det skal jeg ha i bakhodet 🙂 Vi tenker at det blir lille prinsesse (evnentuelt) på 1 vegg og en annen farge på de andre – mye mulig det blir hvitt / så nøytralt som mulig 🙂

 8. Herregud, så fint det første bildet var! Fikk virkelig frem skjønnheten i deg 🙂 Spennende ting å planlegge fremover, det er artig! Jeg selv planlegger bryllup i september -17, og henter masse inspo fra Bryllup-kategorien på bloggen din 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! Det var jo innmari hyggelig å høre :O Stor klem!

 9. Åååå som du gløder!!! Hvilke produkter bruker du nå for tiden; concealer, foundation, rouge osv? Selv om du har mye å tenke på ser du bare helt fantastisk ut. Etter du fikk Naia ser du bare sååå snill, mild og god ut. Bloggen er bedre enn noen gang, stå på videre. Hvis du har tid, hadde vært supert med en sminkevideo. Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk :O Så hyggelig å høre! Jeg skal se hva jeg får til 😀

   Klem!

   1. Har du vært hos frisøren? Syns du var så blond og fin og litt kortere på håret? Har du tatt noe i leppene igjen?:)

   2. Caroline

    Jeg var hos frisøren for et par uker siden 🙂 Har ikke tatt noe i leppene igjen.

 10. Hei kjære deg! Du stråler om dagen. Er du ute etter møbler så vil jeg anbefale deg nettbutikkene interio og dr.Lykke. Vi har blant annet sofa og seng fra først nevnte (Eller madrass er mer riktig å si) Forresten synes jeg ikke du skal stresse med bloggingen. Bruk heller tiden på dine to barn. Den tiden får du ikke igjen 🙂
  Klem fra Celina G

  1. Caroline

   Det er helt sant, Calina! <3

 11. Madelen

  Hva heter mintfargen du tenker å bruke? Minty freeze er nydelig på veggen ❤️

  1. Caroline

   Jeg kikket litt på soft mint i går 🙂 Takk for tips 😀

   1. Vi har både soft mint og minty freeze. Liker begge veldig godt! De går også godt sammen. Har soft mint flere steder i huset. Den er lys og rolig om det er lyst ute så er den lun og fin i mørket. Elsker den fargen!

 12. Nina Brovold

  Sjekk ut jotun pure colour sin farge, kamelon superfin, dus lilla. jenta vår har den i supermatt.

  1. Caroline

   Takk for tips 😀

 13. Så koselig! Må også nevne at jeg syntes du har utrolig fin hårfarge nå – bruker du sølvshampoo? 🙂

  1. Caroline

   Nei 🙂 Mye mulig det skinner litt fra lampen også, for fargen er ikke helt sånn in real (bruker et fotolys med litt blåskjær) Men tusen takk!

 14. Tror du gjør rett i å velge møbler først. Maling kan man få blandet i omtrent enhver nyanse, så det er best å ta til sist. Det er mye lettere å finne maling som passer til teppet enn omvendt! Tommelfingerregelen er å starte med gulvet (tepper), deretter møbler og tilbehør (puter etc), og avslutte med veggene. Lykke til, dette er jo så gøy!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg er superspent selv 😀

 15. Hei, synes det er veldig spennende å følge med på hvordan deres nye hus kommer til å bli. Kanskje jeg snapper opp et par interiørtips eller to. Jeg synes oppussing og interiør er utrolig gøy, så jeg sier bare jippi når dere vil dele dette også på bloggen. Det blir så gøy å se sluttresultatet 🙂 Vil tipse om villakosekaos på instagram om du ikke følger henne. Hun har et supert lekkert barnerom med en vegg hvor hun har tapetsert et pariserhjul på veggen som går i pastellfarger. Det syns jeg er så lekkert. Sjekk det ut 😉

  1. Caroline

   Det er helt nydelig! 🙂 Takk for tips og så gøy at du gleder deg til å følge med 🙂

   Klem!

 16. Håper du sier ifra hvilken mint du velger, lurer på en fin mintfarge selv, til å male et skap på ungenes rom. Mint er så pent <3 Følger også med på Nobel, utrolig bra serie! <3
  Ønsker deg en strålende dag! 😀

  1. Caroline

   Det skal jeg gjøre! I går så jeg på den som heter soft mint, men det er litt vanskelig å forestille seg den ut fra den ene fargeprøven. Må se den i virkeligheten / på en større prøvevegg eller lignende, om det går 🙂

 17. Hvor er t-skjorten din fra? 🙂

  1. Caroline

   Abercrombie & Fitch 🙂

 18. Elsker hjerte-skålen din! <3 Hvor kjøpte du den? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Åhlens 🙂

 19. Åhhhhh <3 Lille prinsesse er bare en SÅ skjønn farge på et hvert rom <3 Lille Emelia har denne fargen på sitt barnerom. Den er vi super fornøyd med <3 Jeg hadde gått for den på lille Naia sitt rom hvis jeg fikk bestemme <3

 20. Skal dere ha med spisestuen, salongbordet og sofaen? 🙂 Eller selge det, siden det ikke er så tunge møbler som dere vil ha i nye-huset? 🙂 Hilsen nysgjerrig 😉

  1. Caroline

   Vi vet ikke helt ennå 🙂

 21. På Nelia sitt rom ville jeg ha gått for en farge som heter Sjøgløtt <3 Den er litt lyseblå og litt turkis-aktig 🙂 Den er vi veldig fornøyd med 🙂 Ha en fin uke 🙂

  1. Cathrine

   Ja <3 Sjøgløtt og lille prinsesse er to kjempefine farger sammen <3 to vegger med sjøgløtt og to med lille prinsesse kommer til å bli et drømmerom 🙂 Haha 😉

 22. Krangler du og Lars Kristian noen gang? Isåfall om hva?

  1. Caroline

   Dette har jeg nevnt flere ganger på bloggen: selvfølgelig krangler vi eller har diskusjoner som alle andre par, men det har absolutt ingenting her på bloggen å gjøre. Jeg håper de fleste forstår at dette er en blogg som er ment å gi inspirasjon og glede, dette er ikke en dagbok, så private ting forblir privat.

   🙂

 23. Kjære Caroline! Ta en titt på den nydelige varm grå fargen Ascott! Står nydelig til både mørke og lyse gulv, skal selv male opp den i halve stua i min nyinnkjøpte leilighet:) veldig fin og eksklusiv!

  1. Caroline

   <3lig takk for tips! Det skal jeg 🙂

 24. Hei Caroline
  Har akkurat pusset opp en «trønderlån» fra tidlig 1900-tallet, å vi har brukt jotun sin minty breeze. Den er varm og fin å ser litt «gammeldags» ut. Gleder meg til å følge deg videre. Lykke til

 25. Christina

  Hei Caroline!
  Det er såå kjekt å pusse opp! Vi har renovert huset vårt og gjennom den prosessen lærte jeg så ufattelig mye! Men det jeg skulle si var om dere har sitt på Follow and ball malingen? Den har jeg brukt til barnerommet og soverommet vårt. Fargene er så fine! Du kan til og me spise malingen. Anbefales på det sterkeste. Masse lykke til med alt!

 26. Gunn Hege

  Jeg valgte Lille Prinsesse på rommet til jenta vår. Denne ble veldig rosa i forhold til hva jeg trodde den skulle bli. Mulig lyset gjorde det sånn. Jeg prøvde derfor Duft fra Jotun, og den ble kjempe fin! 🙂 kommer jo an på hvor rosa man ønsker også. Jeg hadde lyst på en litt dus og rolig rosa, og Duft var perfekt. Denne ble mye finere på veggen enn i brosjyren 😉

 27. Høres ut som en kjempefin søndag! Det er alltid koselig å sitte å planlegge fremtiden sammen, og oppussing er jo så spennende! Vi pusset akkurat opp leiligheten, og brukte jotuns Minty breeze på skapdørene i gangen, og det ga virkelig gangen det lille ekstra! Fargen er rolig, og gir meg en litt gammeldags følelse!

  Gleder meg til å følge dere videre inn i fremtiden!

  Klem

 28. Hei Caroline.
  Ser du skriver at dere selvfølgelig krangler som alle andre par. Vil bare informere deg om at ikke alle par krangler. Det er stor forskjell på krangling i parforhold. Jeg er voksen og vet hva jeg snakker om.:) Med to barn og to hunder er det naturlig nok mer å krangle om , kombinert med at man er mer sliten. Men krangling er bortkastet tid. Anbefaler alle å slutte med det.

  1. Caroline

   I voksen krangling legger jeg diskusjoner hvor vi er uenige og kanskje ikke blir enige. Det er ikke snakk om å skrike og hyle til hverandre eller lugge hverandre i håret, dersom du trodde det. Jeg tror det er sunt for alle par å diskutere en gang i blant 🙂 Så jeg anbefaler deg å tørre å være uenig med samboeren din og tørre å starte en diskusjon, det er ikke gitt å være enig hele tiden – uavhengig av om man har barn, hunder eller ingen av delene 🙂

   1. Har ingenting med å ikke tørre. Jeg har kranglet i tidligere ekteskap, men syntes nå jeg hverken trenger eller gidder det. Kan ikke se hva det skal være godt for. Vi er stort sett enige, og er vi ikke det så er det greit også!:)

 29. Det er så kjekt å velge farger! På jakt etter inspirasjon oppdaget jeg nylig den engelske malingsprodusenten Farrow and Ball. Sjekk de ut på nettsiden eller på pinterest, det er så mange nydelige bilder. Både innenfor mintfarger og rosa har de bare noen nydelige varianter (eks Blue Ground og Nancy’s Blushes eller Middleton Pink).

 30. Cathrine

  Sjekk ut krydderurt og laubærblad Caroline:)

 31. Anbefaler å prøve å male alle veggene med farge. Kan virke litt skummelt, men det blir så flott i hus med større karmer og lister i hvitt. Turte å gjøre det i hele leiligheten min nå under oppussing, og det har blitt så bra! (også er det «in» nå for tiden hvis det har noen betydning 🙂 ) Har brukt minty breeze på gjesterom tidligere, kjempe fin farge! Anbefaler også hvit lyng.
  Gleder meg til å følge med på oppgraderingene i det nye huset, lykke til!

 32. Hei, veldig random men vil du plis følge bestevenninnen min på IG? Hun hadde turna helt. Og litt koselig siden d er en såpass «liten» ting som vil gjøre bdayen hennes knall;) pernillejohnsenn er navnet om du ser dette:D

 33. Hva med tapet? Jeg ELSKER tapet. Man trenger nødvendigvis ikke tapetsere alle veggene heller 🙂

  Majvillan, for eksempel, har noen helt nydelige tapeter spesielt egnet for barnerom. Eldste frøkna her har falt pladask for en de kaller «Alice» – så da blir det vel den 😉

  Sjekk ut Wallpaperdirect.com. Om man ikke skal kjøpe tapet derfra, så har de et enormt utvalg man kan sjekke ut. Man får også tapetprøver, og de har kjapp levering.

  Og for de voksne vil jeg (blant annet) nevne Cole & Son, Eijffinger, Mini Moderns , Little Green, Layla Faye .

  Lykke til! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *