sailor pant + chunky knit

ullgenser_1

Jeg er overveldet over tilbakemeldingene deres under forrige blogginnlegg! Tusen takk for at dere viser så mye engasjement og støtte, det er så utrolig viktig – både for meg og for alle andre som ferdes på nett. Vit at jeg setter enormt stor pris på at så å si 100 prosent av dere er så gode som dere er, at dere tar bloggen for det den er og for at dere er her inne fordi dere trives her, og ikke for at dere irriterer dere over alt jeg foretar meg. Det gjør meg virkelig så glad! 

300916_antrekk ullgenser_8508ullgenser

Jeg runder av søndagen med noen antrekksbilder og nyter noen minutter i sofaen HELT for meg selv. Jeg har vært alene med jentene siden i går ettersom Lars-Kristian er i Ålesund for å spille kamp, så det har bokstavelig talt gått i ett. Nå sover begge to, så jeg har beina på bordet og fanget for meg selv! Det kjennes godt, om det er lov å si 😉 

ullgenser_7ullgenser_5ullgenser_3ullgenser_4ullgenser_2

(annonselenker) jeans HER / genser HER / hatt HER  


Jeg er klar for en nye uke og for nye muligheter som alltid, rutinene er i ferd med å lande her hjemme så det kjennes godt. Jeg tror Lars-Kristian har noen fridager den kommende uken også, så da håper jeg vi skal få til en tur et eller annet sted 🙂 

Igjen, takk for at dere er dere! Håper dere får en god natt ♥ 

42 kommentarer

 1. Kan ikke skjønne hvorfor folk har så behov for å rakke ned på andre. Du er kjempe flink Caroline, liker bloggen din kjempegodt 🙂

 2. Der va du virkelig lik mora de Nydelig!

 3. Marthine

  Kjære Caroline! Jeg er helt i sjokk over hvordan kommentarer du har fått! Syns du er ei super jente, jeg digger deg og alt det du skriver om!❤️ Ha en strålende uke med den superskjønne familien din Klem

 4. for en herlig genser!

 5. Hei kjære Caroline! Du er aldeles helt nydelig- på innsiden og utsiden. Ønsker deg alt godt, deg og din fine familie. Kjenner jeg får så vondt inni meg at noen mennesker skal kommentere så ufyselige kommentarer som du leste opp på videoen… Jeg kjenner jeg blir forbanna og sint…. Men jeg håper at du klarer å la verr så godt du kan å bry deg om de… Ønsker deg alt godt <3

 6. Den genseren så virkelig god ut men den halsen, var veldig fin 🙂

 7. Jeg ante ikke at folk kan lire av seg så mye dritt!!!!! Det er jo helt SYKT! Jeg blir ordknapp, du fremstår aldeles ikke slik disse netthaterne skal ha det til. Føler for å be om unnskyldning på vegne av dem, seriøst…
  du må virkelig tåle mye. Jeg liker deg og bloggen, jeg. Så SÅ ufyselig kan du ikke være 😉

 8. Dear Caroline, your outfit with the sailor pants is perfect! Have a wonderful Sunday evening <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Kjære Caroline, takk for alt du deler med oss! Det er en stor glede å gå inn her hver dag og suge til seg all positivitet du gir. Jeg er 20 år eldre enn deg men finner inspirasjon både i klær, mat og interiørstil hos deg. Du er klassisk og elegant og det tiltaler kvinner i alle aldre!
  Stå på og fortsett med ditt gode arbeide, vær det samme gode forbildet som du alltid har vært!

 10. Jeg fikk en skikkelig throwback følelse til barndommen av å se disse buksene! Hadde nemlig en barbiedukke som var gravid med to tvillinger som hadde en lignende bukse i nesten helt likt stoff, artig! Alltid godt å mimre litt, du skal ha at du kler de mye bedre 🙂 Veldig kul hatt!

 11. Ja det er lov å si! At det er deilig å ha fanget fri 😉 Viktig er det også, å bare være seg selv og ikke «bare» mamma 🙂
  (Selv om mamma er den beste rollen)

 12. Det er absolutt lov å si! Sikkert ikke i følge mammapolitiet, da, så klart Deilig med litt egentid!

 13. Kjære Caroline. Det forrige innlegget ditt var så sterkt og så vondt at jeg bare må kommentere. Jeg ble kjent med bloggen din den gangen «alle» gikk rundt og snakket om hun derre fotballfrue som hadde postet et etter-fødsel bilde hvor hun så forferdelig tynn ut. Fordomsfullt gikk jeg inn på bloggen din, og forventet å finne en usympatisk kvinne bak en perfekt fasade. Jeg tok kraftig feil! Du er vakker, selvdisiplinert og lykkes med alt, men det jeg liker best ved deg er at du virker å være et utrolig sympatisk og godt menneske. Aldri har du sagt et stygt eller nedlatende ord om de som ikke klarer det du klarer. Fortsett å være den du er! 🙂

 14. I find you incredibly inspirational, down to earth and approachable. I have enjoyed reading your blog for the last 3 years or so. Keep doing what you are doing and let the bullies fall where they may xx

 15. Ble helt satt ut av den videoen din!!! Tenk at noen kan være så ufattelige slemme…
  Du må ha blitt utrolig sterk og veldig tøff opp gjennom årene❤️Stå på og stå imot, du har alltid «gitt» meg mye gjennom bloggen og er til STOR inspirasjon! Ha en strålende dag fine du❤️
  Klem

 16. Jeg ønsker deg og din familie en god uke! <3

 17. Beklager, men jeg synes ikke du kler den hatten. Dessuten er det veldig krasj å gå med maritimt antrekk og en hær-inspirert hatt synes jeg..hehe.

  Stilig antrekk ellers 🙂 ha en fin uke!

  1. Om man ikke har noe positivt å si trenger man ikke si noe… Ser ikke at Caroline spør oss om hva vi synes om antrekket? Forteller du folk du møter på jobb/gata/bussen osv det om du ikke liker hva de har på seg? Jeg synes det er en utrolig merkelig kommentar å komme med.

  2. Hvorfor føler du at du må fortelle andre personer hva de kler og ikke kler? Folkeskikk gjelder også på nett.

 18. Helt enig. De som ikke liker seg her, kan heller holde seg unna.

  1. Har aldri sagt at jeg ikke liker meg her, det er en hatt jeg kommenterer. Kanskje Caroline ikke er ute etter kommentarer på antrekk, men når man velger å vise frem antrekk så må man regne med det synes jeg. Dessuten er det jo greit å vite om man treffer eller ikke når man prøver å inspirere andre? Greit så var kanskje kommentaren min unødvendig, men jeg synes noen av dere overreagerer også..hatten var det eneste negative jeg skrev om 😉

 19. Hei Caroline!
  Jeg kommenterer dessverre svært sjelden, men nå må jeg bare legge igjen et lite spor. Jeg så akkurat videoen din om netthat, og er helt rystet over hva folk får seg til å skrive. Forstår bare ikke hvordan vilt fremmede mennesker får glede av å legge igjen slike kommentarer. En ting er sikkert, og det er at det er de som sliter og som ikke har det godt med deg selv. Du er nydelig, sterk og modig! Stå på videre <3

 20. <3

  God ukestart til deg! Så fin du er på desse bildene 🙂
  Klem!

 21. Hei! Jeg likte innlegget om netthets, og synes det er bra du setter lys på dette. Det er helt forferdelig hva folk kan få seg til å skrive når man kan holde seg anonym bak maskinen! Og jeg synes du gjør helt rett i å sile ut disse kommentarene, de bør ikke få stå i kommentarfeltet. Men til en annen ting, som jeg er litt opptatt av, og det er kritiske kommentarer med konstruktiv kritikk i forhold til blogginnlegg, bildedeling osv. Får disse stå i kommentarfeltet. Jeg savner at du svarer konstruktivt på konstruktiv kritikk. Jeg opplever det ofte som at du unngår å svare på spørsmål som jeg synes er viktige, og som fortjener et svar. Ofte synes jeg du deler ulike ting som kan virke provoserende og som engasjerer mange, men du velger å ikke følge opp den responsen du får. Hadde satt pris på at konstruktiv kritikk fikk stå og at det blir diskutert, og at du deltar i diskusjonene. Ellers en flott blogg 🙂

  1. Elin. Det største problemet når det kommer til konstruktiv kritikk ,er at mange skriver kommentarer de tror er konstruktive, men måten de skriver det på er ofte påstander og skrevet i ganske krass tone. De forventer svar fra Caroline siden de mener det er konstruktivt. Så det er nok mange som bør lese seg opp på hva det betyr og se på måten de formulerer kommentaren på. Og på den annen side så kan ikke alle forvente å så svar på alle kommentarer de kommer med , selv om vedkommende syntes det er viktig i sine øyne. Hvorfor skal Caroline måtte svare på og begrunne bildebruk og blogg innlegg ? Det vil alltid være delte meninger, noen liker det og noen liker det ikke. Da kan en glatt velge å hoppe over det en ikke liker og bla seg videre. Ikke forlange at Caroline skal forsvare seg og diskutere i det uendelige. Det må faktisk være opptil bloggeren selv hva hun ønsker å måtte svare på og diskutere

  2. Så sant. Det samme savnet jeg også.
   Men man må være sterk og moden for å ta til seg konstruktiv kritikk.

  3. Jeg er enig. Hadde også tenkt på det, men ikke kunne forme mine tanker like fint som Elin.

  4. Helt enig! Mobbing og hets er en uting, konstruktiv kritikk og spørsmål må det være rom for. Jeg synes også du ofte unnlater å svare skikkelig, men heller pirker på hvordan spørsmålet er formulert eller svarer veldig kort uten å utdype noe. Det synes er litt rart, du som er så skikkelig og gjennomført med det meste her på bloggen.

  5. Jeg opplever at mye av den såkalte konstruktive kritikken blir stil på en veldig belærende måte, og/eller i en spydig tone. Jeg er sikker på at flere hadde fått svar, hvis de hadde endret fremgangsmåte, Dette gjelder ikke alle kritiske kommentarer selvfølgelig, men veldig mange.
   Jeg synes ditt innlegg er konstruktivt og skrevet i en hyggelig tone, Hvis man virkelig ønsker svar , og det er det som er hensikten med mange av disse innleggene ( ikke bare komme med små stikk), bør flere tenke på det.

 22. May-Britt

  Fine, gode Caroline. Først vil jeg få lov å gratulerer dere med den nydelige jenta deres. Begge to er like nydelige 😉 Jeg får helt vondt og blir så lei meg på dine vegner. Stå på, du skal ikke la sånt få lov å komme inn på deg . Gratulerer med nytt hus 😀 Lykke til med planleggingen, pakkingen og flyttingen. Jeg flyttet for 2 år siden, det gjør jeg ikke igjen. 1 uke før jul var jeg/vi i hus. Ha! Klem fra solfylte Geilo.

 23. Sjekker bloggen din flere ganger daglig, og er så glad for den!! Har flere ganger prøvd å finne andre bloggere jeg kan følge på samme måte, men det er liksom ingen som treffer så godt som du!

  Hadde det vært en idé at ikke hele innlegget ligger ute i «arkivet» etter kategori? Men at man heller får en litt komprimert liste, og kan trykke seg inn på de man vil. Går ofte innom de ulike kategoriene, og det hadde vært lettere å finne frem til de tingene jeg ville lese hvis det f.eks. bare var ett bilde knyttet til hvert innlegg. Ikke sikkert det er hensiktsmessig for deg, men tenkte å foreslå det 🙂

 24. Herlig genser, så deilig med den halsen utover! Ønsker deg en nydelig mandag 🙂

 25. Det er helt vanvittig hva enkelte får seg til å skrive.. Blir helt sjokkert! Skjønner jo at du ikke gidder å bruke så mye tid på de kommentarene, de fortjener det så absolutt ikke heller 🙂

 26. Igjen: For et rålekkert antrekk. Kommer til å kjøpe den genseren 🙂

 27. Ida Mari

  Åååå så flott du er i disse klærne Caroline 😉 Ønsker deg en SUPER uke!

 28. Kjære Caroline

  Vil bare takke deg for at du er du og for den fantastiske jobben du gjør med bloggen!!
  Jeg har vært fast leser siden 2010 og jeg storkoser meg hver eneste dag med dine inspirerende innlegg!

  Ble helt sjokkert og fikk vondt inni meg over noen av kommentarene du leste opp som noen har skrevet til deg, hva folk får seg til å gjøre er helt utrolig, de burde virkelig skamme seg!

  Du er kjempe talentfull og flink, aldri aldri tvil på det og igjen så vil jeg dele et dikt min mor har skrevet og håper det kan hjelpe deg litt på vei til å ikke bry deg om alle disse usaklige og yfyselige kommentarene du har fått

  Gledesdreper

  En gledesdreper er en som føler seg suveren
  når han/hun tråkker på
  og gjør andre små
  så de krymper seg en etter en

  Så har du en slik en i din krets
  som elsker å drive hets
  sky han som pesten
  og be med deg resten
  du trenger han ikke med på festen!

  Det vil alltids være folk der ute som vil tråkke på en, men da prøver jeg å si følgende til meg selv: De kan umulig ha det godt med seg selv. De som har det bra med seg selv har ikke behov for å trykke andre ned for å heve seg selv. Nei, de som har det bra med seg selv er de som har evnen til å kunne glede seg på andres vegne og bruke andre til positiv inspirasjon i sine egne liv.

  Du motiverer iallefall meg. Jeg hadde en blogg for litt siden som jeg ikke har skrevet noe på på et år, jeg kan innrømme at jeg har vært litt misunnelig på deg til tider, men så har min kjære samboer spurt meg om følgende: hvor mye har du jobbet med bloggen egentlig og i det siste har jeg jo ikke gjort det, det er ikke bare å ønske seg suksee, men man må jobbe for det og innerst inne vet jeg det og det tror jeg de aller fleste her inne vet. Ingenting her i livet kommer gratis, man må jobbe for det og alt har sin pris.

  Du har jo ikke mammapermisjon slik som oss andre, du måtte jo til og med jobbe helt til din datter kom, og rett etter hun var født var du ikke sen med å oppdatere bloggen. Jeg vet nå hvor mye det kreves å ha en blogg da jeg et år har blogget selv, hatt flere innlegg for bloggen og jeg må si at det krever mer enn noen som ikke har blogget kan forstå.

  Man må hele tiden tenke på hva man skal skrive om, hvordan man skal skrive det så det er fengende, hvordan bilder man skal ha med og om overskriften passer innholdet på det man skal skrive om. I tillegg har man jo aldri fri, bloggen skriker over en som en: Oppdater meg, oppdater meg!!

  Man har aldri riktig fri og det krever enormt arbeide.

  Vil bare avslutte med å si at jeg synes du er utrolig dyktig i jobben din og at du gir masse inspirasjon til meg i hverdagen. Du er kjempe sterk, aldri tvil på det! Du er rett og slett fantastisk, tenk på det Caroline! Tenk på så mye du gleder meg og de mange andre gode følgerne dine, det hadde rett og slett ikke vært det samme uten dine oppløftende og flotte innlegg, så vil bare si tusen tusen takk for at du gir så mye av deg selv for å glede meg og mange mange fler!!

  Ha en strålende dag og kos deg med den flotte nydelige familien din for er det noen som virkelig fortjener å slappe av og virkelig nyte dagen så er det du!!

  Klem fra Linn

 29. Hei Caroline!

  Jeg kom over dette på bloggen til carebylinn der hun siterer Nylander fra boken «Mamma for første gang». Jeg synes den er så nydelig og ville dele den med deg. Knip fra Lilja

  «Kan du også klare – midt i trettheten – å øve deg på å nyte natten med barnet ditt?
  Nyte følelsen av at dere to utgjør en liten øy midt i menneskeheten.

  Den varme, urolige lille kroppen som er så intenst levende.
  Nattestillhet når barnet omsider roer seg.
  Freden når dere begge gradvis glir inn i søvnen.

  Aldri noensinne vil du være så ettertraktet,
  så totalt elsket, så absolutt nødvendig for noen.»

  ♥♥♥

  1. Caroline

   Å, det er så herlig! Og så sant <3

  2. Ilaria ~

   Helt nydelig Husker den teksten fra boken til Nylander som jeg leste første gang jeg ble mamma. Så fin! Og viktig å huske på.

 30. Veronica

  Ååå fikk vondt langt inne i hjerterota når jeg så den filmen Har bare lyst å gi deg en klem. Du er tøff og utrolig sterk, ikke la noen vippe deg av pinnen ! !!

 31. Jeg ble uvel av videobloggen om netthat! At noen klarer å skrive noe sånt til et annet menneske! Jeg blir så sinna og lei meg!

  Jeg har fulgt bloggen din siden planlegging av bryllupet, å du er fortsatt en helt super blogger, å jeg er sikker på at du er en enda mer fantastisk person i «virkeligheten». Jeg er sikker på at når Nelia og Naia blir store, så kommer de til å beundre og se opp til den flinke mammaen dems som er så sterk og får til det ho vil! Du er så bra!

  Jeg er 21 år, har en datter på 1 år, å du, er faktisk mitt største forbilde! Litt flaut og si, men jeg ble så glad når jeg leste at du hadde kjøpt hus i særp, for da kanskje jeg får sett deg i virkeligheten (bor i Fredrikstad), haha!

  Sender deg en stor klem, å håper du sletter de stygge kommentarene fra hukommelsen 🙂

 32. Flott antrekk ! Kan du anbefale en annen genser som ligner men som har snillere pris? Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *