slik holder jeg orden i smykkene mine

smykkeskrin

Nå og da får jeg spørsmål om hvordan jeg oppbevarer smykkene mine og ettersom det har vært en endring på den fronten i det siste, tenkte jeg det var fint med en liten update 🙂 Dette smykkeskrinet fikk jeg av Lars-Kristian til bursdagen min, og ettersom jeg hadde siklet på det SÅ lenge, var det midt i blinken! Likevel har jeg ikke fått tid til å plassere ringer, øredobber, armbånd og smykker i det før nå nylig – alt hadde jo allerede sin faste plass og system i walk in-garderoben. Men nå som den er et lukket kapittel og har måttet vike til fordel for mer boltreplass til barna, er dette smykkeskrinet akkurat hva jeg trengte! Det er så fint og rommer utrolig mye, så dersom du er i tvil om hvordan du skal oppbevare dine smykker er dette mitt beste tips! I tillegg er det enda morsommere å finne dagens tilbehør, når det er så god orden og oversikt 😉 Tipper de har likt eller noe lignende hos diverse gullsmeder. 


smykkeskrin_1smykkeskrin_2smykkeskrin_3smykkeskrin_4smykkeskrin_6

Nå skal Naia og jeg inn til byen en tur, vi har vinket farvel til besteforeldre og håper ikke det blir lenge til neste gang  Så er jeg uendelig klar for helg, kjenner jeg! Dette med huskjøp har liksom ikke sunket helt inn, det er kanskje ikke så rart når jeg føler at noe nytt den siste tiden bare har avløst  noe annet nytt: visning, salg av hus, fødsel og kjøp av hus. Jeg gleder meg til i kveld når begge barna sover – da skal to litt slitne foreldre synke dypt ned i sofaen med penn og papir, og ta fatt på en liste over ting vi skal og vil gjøre med det nye hjemmet vårt – i prioritert rekkefølge 😉

Snart god helg til dere! 

36 kommentarer

 1. Anniken

  spennende med hus! Kan vi få se finn annonsen snart! ;D

 2. Det har dere helt klart fortjent – å synke ned i sofaen i tosomheten, kanskje med en dråpe
  godt i glasset <3

  Den kofferten er var skikkelig snacksy! Hos meg er det bare et fullendt kaos, så her har
  vi julegaven min, tenker jeg. Regner med at denne ikke er billig, men man kan jo gå sammen
  flere å spleise på en julegave.

  Hører dere, min mann og mine barn . . . jeg vil ha slik koffert som Caroline!!!!! 😀

  Ha en strålende fredag videre. Helgeklem på vei 🙂

 3. Så spennende med nytt hus! Gratulerer 🙂 Når offentligjør du/dere hvor dere ender opp?

 4. Monica S Johansen

  God helg.

  Fint smykkeskrin – Et lite tips – sølvsmykker bør oppbevares i plast. Da holder de seg mye penere… vet ikke hvor mye av dette som er sølv, men men … Har jobbet for gullsmed.

  Hilsen Monica

 5. Åååå, da håper jeg dere har fått Listelykkebøkene i posten! Den gule notatboken har jo lister for slik planlegging

  Du har forøvrig imponerende orden i smykkeskrinet – som er nydelig!

  God helg, og klem!

 6. Velkommen hjem og gratulerer med nytt hus i Kulås – Sarpsborg 🙂

 7. Anbefaler smykkeinnsatsen i skapene fra Ikea om man har den muligheten, da blei det orden i sakene(-:.

 8. Så i en avis at «sikre kilder» forteller at dere har kjøpt hus i Sarpsborg.. kjedelig at dere ikke selv kan få lov å fortelle hvor dere skal flytte til 🙁

  1. Veldig flott smykkeskrin!

 9. Vet dere når dere får overta huset enda, og når overtagelse av huset dere bor i nå skal skje? 🙂

 10. Så nydelige bilder du/dere tar Caroline! <3 Forelsker meg HELT i dem <3 Er det lov å spørre hvor det fine smykkeskrinet er kjøpt? God helg!

 11. På hvilken nettside er det du kjøper DW klokkene dine? 🙂

 12. Cathrine

  Ååh, elsker det smykket som står NELIA på <33

 13. Elisabeth

  Det koster sikkert flere tusen kroner! Jeg personlig hadde ALDRI hatt samvittighet til å ønske meg en så stor gave til flere TUSEN kroner… Hvor får du samvittigheten fra egentlig? Det er helt uforståelig, altså.

  1. Hjelpes folk skal stikke nesa si oppi alt. Spørr du sånn folk du snakker ansikt til ansikt med også? En god dose oppdragelse ser ut som har uteblitt hos deg. Uforståelig at vokse mennesker oppfører seg sånn. Jeg kjøper meg ting til flere tusen selv, hvorfor? Fordi jeg tjener pengene selv akuratt som Caroline.

  2. Så man skal ha dårlig samvittighet for å bruke de pengene man har jobbet for og tjent selv? Artig. Jeg hadde ALDRI hatt samvittighet til å kritisere vilt fremmede mennesker for hva de bruker pengene sine på.

   1. Elisabeth

    Jeg bare sier MIN mening om dette pengebruket…

   2. Elisabeth

    Hun har jo forresten fått det i gave av LK, så det er ikke hennes egne penger.

 14. Kristin

  Hei Caroline :-)) Jeg bare lurer på om du kan lage en spørsmålsrunde en dag med bare deg? Du har jo laget en del1 og del2 🙂 Hva med en del3 ? <3

 15. Unnskyld meg, men er ikke 4 (!!) klokker litt mye?

 16. Hahaha, er det bare meg som trodde bilde nr1 var en type koffert? 😀

 17. Åh, så deilig :O Å holde styr på smykker, ringer, armbånd, klokker osv… Det må være kjempedeilig! Nummer1 på ønskelisten min til jul :p

 18. Den sorte klokken til høyre meg litt gull på, går 3 min fortere enn de tre andre klokkene dine 🙂 Du burde fixe det 😉

 19. Annikken

  Hva er merket? <3

 20. Martine

  Åååå så heldig du er min kjære blogger <3<333

 21. Karoline

  Lars-Kristian må jo være drømmemannen din <3 Dere passer UTROLIG godt sammen som par <333333

 22. Du er heldig som har LK og LK er heldig som har deg 🙂

 23. Jeanette

  Hva heter dette smykkeskrinet? Et eget merke? var veldig fint 🙂 God helg!

 24. Marianne

  Utrolig fint smykkeskrin med veldig god plass:) Er det lov å spørre hvor det er kjøpt?

 25. Hei! Ser ut som alt står veldig bra til med dere om dagen, fortsett å nyte denne tiden! Bare lurte på om dere skal stave navnet til den fine jenta deres uten aksent over a-en allikevel? Legger merke til at du skriver «Naia» hver gang 🙂 Synes navnet er veldig vakkert! xx

 26. Anne Gro Bjerknes

  Sååå flott hus (med fantastisk beliggenhet) dere har kjøpt!! Kulås har blitt enda flottere de siste årene. (Er fra Sarpsborg selv.) Gleder meg til ny interiør-inspirasjon fra deg!

 27. Cecilie elstad bredesen

  Hvor er smykkeskrinet fra?

 28. Har hørt rykter om at mine firbeinte små planlegger å kjøpe noe sånt til meg i julegave 😉 Kan du få LK til å sende dem opplysninger om hvor de kan få kjøpt det og hvor mye det koster?

  1. Caroline

   Haha 😀 Han kjøpte det på Bjørklund 🙂

 29. Lurer veldig på hvor nelia smykke ditt e ifra?

  1. Caroline

   Pearls of Freja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *