familietur i høstværet

051016_Hosttur_0015

I går kom vi kom oss opp på fjellet akkurat i tide til å få med oss solnedgangen! Så den ble beundret fra fjellveggen sammen med varme pølser fra engangsgrillen og kakao med kokende vann fra primusen – så koselig! Det begynner jo allerede å bli 1 år siden vår forrige høsttur, det er ikke alltid like enkelt å få til i en hektisk hverdag, selv om vi er enige hver gang: dette må vi gjøre oftere! Men det må vi faktisk! Vi må det, for det er så deilig med frisk luft i lungene og røde roser i kinnene. Og så smaker det ekstra godt med turmat- og drikke når svetten har piplet fram i pannen og det er på tide med en pause. I går gikk det bare oppover hele veien, så jeg hadde Naia på magen og sekk på ryggen, mens Lars-Kristian hadde Nelia på ryggen. Det ble litt vel mye oppover for en liten kropp. 

hosttur_7

hosttur_21

hosttur_10

hosttur_2

Vi har blitt nye eiere av det helt nyeste bæretøyet til Ergobaby, som er laget for barn fra nyfødt alder helt opp til 20 kilo. Det er helt genialt og du trenger ikke spedbarnsinnlegg til de minste. Den var helt nydelig å ha på seg, med ekstra padding til skuldrene 🙂 Du kan bære barnet på tre forskjellige måter i denne selen, lese gjerne mer om den HER

hosttur_4

hosttur_8

hosttur_5

lillelam ulldress HER / lillelam lue HER

Barna hadde på seg ull fra innerst til ytterst fra Lillelam – Babyshop har fått inn utrolig mange fine høstnyheter nå, som du kan sjekke ut HER

hosttur

skjønne ullsko til baby HER

Jeg var sikker på jeg skulle ha gangsperre i dag, for veien nedover var rimelig heavy, men overraskende nok er jeg helt fin i beina. Nå skal jeg teste dem ut på en løpetur også, mølla skal få fart på seg for første gang på en stund og jeg er så spent på formen! 


Håper dere har en fin dag – vi skal på road trip senere, så jeg skal pakke litt etter hvert også! Sees da 🙂 

87 kommentarer

 1. Det så rett og slett fantastisk koselig ut 🙂

 2. Ser kjempe koselig ut. Og du har så fin familie.

  1. Caroline

   Tusen takk, Joesfine <3

 3. Camilla

  Så stemningsfulle bilder!:) Kan jeg spørre hvor skoene dine er fra?

  1. Caroline

   Mine sko er fra Bianco 🙂 Fjorårets kolleksjon av Camilla Pihl 🙂

 4. Henriette

  Nydelige bilder Hvor er skoene til Nelia fra? De var fine. Leter etter noen fine og varme sko til min lille frøken.. ha en fin dag! Hilsen Henriette

  1. Caroline

   De er fra Kavat 🙂

 5. Flotte bilder, men kan den lille sitte så lenge i denne bæreselen? Trodde de skulle være litt større for det.

 6. Må bare si at Naia ikke sitter godt i selen!! Hun må jo ha spedbarnsinlegg! Hun drukner jo der inne! Hodet skal opp mot Toppen av selen og føttene skal være mer spredt. Sjekk ergobaby sine sider for korrekt bruk av selen!

  1. Caroline

   Det er ikke spedbarnsinnlegg i Ergobaby adapt, men ulike innstillinger tilpasset størrelsen på barnet 🙂 Hele poenget er altså at du ikke skal ha behov for det innlegget 🙂 Hun satt helt fint i et par timer uten å lage en lyd.

   1. Enig med Siri.. det beltet du har rundt hofta er ikke et hoftebelte, men et midjebelte. Baby skal sitte så høyt at du skal kunne kysse den på panna uten å må bøye deg for mye ned. Og for å ga kontroll på luftveiene. Sier ikke dette for å kritisere, men for å gi råd:)

   2. Caroline

    Det har du helt rett i 🙂 Jeg skulle hatt det litt høyere.

   3. Og så ser det ut som at nydelige Naia trenger å få knærne litt høyere. Sittende som en frosk med knær litt høyere enn rompe, for beste mulige sittestilling. Og c-kurvet rygg. Så ut som en nydelig tur med supre seler:)

   4. Kristin

    Den selen er så fin, og så utrolig greit å slippe det klumpete spedbarnsinnlegget! Har selv vurdert å bytte ut min Ergobaby Performance med denne. Jeg skal ikke være noe mammapoliti, men lurer på om det frontpanelet skal brettes innover når hun er så liten, slik at den øverste knappen ikke brukes, og at hoftebeltet skal brukes der man er smalest. Mener å ha lest at frontpanelet skal nå barnet til ca midt på øret 🙂

   5. Ære være deg som klarer å være så høflig mot mammapolitiet caroline 🙂

   6. Charlotte

    Må også bli nevnt at ved stumpen til lille er det noen stropper for å sikre at beina er i riktig stilling. På nederste bildet ser det ikke ut til at de er festet riktig. Til en på Naias alder skal de festes på den tredje/innerste trykknappen (må dra litt hardere i stroppene for å få ut siste), før resten av stroppen føres gjennom «front strap pocket» som er plassert mellom stroppene

   7. Som c skriver under, ære være deg Carolie, for det virker ikke som mammapolitiet noensinne kommer til å bli fornøyd. Ja, det er sikkert godt ment og alt det der, men det holder vel at en av dere kommer med kritikk og «råd» om dette. Jeg skal ikke si jeg er en ekspert på hverken mamma-rollen (noe egentlig ingen er, hvertfall ikke på andre sine barn!!) eller babyseler, men det går da an å la være å pøse på med kritikk etter kritikk, eller «råd», på en og samme ting!

    Jeg liker bare bloggen din mer og mer for hvert innlegg, Caroline, og jeg syns virkelig du skal være stolt av innsatsen du gjør både på bloggen og i livet generelt. Du er rett og slett beundringsverdig, og tror enkelte bør huske på at ingen er perfekte i denne verden. 🙂

 7. Ååå så koselig! Selv bruker jeg 360’en til turbruk:-) Hadde ikke hørt om adapt da jeg kjøpte min. Men god den og! 🙂

 8. Dere tar altså så nydelig bilder! Rett og slett ganske inspirerende 🙂 Ha en fin dag.

 9. For noen nydelige bilder, og mennesker <3 Gleder meg til jeg får meg min egen lille familie. *sukk*
  Ønsker dere en strålende fin dag i høstsolen! Klem

 10. Yvonne kvien

  Hei Caroline 🙂

  Ført må jeg bare si at du er rikelig en stor inspirasjon. Leser bloggen din daglig og syns det er tøft av deg å jobbe så flittig med den samtidig som du etter er blitt mamma til to. Gratulerer så mye med to nydelige jenter. Selv er jeg mamma til tre herlige skapninger så føler jeg vet hva slags år du har i vente. Mye glede, latter og slitne tårer. Men alt er verdt det… 🙂

  Over til det jeg lurer litt på 🙂
  På min 30 års dag i år gikk min fineste mann ned på kne og fridde til meg 🙂 jeg sa selvfølgelig ja, og er veldig lykkelig 🙂

  Jeg prøver å vri hode mitt alle veier for å komme på tema, monogram, blomster kjole osv. Så kom jeg til å tenke på deg. Du kunne vel ikke tenke deg å bli bryllups planlegger / bryllups hjelper? Du har sikkert mer enn fult nok opp .en jeg tenkte at det skader jo ikke å bare spørre 🙂

  Dette er ett personlig spørsmål til deg, og håper ikke du syns jeg er frekk som spør 🙂

  Mvh Yvonne

  1. Jeg hjelper deg gjerne, Yvonne (kanskje caroline kan gi deg adressen min?)

   Jeg giftet meg i utlandet, planla hele drømmebryllupet selv, og har nå tenkt så smått å begynne som bryllupsplanlegger/organisator.

 11. Så koselige bilder, det første bildet med Nelia er jo som tatt ut av en liten eventyrbok 🙂

 12. Hvor kjøpte du jakken? 🙂 Har du link? <3

 13. Var det på GetInspired du kjøpte pannebåndet og stilongsen? 🙂 Kan du linke det?

 14. Hvor kjøpte du jakken og hvilket merke er det? 🙂

 15. Ranveig

  Synes også at det nesten så ut som Naia ble helt borte i denne bæreselen. Så ikke så komfy ut for henne. Men dere har sikkert full kontroll på henne, at hun har det bra. Er det greit for nesten nyfødte å være så lenge ute i den kjølige høstluften? Ikke kritikk, men lurer bare? Ha en fin helg, når den snart er her 🙂

  1. Jeanette

   Frisk luft er da ikke farlig for babyer? Minusgrader er noe annet, de tåler ikke for mye av det. Men frisk luft er jo bare sunt 🙂

 16. Her er det ikke rom for feil!;p Blir helt svett på dine vegne.

  Det så ut som en nydelig høsttur!;)

  1. Når det er reklame bør det ikke være feil,nei. Det er relativt viktig bruker info .

 17. Det første billede er så fint 🙂

 18. Silje Berntsen

  Så koselig!! 🙂 Kanskje litt dumt spørsmål, men gikk du tur i bare ullundertøy bukse? 😛 ble ikke det litt kaldt/trekk?

 19. Høsten er bra fin! Er så godt med den krispe lufta 🙂 Forresten, har dere tenkt å ikke vise ansiktsbilder av Naia? Beklager hvis du har skrevet om det før, kom bare til å tenke på det. Har ikke barn selv, så er ikke så inne på hva som er vanlig, om man venter eller hva man gjør, så du får bære over med meg om spørsmålet ikke passer 🙂

 20. Anette S

  Så fine høstbilder:-)
  Deilig å gå på tur i det fine høstværet med hele familien 🙂
  Den ulldressen og luen Nelia har på seg fra Lille Lam har jeg til min yngste også.De er så fine og myke å ha på for de små.Fargen er også så fin.
  Ha en fortsatt fin torsdag:-)

 21. Wow! Så fine bilder! Fikk virkelig frem høstens sjarm og skjønnhet. Og for en god måte å presentere en annonse på 🙂 Det er sikkert kjempevanskelig å gjøre alle tillags i den sammenhengen.. annonsøren, de som liker tips, de som ikke liker tips, de som bare vil lese om hverdagen din, de som hater at du tjener penger på dette osv. Dette innlegget må kunne tilfredsstille de fleste, vel? 🙂 Håper det går fint med deg i nyfødttiden. Du gir meg håp om at det å få barn ikke nødvendigvis _må_ gå på bekostning av alt mulig annet. Takk!

 22. Mammapoliti her ja, men jeg er rimelig sikker på at bena hennes skal pakkes inn foran og ikke henge utenfor – hun er fremdeles for liten til å sitte slik! Jeg er ikke 100% sikker når de anbefaler å sitte mer slik som hun gjør der, men anbefaler deg å sjekke ut akkurat det der litt nærmere. Bæring som dette er superkoselig, men det er litt sånn «finne formen» og «hvordan skal hun eeegentlig sitte». Tok oss en del prøving og justering hvertfall! Ps, ta et bildesøk på «Ryan Reynolds carrying baby», det er til å daue av 😀

  1. Det er nytt at det nå anbefales at nyfødte skal ha bena ut såfremt de ikke protesterer på det. Ellers kan de få for mye trykk på anklene. Et tips er å vippe hoftene fremover sånn at bekkenbunnen til barnet er inn mot magen på bærer, da får man den fine c-kurven i ryggen og m-vinkelen på bena som flere nevner her 🙂

   Supert at du fronter bæretøy Caroline 🙂 med de ergonomiske selene dere har kan dere bære så lenge barna ikke klager. Bare som svar til noen som kommenterte noe ang dette. Bæretøy er gull!

   1. Og så vil jeg legge til at det er så bra at dere viser at ikke bare babyer har det supert i sele! Mange tror nemlig både bæring og sele er forbeholdt babyer. Koselig og mest behagelig når tyngdepunktet er nært kroppen. I meis blir ikke tyngdepunktet optimalt. Og det er egentlig viktigere jo tyngre barnet er.

  2. Tidligere skulle barna ha beina innenfor i frosk, men nå er det beina ut som er det riktige da de fort kan få press på beina/føttene ved å sitte i frosk

  3. Det er gamle anbefalinger. Ta en kikk på f.eks Bereglede.no for info ☺

 23. Hvordan sitter den? Behagelig ?
  Å ja. Deilig å få alt gratis til barna 🙂

 24. Ida Mari

  For noen nydelige bilder!!! Det første av Nelia tok meg rett ut i skogen/fjellet ^_^ Takk igjen Caroline for den fine bloggen din. Jeg som dessverre er mye ufrivillig hjemme pga sykdom får da nyte mye koselig gjennom deg og alt du deler. Det setter jeg veldig stor pris på 😉

 25. Jeg liker høsten veldig godt, men er litt for lite flink til å komme meg ut på tur… Ble litt inspirert nå da, så til helgen bærer det til skogs med en ungdomsgjeng! De lar seg fremdeles friste av grillede pølser + marsmallows, ha,ha.

 26. Merethe

  Hvilken pulsklokke er det du har? <3 Hvor kjøpte du den? 🙂

 27. Marianne

  Så på snap i dag at du prøvde noen falske negler 🙂 Kan jeg være 100% ærlig? 🙂 Dine vanlige negler er det fineste du kan gå med synes jeg personlig da <3 <3 <3 Dine vanlige negler er jo SÅÅÅ fine og naturlige 😀 De falske du prøvde også var kjempe fine og de kledde du!

 28. Henriette

  Åh, så nydelige bilder! Hver gang jeg er inne på bloggen din og ser bilder av Nelia og bilder av dere sammen, så tenker jeg så utrolig heldig hun er som kommer til å ha så mange fine og koselige bilder av barndommen sin når hun blir eldre. Kommer hun nok til å sette så stor pris på!:)

 29. Så stemningsfullt og fint! Nylig fått en lillebror til storebror på 3 her, og ergobaby adapt er virkelig en drøm å bære i! Og funker like godt til storebror når han blir sliten, helt topp.

  Jeg har midjebeltet like under puppene, der jeg er smalest i midjen, test det neste gang! Mye mer behagelig å bære, og lille får den naturlige c-formen på ryggen. Bare et tips fra en tobarnsmor til en annen:)

 30. For en fin tur dere hadde! Koselig å bære hver sin lille jente.

  Bæreting til babyer har jeg ikke greie på, men det er fint at du får gode konstruktive råd fra de som kan det. 🙂

 31. Så vakkert bilde av Nelia

 32. Karianne

  Så hyggelig det ser ut med høsttur! Må si hjertet mitt hoppet litt ekstra når du fronter bra ergonomisk bæretøy så flott!! Ønsker dere en fin kveld

 33. Heia!
  For en fin dag å komme seg ut på!
  Hva sitter Nelia i på ryggen til LK? Og hvor lenge kan man bruke den?

  Ha en fin kveld

 34. Christina

  Hva pleier Nelia å ha under ull-dressen når dere er på tur slik som dette? Synes dressen er fantastisk fin,men redd den blir lite brukt når kulda kommer krypende, til fordel for en tykkere parkdress :/

 35. Så koselig med høsttur. Vi er også endel på tur, Fine bilder også!
  Bare lurer på en ting, er buksen den nyeste ulla til KT? Jeg har også et slikt sett, men trodde det liksom kun var undertøy? slik at jeg ikke kan bruke «bare» buksen ute, om du skjønner? Men flott er den, så det er jo egentlig synd å gjemme den under en annen bukse!
  Også et spørsmål utenom: hva heter de vinterstøvlene du snakket om i forrige vinter. Kan ikke huske hvilket merke det var. Ordentlig vinterstøvler, kraftige og høye. Håper du skjønner hvilke jeg mener. Takker for svar! Ha en fortsatt fin kveld og snart helg:-)

 36. Så utrolig fint å se at dere bruker ergonomisk riktig bæretøy! med midjebltet i midjen neste gang, så blir det perfekt!

  Har brukt ergobaby orginal mye selv, så praktisk å ha armene fri samtidig som baby får nærhet og kos!

 37. På Vealøs?

 38. Fantastisk sele! Vi har brukt den fra før mini ble 3 kg og elsker den bare mer og mer. Nå er han 6 mnd og 6,6kg og det er så god bærekomfort.

  Men enig med de andre her. Beltet må mye høyere, og så kan du prøve å vippe bekkenet til Naia litt fremover. Da får hun en mye mer ergonomisk sittestilling. Jeg pleier å ta tak øverst i lårene og «hope» litt mens jeg vipper de litt opp. Ellers fikk jeg tips om å brette ned nakkestøtten. Bretter den innover, så får baby god støtte i nakken. Må dog innrømme at jeg bretter den opp når han sovner i selen 😉

 39. Alexandra Lillebø

  Hei!

  For noen vakre bilder og ei nydelig prinsesse!!
  Husker du skrev ganske tidelig at dere ville skrive Náia med aksent over den første «a»-en, men så har jeg sett i seinere tid at dere ikke har gjort det, og bare skrevet Naia. Har dere droppet aksanten??

 40. Det øverste bildet var jo magisk!

 41. Har selen selv og er veldig fornøyd! Men mener beina skal ha en M-form inn mot deg? Så de ikke skal skræva så fælt når de er så små:)

  Utrolig fine bilder! Gikk tur i skogen selv her en efta og det er jo så koselig å bære på de små<3

 42. Øyeblikk som dette er så fine <3 Finnes ikke noe mer idyllisk enn en høsttur i solnedgangen, og dere har fanget det såå bra på disse bildene! Ser ut som at alle koste seg, store som små 🙂
  Klem <3

 43. Sitter folk å zoomer inn på bildene dine for å finne feil eller?
  Når man har nytt utstyr trenger man litt tid til å gjøre seg kjent med det, prøve og feile.
  Synes det er flott jeg Caroline at du tar med deg familien ut på høsttur.
  Husk, de som alltid ser det negative i ting, er kun sjalu på det du har og det du har fått til.
  Ha en fantstisk kveld med familien din Caroline

  1. Jeg tror vel folk kommer med rettelsene/forslagene til endringer for å være hjelpsomme og positive først og fremst og IKKE for å kritisere. Det er jo ikke slik at om man ikke ser på alt ved Caroline som 100% perfekt, så er man sjalu og vil kritisere. Tvert om så tror jeg folk vil komme med hjelp og dele erfaringer.

  2. Det er også mange som leter etter å ta de som kommer med uttalelser som ikke er i kategorien «nesegrus beundring»…. 😉

   Men akkurat her er vel kommentarene sagt i beste mening, slik at Naia sitter korrekt? Er det negativt å gi tips om dette!? Jeg fikk selv tips om feil bruk av bæresele og kunne aldri falt meg inn å reagere negativt på en så viktig ting!

  3. Man trenger ikke zoome for å se at babyen sitter med bena på en uhensiktsmessig måte, de som kommenterer mener det nok bare godt 🙂

  4. Her vil jo folk bare hjelpe? Kan ikke se at det er å lete etter feil. Når man er vant med bæretøy ser man slike ting raskt og alle vil jo bare babyens beste. Kjempefint at du bærer, Caroline! Og nydelige bilder! <3

 44. For noen utrolig flotte bilder dere tar, lyset på disse var bare helt fantastisk! Nydelig familie <3

 45. Rikke N

  Helt ærlig, fra ei som har fulgt deg i mange år, bloggen din, bildene dine og tekstene dine har aldri vært bedre. Fra mitt synspunkt går bloggen din bare oppover i kvalitet – så gøy å se! Har alltid hatt din blogg blant mine favoritter, og det er den fremdeles. Elsker å lese om livet ditt som tobarnsmamma, kone til en fotballspiller, dyre- fashion-, intriør- og matelsker. For ikke å snakke om lidenskapen du har for trening. Jeg blir ikke bare inspirert og motivert, men jeg blir i et ufattelig godt humør av å følge og lese om deg. Stå på, du er god!

 46. Digger at du har lest deg opp på bæretøy. Jeg synes alltid du gjør veldig reflekterte valg i produktene du «endorser» – veldig bra. Du får henne plassert litt mer optimalt neste gang ☺ Ville bare tipse deg om mamalila.de som lager superfine jakker med plass til deg og Naia.

 47. Fantastisk <3

 48. Camilla

  Åh er det de vanlige ull-stilongsene fra Kari Traa?? Jeg har hatt lyst til å bruke bare de uten noe annet utenpå lenge, men har ikke visst om d har vært «innafor».. 🙂 Ser smashing ut!

 49. Endelig kommer dere ut på en tur på «fjell aka lokal topp» i det fine høstværet, så er dere ute så seint at sola går ned når dere er halvveis på turen… jaja, enig i at dere har litt å jobbe med når det gjelder å komme seg ut på tur ja!

 50. Herre min hatt, dette er da ikke første gangen Caroline har en baby. Bry dere med deres, folkens. Er det mulig…

  1. Er det galt å gi noen tips om hvordan babyen skal sitte i selen?
   Snakke om å være nærtagende. Svarer du alltid sånn når folk prøver å være snill og gi deg råd?

 51. Hvilket kamera har du? 🙂 kan du legge ut link om det finnes på nett?

 52. Det første bildet……nyydelig!!

 53. Jeg reagerer på at dere kaller de som kommer med gode råd til Caroline for mammapoliti. Jeg ser ikke en eneste kommentar som er frekk når det kommer til bæring av babyen, de kommer bare med konstruktive råd som kan være viktige å ta til seg.
  En av dere kommenterte at det var nok med et råd, og at ikke alle trengte å henge seg på – men folk vet jo ikke hva som er kommentert når kommentaren ikke er godkjent enda. Derfor blir det gjerne flere kommentarer av samme sort.

  Jeg har selv ikke peiling på å bære baby, og jeg tenker at kanskje dette er fremmed for Caroline, og at det da kan være godt med noen gode råd. Det kan jo ikke bare være sånn i et kommentarfelt at man bare skal spørre: hvor er jakken til N fra, hvor har du kjøpt skoene dine, hvilket kamera har du? Det må være innenfor å komme med konstruktive gode råd så lenge man ikke er frekk og trør over en grense.

  Caroline vil det beste for barna sine, antar jeg, og det er sikkert noe å hente i enkelte kommentarer.

 54. Det florerer alltid med vakre bilder på bloggen, men denne gangen er jeg målløs

 55. Elisabeth

  Ka linse har du brukt til å ta desse fine bilda?

  1. Caroline

   De er tatt med Sigma 105mm f2,8 🙂

 56. Joana Isabel

  Wow. Jeg gikk inn her for moro skyld og for å få litt avveksling… men jeg snur ass. For en gjeng med synsere! Sitter dere der og leter etter feil på bilde, sele og baby? Eller hvor ofte de er på tur. Ja, dere mener det sikkert godt, men spurte Caroline om råd?
  Hun er mor og skal igjennom de samme tingene som alle mødre med prøvelser og feil. La nå dama få finne ut av ting selv! Kommentarfeltene her er jo mer slitsomme enn på rosabloggene…

  Caroline, jeg leste bloggen din litt i begynnelsen da dere planla bryllupet deres. Og jeg må bare si at jeg liker hvordan du har utviklet deg til et positivt forbilde. Du er en blogger med et lurt smil og vett i nøtta og det liker jeg 🙂

 57. Noen ganger må jeg innom bloggen din bare for å nyte bildene.
  Dere er altså så utrolig flinke til å ta flotte bilder! Drømmer om å bli like god til å fotografere,
  og å ha så vakre bilder av min egen lille familie en dag 🙂

 58. Uavhengig av hva jeg mener om bloggen, må jeg si at bildene dere tar er helt nydelige. Regner med at det er Lars Kristian som tar de fleste, og creds til han. Jeg er selv utdannet fotograf. Har fulgt med på utviklingen med tanke på fotografering, og den har utelukkende vært positiv. Dere må ha stor interesse for feltet, for dette er ikke lenger preget av en hobbyfotograf som spyr ut med amatørmessige fotografier. Går det ad undas med fotballen mener jeg at Lars Kristian har god sjanse innen fotografyrket, om det bare er en liten sidejobb. De aller fleste foreldre skulle vel ønske å hatt slike vakre bilder av barna sine tatt i øyeblikket. Jeg mener denne bloggen er den som leverer mest profesjonelle fotografier i innleggene av alle toppbloggerne. Jeg synes det er mange fotoblogger som ligger på samme nivå, også bedre, men den sjangeren er jo ikke den som havner på topplisten her i Norge.

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Tipper Lars-Kristian blir rimelig fornøyd når han leser den 🙂

 59. Hei! For noen nydelig bilder! Jeg bare lurte på hvor jakken din er fra? Den så god og varm ut, og var rett og slett nydelig!
  -Kunne tenkt meg den selv!

  1. Caroline

   Den er noen år gammel, men den er fra Barfota 🙂

   Klem 🙂

 60. Hej fina Caroline, vilket underbart inlägg 🙂 Jag vill bara høra varifrån din jacka är?
  Ha en riktigt fin dag! Kramar

 61. Ingvild

  For noen nydelige bilder! Dere er en fin familie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *