ryktebørsen

Lekestue i hage

Jeg skal innrømme at jeg ble ganske overrasket da jeg leste i Sarpsborg Arbeiderblad at de kunne bekrefte fra sikre kilder at vi har kjøpt hus i Sarpsborg – jeg ville jo fortelle det selv! Ikke vet jeg hvem disse sikre kildene er, men på grunn av fotballen og Lars-Kristian hadde det absolutt beste vært å vente til sesongen var over med å fortelle det. Hvor han skal spille neste år og hva som skjer på den fronten er vi ennå ikke hundre prosent sikre på. 

fasade kveld 2

Men ja! Vi har altså kjøpt hus! Og det ligger i Sarpsborg, nærmere bestemt i Kulåsparken hvor jeg har så utrolig mange, fine minner. Det er så rart å tenke på at jeg skal flytte dit med min egen familie, disse husene som jeg så mange ganger har sett på og beundret. Huset vi har kjøpt er fra 1923 og det er virkelig helt nydelig. Du vet den følelsen du får når du VET at du har funnet noe som bare stemmer og som er hundre prosent riktig? Den følelsen er viktig når du er på husjakt, og den fikk vi umiddelbart da vi var og kikket på dette huset. Boligen har 3 stuer, 5 soverom, treningsrom, en diger kjeller pluss loft og egentlig alt vi ser etter i en bolig. Det ligger 5 minutter med bil fra mamma og pappa, og det ligger midt i byen, men samtidig ligger det helt for seg selv rett ved Kulåsparken. Vi kan GÅ til sentrum og vi kan SYKLE til nærmeste barnehage! Det har vært fjernt så lenge nå og det skal bli så godt å komme litt nærmere absolutt alt. Det skal bli så godt å komme på spontanbesøk til familien og ikke måtte planlegge alt, å bare ha muligheten til å se hverandre litt mer i hverdagen. Så må Ålesund på magisk vis bare flytte seg nærmere oss også  

Lekestue i hage2

Huset har en utrolig flott hage som er så stor at vi er litt usikre på hvordan vi skal holde den i sjakk, og det har både flaggstang OG lekestue! Det er ingenting jeg ikke elsker ved denne eiendommen og nå gleder vi oss selvfølgelig enormt mye til å flytte på oss – litt sånn at timene snegler seg avgårde og alt som står i hodet på oss begge er flytting. 

Fasade kveld

Vi har snakket om å starte med blanke ark, å bygge selv og få det akkurat som vi vil.  Vi har også vært inne på å kjøpe et helt nytt hus, det har for eksempel vært utrolig mange, nydelige funkishus til salgs den siste tiden, men vi har liksom ikke funnet noe som er hundre prosent oss. Før vi fant dette. Vi synes det er HELT fantastisk med et hus som har så mye sjel og så mange sjarmerende, originale trekk, og ikke minst skal det bli utrolig gøy å pusse det opp! Vi skal ikke pusse opp veldig mye, men en god del. Blant annet skal begge baderommene fornyes, gulv skal byttes og vegger skal males. Ikke minst skal treningsrommet få fart på seg! 

kulas sarpsborg


Jeg gleder meg virkelig til dette nye kapittelet, et kapittel jeg har sett frem til så lenge nå og et jeg trodde ikke ville komme før om flere år. Så jeg er helt i ekstase og som jeg sa tidligere, det har ikke gått helt opp for meg ennå. Nå gleder meg til å ta dere med på endringene i huset, på innflyttingen og på reisen videre 🙂 2017 kan ikke komme fort nok! 

165 kommentarer

 1. Dwightinha

  Gratulerer! Kommer til å bli kjempebra når dere får egen touch på dette. Håper dere vil bevare de fantastiske detaljene og herskapelige planløsningen fra den tiden. Man bygger jo ikke slikt I dag dessverre. Huset har et grenseløst potensial.
  Det må være fantastisk å få flytte tilbake til disse minnene. Skal bli veldig fint å få følge prossessen.

 2. Kristin

  Gratulerer så mye med et nytt og flott hus! Gleder meg til å følge dere i oppussing og flytting! 🙂 Dere kommer nok til å få det helt supert i det nye huset, og så koselig å ha familien så nærme da <3 Kos deg masse nå som nybakt tobarnsmor, og nyt tiden <3 Du er fantastisk flink i jobben din, og du må unne deg fri når du ønsker det. Vi leserne er her uansett om det ikke er to innlegg hver dag. Håper dere får en fin helg <3

 3. Stort tillykke (gratulerer) med huskøbet! Det ser jo helt fantastisk nydeligt ud 😀

  Glæder mig virkelig meget til at følge med. Det lyder som et spændende projekt!

  God weekend/helg!

  Knus fra DK

 4. Så utrolig teit gjort av de som har spredd rykter rett og slett, det er så unødvendig. De tjente vel noen tusenlapper på å selge til media… Jeg skjønner ikke helt hvorfor du publiserte alle kommentarerene med husannonsen da, det motvirker hvertfall ikke ryktene…. En flott tomt, huset var ikke min stil, så gleder meg til å se etter dere har pusset opp det dere skal! God helg 🙂

 5. Gratulerer så mye med både barn og hus! Mye spennende i livet ditt om dagen!:) imponerende med alt du klarer å håndtere samtidig!

  Håper du en dag vil skrive et nytt innlegg knyttet til trening. Det virker som du er oppriktig glad i å trene, og ikke bare gjør det for å se bra ut. Har du tips til hvordan man kan bli glad i trening? For meg har det vært plikt i alle år…har innredet treningsrom hjemme med en god del utstyr fordi jeg virkelig ønsker å klare å kombinere trening og livet som småbarnsmor, men har innsett at jeg på en eller annen måte må finne gleden i treningen for å klare å prioritere det i en hektisk hverdag!

  God helg til hele familien!

 6. Når du spretter champagne korken skjønte du at folk ville lure, så dette har du lagt opp til selv. Om du virkelig ville holdet det hemmelig hadde du så klart ikke skrevet det innlegget.

 7. For en aldeles nydelig tomt og vakkert hus! Elsker disse herskapelige husene med sjel. Håper det ikkje blir «ødelagt» med totalt fornyelse og kaldt interiør. Eg personlig liker ikkje stilen din da eg synes den den blir altfor mainstream og upersonlig, men dette huset?! Wow. Kanskje din søster kan bidra med innredningen 😉
  Det viktigste er selvfølgelig at dere vil trives. Gratulerer så mye med en fantastisk eiendom!
  Hilsen dame med sans for retro og gjenbruk 🙂

 8. Så synd for dere at det måtte komme ut på den måten! Men gratulerer så mye med nytt hus! 🙂 blir spennende å følge utviklingen. Ha en fantastisk fin lørdag! 🙂

 9. Gratulerer så mye! Vi flytter inn i vårt nye hus i dag, etter tre måneders oppussing. Utrolig godt når man virkelig finner huset sitt, verdt hver time med jobb man legger ned 🙂

  Lykke til og gleder dere!

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀 For en deilig følelse det må være 🙂

   Stor klem!

 10. Helt nydelig hus <3
  Dere er så heldig som er i den posisjonen hvor dere skal få pusse opp et så vakker, gammelt hus! Dette er noe jeg selv drømmer om å kunne gjøre en dag.
  Dere kommer til å få det så fint der i fremtiden, det er jeg sikker på <3

 11. Hva gjør dere med treet til Nelia?;) Neida, tulla bare… 🙂 Er ingen fast leser av bloggen, men til og med JEG har fått med meg at dere tenker å ta det med, så skjønner ikke at du fortsatt får så mange spørsmål om det 😉 Nydelig hus! Gratulerer! 🙂

  1. Jannike

   Hahaha:-) Godt å se at det ikke bare er jeg som under meg over at dette spørsmålet dukker opp til stadighet. Tross i at det har blitt besvart sikkert 50 ganger:-)

   Gratulerer med nytt hus!!

 12. Gratulerer så mye, det huset er jo så flott! Ante meg at det ble Sarpsborg da jeg så dere i Kulåsparken:-) Men så utrolig kjedelig at dere ikke fikk fortelle nyheten først..

 13. Gratulerer med huskjøp! Det ser veldig koselig ut. Gleder meg til masse interiørinspirasjon etterhvert

 14. Lone Olsen

  Har det KLIKKET for deg?! Du skal ikke være så dum at du fjerner fiskebensgulvet?!
  Historieløst.

  1. Caroline

   I alle dager :O Jeg har skrevet flere steder at vi ikke skal fjerne det. Det er i annen etasje vi skal bytte gulv :/

  2. Jeg hadde fjernet det. Det er jo ikke fint??

   1. Amalie

    Jeg synes det er nyyydelig❤️

  3. Kristin

   Jeeeeze. Ro deg!

   1. Kristin

    Lone altså.

 15. Nydelig hus!

  Tenk å få vokse opp i et slikt hus. Du har to heldige jenter!

  Kos dere.

 16. Jennifer

  It’s gorgeous! So happy for you both. Can’t wait to see how you decorate, you have beautiful taste in decor 🙂

 17. Karianne

  Hei! 🙂 Aldri lest bloggen din, men kom bare tilfeldig innom og så at dere skulle flytte til Sarpsborg Jeg bor også rett ved siden av kulåsparken, så ønsker dere hjertelig velkomne som våre nye «naboer»
  Plutselig kommer barnet deres i samme bhg som jenta mi, så da sees vi kanskje.
  Jeg kan anbefale trappene i Kulåsparken på morgenen fra 08 – 11 for en skikkelig treningsrunde/kondisjon og beintrening. Der er det som regel ingen mennesker da, og de er supre å løpe i (haha, du finner jo det fort ut selv men i tilfelle du ikke går forbi der om morgenen)

  Jeg er på Instagram hvis du er nysgjerrig på hvem som bor i nærområdet @Kelisash

  Masse lykke til med flyttingen

 18. Karianne

  Haha, ser nå at smileyene ikke kom med i kommentaren så ble en rotete tekst. Men det får gå 🙂 Gratulerer med ny bolig!

 19. Huskjøp er offentlig informasjon, så da er det ikke så vanskelig å finne informasjon om det 🙂
  Grattis med flott hus 😀

  1. Caroline

   Det er ikke «offentlig» 1 eller 2 dager etter at budet er akseptert…

   1. Det er ikke offentlig info før overtagelse vel, men selger har ingen taushetsplikt..

   2. Mener før kontraktsinngåelse.

   3. Det er offentlig i den grad at både megler og selger har lov til å opplyse om det. Igjen, skjønner at det er kjipt men du hadde anledning til å dele det selv tidligere..

   4. Caroline

    Kanskje alle parter var inneforstått med at det ikke skulle ut?

 20. I’m sure you’ll turn it into something wonderful! I can’t wait to see «before» and «after» pictures of every room!

 21. Grattis grattis, flott hus 🙂 Men husk, fiskebensmønster gulvet i stuen må bli det her high fashion og gir karakter.

  1. Puh! Ser du ha allerde kommentert at det er oppe du skal ha nytt gulv, og det kan jeg skjønne 🙂

 22. Pernille

  Hei!
  Gratulerer med salg og kjøp av ny bolig! Jeg har akkurat kjøpt meg ny bolig selv og dermed lurte jeg på om hvis dere i det hele tatt har tenkt på å selge salongbordet deres som er i sølv, hvis dere fortsatt har det, så er jeg veldig interessert! :)) har kun funnet det i 100×100 mål.

 23. Jeg har aldri kommentert hos deg før! Men fikk lyst å kommentere denne saken. Jeg er fra Særp, men har ikke bodd der på over 20 år. Tilfeldigvis så sjekker jeg bloggen din innimellom, og tilfeldigvis sjekker jeg kule hus i Sarpsborg ( og så stod det vel om det i avisa at det skulle selges). Og tilfeldigvis var det en fra gammelklassen, så da ble man jo ekstra nysgjerrig! Du har lagt ut at dere har vært på husvisning ( og bildene derfra fikk meg til å tenke på Kulås) , og du er fra Sarpsborg. Så når dette skjedde la jeg i grunn bare sammen 2+2, og bare ventet på bekreftelsen. Og jeg har ikke snakket med NOEN om dette. Tenker nok at det er fler som har kjent seg igjen og så er det nok bare sånn at du er en så «offentlig» person at dette er nok vanskelig å holde hemmelig! Man bør ihvertfall ikke legge ut for mange hint på bloggen om hva man holder på med 🙂

 24. Ååh for et nydelig hus og sted!! Gratulerer så mye 🙂

 25. Gratulerer! Jeg håper dere beholder de fantastiske fiskebeinsmønstrede gulvene – det er som fra en klassisk Københavnsk leilighet!

 26. Gratulerer med vakkert hus. Det ser helt fantastisk ut!

 27. Congratulations! 🙂 Very beautiful house. 🙂 🙂

 28. ÅÅÅ, gratulerer så mye! 🙂 Så nydelig. 🙂 Her får dere det nok helt supert. For et sted!! Så koselig å få satt sine egne preg på det. 🙂 Veldig hyggelig å lese. Gleder meg virkelig på deres vegne. 🙂 Litt trist at dere ikke fikk dele nyheten selv, men det virket som du takler det også bra som alt annet. 😉
  Litt vanskelig å skrive en kommentar til deg, Caroline. Jeg har gjort det et par ganger før, men ikke særlig ofte. Vanskelig å forklare når du sitter på andre siden av skjermen, men når du åpner opp hjemmet, privatlivet, familien, ferieturer og alt som følger med på bloggen din, tror jeg mange sitter igjen med en følelse av at de kjenner dere. Jeg sitter hvertfall med en sånn følelse, og verner på en måte om dere. Var derfor fælt å se filmen du la ut om de stygge kommentarene du får. Jeg beundrer deg. Du gjør så ufattelig mye bra. Jeg leser bloggen din hver dag, og gleder meg til nye innlegg. Jeg gledet meg til dere skulle bli 4 (spesielt siden jeg studerer til å bli jordmor. ;)) Er spent på å høre om fotballen til Lars Kristian, og hvor veien fører dere videre. Jeg følger dere dag for dag, noe som er litt rart. 😉 Jeg håper du får 1000 ganger flere fine kommentarer enn de du leste opp på filmen. Jeg sitter hvertfall med et helt annet inntrykk, og vil takke deg for all inspirasjon og positivitet du utstråler. Jeg applauderer den kjærligheten du gir til barna dine, og Lars Kristian. Jeg takker for alle gode middagsoppskrifter og delikate bordpyntinger jeg stjeler tips fra. 😉 Og tusen takk for at du har et åpent kommentarfelt, slik at du kan få slike tilbakemeldinger som dette. 🙂 La oss håpe at netthat blir super-utrendy og blir assosiert med at det bare er tapere som driver med det.
  Lykke til med alt den neste tiden bringer. Fortsett som før. Du gjør en fantastisk jobb. Jeg er så utrolig glad for at du blogger, og håper jeg sitter på sykehjem med ipaden og leser på carolinebergeriksen.no. 😉 hihi…
  Tusenvis med klemmer fra meg.

 29. Dette blir kjempe gøy for oss lesere også, haha! : ) Du er så inspirerende, nå som du har fått to barn tenkte jeg at jeg vet ikke kanskje du ville trekke deg litt mer tilbake, men du er liksom fremdeles den samme. Du ser så utrolig bra ut, er fremdeles like positiv og rett og slett bare inspirerende! Heia Caroline <3 Huset var forresten skjønt, litt mer skjermet, håper dere lever lykkelige i alle deres dager der.

 30. Ad servantskap; finn en antikk skjenk på finn.no (eller antikvariat ), legg på marmorplate og finn så de servanter du ønsker deg. Det kan monteres servant på toppen av skjenken(med eller uten marmor; marmor kun for vannsøl og for ett genuint utseende fra rundt 1920). Hull til rør bores igjennom, og kan legges i vegg eller igjennom skjenk.
  Har ett liknende DIY-prosjekt selv, og det ble helt fantastisk og verdt både tid og pris(marmorplate)
  Lykke til!

 31. P.S Sjekk ut Pinterest 🙂

 32. Alice Sofie

  Gratulerer med ny bolig, Kulås er et fint støk.
  Ville bare tipse deg om et funkishus som ligger rundt 8 millioner på vei opp mot bakkeli med 6 soverom og en helt syk utsikt!
  Bor i området og sniktittet på det i går da de arbeidet med det og fikk lov å komme inn og se. Det er høyt under taket og vanvittig fint!!!
  Ville bare tipse om det, er er helt nytt hus også, så er bare å flytte rett inn.

  Og gratulerer med er nytt medlem i familien nydelig jente, ønsker dere lykke til med flyttingen og alt, spennende periode!

 33. Sarpsborg

  Vil anbefale på det sterkeste å ta en titt innom «Star Mote og Interiør» på iseveien senter på Borgenhaugen en gang du er i Sarpsborg. Her vil jeg tro du kan finne mye som passer til din stil!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *