hipp hurra x 3

bursdag_7

God morgen! I går ble det en litt ufrivillig fridag, vi var i barnebursdag fra klokken 11 og startet dagen med pølser, saft og kake. Deretter dro vi ut for å handle inn til lørdagskvelden og etterpå kom tante Vivi på besøk 🙂 Hun ville så gjerne hilse på det nyeste tilskuddet i familien og blir her helt til mandag morgen. Så koselig! Hele dagen i går gikk litt i ett, men det var så fint. Latter, full fart og barneglede fra morgen til kveld ♥ 

bursdag_3

bursdag

bursdag_5

bursdag_1

bursdag_8

Tenk at Oline er 3 år allerede og at Nelia fyller om bare et par måneder – det har gått så fort og de har blitt så store og fine jenter begge to. Er så herlig å se hvor godt de leker sammen ♥ 

bursdag_4

bursdag_2

I dag er det grått og regntungt over Siljan, Lars-Kristian reiser snart avgårde for å spille kamp i Drammen og vi jentene skal bare late oss resten av dagen med filmer på TV, bade lenge og nyte en skikkelig slapp søndag. Så får jeg heller være effektiv når begge to sover i kveld 😉 


Håper dere har en fin dag foran dere! 

28 kommentarer

 1. Tips til ammevennlige kjoler som ikke er mamma/amme-kjoler?

  1. Caroline

   Jeg synes kjoler med knapper eller utringing foran fungerer fint 🙂

 2. Du fortjener masse fridager fremover ❤️❤️ Nyyyt tiden 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂 <3

 3. Kan jeg få spørre hva slags foundationen bruker du nå? ( og farge)

  1. Caroline

   Jeg bruker en fra Jan Thomas x Vita 🙂 Nr. 15 🙂

 4. Så koselig 😀 Når tror du at du kan begynne å trene igjen? og når får vi se Naia i sin helhet? 😀

  1. Caroline

   Jeg føler selv at jeg kunne startet nå, men tror likevel det er lurt å vente – i hvert fall med tung kondisjon etc. Det haster jo ikke 🙂 Jeg tenker å høre med en fysio om jeg får grønt lys, som jeg gjorde forrige gang 🙂

 5. bedre at du bonder med barnet enn holder pa på denne måte!

  1. Caroline

   Nå er jeg litt usikker på hva du mener med at jeg holder på på denne måten? At jeg jobber eller at hele familien er i barnebursdag? Ingen av delen går utover mitt bånd til Naia. Du vet jo ingenting om hvordan jeg bruker og disponerer tiden min 🙂

  2. Jeg antar du er ung og uerfaren Anna…. ellers ville du aldri skrevet en slik kommentar til Caroline. Husk at raushet, respekt og omtanke er noe av de fineste egenskapene du kan gi et annet menneske – og spesielt en annen kvinne som nettopp har gitt liv til et nytt menneske❤

   1. Caroline

    <3

 6. Du ser helt fantastisk ut! Beundrer deg for hvor flink du er til å stå på! Jeg vet hvor stridt det kan være m en treåring og en nyfødt. Lille Naia ser nydelig ut og gjør meg babysyk igjen.
  Kan jeg spørre hvilken concealer du bruker? Din ser ut til å være veldig bra!! Kos deg videre med fridagen din og jentene dine 🙂 klemmer!

 7. Hei Caroline!

  Litt utenfor tema.
  Jeg er bare nysgjerrig på hvor trøtt du var i svangerskapet, evt andre plager som gjorde allmenntilstanden dårlig?
  Lurer på dette pga. at jeg vet jo at du alltid har noe på tapetet nesten uansett hvordan formen din er og jeg er i en situasjon hvor jeg MÅ stå på for å klare å fullføre studieåret, men vi vurderer å lage barn før året er over.

 8. Madeleine

  hello du! tror det var din snapchat jeg så, hvor du hadde på en tights og genser som var matchende, i grå og kanskje noe blomster(?). hvor er dette fra? hehe

  1. Dette er fra eivy og kan blant annet fåes på Get inspired 🙂

 9. Kari-Anne

  Heisann.
  Ønsker Odd Lykke til men ingen slår GODSET på Marinlyst! Hihi

  1. Caroline

   Krysser fingrene for at du tar feil 😉

 10. hat brand?:)

 11. Hvor er kjolen fra? Så fin:)

 12. babyen <3

 13. Har farmor og farfar hilst på lillesøster enda?

  1. Caroline

   Nei, de har dessverre ikke hatt tid til det ennå, men de kommer denne uken 😀

   1. Gudrun

    Det blir koselig 🙂

 14. Hvorfor velger du og ikke svare på masse kommentarer? Synes det er mye spydighet i kommentarfeltet om dagen, og det synes jeg er leit. Opplevde det selv da jeg spurte om vekt og lengde på Naia i et tidligere innlegg. Jeg kommenterer sjeldent her inne, så vet ikke om dette er noe mange har spurt om tidligere. I såfall beklager jeg, men aldri opplevd at kommentarfeltet ditt er som det er nå.. Gjør jo at man ikke ønsker å kommentere mer:-( Jeg kommenterte på innlegget hvor du skrev om Parisboken.. Uansett så håper jeg du koser deg med Naia, og at denne såkalte Kine (som jeg tror skriver under flere navn) tar seg en pause fra sarkastiske kommentarer 😐

 15. Du ser veldig sliten ut, Caroline. Hva med noen dager uten jobb? Ønsker deg alt godt.

 16. Hvorfor bruker du ikke øredobber ?

 17. Kommentaren min ble ikke send i helheten ….jeg mente
  Hvorfor bruker du ikke øredobber ?
  Det hadde passet deg til flere outfits

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *