små og store i høstsola

lordagstur_1

Hittil har vi hatt en så deilig lørdag! Dagen starter alltid hakket for tidlig til helg å være, men ettersom timene likevel går så fort, er jeg bare glad for det – da rekker vi så mye mer! Vi har selvfølgelig utnyttet det fine været alle sammen og gått en lang tur, endelig har vinden gitt seg! Så var vi nede hos naboen en tur for å hilse på pusekatten deres. Nelia er helt i ekstase og ønsker seg selvfølgelig katt nå, så det spørs om vi ikke må bli katteeiere når vi flytter til nytt strøk også 😉 Neida, Lars-Kristian har vel aldri sendt meg et strengere blikk enn da jeg foreslo det.. 

lordagstur_2lordagstur

Tusen takk for alle tilbakemeldingene under forrige innlegg! Det er så gøy at dere gleder dere på våre vegne – virkelig! Og så synes jeg det er utrolig fint at dere engasjerer dere så mye angående oppussingen, selv om jeg skal innrømme at jeg får LITT prestasjonsangst også. Det er jo så mange meninger! Vi har allerede en klar plan for hvordan vi ønsker å ha det, og vi skal blant annet beholde fiskebeinsparketten som faktisk er original – den hører liksom med til huset, så den får bli. Mesteparten av endringene blir i første omgang oppe i annen etasje, men også i gangen nede og med trappen skal vi gjøre litt. Stuene får så å si bli som de er vil jeg tro, med unntak av at noen detaljer skal gjøres om på. Litt maling tror jeg også det blir nede. Når det gjelder møbler, så har vi allerede funnet vår stil i løpet av årene vi har bodd oss til her vi bor nå, men jeg tror vi kommer til å gå for enda tyngre møbler i dette huset. Jeg ser for meg mørkt stoff og velour, men vi må nesten dra og kikke litt før vi bestemmer oss helt 😉 Vi skal blant annet få hjelp til å lage tegninger i 3D, så da blir alt mye enklere. Forresten! Dersom noen har forslag til gammeldagse servantskap, så tar jeg imot tips med stor takk! Det må være såpass stort at det er plass til to servanter på toppen. Eller kanskje det finnes noen gode loppemarked i Skiensområdet? Jeg slet litt med å finne informasjon, så hyl ut om du vet om noe! Jeg liker veldig godt Solvik-serien fra Aspen bad, men det kunne gjerne vært hakket mer nostalgisk også, jeg får ikke helt bestemt meg. 


Vel, nå er det tidlig middag her og etterpå har vi lovet Nelia film, siden det er lørdag. Så da blir det Toy Story og et reise tilbake til barndommen for min del – elsket den filmen da jeg var liten! Satt alltid med en god blanding av latterkrampe og tårer i øynene da jeg så på den. Håper dere har en deilig lørdag ♥ 

90 kommentarer

 1. Sunniva

  Ville hyrt en interiørkonsulent! Huset er så flott, og det er kanskje her dere tenker å slå dere ned for godt også? I så fall ville jeg gått all out og fått hjelp til å velge farger og møbler og løsninger. Dere får det dere vil ha, men med det lille ekstra som vi vanlige dødelige kanskje ikke evner å se muligheten for.

 2. Ååh, som jeg gleder meg til å følge dere på reisen fremover! Ser for meg masse variasjon mellom barn, trening, innredning og alt annet du tar for deg. Bloggen din er en fryd å lese for tiden, du gjør en formidabel jobb, Caroline 🙂
  Stor klem!

 3. Dere ser fantastiske ut!
  Kunne gjerne ønske at du skrev litt om hvor dere handler til jentene og hvor dere handler interiør og møbler. Du er en stor inspirasjon. TAKK! 🙂

 4. Gratulerer med baby og nytt hus! Huset så helt fantastisk ut, og samme hva noen måtte mene om oppussingen tipper jeg dere får det aldeles lekkert til slutt. Og ikke sant det er en utrolig mektig følelse å se barnas samspill og omsorg for hverandre, og vite at de er deres. Det finnes liksom ikke noe større enn det. Nyt! 🙂

 5. Nina Marie

  Fine dere er og nydelige bilder!

  Ha en fin dag.

 6. Josefine

  Du er en inspirasjon! Blir så glad av å lese bloggen din 🙂

 7. Min svigerinne fant en gammel utrolig fin kommode som hun fikk hjelp til å lage hull i og montere en ny og moderne vask oppå. Det var utrolig kult. Som siste finish fikk hun satt inn et speil i et gammelt vindu som henger over servanten også. Gleder meg til å følge dine løsninger.

 8. Blir utrolig spennende å følge med 🙂 Vil bare gi all creds til dere for at dere enda ikke har vist et, hva skal jeg si? «ordentlig» bilde av Naia. Dere virker utrolig reflekterte over dette med eksponering av barna, synes jeg 🙂

 9. Hei Caroline! Min sønn ble 2 år i midten av August, nå venter jeg min andre i begynnelsen av Mai 2017. Da er det ca. 3 mnd til min fyller 3 år da den andre blir født. Jeg vuderer sterkt søskenvogn slik at det blir lettere ang henting i Barnehage da vi bor 14 minutter gåavstand til barnehage og jeg liker å gå iblant, samtidig på enkle turer ute. Men, jeg vet jo ikke hvor mye en søskenvogn blir brukt. Hvor mye virker det som Neila vil få gode av søskenvogna og sitte? Hun er vel 3 ?

 10. Hei 🙂 Gratulerer så mye med huskjøp, spennende tider! Kan jeg spør hvor jakka til Nelia er fra? Den var superskjønn 🙂

 11. Haha…klart Nelia må få en kattepus 😉

  Ang. Aspen Bad. Det er helt fantastiske baderomsmøbler. Har det selv i mitt hus, og kunne ikke vært mer fornøyd.
  Kan absolutt anbefales 🙂

 12. Hei Caroline 🙂
  Det stråler lykke av deg!
  Beklager at jeg spør om dette i den travle tiden du har nå, men kunne du fortalt meg hvor du har kjøpt disse treningsklærne? ev. merke og navn? Har falt helt for dette settet, bare helt nydelig.
  Kanskje noen av leserne her vet det og?
  På forhånd takk 🙂

  Lisa

 13. Jeg lurte også litt på hvor det settet var fra O:) Litt gøyere å trene når man har på seg noe man føler seg vel i og er litt annerledes i tillegg. Må også skryte litt av de fine bildene du tar! Fint lys bestandig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *