morgenkaffe og trompetermer

koppkaffekopp_1

For et par uker siden fant jeg en kjempefin genser på h&m, så den måtte bare bli min. Den blir så fin til både jeans, skjørt og skinn fremover og i tillegg er jo den vinrøde fargen utrolig fin nå som det er høst. Trompetermene var likevel det som gjorde at jeg virkelig falt for den – da ble den umiddelbart litt mer unik og samtidig ulik mange av høstgenserne jeg allerede har i skapet. 

koppkaffekopp_2koppkaffekopp_3

Her er dagen selvfølgelig i full gang, storesøster er i barnehagen og lillesøster har det trygt og godt på brystet mitt. Akkurat nå har jeg fått sneket henne ned i leandervuggen, så jeg har frie hender noen timer til å få gjort det jeg har på planen. I går måtte jeg bare koble av fra oppdateringer slik at jeg kunne komme a jour. Ting hoper seg fortere opp enn noen gang, og det er kanskje ikke så rart, men for å ikke falle helt bakpå og for å ikke slite meg ut, så måtte det bli sånn. Nå er jeg i hvert fall tilbake i full fres og det er så mye spennende som skjer om dagen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg gleder meg sånn til å dele! 

koppkaffekopp

Jeg popper selvfølgelig innom senere i dag også, så vi sees da! I mellomtiden håper jeg dere har en deilig onsdag, høstværet har kommet for fullt her og jeg nyter faktisk synet av blader som faller fra trærne 🙂 

73 kommentarer

 1. Cool color. When you move to a new home?

  1. Caroline

   We don’t know yet, but I guess it will be in january / february 🙂

 2. For en fantastisk genser! Bare synd jeg har avtale med en venninne om shoppestopp frem til nyttår, hehe..

 3. Har du gjort noe med øynene dine? Ny måte å sminke på eller noe?

  1. Caroline

   Nei, ikke noe nytt 🙂

  2. Enig, lurte jeg på og! De ser liksom litt sløvere/trøttere ut, mindre «poppete» og sharpe på de siste innleggene. Tror det er fordi du kanskje legger litt høyere globalskygge som gjør at øyelokket ser større ut. Eller kanskje fordi du faktisk er trøtt, og det er jo virkelig ikke rart når man er midt i spedbarnsperioden:)

   1. Er det virkelig nødvendig å kommentere at Caroline ser sløvere ut? Virker som du har forståelse for at hun kanskje er trøttere enn vanlig, så hvorfor kommentere hvordan du syns hun ser ut i det hele tatt? Alt folk tror de trenger å fortelle, altså..

   2. Gudrun

    Enig 🙂 Hun må da få lov å være trettere og mer sliten nå i barseltiden, og det er jo nettopp i øynene man ser tretthet. Det MÅ hun da få lov til.

  3. Nå må du gi deg, øynene ser ikke noe annerledes enn de pleier å gjøre! Herlighet, jeg blir så oppgitt!! Hadde du likt å høre at det ser ut som du har gjort noe annerledes når du faktisk ikke har det, eller at du ser trøtt og sløv ut?? Nei, tenkte ikke det, så hvorfor påpeke det?!

 4. Lurte veldig på hva trompe-termer var for noe, måtte lese overskrifta noen ganger før jeg kobla, haha 🙂 håper dagen din er fin!

  1. Caroline

   Haha :p

  2. Caroline

   Du er ikke alene om å lure på hva trompe-termer er, Lisa D. Hahaha. Måtte le litt av meg selv når jeg skjønte hva det faktisk sto!

  3. Carina Marie

   Jeg også 😀 hahaha

   1. Karoline

    Hahaha 😀 Dere er ikke alene om det 😉

 5. Så fint det serviset i skapet er! Er det green gate? Hvilket merke/serie? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er green gate 🙂 Litt usikker på hva de forskjellige heter :/

 6. Så vakker genser! Fekk lyst til å reisa rett til byn og stikka innom H&M, hihi! Her er det avistrykk i dag, så deadline og hektisk – akkurat som er liker det 😉

  Du stråler, Caroline, håper du får ein nydelig lillelørdag 🙂
  Klem <3

  1. Caroline

   Lykke til med deadline, spennende at det er litt action 🙂

   Stor klem og tusen takk <3

 7. Jeg har nettopp kjøpt et brunt skinnskjørt/semiskjørt. Kan du lage en post der du viser hvordan du kan style det? Både til hverdag og fest?

  1. Caroline

   Ja, gjerne! Jeg noterer meg 😀

  2. Ja det hadde vært gøy!

 8. Caroline ikke stress med å legge ut hver dag, du er kjempeflink, nyt roen med Naia. Stå på, herlige jente! ha en flott dag! kos deg med «mammaperm» da 🙂 klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Verena <3

   Klem! 🙂

 9. Annette

  Hei Caroline! 🙂

  Elsker bloggen din! Du er så inspirerende! Jeg lurte på om du kan komme med sunne mat/snacks tips som man kan spise på kvelden? Jeg blir ofte så fysete om kvelden, men vil gjerne spise noe som er lettvint, sunt og godt! Er så lett at det blir usunt…

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Caroline

   I feel you! Er så fysen på kvelden om tiden at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøøøre av meg :p Skylder på ammingen og at jeg endelig føler at jeg har plass til masse mat igjen :p Lager gjerne et innlegg, har noen favoritter å dele 😀 Stor klem!

  2. Benedikte

   Et lite tips fra meg er vaniljeyoghurt evt. gresk yoghurt med vaniljesmak, masse kanel og norske epler! Mmm.. Og frosne druer! DET er fantastisk 😉

 10. så fin med dine ekte negler ! ser så mye bedre ut! Denne fargen er nydelig ! Perfekt …hilsner

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Å fikse negler er ikke akkurat en prioritet nå :p

   Klem 🙂

 11. Caroline

  Hei Caroline, det er Caroline
  Hvor skal dere flytte ?

 12. Har ikke du noe gradert permisjon? Synes det høres helt uoverkommelig ut med full jobb og baby i hus. Håper du rekker å nyte. Må ikke slite deg helt ut.

 13. Du er så fin og flott. Med både vipper og negler og alltid perfekt make-up. Jeg lurer på hva du tenker om de damene som som subber rundt i joggebukse med melkespreng og fett hår. Er du ikke litt misunnelig? Hadde det ikke vært litt deilig å ikke alltid være så perfekt?

  1. Caroline

   Fett hår har jeg aldri slitt med :p Melkespreng har foregått her også, men det trenger jo ikke å synes 🙂 Spreng er vel helst de første dagene etter at melken har kommet for fullt (au) uansett, her har det i hvert fall stabilisert seg nå 🙂 Jeg tenker at alle må gjøre som de selv føler for, hva andre damer gjør har ikke jeg noe med. Jeg liker å føle meg fresh, så jeg ordner meg gjerne når jeg har mulighet. Men jeg går også i joggebuksa uten sminke, det er bare noe jeg velger å ikke vise frem 🙂

   1. Du er en inspiration 🙂

   2. Har du aldri hatt fett hår? Er ikke det noe alle får om man ikke vasker det på noen dager?

   3. Caroline

    Det har jeg ikke skrevet. Det skal mye til før håret mitt blir fett, derfor skriver jeg at det er aldri noe jeg har slitt med. Det blir heller tørt og livløst på grunn av styling om jeg går for lenge uten å vaske det. Men hva er det å henge seg opp i? Det er jo bare å vaske håret før det enten blir tørt eller fett, så slipper du det problemet 🙂

   4. Henger jeg meg opp i det? Jeg bare lurte på om det er finnes noen som aldri får fett hår. Beklager virkelig den store misforståelsen!

   5. Anette S

    Det er ikke alle som får fett hår selv om det ikke har blitt vasket på noen dager.Jeg kan gå 5 dager uten og få fett hår.
    Unødvendig kommentar fra deg.

   6. Anette S

    Mener ikke unødvendig kommentar fra deg Caroline:-)
    Håper du ikke trodde det?

   7. Gudrun

    Synes det hadde vært kult og fint om du faktisk viste frem det nå om dagen. For å få litt balanse i det som fremstår som en glamorøs barseltid. Tror det kan være bra i forhold til at du er et forbilde for så mange, kanskje særlig de yngste nybakte førstegangs mødrene bør få se flere sider av det å være nybakt mamma enn du viser.
    Men selvsagt, DITT valg hva du gjør.

   8. Gudrun. Litt merkelig kommentar, hvorfor skal hun vise seg frem med fett hår og ustelt ? En skal da vel ikke ta bilder av seg selv ustelt når det er noe en ikke trives med. Bloggen er jobben til Caroline, og jeg er da ikke ustelt med fett hår på min jobb. Hun skal da ikke gå uten for sin egen komfort sone for kun å tilfredstille noen av leserne, det blir faktisk helt feil.
    Syntes det faktisk er flott at Caroline viser at hverdagen kan fortsette som før, stelle seg og ha det pent og rent rundt seg selv om en har 2 små barn. Hvis dette er hverdagen, så skal hun ha ikke endre for å tilfredstille andre. Det finnes nok bloggere som viser frem kaos og rot.

   9. Den beste feelingen er å føle seg fresh, helt enig! du stråler <3 Ha en fin kveld <3

 14. Hei Caroline – elsker bloggen din. Kunne du ha laget en video om hvordan du legger makeup på de flotte brynene dine. Du er så nydelig sminket, og er helt fasinert av de flotte brynene dine. Ha en fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk, Eli! Det var hyggelig å høre 🙂 Jeg har laget en video på bryn her: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/27/hvordan-jeg-paforer-losvipper-og-sminker-bryn/

   Klem 🙂

 15. Synes det er trist når alle bilder blir photoshoppet så huden blir helt dukkefjes.
  Ikke én pore som skal synes, selv smilerynker fjernes! Dét er skikkelig trist faktisk. Resulat : et glansbildeansikt uten mimikk. 🙁

  1. Lars-Kristian

   Jeg etterbehandler bilder, men jeg har ikke fjernet noen smilerynker eller porer i huden. Det er heller ikke noe jeg gjør til vanlig heller.

 16. Naturlig vakker, det er du! Men selvom huset ikke er ryddet, så må jo folk jobbe? 😛 Håper du fortsetter med hyppige innlegg fremover. De er savnet. ( og ja, vet du har baby i hus – men du skulle ikke ha permisjon?) Eller har jeg missforstått..? :/

  God Klem.

 17. Hva koster genseren? 🙂 Må slenge med et kompliment: du er veldig inspirerende og bloggen din er utrolig interresant og spennende å følge med på!

 18. Såååå gøy! Jeg er 99% sikker på at dere har kjøpt hus 🙂 er også sikker på at det er forsåvidt landlig men ganske stort bo område.. Alle rundt her er stort sett oppvokst her, eller mange av familiene bor her, vi kan kalle det et lite nært samfunn utenfor byen. det er med sjøutsikt og det finnes til og med en liten pub nede ved sjøen 😉 hihihihiiii tiden vil vise hvis jeg har riktig ;););) velkommen isåfall !!

  1. Åååå btw, da er det heller ingen tvil om hvem LK har signert med ☺ hoho

 19. Du er så utrolig vakker og alt ser ut til å være så bra med deg!
  Kan du ikke vær så snill å lage et blogginnlegg med alle dine »skavanker» som f.eks strekkmerker, cellulitter, håret ditt på en dårlig hårdag, etc. Jeg er sikker på at du ville fått mer respekt og flere klikk!

 20. Haha, trompe-terte fikk jeg for meg at det stod i emnefeltet, og lurte fælt på om ammetåka hadde tatt deg så mye at du glemte å legge ved oppskriften her nå!! Helt innafor at du tar deg litt fri nå synes jeg. Er imponert over at du i det hele tatt blogger nå, men jeg klager ikke altså 🙂 Leste gjennom kommentarfeltene dine i går på de siste innleggene, og jeg må bare si; Du er så flink Caroline til å svare høflig og med folkeskikk. (enkelt får høre det, men de som gjør det fortjener det) At man er uenig i livsstil og valg en tar mtp klær, barneoppdragelse, sminke etc er selvsagt så lenge vi er skrudd sammen som vi er. Men jeg blir så lei meg når mennesker konsekvent nekter å respektere hverandres forskjeller og uenigheter. Og i alle fall når det er frekt og så langt unna konstruktivt som overhode mulig. Du og jeg er totalt forskjellig på så mange områder, men det er nettopp derfor jeg liker bloggen din. Ett lite innblikk i en annen verden. Er jeg uenig med deg (eller andre i kommentar feltet) så må jeg ikke på død og liv få sagt min mening. Nå gjør jeg jo det på en måte, men ville bare få frem at jeg heier på deg Caroline og håper at vi ladies kan støtte hverandre litt mer enn det som er normen i dag – selv om vi ikke nødvendigvis er enig.

 21. Du er så vakker! Jeg likte den genseren. De har den ikke I Bergen enda. Fár håpe den kommer I buttikkene her,fant den ikke pá nettet heller. Ha en fin dag!

 22. Jeg også lurer litt på om hvordan du klarer og «være så perfekt» hele tiden? ( overhode ikke vondt ment)
  Prøver selv, men med barn og hund så blir jeg som regel skitten innen dagen har startet 😛
  Samme er ved matlaging så er det så fort gjort med fettflekker og det er så synd på nye klær 🙁
  Har så mye fine klær i skapet, men den j@£$a joggebuksa er det som blir brukt dag ut og dag inn.
  Vil jo gjerne holde meg litt fin for mannen min, så trenger gjerne noen råd 🙂

 23. Legemamma

  Gratulerer med Naia! Det er en glede å følge deg som alltid, og bloggen din er fremdeles et av dagens høydepunkt. Innleggene dine oser av kvalitet og du ser helt fabelaktig ut. Ønsker deg en fortsatt fin dag videre<3

 24. Hei 🙂 Har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men lurer på en ting : Er du flink til å strikke? Har du prøvd deg på noen av Skappelprosjektene ?

 25. Cathrine

  Har dere kjøpt hus nå?

 26. Hvor er jeansen fra? Fine!

  1. Caroline

   De er fra Mango 🙂

 27. Marianne

  Har dere bestemt dere for å skrive Naia uten aksent eller med? 🙂 Hilsen nysgjerrig <3

  1. Caroline

   Ja, det blir uten 🙂

   1. Marianne

    Smart valg synes jeg 🙂 Dt blir så komplisert med den der aksenten <3

 28. Heisann, jeg husker du nevntr at du ville begynne med mer videoblogging, og jeg kom i sted på en til video jeg kunne tenkt meg å se fra deg, som er «how I did my make up in hogh school». Du skal altså sminke deg på samme måte som du gjorde på vgs! Synes det er et morsomt konsept. Selv gremmes jeg når jeg ser tilbake på bilder av meg selv fra den tiden.. Brynene mine var ikke on fleek for å si det sånn

 29. Har du ansatt noen til å hjelpe deg med jobben slik som sist?

 30. Tak deg fri noen dager, Caroline! Det er vel fortjent 🙂 Disse «drikke kaffe -innleggene» klarer vi oss uten. Slapp av og nyt denne perioden du er inni nå!

 31. Har du iphone 6s? 🙂 Det er kanskje et litt rart spørsmål, men jeg er litt nysgjerrig av meg 😉 Hehe

 32. Har samme genser i blå, den er så fin 🙂

 33. Hei! hva heter genseren? forsøkte å finne den på nettet men uten hell 🙁
  Veldig fin på deg i hvertfall 🙂

  1. Utsolgt tror jeg

 34. Hei 🙂
  Du ser bra ut 🙂

  Syntes det blir feil at du stadig vekk sier at du titter innom senere, men så gjør du ikke det allikevel. Du kan gå gjennom innleggene selv 🙂

 35. Anniken

  Hei:) kan du sende link til gensern? Den var så fin:) klem

 36. Nå når jeg har en liten en selv, klarer jeg ikke å fatte hvordan du har tid til å ordne deg så fint! Nå har jeg absolutt ingen sovebaby, men likevel.. En liten baby krever jo så mye. Hvordan får du det til ? x)

 37. Så fin genser, nydelig høstfarge 🙂 Håper du har hatt en fin onsdag 🙂

 38. Synes du er så fint sminket her. Hva farge ( og merke ? er det på øyenskyggen. Tror jeg ville passet den. Og hvordan lager du då nydelige krøller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *