nyheter fra kari traa

getinspired

Ukens gladnyhet: jeg har fått lov til å dele ut en rabattkode som gir 20 prosent rabatt på ALT av nyheter fra Kari Traa hos Get Inspired! Kodeordet du bruker er CARO20 og den gjelder på ordinære varer ut morgendagen. 

getinspired_1

getinspired_3

Get Inspired er altså full av nyheter om dagen og spesielt er kolleksjonen fra Kari Traa aktuell dersom du ønsker klær som passer perfekt til tur, trening og hverdags. Kari Traa sine kolleksjoner er alltid tilpasset den aktive, sporty og eventyrlystne jenta og nå har også den nyeste ulla tatt plass blant nyhetene – ingen høst uten! 

getinspired_2

Jeg elsker fargene på årets ullkolleksjon og er selvsagt forelsket i både det blå og det vinrøde – buksen jeg har på meg finner du HER og mine andre favoritter blant nyhetene finner du i collagen under. Det er så mye fint, jeg vet i hvert fall at jeg må ha en vinrød parkas 🙂 


nyheter fra kari traa 

get inspired

parkas HER / ullgenser med hette HER / treningsbag HER / ullbukse HER / ullgenser HER / ullbukse HER / ull med glidelås HER / vinrød ullbukse HER / vinrød parkas HER / pannebånd HER / høyhalset ullgenser HER 

25 kommentarer

 1. Fikk du klærne i linkene gratis eller har du fått betalt for å skrive innlegget ?

  1. Lena, det står annonse, så da har hun nok mest sannsynlig fått betalt for å skrive innlegget. Uansett så spiller det ikke stor rolle for oss lesere, siden hun har merket det med annonse. Linkene er no kfor at vi skal enklere kunne klikke oss inn og lese og dersom vi kjøper noe tjener kanskje Caroline noen prosent av det vi kjøper

 2. Elsker høst og ull klær!
  Fine bilder som alltid 🙂

 3. Rabattkode funker ikke..

  1. du må skrive «caro20» (med små bokstaver) ikke store

 4. Høsten er den beste tiden mtp klær:) Deilige store strikkagensere, ull, skjerf, boots:) Elsker det, Kari Traa har så mye fine høst/vinter klær:)

 5. Dear Caroline,
  sorry that my question is not about the topic, but can you tell where is this cup from? I was trying to find for this cup ( HM; Zara home; IKEA) but with no success. I would be very thankful if you can give an advice where these kind of cups are sold. Thank you in advance!

  1. Caroline

   It is from miss etiole, it’s a danish brand 🙂 But they sell it in selected stores and online too 🙂

 6. Anna Lisa

  Heia og gratulere med både baby og salg av hus.
  Så spennende fremtiden blir og den skal jeg glede meg over sammen med dere alle.
  Jeg må innom bloggen og lese hver eneste dag, men kommenterer gjør jeg aldri.
  Vi trenger alle positivitet i livene våre og det får jeg ved å følle deg i hverdagen din, men alle de stygge kommentarene folk slenger, de leser vi bare med så vidt et halvt øye..
  Stå for den du er, det er da det vi alle vil med livene våre.
  Gleder meg til fortsettelsen på reisen videre
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna Lisa <3 Stor klem!

  2. Fint skrevet Anna Lisa Akkurat slik føler jeg det også!!!

 7. Karianne

  Hei!

  Jeg har noen innlegg å «ta igjen» nå etter helgen og leser også kommentarfeltene. Altså….Jeg lurer på hva folk tenker på når de stiller noen av spørsmålene de gjør…Hvorfor bruker du ikke øredobber, krøller dere håret til Nelia, når får vi se ansiktet til Naia, hvorfor hvorfor hvorfor…..

  HVORFOR skal dere vite det? Hvis hun ikke bruker øredobber akkurat den ene dagen, hvorfor skal du bry deg med det? Og om hun krøller håret til Nelia, hva har det å si for deg? Jeg krøller håret til min jente på 9 år…jeg stritter det også. Selvfølgelig kun hvis hun spør om det til bursdagsbesøk osv.

  Jeg ble bare så «lei» av å lese slike spørsmål i kommentarfeltet ditt, og undrer meg på om de som stiller slike spørsmål, også hadde gjort det til folk de hadde truffet ansikt til ansikt?

  Jeg tenker at hvis du ikke hadde spurt folk om det når du møtte dem, så trenger du kanskje ikke å gjøre det bak tastaturet heller.

  Ønsker deg en fantastisk uke med familien og gratulerer med familieforøkelsen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Karianne 🙂 Håper du får en fin uke med dine også <3

 8. Kjære Caroline!

  Jeg skal ikke ta på meg jobben som den som svarer for deg , for jeg syntes du har en høflig måte å svare alle på. Jeg syntes du gjør en fantastisk jobb! Du appellerer til så uendelig mange med varierte innlegg. Du er virkelig en inspirasjon!

  Jeg blir imidlertid så trist ved å se at du må legge deg i selen for at kommentarfeltet er uhyggelig. Det er oss lesere som har ansvaret for det, og jeg syntes mange fremstår som rovdyr som utelukkende VIL finne noe å ta både deg og andre lesere på.
  Kjære damer, dere mobber! Både hverandre og Caroline. Vi lever dessverre i et samfunn hvor barn tar livet av seg pga mobbing!
  Vi har et valg om hvorvidt vi vil lese og HVA vi vil lese. Hvilke bilder vi klikker oss inn på og hvordan vi slipper informasjonen inn er helt og holdent vårt eget valg. Det florerer med bilder av post partum kropper på sosiale medier og meningene er mange. Må vi hate det?
  Hvis jeg skal bryte det ned til denne bloggen, det florerer bla med kommentarer og spørsmål om når vakre Naia’s ansikt blir vist frem, om vekt og lengde osv… hvorfor gå i strupen på dem som ikke vet hvor mange ganger dette spm er blitt stilt? La Caroline, som driver av denne fantastiske bloggen, styre kommentarene også kan vi hjelpe der vi kan. Vi kan slutte å kommentere om vi ikke har noe fint å si til hverandre.
  Når det er sagt, så er det mye kjærlighet her inne også. Jeg bare håper at de som gjentatte ganger hater innlegg, kommentarer fra andre osv kan se at det er valgfritt å lese dette.

  Igjen Caroline, du er så dyktig! Du har en stemme og den stemmen lytter mange til.

  PS: om du tror denne kommentaren lager mer drama enn refleksjon, så ikke publiser den. Jeg leser ikke ofte kommentarfeltet, men det er en del av jobben din og jeg unner deg ikke mer dramatikk og nedlatende kommentarer nå.

  Klem Sara

 9. Har den ullgenseren du har på deg hette eller uten? 🙂

  1. Caroline

   Den er uten hette 🙂

 10. Kan du linke den ull-genseren du har på deg på bildene? <3 Det var SÅ mange i den fargen, men jeg likte veldig godt den du hadde på deg 😉

  1. Caroline

   Akkurat den var utsolgt da jeg la ut innlegget, men jeg tror de får inn flere ganske snart 🙂

 11. Ina Solheim

  Skal du kjøpe alt det?

  1. Caroline

   Nei, det skal jeg ikke 🙂

 12. Kathrin

  OMG!! Den vinrøde parkasen står ØVERST på ønskelisten min i hvert fall <3

 13. Benedicte

  Du er så vakker Caroline <3

  1. Caroline

   Du er skjønn! <3

 14. Du må slutte å gå i høye hæler fordi du ødelegger tærne dine. Det er veldig lett å få klo lignende tær. Selv går jeg alltids i store nok sko. Man har bare en helse og den må man ta vare på.

 15. Hvilken størrelse bruker du i buksene fra Kari Traa? Er så usikker på om jeg skal bestille XS eller S. Syns sånne ullbukser skal sitte litt ordentlig, men den må jo ikke være for liten.. Føler jeg er litt samme størrelse som deg, men 4-5 cm lavere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *