familietur i høstværet

051016_Hosttur_0015

I går kom vi kom oss opp på fjellet akkurat i tide til å få med oss solnedgangen! Så den ble beundret fra fjellveggen sammen med varme pølser fra engangsgrillen og kakao med kokende vann fra primusen – så koselig! Det begynner jo allerede å bli 1 år siden vår forrige høsttur, det er ikke alltid like enkelt å få til i en hektisk hverdag, selv om vi er enige hver gang: dette må vi gjøre oftere! Men det må vi faktisk! Vi må det, for det er så deilig med frisk luft i lungene og røde roser i kinnene. Og så smaker det ekstra godt med turmat- og drikke når svetten har piplet fram i pannen og det er på tide med en pause. I går gikk det bare oppover hele veien, så jeg hadde Naia på magen og sekk på ryggen, mens Lars-Kristian hadde Nelia på ryggen. Det ble litt vel mye oppover for en liten kropp. 

hosttur_7

hosttur_21

hosttur_10

hosttur_2

Vi har blitt nye eiere av det helt nyeste bæretøyet til Ergobaby, som er laget for barn fra nyfødt alder helt opp til 20 kilo. Det er helt genialt og du trenger ikke spedbarnsinnlegg til de minste. Den var helt nydelig å ha på seg, med ekstra padding til skuldrene 🙂 Du kan bære barnet på tre forskjellige måter i denne selen, lese gjerne mer om den HER

hosttur_4

hosttur_8

hosttur_5

lillelam ulldress HER / lillelam lue HER

Barna hadde på seg ull fra innerst til ytterst fra Lillelam – Babyshop har fått inn utrolig mange fine høstnyheter nå, som du kan sjekke ut HER

hosttur

skjønne ullsko til baby HER

Jeg var sikker på jeg skulle ha gangsperre i dag, for veien nedover var rimelig heavy, men overraskende nok er jeg helt fin i beina. Nå skal jeg teste dem ut på en løpetur også, mølla skal få fart på seg for første gang på en stund og jeg er så spent på formen! 


Håper dere har en fin dag – vi skal på road trip senere, så jeg skal pakke litt etter hvert også! Sees da 🙂 

87 kommentarer

 1. Hvilket kamera har du? 🙂 kan du legge ut link om det finnes på nett?

 2. Det første bildet……nyydelig!!

 3. Jeg reagerer på at dere kaller de som kommer med gode råd til Caroline for mammapoliti. Jeg ser ikke en eneste kommentar som er frekk når det kommer til bæring av babyen, de kommer bare med konstruktive råd som kan være viktige å ta til seg.
  En av dere kommenterte at det var nok med et råd, og at ikke alle trengte å henge seg på – men folk vet jo ikke hva som er kommentert når kommentaren ikke er godkjent enda. Derfor blir det gjerne flere kommentarer av samme sort.

  Jeg har selv ikke peiling på å bære baby, og jeg tenker at kanskje dette er fremmed for Caroline, og at det da kan være godt med noen gode råd. Det kan jo ikke bare være sånn i et kommentarfelt at man bare skal spørre: hvor er jakken til N fra, hvor har du kjøpt skoene dine, hvilket kamera har du? Det må være innenfor å komme med konstruktive gode råd så lenge man ikke er frekk og trør over en grense.

  Caroline vil det beste for barna sine, antar jeg, og det er sikkert noe å hente i enkelte kommentarer.

 4. Det florerer alltid med vakre bilder på bloggen, men denne gangen er jeg målløs

 5. Elisabeth

  Ka linse har du brukt til å ta desse fine bilda?

  1. Caroline

   De er tatt med Sigma 105mm f2,8 🙂

 6. Joana Isabel

  Wow. Jeg gikk inn her for moro skyld og for å få litt avveksling… men jeg snur ass. For en gjeng med synsere! Sitter dere der og leter etter feil på bilde, sele og baby? Eller hvor ofte de er på tur. Ja, dere mener det sikkert godt, men spurte Caroline om råd?
  Hun er mor og skal igjennom de samme tingene som alle mødre med prøvelser og feil. La nå dama få finne ut av ting selv! Kommentarfeltene her er jo mer slitsomme enn på rosabloggene…

  Caroline, jeg leste bloggen din litt i begynnelsen da dere planla bryllupet deres. Og jeg må bare si at jeg liker hvordan du har utviklet deg til et positivt forbilde. Du er en blogger med et lurt smil og vett i nøtta og det liker jeg 🙂

 7. Noen ganger må jeg innom bloggen din bare for å nyte bildene.
  Dere er altså så utrolig flinke til å ta flotte bilder! Drømmer om å bli like god til å fotografere,
  og å ha så vakre bilder av min egen lille familie en dag 🙂

 8. Uavhengig av hva jeg mener om bloggen, må jeg si at bildene dere tar er helt nydelige. Regner med at det er Lars Kristian som tar de fleste, og creds til han. Jeg er selv utdannet fotograf. Har fulgt med på utviklingen med tanke på fotografering, og den har utelukkende vært positiv. Dere må ha stor interesse for feltet, for dette er ikke lenger preget av en hobbyfotograf som spyr ut med amatørmessige fotografier. Går det ad undas med fotballen mener jeg at Lars Kristian har god sjanse innen fotografyrket, om det bare er en liten sidejobb. De aller fleste foreldre skulle vel ønske å hatt slike vakre bilder av barna sine tatt i øyeblikket. Jeg mener denne bloggen er den som leverer mest profesjonelle fotografier i innleggene av alle toppbloggerne. Jeg synes det er mange fotoblogger som ligger på samme nivå, også bedre, men den sjangeren er jo ikke den som havner på topplisten her i Norge.

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Tipper Lars-Kristian blir rimelig fornøyd når han leser den 🙂

 9. Hei! For noen nydelig bilder! Jeg bare lurte på hvor jakken din er fra? Den så god og varm ut, og var rett og slett nydelig!
  -Kunne tenkt meg den selv!

  1. Caroline

   Den er noen år gammel, men den er fra Barfota 🙂

   Klem 🙂

 10. Hej fina Caroline, vilket underbart inlägg 🙂 Jag vill bara høra varifrån din jacka är?
  Ha en riktigt fin dag! Kramar

 11. Ingvild

  For noen nydelige bilder! Dere er en fin familie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *