små og store i høstsola

lordagstur_1

Hittil har vi hatt en så deilig lørdag! Dagen starter alltid hakket for tidlig til helg å være, men ettersom timene likevel går så fort, er jeg bare glad for det – da rekker vi så mye mer! Vi har selvfølgelig utnyttet det fine været alle sammen og gått en lang tur, endelig har vinden gitt seg! Så var vi nede hos naboen en tur for å hilse på pusekatten deres. Nelia er helt i ekstase og ønsker seg selvfølgelig katt nå, så det spørs om vi ikke må bli katteeiere når vi flytter til nytt strøk også 😉 Neida, Lars-Kristian har vel aldri sendt meg et strengere blikk enn da jeg foreslo det.. 

lordagstur_2lordagstur

Tusen takk for alle tilbakemeldingene under forrige innlegg! Det er så gøy at dere gleder dere på våre vegne – virkelig! Og så synes jeg det er utrolig fint at dere engasjerer dere så mye angående oppussingen, selv om jeg skal innrømme at jeg får LITT prestasjonsangst også. Det er jo så mange meninger! Vi har allerede en klar plan for hvordan vi ønsker å ha det, og vi skal blant annet beholde fiskebeinsparketten som faktisk er original – den hører liksom med til huset, så den får bli. Mesteparten av endringene blir i første omgang oppe i annen etasje, men også i gangen nede og med trappen skal vi gjøre litt. Stuene får så å si bli som de er vil jeg tro, med unntak av at noen detaljer skal gjøres om på. Litt maling tror jeg også det blir nede. Når det gjelder møbler, så har vi allerede funnet vår stil i løpet av årene vi har bodd oss til her vi bor nå, men jeg tror vi kommer til å gå for enda tyngre møbler i dette huset. Jeg ser for meg mørkt stoff og velour, men vi må nesten dra og kikke litt før vi bestemmer oss helt 😉 Vi skal blant annet få hjelp til å lage tegninger i 3D, så da blir alt mye enklere. Forresten! Dersom noen har forslag til gammeldagse servantskap, så tar jeg imot tips med stor takk! Det må være såpass stort at det er plass til to servanter på toppen. Eller kanskje det finnes noen gode loppemarked i Skiensområdet? Jeg slet litt med å finne informasjon, så hyl ut om du vet om noe! Jeg liker veldig godt Solvik-serien fra Aspen bad, men det kunne gjerne vært hakket mer nostalgisk også, jeg får ikke helt bestemt meg. 


Vel, nå er det tidlig middag her og etterpå har vi lovet Nelia film, siden det er lørdag. Så da blir det Toy Story og et reise tilbake til barndommen for min del – elsket den filmen da jeg var liten! Satt alltid med en god blanding av latterkrampe og tårer i øynene da jeg så på den. Håper dere har en deilig lørdag ♥ 

90 kommentarer

 1. Hvor er antrekket ditt fra??

  1. Caroline

   Det er fra Get Inspired 🙂

 2. Hei!
  Ikke akkurat Skien, men siden du er såpass mye hjemme, kunne du sjekket Antikk Karlsen i Skjeberg(evt send forespørsel etter servantskap på fb;)
  Fin lørdag!!
  Mvh Nina

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 😀

 3. Ragnhild Tangne

  Hei Caroline
  Gratulerer så mye med det nye flotte hjemmet deres og deres nydelige lille dater. Spennende tid med mange store forandringer i livet deres fremover. Jeg ville bare tipse deg om et belgisk merke som heter Flamant. Jeg har jobbet med merke tidligere og jeg elsker det. Det er en god blanding av fransk/italiensk inspirere antikvar møbler blandet med mer moderere fransk/italiensk stil. Kvalitets messing er de noen av de beste på området og alle møbler deres er av beste klasse. Jeg vet også at de her en del servant møbler. Og så mye annet pent. Jeg vet at noen få intriør butikker på Frogner fører dem. Men jeg ville ha sjekket ut Flamant.com først. Håper det tipset var til hjelp for dere. Ha en god helg videre

  1. Caroline

   Så gøy med tips! Tusen takk 🙂

 4. Så fine klær! Hvor kan jeg få tak i de? 🙂

  1. Treningsklærne er fra Get inspired. de heter Eivy 😉

  2. Caroline

   De er fra Get Inspired / Eivy 🙂

 5. Jeanette

  Tror tyngre møbler kommer til å passe perfekt inn i det nye huset! Deilig høstsol i Bergen i dag også,har virkelig kost meg ute i dag. Nå begynner endelig luften å bli litt kald og frisk! Det er så deilig 🙂

  1. Caroline

   Enig! Høsten er fin 🙂

 6. Først vil jeg gratulere dere med et vakkert hus! Helt nydelig! Tips til nostalgisk baderomsinnredning: Sjekk ut det svenske merket Vedum og se på modellene Louis og Tidy Classic 🙂 Disse selges i Norge:)

  1. Camilla

   Tenkte på vedum sine jeg og:)

  2. Caroline

   Tusen takk! Og takk for tips, I like 😀

 7. Kathrine

  Kvänum Broby med marmortopp må jo være midt i blinken i en nostalgisk stil?

  1. Caroline

   Kjempefint! 🙂

 8. Jeg har et tips når det gjelder inspirasjon til både interiør og layout: Houzz.com. Der kan du lage idebøker basert på titusenvis av bildemateriale. Du kan søke basert på for eksempel stil, farger, maskulint/feminint etc etc. Mulighetene er endeløse! De selger også massevis av fint interiør, men shipper dessverre ikke til Europa.

  I tillegg har de et forum som heter «Design Dilemma». Her kan du legge ut konkrete spørsmål, gjerne med bilde, og få massevis av tilbakemeldinger, både fra designere og vanlige folk. Kjempegøy!

  Siden er amerikansk, men de har også en svensk og en dansk side. Imidlertid er den amerikanske siden den beste.

  1. Caroline

   Den skal jeg absolutt benytte meg av! 🙂

 9. Anbefaler deg å dra innom Slettvoll! Gleder meg til å se alt, dere er jo så flinke begge to!

 10. Hvis dere skal bruke erfarne fagfolk til oppussing så vil jeg anbefale mesterbygg Sarpsborg! De har også egen muravdeling (tenkte på baderommene). Er utrolig fornøyd med de. 🙂 bare et lite tips!
  ha en fin helg videre!

 11. Marianne

  Hei Caroline <3 Hvor kjøpte du den hvite, søte bjørne-jakken til Náia? 🙂

  1. Caroline

   Det er Nelias gamle 😉 Men den er fra h&m 2013 :p

 12. Hvor er caps’en din fra? 🙂

  1. Caroline

   G-MAX 🙂

 13. Martine

  Hvor kjøpte du den fine jakken til Nelia <3 Hadde vært fint med en link 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

 14. Benedicte

  Hvor kjøpte du pannebåndet og skoene til Nelia? 🙂 Du kler disse jentene dine så fint Caro <3 Dere er så fine alle 3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Skoene er fra Kavat og pannebåndet fra Kivat :p

 15. Johanne

  Gratulerer med huskjøp! Må bare få anbefale deg å følge froet_home på instagram for masse inspirasjon! Synes hun er så flink.
  Og sjekk ut drivved.no de kan lage servantskap til deg

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Johanne 🙂

 16. Hei! Dette er helt off-topic, men jeg må likevel spørre. Jeg driver og hjelper søsteren min med bryllupsinvitasjoner (såååå koselig), og hun og forloveden har valgt et helt nydelig sted hvor alle gjestene kan tilbringe helgen. De lurer på om det er innafor å ta betalt av gjestene? Altså for overnattingen. Hva synes du? Gjorde dere det?

  1. Hei!
   Et vennepar hadde en slik bryllupsfeiring. De skrev i invitasjonene at de i stedet for gaver ønsket at gjestene betalte opphold selv. Selv synes jeg kanskje man ikke skal ta betalt i et bryllup, men hvis de er villige til at gavene viker er det vel innafor 🙂 (ps! Venneparet endte opp med å få haugevis av gaver uansett)

  2. Kristina

   Jeg svarer bare etter egen erfaring. Var i et bryllup i sommer, der man måtte reise et stykke. Der stod det på invitasjonen at man kunne gi beskjed om man ønsket overnatting. Hva prisen for enkelt å dobbeltrom var. Åsså reserverte brudeparet rom, der vi betalte ved ankomst. Man kan ikke forvente at brudeparet skal betale rom for alle mener jeg. Men brudeparet kan heller ikke forvente at alle da ønsker og overnatte der

  3. Kristine

   Tenkte jeg kunne si min mening om dette.
   Personlig synes jeg ikke det er innafor å ta betalt av gjestene. Noen venner av meg har gjentatte ganger blitt bedt i bryllup der de må betale for overnatting, og brudeparet blir i den sammenheng kalt gjerrig og kjip.
   Det er kjipt å måtte betale for overnatting fordi brudeparet vil ha bryllupet der.
   Men man velger jo selv hva som er best 🙂

  4. Jeg har vert i flere bryllup offsite og der har vi betalt for overnatting selv. Både innland og utland 🙂 Men jeg har også vert i ett hvor brudeparet leide hele stedet og vi betalte ikke noe selv. Dette var ett mindre bryllup (50 gjester)

   1. Elisabeth h

    Flere feirer bryllup i utlandet, enten fordi den ene parten har tilknyting til landet, eller bare fordi de har lyst til å feire akkurat der. Seks tilfeller i min nære krets bare siste to årene. Hver gang har det vært tatt som selvfølge at gjestene betaler fly og hotel selv, men da har det ikke vært snakk om gaver/ønskeliste. Nå sist, derimot, bryllup i Frankrike, hvor brudeparet også har lagt link til ønskeliste,og gjester betaler reise og overnatting. Det kan bli himla dyrt, så alternativet er jo at man må takke nei til enkelte bryllup… Synes vel det er innafor at gjester betaler selv, men ikke at brudeparet samtidig ønsker (dyre) gaver.

 17. Benedicte

  Hvor er buksen til Naia kjøpt? <3 Hun er vokst så mye i det siste synes jeg! <3 De blir så fort store :p

 18. Karoline

  Hvor er tøflene til Naia fra?

 19. C A T H R I N E

  Jeg bare ELSKET de nydelige høstskoene til Nelia <3 Er det lov å spørre hvor de er kjøpt? Tipper Zara 😉 Naia har begynt å bli så stor :-O Kan ikke de bare være så små for alltid?

 20. Nydelige jenter dere har Caroline <3 Ønsker dere masse lykke til med flytting 🙂 Jeg har sikkert sagt det tusen ganger, men Naia er bare HELT NYDELIG VAKKER LITEN JENTE <3

 21. Kan du linke tightsen? Jeg fant den ikke på GetInspired 😉

 22. Gratulerer så mye med huskjøp! Blir nok ett fantastisk hjem!! Hvis vi deler smak på interiør, vil jeg anbefale Slettvoll. Elsker mulighetene de skreddersyr for deg, med stoff og videre. Jeg personlig tror det kan bli lekkert med mørke litt røft uttrykk i et slikt hus. Litt ála highland eller vestlia på Geilo hvis du har vært der 😉

  Stor klem, du er rå!

 23. Hei!
  Vedum bad har en serie som heter Louis og den er nostalgisk og tradisjonell i stilen. Superfin synes nå jeg. Baderomsmøblene i Louis-serien er håndlaget og man ser at det er lagt mye sjel i detaljene. Svensk leverandør med lange tradisjoner. Får den med dbl. servant.

 24. Da foreslår jeg at du ser toy story 3(den siste, husker ikke om det er 3 eller 4). Gråt som en foss da jeg var gravid med mini.

  Velkommen tilbake til Østfold 🙂 jeg har kun ett minne fra Kullås og det er at jeg sitter i en eng av hvitveis 🙂 bestemor bodde i Ringgata så har vært mye i Sarp. Sarp er vel ikke verdens navle men sammenlignet med Moss, som er min nærmeste by, er det himmelrike 😉

  1. Caroline

   Men for et fint minne, da <3 Og takk for filmtips, det får vel bli alle sammen etter hvert 🙂

 25. Nydelig familie synd dere ikke fikk fortelle selv hvor dere skulle flytte. At kilder finner ut av det.
  Men hva er det som gjør at andre mennesker nesten ligger i buskene for å finne ut hvor dere kjøper hus? Tror vel ingen vil svare på det,men jeg spør uansett.
  Kos dere i helgen.
  Klem

  1. Caroline

   Det var litt leit at det kom ut så fort, det er jo ikke offentlig informasjon før ved overagelse så vidt jeg vet, men det spiller jo ingen rolle nå 🙂 Jungeltelegrafen går fort når folk er nysgjerrig. Tusen takk 🙂 Håper du har hatt en fin helg! <3

 26. Du går nok litt mye med henge-øredobber siden hullene i ørene dine er litt «lange» 🙂

  1. Alt folk skriver i kommentarfeltet Caroline… Og alt folk henger seg opp i…? Det er den dummeste kommentaren jeg noen gang har sett! Det er jo bare for å ha noe å «rakke ned» på.

  2. Guri du må jo sitte med mikroskop og lete etter feil?

  3. Hei Kari! Et godt tips: Bestem deg for at ditt mantra hver dag skal bestå i å løfte opp et annet menneske! Det kan være direkte hjelp, kommentarer eller smil. Når en løfter andre løfter en også seg selv! Lykke til

 27. Hei gratulerer med nytt hus.. du må reise til Skotfoss i det store industri bygget, der er antikviteter og my lekkert har selv kjøpt til badet mitt der ,, tror nok du finner det du skal ha der og litt til riktig god helg til deg og dine…

 28. https://m.finn.no/bap/webstore/gallery.html?finnkode=72342491#image2

  Dette var fint 🙂

  Og dette holdt vi på å velge når vi bygde sveitservilla, men det ble litt too mutch for vår del 😉 (måtte google d, husker ikke hva firmaet heter).
  https://divamamma.familieprat.no/2012/10/04/velkommen-inn-til-vart-bad/

  1. Caroline

   TAKK 😀 Superfint det første!

 29. Marianne

  Strai Kjøkken har mye fint til bad 🙂

 30. Madeleine

  Hva med å bygge ett servantskap selv, evt få en møbelsnekker til å begge… Kan ende opp med å bli rimeligere enn å kjøpe hvis man er ute etter noe veldig spesifikt.. Evt bygge om en gammel sjenk… Jeg har en jeg kunne sendt deg bilde av så du forstår hva jeg mener 🙂 De vil jeg tro det ligger en del av ute på finn.no

 31. «tunge», rustikke møbler er så fint! Dere har det veldig fint spesielt på kjøkkenet/spisestuen nå synes jeg. Personlig kan jeg ikke fordra velour, men det er jo hver sin smak! God helg videre 🙂

 32. Først og fremst gratulere med ei ny lita herlig jente ♡ Så Gratulerer med hus kjøp,gøy å følge deg i min egen travle hverdag og jeg er dessverre dårlig til å legge igjen kommentar. Men jeg er med deg hver dag for det;)
  Servant til badet.. Gå på loppemarked få tak i gamle skjenker som de hadde ikke stuene før,de er så lange at dere vil ha god plass til 2 servanter. Venninna mi har gjort det og det er fantastisk fint. Lykke til gleder meg til å se; )

 33. Så utrulig fine klær du hadde på der 🙂 hvor er de kjøpt?
  Ha en fin lørdag videre
  Klem

 34. Gratulerer med nydelig hus Vedr. baderomsmøbler. Sjekk ut Little England Design AS. Ligger i Sandvika i Bærum.

 35. Hei 🙂 Gratulerer med nytt hjem! Gleder meg til å se flere bilder! Håper dere ikke bryr dere for mye om alle meninger ift oppussing. Det er dere som skal bo og trives der 😉 God helg 🙂

 36. Loppemarked på Gimsøy skole i Skien 5. november i hvert fall!

 37. åhhh elsker at du nevner det med loppemarked Caroline 😀 Det viser virkelig at du «også» er jordnær 🙂
  Vet du hva jeg vil anbefale fremfor katt, nå som dere får sååå stor tomt? HØNER, dette er ikke bare gøy men også produktivt med tanke på at du og jentene kan hente ferske egg hver dag og bruke de til noe godt og sundt 🙂
  Ang badet tror jeg kansje to «søyle» vasker kunne blitt pent ( bare tips da )
  Gleder meg såå til og følge dere på veien videre i det nye huset 🙂
  Skal virkelig høste alt av inspirasjon til familien min kommer i «nytt hus» en gang iløpet av 2017 😉

 38. Gratulerer med nytt hus, så spennende!
  Lurer litt på hvilke merke treningstøyet på bilde er,det var utrolig fint 😉

  Lykke til med flytting og oppussing:)

 39. Du må sjekke ut woodsmandesign. Han er kjempe flink og kan nok lage. Har lagd litt gammeldags TV benk i mint til meg og nå blir det nytt stue bord. Gøy med noe litt spesielt

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Linn 🙂

 40. Uansett hva du gjør med nye huset er jeg sikker på at det blir fantastisk lekkert! Du har veldig god smak syns jeg. 🙂 Gratulerer igjen og gleder meg til å se!

 41. Gratulerer så mye med det super fine huset i særp
  Hva med å finne en kommode du liker så å få en møbelsnekker til å forme den slik du vil, før du enten setter to single vasker på topp eller en hel marmor plate med innfelte vasker?
  Mange dyktige møbelsnekker i Fredrikstad 🙂

 42. Kariann

  God søndag. 🙂
  Dette har ikke noe med innlegget her å gjøre bare så det er sagt. Selv om bildene er jo kjempe fine. Dere er så gode. 🙂
  Men ville bare si at jeg syns det er godt du tar deg noen fridager. Naia er ikke så gammel og du må nyte barseltiden og nyfødt tiden så lenge den varer. Jeg fikk nylig et aha-moment da jeg så bildet hvor du holder henne på soverommet, et av de i svart hvitt. Hvor det gikk opp for meg at min andre mann på snart 6mnd er jo blitt «stor». Jeg syns det var så deilig når jeg løftet han opp av f.eks. bilstolen og han sov så krøllet han sammen bena og strakk på ryggen, og ansiktet hadde et uttrykk om at det ikke ville våkne. Slike små ting som det! <3 Men nå er det nye ting, det er det jo hele tiden. Men som sagt er det godt du tar noen dager off hvor du og bare nyter å være mamma til to. 🙂
  Håper dere får en kjempe fin dag. Og gratulerer så mye med huskjøp! Det ser jo kjempe flott ut. 🙂
  Klem

 43. Hanne Stokka

  Sjekk Korsbakkenbad.no for romantiske bolleservanter til for eks gjestetoalett….

 44. Gratulerer så mye med et flott nytt hjem! Så mye boltreplass for småjentene 🙂 Og så gidt det blir å komme nærmere familien.
  Jeg koser meg mye inne på bloggen din og nå som det er så mye nytt og spennende som skjer hos dere, så er det jo omtrent umulig å ikke klikke seg innom minst en gang hver dag :-))))

 45. Christine

  Vet ikke om det er fremdeles,men det har vært antikvitetsutsalg på Mæla i Skien. Også har du jo Eek også i Skien. Lykke til i nytt hus. Synes det er dumt at Lars-Kristian ikke skal spille for Odd mere etter denne sesongen,han var jo beste spiller forrige sesong.

 46. Ida Emilie

  Mamma er interiør designer og har veldig lik stil som deg. Hun kjøpte bare en el gammel stor beige servant/lavt skap med masse detaljer, også fikk hun en rørlegger til å legge inn to høye servanter som ser ut som store skåler. Det ble utrolig lekkert!

 47. Ida Emilie

  Sånn, det trenger ikke være et servant skap. Kan være en gammel kommode

 48. Elsker dine ‘nye’ (egne) negler. Så mye finere!! 🙂

 49. Dwightinha

  Skulle dere lagt en slik kvalitets stavparkett I dag hadde det kostet en liten formue. Den er med på å trekke opp ved prisvurdering skulle dere neon gang ønske å selge.
  Jeg ville også foreslått Little England for baderomsdetaljen du nevnte.

 50. Sunniva

  Ville hyrt en interiørkonsulent! Huset er så flott, og det er kanskje her dere tenker å slå dere ned for godt også? I så fall ville jeg gått all out og fått hjelp til å velge farger og møbler og løsninger. Dere får det dere vil ha, men med det lille ekstra som vi vanlige dødelige kanskje ikke evner å se muligheten for.

 51. Ååh, som jeg gleder meg til å følge dere på reisen fremover! Ser for meg masse variasjon mellom barn, trening, innredning og alt annet du tar for deg. Bloggen din er en fryd å lese for tiden, du gjør en formidabel jobb, Caroline 🙂
  Stor klem!

 52. Dere ser fantastiske ut!
  Kunne gjerne ønske at du skrev litt om hvor dere handler til jentene og hvor dere handler interiør og møbler. Du er en stor inspirasjon. TAKK! 🙂

 53. Gratulerer med baby og nytt hus! Huset så helt fantastisk ut, og samme hva noen måtte mene om oppussingen tipper jeg dere får det aldeles lekkert til slutt. Og ikke sant det er en utrolig mektig følelse å se barnas samspill og omsorg for hverandre, og vite at de er deres. Det finnes liksom ikke noe større enn det. Nyt! 🙂

 54. Nina Marie

  Fine dere er og nydelige bilder!

  Ha en fin dag.

 55. Josefine

  Du er en inspirasjon! Blir så glad av å lese bloggen din 🙂

 56. Min svigerinne fant en gammel utrolig fin kommode som hun fikk hjelp til å lage hull i og montere en ny og moderne vask oppå. Det var utrolig kult. Som siste finish fikk hun satt inn et speil i et gammelt vindu som henger over servanten også. Gleder meg til å følge dine løsninger.

 57. Blir utrolig spennende å følge med 🙂 Vil bare gi all creds til dere for at dere enda ikke har vist et, hva skal jeg si? «ordentlig» bilde av Naia. Dere virker utrolig reflekterte over dette med eksponering av barna, synes jeg 🙂

 58. Hei Caroline! Min sønn ble 2 år i midten av August, nå venter jeg min andre i begynnelsen av Mai 2017. Da er det ca. 3 mnd til min fyller 3 år da den andre blir født. Jeg vuderer sterkt søskenvogn slik at det blir lettere ang henting i Barnehage da vi bor 14 minutter gåavstand til barnehage og jeg liker å gå iblant, samtidig på enkle turer ute. Men, jeg vet jo ikke hvor mye en søskenvogn blir brukt. Hvor mye virker det som Neila vil få gode av søskenvogna og sitte? Hun er vel 3 ?

 59. Hei 🙂 Gratulerer så mye med huskjøp, spennende tider! Kan jeg spør hvor jakka til Nelia er fra? Den var superskjønn 🙂

 60. Haha…klart Nelia må få en kattepus 😉

  Ang. Aspen Bad. Det er helt fantastiske baderomsmøbler. Har det selv i mitt hus, og kunne ikke vært mer fornøyd.
  Kan absolutt anbefales 🙂

 61. Hei Caroline 🙂
  Det stråler lykke av deg!
  Beklager at jeg spør om dette i den travle tiden du har nå, men kunne du fortalt meg hvor du har kjøpt disse treningsklærne? ev. merke og navn? Har falt helt for dette settet, bare helt nydelig.
  Kanskje noen av leserne her vet det og?
  På forhånd takk 🙂

  Lisa

 62. Jeg lurte også litt på hvor det settet var fra O:) Litt gøyere å trene når man har på seg noe man føler seg vel i og er litt annerledes i tillegg. Må også skryte litt av de fine bildene du tar! Fint lys bestandig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *