på tide å svette litt igjen

treningsklar_2

Kanskje litt misvisende overskrift, for er det noe du virkelig gjør når du ammer, så er det å svette! Jeg som alltid har vært en frysepinne kunne seriøst gått rundt naken ute som inne for tiden. Hadde helt glemt den følelsen fra tre år tilbake 😉 Likevel – jeg er så klar for å starte med trening igjen! I går var det 3 uker siden fødsel og denne gangen har jeg følt meg mer eller mindre klar siden dagen etterpå, men jeg har selvfølgelig ventet. Kroppen trenger tid på å hente seg inn igjen, men jeg leser stort sett overalt at dersom du føler deg klar for det, er det ingenting i veien for å sette i gang.  Jeg tenker å starte i det små og kjenner meg frem på hvordan jeg føler meg. Hovedfokus blir på bekkentrening, men jeg tenker også å trene litt armer, bein og rumpe med lette styrkeøvelser. På kondisjonsfronten vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, men det er jo selvfølgelig fristende å prøve seg på en løpetur og jeg kan ikke si at det kjennes som at jeg ikke skal klare det – jeg er klar som et egg og har allerede kjent litt på å løpe med bugaboo-vognen. Neste innkjøp for meg blir derfor bagdelen for joggevognen min BOB, så kan jeg ta med Naia ut på tur fremover. Det er jo kjempefine muligheter for å løpe ute ganske lenge ennå 🙂 

treningsklar_3

Jeg har egentlig planer om å starte treningen i dag, men så gjenstår det bare å se NÅR i dag det blir. Lars-Kristian skal avgårde for å spille kamp igjen – skal ærlig innrømme at jeg teller ukene som er igjen av sesongen, for det hadde vært så fint om han var litt mer hjemme med oss i helgene akkurat nå som vi har blitt flere. Men uansett, satser på at startskuddet for å trene litt igjen går denne uken, gleder meg masse til å la endorfinene ta overhånd 😉 Ikke at det er noe hastverk, men jeg skal innrømme at det rykker fælt i løpefoten. Savner følelsen av å bare la tankene gå mens jeg spiller musikken jeg liker, og er helt i min egen verden. 


Håper dere har en fin start på uken! Jeg og Naia skal hente i barnehagen nå, og så skal vi ut og kjøpe bursdagsgave. Nelia skal i selskap i morgen og har gledet seg siden hun fikk invitasjonen for to uker siden 😉 

36 kommentarer

 1. Anne Berit

  Goooood trening 😀 Heier på deg og gjengen din (aka familien)! klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne Berit <3

 2. Tenker du på giftstoffene du overfører til morsmelken når du trener? Er jo en grunn til at man skal vente 6 uker etter fødselen før man trener 🙂 å værtfall magemuskelen!

  1. Caroline

   Miljøgifter frigjøres fra fettvev ved slanking og ender opp i morsmelk, det er ikke som direkte årsak av trening 🙂

 3. Så bra du føler deg klar. Den beste veileder vi har er vår intuisjon/magefølelse! 😉

 4. Ariadne

  Jeg leser bloggen din nesten hver dag, og den er så inspirerende! Du virker som et utrolig flott menneske, og du gir meg hele tiden inspirasjon og nye ideer. Håper alt går bra i det nye huset og lykke til med oppussingen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for at du leser og finner inspirasjon, Ariadne <3

 5. Karolina

  Mye camel toe for tia 😉

  1. For en merkelig ting å legge merke til :S

  2. Hva i all verden??

  3. Cecilie!

   Viktig med litt camel-toe i hverdagen 😀

  4. Å, herregud, get a grip!

  5. Karolina. Det blir ofte sånn i trenings tights, du ser vel en søm der siden du studerer så nøye. Og en annen ting, er dette en hyggelig eller konstruktiv kommentar. Dropp det, du skriver til en annen person og dette kan du spare deg. Hvor gammel er du som slenger ut en sånn kommentar, hjelper ikke slenge på blunke fjes

   1. Politiet er på plass ser jeg.. Jeg tenkte på det samme som Karolina selv, på sailor-antrekket med hatten. Men samma det vel, kan ikke Karolinas kommentar bare få stå der da? Den er godkjent og trenger ikke ytterligere kommentarer fra andre, slik som for eksempel deg lill… 😉 (blunkefjes)

    Og Caroline, gratulerer med nytt hus, og Naia, tror ikke jeg har sagt det heller!

   2. Karolina

    Hvaaa??? Men camel toe er jo fint <3 🙂

  6. Usannsynlig umoden kommentar. Bli voksen, litt fort.

 6. Ååå jeg skulle gitt mye for å få den treningsmotivasjonen din! Husker jeg trente etter 4 uker da førstemann var født. Nå er jeg gravid for tredje gang og trening virker nesten som et tilbakelagt kapittel.. snufs. håper jeg får treningsgleden tilbake. Usnsett, gratulerer til deg som klarer det : D

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Sender deg litt motivasjon! Gleder meg virkelig til rutiner igjen, selv om jeg storkoser meg med tilværelsen nå også 🙂

 7. Fikk ikke til å kommentere under videoen din. Men ville bare si HEIA deg, Caroline! (Mens jeg vifter skoparet ditt fra Bianco i luften) Herlighet så god du er. Stå på videre 😀

  1. Caroline

   Du er herlig! Tusen takk, Julia! <3

 8. Hei! Jeg elsker bloggen din og synes du er kjempeflink! Men jeg føler bare at innleggene er litt upersonlige, men regner med at det er bevisst og at du kanskje ikke vil dele så mye om barna. Men hvis det er for at du tror det blir kjedelig så vil jeg bare si at jeg ønsker meg mer om hvordan det går med babyen og storesøster osv. Jeg har tre jenter mellom 5 og 1 år og er ferdige å produsere, men er likevel misunnelig på den magiske babytiden som jeg aldri får oppleve igjen 🙂

 9. Synes du er en utrolig inspirerende og herlig dame. Er sjokkert over nett troll som spyr ut dritt, og synes du er jammen så tøff som takler det. Er vel heller de som er syke spør du meg. Stå på og ikke la deg knekke. For meg er bloggen din et deilig pust i hverdagen. Gleder meg til å følge med på nytt husHilsen Elin C

  1. Caroline

   Tusen takk, Elin! Det gleder meg å høre <3 Stor klem!

 10. Malin-mamma till Minelle och Nico

  Heja dig! Träning har ju bara fördelar, piggare starkare och snyggare!

 11. Du vet at du ikke skal jogge med babyer under 6 mnd?

  1. Hvorfor ikke? Jeg jogger med jenta mi på 2 mnd

 12. Hei,hvordan er treningstøyet fra Eivy i str ?

  1. Caroline

   Jeg synes det er normalt i strl. 🙂

 13. Prøver å få igang motivasjonen her hjemme til å komme skikkelig igang med trening igjen også! Ikke alltid like lett med 5 skifts jobbing 😛 Men får så mye motivasjon av deg og alt det flotte du klarer å gjennomføre med MASSE på planen alltid,så i morgen har jeg bestemt meg for å trene før lunchavtalen min 🙂
  Og Caroline,du er helt rå og er et utrolig flott menneste uansett hva folk sier og mener! <3 Blir helt satt ut av hva som kommer ut av munnen på enkelte mennesker :/
  Stå på videre,jeg beundrer deg :-*

  Stor klem 🙂

 14. Kjære Caroline! Ikke la deg knekke! Hev deg og vær sterk! Du er flott, god og en enorm inspirasjon for mange! Tøft av deg og lese opp de usmakelige kommentarene, men samtidig så viktig å få det frem i lyset! Jeg heier på deg! Gratulerer med nok en skjønn prinsesse og masse lykke til med flytting og nytt hus! Hilsen Guro 34 år( trebarnsmor 🙂 )

 15. Så fint treningstøy!!

 16. isabelle

  Hei!
  Kunne du lagd et innlegg om treningssko? Siden du løper en del så hadde det vært kult å vite hva og hvem du anbefaler og erfaring etc
  🙂

 17. Marianne Eriksen

  Har selv bob vogn, og har babybaggen til den 🙂 Ville bare si at det ikke er anbefalt å jogge med baby i bagen, men rask gange er selvfølgelig helt topp 🙂 Også er den jo helt super i litt ulendt terreng, stå på videre 🙂

  1. Ja, dette stemmer faktisk. Vent til babyen er minst 6 mnd før det løpes/jogges med den i vognen. Men rask gange i motbakker med vogn er super trim det også. Og så får du heller løpe litt på mølla eller ute mens frøkna sover og blir passet på.
   Og som du selv skriver, er muskelopptrening viktigst noen uker nå.

 18. Er min kommentar for drøy til å bli godkjent? I såfall undrer jeg meg.. Er vel ikke verre enn de andres som står der. Men, det er din blogg. Da beklager jeg, god natt

 19. Kunne du skrevet et nytt innlegg om fotoutstyret deres? Gjerne også om det dere bruker av lyssetting i form av ekstern blits, reflektorer, soft boxs etc. Noe av det mest fantastiske med dine bilder er jo at de er krystallklare, samt at du får flotte bilder innendørs i relativt dunkelt lys!
  Hadde vært gøy å lære litt mer om det. Må også spørre hvilke objektiver du bruker til et typisk innendørsportrett hvor du får med mye miljø. Tenker at det ikke kan være 50mm ettersom det er så smalt?

  Tips tas i mot med glede. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *