høstfarger

bursdag_10

Nå kom vi nesten nettopp inn fra tidenes deiligste tur i høstsolen! September har jo vært helt fantastisk i år og mye bedre enn juli og august tilsammen spør du meg, håper det varer mye lenger! I går kunne jeg fint gå uten strømpebukse, det var jo så deilig temperatur – og dessuten funker jo disse støvlettene nesten som bukser ettersom de er så høye 😉 

bursdag_9bursdag_11bursdag_6bursdag_12

kjole mango / jakke zara / hatt h&m / støvletter bianco by caroline berg eriksen


Den siste uken har jeg hengt litt etter i kommentarfeltet både i forhold til  godkjenning og besvarelse, og i perioder har jeg rett og slett bare godkjent alt som har vært liggende, fordi jeg ikke har hatt lyst til at det skal hope seg opp. Dessverre har dette ført til litt dårlig stemning i kommentarfeltet mellom noen av leserne mine og det ønsker jeg absolutt ikke. Det er alt annet enn hyggelig med småkrangling, denne bloggen er ment å være et hyggelig sted å være, så jeg vil bare si ifra nå så dere vet at sensuren på tilsvar dere mellom vil bli bedre fremover. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å både oppdatere og til å være tilstede som jeg pleier, men jeg skal forsøke bedre fremover så det ikke oppstår dårlig stemning her. Ellers vil jeg takke for alle fine ord dere legger igjen her, det gleder meg at dere gleder dere med oss i denne perioden

40 kommentarer

 1. Åh… Så lekkert antrekk. Skulle ønske jeg var ung igjen, slik at jeg kunne brukt den jakken <3

  1. Synes du skal bruke den uansett alder, jeg!

 2. Du trenger vel ikke be om unnskyldning for dårlig stemning, DET er det nettrollene som skal. Har man ikke noe positivt å si, så ti still. Ha en flott søndag videre…

  1. Caroline

   Hver enkelt er selvfølgelig ansvarlig for sine egne kommentarer, men jeg har jo muligheten til å sensurere bort de som skaper dårlig stemning :/

   Håper helgen var fin og at du har en flott start på den nye uken <3

   1. Hva betyr sensurere? 🙂

   2. Caroline

    Moderere 🙂

 3. De støvlene er knall fine og gode. Og må bare si at jeg var på jobb møte i London i uken som var og hadde på meg støvlene «dine», fikk kompliment fra både engelske og franske kollegaer på at støvlene var flotte. Så det var koselig tilbakemelding jeg måtte bringe videre til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀 Nå ble jeg glad 😀

 4. Det var et utrolig herlig antrekk Caroline. SÅ KNALLFINT <3 Det ser også ut som om du har fint lite makeup på deg og det kledde du. Du så nesten ut som ei ungjente. Vel, det er du jo også da, men . . .
  Du så bare så innmare ung og FRESH ut . . . ååååhhhh dustete skrevet. Du ser jo ALLTID ung og fresh ut.

  Jeg håper du skjønner hva jeg skal frem til. Du ser rett og slett helt SUPER ut!

  Vi har hatt en deilig flere-timers-tur i skogen med hundene i dag og det var så fin temperatur. Høstfargene begynner
  å komme og det er så fint på denne årstiden. Ønsker deg en fin ny uke i morgen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lisen 🙂 Det var virkelig en koselig tilbakemelding å få <3

   Høres ut som en herlig søndag! Høsten er nydelig, spesielt når man får beholde litt av sommervarmen også 🙂

   Håper du har en fin start på uken!

 5. Du gjør en fantastisk jobb, Caroline!! Det er bare å ta av seg hatten, bøye seg i støvet og alt det der. Altså! For en kapasitet! Det er helt rått.

  Men du – jeg sprekker snart! Når skal vi få bilder av Naia?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det kommer når vi føler at tiden er riktig 🙂

 6. Hei 🙂 Lurte på en ting, hender det at du bruker kløll/rettetang på Nelia? Spør siden du skrev at du hadde fikset noe med håret hennes på nyfødt foto. Ikke ment som kritikk på noen måte, jeg bare lurte på om det er bra for håret og begynne så tidlig med styling? 🙂
  Og til komentarfeltet så må jeg bare si at jeg skjønner hva du mener 😉
  Kine er veldig politi i generelt alt som blir stilt spørsmål på og det er ikke så hyggelig og lese når noen tar så veldig av som faktisk hun gjør. Et simpelt spørsmål son «hvorfor drikker du soya mekl» blir man latterlig gjort av denne personen og det er lite hyggelig for hun som spør og andre som leser.
  Lurer litt på dette selv da jeg ikke drikker noen typer melk i det heletatt 😛
  Stå på og nyt barsel tiden til det fulle, 🙂 Stor klem til deg og dine kjære.

  1. Caroline

   Vi har krøllet det ved 3 anledninger 🙂

   Tusen takk, Irene 🙂

  2. Nå gjor jo du akkurat det samme som denne personen du henger ut. Du lager dårlig stemning. Forøvrig vil jeg tro det er flere som heter det samme her inne.

 7. Hei Caroline! Synes det er veldig fint at dere tar tak i dette. Jeg leser ofte i kommentarfeltet, det er mange fine tips å få og info om hvor klærne dine er fra feks. Men i det siste har det tatt litt av i uhyggelighet når det kommer til kjefting på hverandre i kommentarfeltet fryktelig ubegrunnet til tider. Enkelte går i fullt frontalangrep på kommentarer som jeg forstår som hyggelig ment (mulig jeg er dum), men i verste fall litt nysgjerrige. Jeg tør heller ikke kommentere noe selv, i frykt for at ting skal bli tatt feil opp. Men godt å vite at det blir litt «tryggere» her fremover 🙂
  Synes forøvrig at det er såå koselig å følge med på bloggen om dagen. Dere er inne i verdens koseligste tid med to små flotte jenter 🙂 Håper ting blir bra med nytt hus og alt, gleder meg til å følge med videre.

  1. Caroline

   En slik stemning ønsker jeg ikke, så du skal være trygg på at du ikke skal føle det sånn fremover 🙂

   Tusen takk, hyggelig å høre at du liker å følge med <3

   1. Monica

    Jeg syns også det er bra at du tar tak i dette med ufine kommentarer. Det som jeg dog syns er merkelig, er at det er kommet flere ufine kommentarer under samme innlegg, etter du la ut dette om at du skal sensurere bedre. Denne Kine har fått godkjent flere spydige kommentarer etter det aktuelle innlegget. Hva tenker du om det?

    Syns forøvrig at du blogger veldig bra for tiden, til tross for travle tider med nyfødt og en treåring som krever sitt. Gratulerer til hele familien med nytt tilskudd! 🙂

 8. Godkjent alt har du vel ikke akkurat gjort. Jeg skrev til deg at jeg synes du ser veldig bra ut med litt ekstra former etter fødsel, og denne kommentaren ble aldri godkjent. Dette var ikke annet enn ment som hyggelig. Ikke rart det blir mye «drama» hver gang du eksponerer kroppen din – virker nesten som litt ekstra former for deg er krise iom at du ikke ønsker at det skal kommenteres. Skuffende.

  Følger uansett bloggen din, og liker at det er mye bra inspirasjon. Skjønner bare ikke helt hvordan denne sensuren dere har fungerer..

  1. Caroline

   Hei Lena 🙂 Dette har du spurt om tidligere og da fikk du også til svar at jeg ikke kunne finne kommentaren du sikter til. På det samme innlegget er det godkjent flere kommentarer som kommenterte akkurat det du sier at du gjorde, og disse er godkjente. Så «teorien» din er nok feil 🙂

   1. Det er bare viktig for meg å poengtere at du ser nydelig ut med formene dine du har nå, og jeg fikk inntrykk av at det ikke ble godkjent nettopp pga dette med former. Du er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv, uansett hva, og dette er et så utrolig viktig budskap. Stå på videre, og nyt tiden med den fine familien din:)

 9. Fint at du etterhvert vil moderere. Det verste er jo som regel de som spør (som regel kritisererer) om HELT urimelige ting, men i det siste syns jeg også at noen av svarene blir vel stygge. Og da er det lett å tenke at de «er deg», de som svarer i ditt forsvar, men på en annen måte ville jeg aldri trodd at du ville svart så småfrekt og rappkjeftig. Kanskje like viktig å stoppe det som noen ser på som fotballfruekollektivet, som å stoppe de som regelrett er stygge. For det er aldri positivt å bli assosiert med de som svarer sådan som det som har vært i det siste (selvfølgelig i små tall).

  Til innlegget: ELSKER kjolen. Husker du hadde den på deg tidligere, om det var før du ble gravid eller ikke husker jeg ikke, men mønsteret er sååå fint! 🙂

 10. <3
  hadde vært kjempegøy med et time for time innlegg snart 🙂

 11. Nydelige bilder i dag.
  Et velmenende råd er å kle seg ekstra godt etter fødsel. Er lett å få brystbetennelse og det er ikke godt. Lykke til med ny baby.

  1. Caroline

   Takk for tips! 🙂 Bruker ammeinnlegg og det som er får å unngå det 🙂

 12. Elisabeth

  Ååå kan dere ikke snart fortelle om det ble huskjøp i helgen? Mistenker at dere var å så på et hus som nå ligger som solgt på Finn.no og hadde vært så spennende å vite om dere hadde kjøpt det 🙂

  1. Kan du linke det huset på finn? 🙂

   1. Er det dere som har kjøpt det? 🙂

  2. Mistenker det samme! Og i tilfelle – velkommen skal dere være til området. Familien min og jeg bor like i nærheten, og det er et fint sted på alle måter! 🙂 At marka er rett ved og at det bare er en sykkeltur til byen, er bare noen sv kvalitetene området har. 🙂

 13. Hei Caroline,

  Jeg har et spørsmål jeg hadde satt veldig stor pris på om du eller Lars Kristian kunne ha svart på. Jeg sliter med PCOS og vektproblemer som en følge av dette. I tillegg har jeg prøvd å bli gravid i 3 år uten suksess. Jeg har nå begynt å spise lavkarbo i håp om at det skal hjelpe. Så ser jeg plutselig denne artikkelen om at lavkarbo kan føre til hormonforstyrrelser og fertilitetsproblemer: https://www.treningsforum.no/php/art.php?id=4148. Jeg har ikke så veldig peiling, så jeg hadde satt stor pris på om en av dere kunne fortalt om denne artikkelen bare er tull, eller om jeg skal øke karbohydratinntaket igjen. Takk for en super blogg med mange gode oppskrifter!

  1. Jeg tror du burde ta kontakt med en lege om slike ting. Det er nok lite LK og Caroline kan svare på dette. De er jo tross alt ikke leger. Det er bedre å snakke med fastlege som kjenner din medisinske bakgrunn og helse, og som har kompetanse på feltet.

  2. Kjellaug

   Hei, Lola. Dette er et alvorlig spørsmål som du bør ta opp med fastlegen din, eventuelt be om å få henvisning til en spesialist. Dette er ikke et spørsmål du bør stille på en blogg, uansett hvor stor tiltro du har til Caroline og Lars Kristian. De er meg bekjent ikke spesialister i ufrivillig barnløshet i forbindelse med pcos.

   1. Takk for svar fra dere begge 🙂 Jeg tenker ikke på lavkarbo i direkte forbindelse med barnløshet, men jeg vet at Lars-Kristian har studert ernæring, og tenkte han kanskje kunne si noe om kildene som er brukt i artikkelen på treningsforum. Jeg har allerede diskutert dette med fastlegen og blitt enig om å legge om kostholdet. Men hun sa ikke noe om hvor lite karbohydrater jeg bør spise, og hun er ikke ernæringsfysiolog, så jeg tenkte at kanskje Lars-Kristian vet litt mer om akkurat dette. Jeg vet at hverken han eller Caroline er leger, men de har lest mye om emnet, så jeg tenkte at de kanskje vet noe om hvordan karbohydrater påvirker hormonene. Jeg synes selv det er vanskelig å finne pålitelige kilder ved å google.

 14. Ååh, DER er de skoene! De er virkelig fine, skal definitivt gå til innkjøp av et par:)

  Haha, høres ut som du driver en barnehage i tillegg til å ta hånd om dine to små barn. Du har jo mange unge lesere, men like ofte kan det vel være voksne mennesker som skaper urolighetene. Uansett, du/dere gjør en flott jobb, elsker å slappe av med bloggen din og få inspirasjon til trening, klær, interiør osv:)

  Ha en super uke!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker dem, T! Tusen takk 🙂 Håper du får en super uke også!

   Klem 🙂

 15. så fin 🙂

 16. Gratulerer som tobarnsmor Caroline!
  Ta vare på deg selv og tiden med den lille, leserne får tåle litt krangling på kommentarfeltet i noen uker. Du har nok av ting å tenke på nå med to barn Kos deg!

 17. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan kalle dette for «fint lite makeup». 😀 Det er jo i tillegg til kraftige falske vipper godt med makeup både på hud, øyenbryn, lepper og øyne.

 18. Therese

  Jeg er enig med hun over, du som er så vakker trenger absolutt ikke så tung make-up som jeg til tider føler du har hatt.

  Det flotte ansiktet ditt kommer så mye mer frem med slik make- up som på bildene! Dette er selvfølgelig et valg du må gjøre selv, men jeg ville bare påpeke hvor vakker du er her 🙂

  Ønsker deg og familien din alt godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *