familie

250916_naia_2_uker_7284

Familien min har alltid vært det viktigste i livet mitt, min klippe når jeg har vært lei meg eller når ting har vært vanskelig, min største kilde til latter og glede i lykkelige stunder helt fra jeg var født. Nå har jeg stiftet min egen familie og det er jeg så uendelig takknemlig for. Nå er det min tur til å være noens trøst, min tur til å gi trygghet og glede – sammen med Lars-Kristian. Vi skal lage så mange fine minner sammen vi fire ♥ 

Nelia_Naia_3

Det første møtet mellom Nelia og Naia gjorde virkelig inntrykk på meg, ord kan ikke beskrive hva jeg følte da Nelia stormet inn døren på barselklinikken, det overveldet meg på så mange måter. Jo, jeg var forberedt på et rørende øyeblikk, men at jeg skulle se kjærligheten mellom dem så klart allerede fra første sekund, det var jeg ikke forberedt på. Jeg har selv en storesøster og vårt bånd er uerstattelig. Jeg unner jentene våre det samme og gleder meg til å se dem vokse opp sammen – bare å se utviklingen fra dag til dag allerede nå er så fint. Det er så lett å se hvor stolt Nelia er og hvor høyt hun allerede elsker lillesøsteren sin. Jeg vet at hun kommer til å vokte over henne som en hauk i årene fremover, akkurat som storesøster gjorde med meg. Og fortsatt gjør 😉 Og så kommer tenårene og sikkert en del lugging og krangling, før de helt sikkert husker hva de egentlig betyr for hverandre igjen. 

250916_naia_2_uker_7282

De siste to ukene har vært så fine på alle måter og som dere sikkert skjønner er det mange inntrykk å fordøye, veldig mange tanker å plassere. Så langt elsker jeg virkelig å være mamma til to – det innebærer liksom litt mer av alt: litt mer latter, litt mer glede, litt flere tårer og litt mer av følelser jeg ikke ante at jeg hadde ♥ 

Nelia_Naia_4

77 kommentarer

 1. Jeg har en stund hatt lyst til å skryte av deg, så da gjør jeg det. Jeg leser ikke blogger. Jeg liker ikke hvordan bloggere snakker om seg selv, andre og samfunnet. mye er useriøst eller bare tamt. Men jeg har fulgt din blogg nå i flere måneder. Jeg kom inn på den med en tilfedlighet, og likte det du skrev. Siden har jeg fulgt med, og jeg liker den. Jeg liker hvordan du skriver, hva du skriver om og tonen du har på bloggen. Den er ordentlig gjort, du deler fra livet, men du legger ikke ut om alt i det. Du forteller om kosthold, oppskrifter, trening og mote, men du gjør det med respekt, slik at du ikke støter andre. Du er ærlig og står modig frem, du er ikke redd for å si din mening. Jeg blir rett og slett inspirert og glad av å lese det du skriver. Hvordan du klarer å kombinere alt dette er respektfult.
  Så, jeg ville bare si at jeg synes du gjør en utrolig bra jobb her. Jeg ser frem til å fortsette å følge deg.

  1. Caroline

   Det er så hyggelig å lese at du liker det jeg gjør, Hanne! Lite gjør meg mer glad – så tusen takk <3 En diger klem til deg – og takk for at du følger 🙂

 2. Nydelige bilder og nydelige ord. Du er heldig som både kjenner umiddelbar morsfølelse, har rammene og vilkårene til denne idyllen og ikke minst virker som har enkle barn å håndtere uten slitsomme våkenetter etc. Langt fra alle opplever barsel og nyfødt tid slik, og det er også «godkjent» å kjenne på og føle. Heldigvis kjenner de aller fleste både lykke og nærhet uansett – bare kanskje ikke med så «perfekte» rammer rundt.,

  1. Jeg mener at d handler i stor grad om hvordan du tenker om våkenetter og slitsomme dager med små barn. Hvem har sagt at hun ikke opplever det? Hun bruker bare tiden og oppmerksomheten sin på å fokusere positivt. Der tenker jeg mange nybakte mødre har mye å lære uansett livssituasjon og «krevende» barn.

 3. Så nydelige bilder av dere alle <3 Og jeg må bare tilføye hvor flott jeg synes du er med slett hår<3 Du ser både yngre og mere fresh ut <3 Kos deg med de flotte jentene dine<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege 🙂 Stor klem!

 4. Herlighet, så vakkert skrevet om kjærlighet og familie!
  Det er noe helt eget over familie-bånd, som ikke kan forklares!
  Nydelige bilder, og jeg skjønner at du er en veldig følsom person, men det er kanskje også noe som forsterkes når man blir mor! 😀 <3
  Klem

  1. Caroline

   Ja, det forsterkes ytterligere – selv om jeg ikke trodde det var mulig! Stor klem <3

 5. Gratulerer så masse med den lille jenta, Caroline! Dere har valgt et nydelig og originalt navn, syns jeg 🙂 Disse bildene gjør meg så rørt, og det er så vakkert å se den kjærligheten Nelia allerede viser for lillesøster <3

  Jeg var på ultralyd i dag, og alt står bra til med vår lille baby! Og vi skal også ha jente 🙂 Gleder meg så masse, og skal innrømme å ha ønsket meg jente etter å ha fulgt bloggen din gjennom begge dine graviditeter. Selvsagt hadde jeg blitt glad for gutt også, det viktigste er jo at barnet er friskt, men du vet… Det er jo et eller annet med oss jenter og tanken på å få ei lita ei 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Maria! Tusen takk <3 Hun kler navnet sitt så godt også 🙂 Masse lykke til i svangerskapet <3

 6. To heldige jenter som har deg til mamma… så fine bilder og fine ord.

  1. Caroline

   <3

 7. Kari-Anne

  Ååå her renner tårene mine nedover kinnet og jeg har et smil om munnen.
  Så fine ord Caroline å for noen nydlige bilder
  dere viser.
  Så skjønne det lyser kjærlighet lang vei <3
  Dere er så skjønne alle fire,ikke rart du og Lars Kristian har klart å skape noe så fint som dere barn dere er noen herlige og jordnære menesker. Suupre er dere.

  Jeg blir helt syk på baby når jeg ser dette…..men jeg får nok vente ril jeg blir bestemor en dag.

  Tusen takk for at deler noe så fint Caroline!!!
  Ønsker dere masse godt for fremtiden alle fire.

  Varm klem fra meg Kari-Anne ril dere alle 🙂

  1. Caroline

   Du er god, Kari-Anne! Tusen takk for så fine ord! Alt godt til deg <3

 8. Så vakkert og rørende! Den kjærligheten mellom søsken er noe helt spesielt! Så blir de større, og krangler så busta fyker, hihi.

  Nydelige bilder, og så flott å se at du også har litt mammamage. Jeg liker å se mer naturlige bilder av deg. Tommel opp!

 9. Litt tidlig spørsmål å stille kanskje, men… kunne dere tenkt dere flere barn enn 2, eller er 2 det ideelle for dere? Dere har sikkert snakket om det på et tidspunkt, selvom jeg selvfølgelig skjønner at det ikke er samtaleemnet ved middagsbordet per dags dato.

  <3

  1. Caroline

   Jeg er så glad for at jeg har fått to velskapte barn 🙂 Vi har alltid snakket om at vi vil ha 2, så jeg tror ikke vi blir flere 🙂 Samtidig så vet man jo aldri med tiden 🙂

   Klem!

 10. Gratulere så utrolig mye med enda en nydelig prinsesse. Håper du nyter tiden veldig.

  Jeg vil bare komme med et ønske, kunne du delt enda flere middagsoppskrifter. Det er så deilig å få tips i en travel hverdag. Forstår godt at det er mange andre ting som tar din oppmerksomhet og tid for øyeblikket, men jeg setter iallefall pris på oppskriftene du deler, da helst middag og frokost 🙂

  Ha en fantastisk dag 🙂

  1. Caroline

   Det er notert, Therese! Håper du har en kjempefin dag 🙂

 11. Neila har så fantastisk hår! Krysser fingrene for at jenta mi (2 år) også har så flott hår når ho blir 3.

  1. Mente Nelia, om det var noen tvil. Skrivefeil 😉

 12. Så moro å lese! Veldig gøy å følge med på familielykken deres! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *