på husjakt

230916_hustitting_6601

I dag har vi vært på visning hele familien, og det var jo ekstra hyggelig å ha med de to små jentene våre. Da var det liksom mye lettere å se for seg hvordan det kanskje kan bli å bo der Nelia har allerede bestemt seg og har mer eller mindre flyttet inn, haha! Så skjønn! Hvor vi har vært vil jeg ikke si noe om helt ennå, vi får se hva det blir til først. Spennende tider er det uansett, selv om alt skjer på en gang og selv om det egentlig ikke helt har gått opp for meg at vi har solgt huset vårt. 

hustitting_3

hustitting_5


Vi var på kontrakstmøte tidligere i dag, så det begynner å gli sakte inn og samtidig kjenner jeg at det blir mer og mer ok selv om jeg vet at det også kommer til å gjøre litt vondt. Men så er det gjerne sånn at når man flytter fra venner, er det plutselig enklere å gjøre avtaler om å treffes! Sånn sett tror jeg det skal gå helt fint i fremtiden, kanskje vi plutselig sees oftere enn vi gjør i dag. Det er jo ikke umulig! 

hustitting_1

Vel, vi skal komme oss hjemover nå og i morgen er vi klare for bursdagsselskap 🙂 Håper dere også har en fin fredag! 

55 kommentarer

 1. Karoline

  Så spennende med husjakt!! Gleder meg til å se hvor dere flytter og ikke minst det nye huset 🙂

  Når overtar de nye eierne deres hus? 🙂

  1. Caroline

   Jeg gleder meg selv, jeg! Særlig når jeg ikke helt vet selv ennå! Kan nesten ikke vente til neste kapittel <3

   Vi har overtakelse i februar 🙂

 2. Anniken

  Så spennende! Hvor ender dere?:D

  1. Caroline

   Vi er ikke hundre prosent sikre ennå, så jeg vil vente med å si noe 🙂

 3. Må være i fredrikstad det se

 4. Har en følelse at dere flytter til Drammen og Strømsgodset.

  1. Haha, det hadde jeg og ☺️ Her er dere hvertfall hjertelig velkomne.

   1. Caroline

    Så koselig! Takk, Jenny 😀

 5. Åh, så spennende og overveldende tider 🙂 tenk så bra og fint dt blir «til slutt», når alt er bestemt og på plass. Vi skal selge huset vårt neste sommer – og det blir nok litt tilfeldig hvor vi kjøper nytt hus..! Beliggenhet har ALT å si. Du har nevnt mange ganger tidligere at du vil bo ved vannet, blir moro å se om dere får noe fint med en utsikt utover bølgeskvulp 🙂 Nyt familielivet og god helg, Caroline! <3

 6. Hei Caroline:-)
  Så deg i parken i stad, og ville gjerne hilse på og gratulere dere med ny baby. Har lest bloggen din i mange år nå, så hadde vært veldig hyggelig å hilst på. Pingle som jeg var, så turte jeg ikke.. Men uansett; gratulerer så mye og håper dere flytter til hjembyen min.. 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Erika 🙂 Hadde bare vært hyggelig om du kom bort 🙂

   Klem til deg!

 7. Line O.H.

  Hei. Gratulerer med familieforøkelsen og lykke til i husjakten!!
  Jeg har et helt annet spørsmål jeg har tenkt på.. Hvor kjøper du di fine hårsløyfene ol til Nelia? Eks den store mørkeblå hun har hatt tidligere. Og har du en nettbutikk eller to og anbefale til kjøp av penkjoler etc? Lillemor her skal klees opp til sin første vinter med diverse feiringer 🙂

  1. Sjekk ut prinsessefin.no, verdens fineste klemmer laget av min flinke søster. Prinsesse Ingrid Alexandra har også hatt på seg disse ved flere annledninger 🙂 Hvis du sier hvilken by du bor skal jeg finne ut hvilken butikk hvor de selges nærmest deg 🙂

   1. Bor i Oslo. Takk for tips☺

   2. Snuppelus.no, Zimba, zimba.no 🙂

 8. Synes du hadde et skikkelig fint antrekk i dag, men likte overhodet ikke den hatten…I tillegg blir det jo totalt stilkrasj, maritim stil og en hatt uten kommandoløkke 😉

  1. Caroline

   Haha :p Hatten er en del av samme kolleksjonen som genseren, så jeg synes det var veldig fint sammen :p

 9. Hej, har du någon försvagning i dina slidväggar efter förlossning? Det är ingen som skriver om sådant som är vanligt . Jag har mitt återbesök hos barnmorskan nästa vecka och är jätte nervös för hur det eventuellt har förändrats där nere . Jag har varit noga med knipövningarna så jag hoppas bli godkänd 🙂 ! Mvh Sofia

  1. Caroline

   Nei, ikke som jeg vet om selv i hvert fall :p Jeg kjenner ingenting heller, var mer «øm» etter første fødsel, nå er det overraskende normalt med ift kniping og alt 🙂 Lykke til! 🙂

 10. Så fine bilder!

 11. Marianne

  Hvor har du kjøpt buksen din?
  Så fin!

  1. Tror det er hilfigerkolleksjonen henderen også er fra. I så fall har både bootz og zalando den 🙂

  2. Caroline

   Buksa er fra Lindex, fra tidligere i år, mars tror jeg 🙂

 12. Håper dere finner ut av både kontrakter og hus så dere slipper å leve i usikkerhet. Ha det morsomt på bursdagsfest i hvertfall!! 🙂

 13. hey caroline! I have not yet had time to congratulate so here they become big congratulations to the baby 🙂 what is the hat, blouse and trousers brand? nice pictures …

  1. Caroline

   Thank you so much, Elisa! Hat and sweater – from Tommy Hilfiger x Gigi Hadid’s collection. And the pants – Lindex (holy & whyte )

   Hugs!

 14. Skulle jeg anbefalt deg et sted å flytte så må det være Saltnes (Råde), det er 20 min fra fred og 25 min fra særp 🙂 Hele Saltnes ligger langs kysten, mens selve kommunen er landlig og fin.

 15. Therese

  Nydelig antrekk, håper det dukker opp i eget innlegg med link til hvor det kan kjøpes 😉

  Spennende tider framover da, og skjønner godt at det kan gi litt blande følelser. Men det blir nok bra når alt er på plass.

 16. Nina Marie

  Så spennende 🙂
  Håper dere kommer til Kristiansand 😀
  Ha en fin dag i selskap.

  1. Elisa, just a friendly piece of advice; don’t try to copy someone else’s style, try to find your own! Please don’t take this the wrong way:)

 17. Kan jeg spørre hvor den fine genseren din er kjøpt? 🙂

 18. Hei! Jeg leter og leter, men finner ikke hva du heter på Snapchat? Jeg har ikke insta, men hadde vært koselig å fulgt deg mer enn «bare» bloggen:) gratulerer med lille jenta di, og hussalget. For en fantastisk koselig og spennende tid du har i vente! Lykke til med alt:)

  1. Carobergeriksen

 19. I love this outfit!! 😀

 20. Jeg tror dere ender opp i Sarpsborg, og Sarpsborg 08 🙂
  Følger deg på snap, og der var dere på en ferje…..trenger ikke det for å komme til Drammen eller Oslo 😉

  Blir spennende! Masse lykke til alle 4 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Torill <3

 21. Så spennende med husjakt! Og så nyydelige bilder av dere. Er disse portrettene tatt med 35mm. objektiv? 🙂 Vakkert lys! Klem 🙂

  1. Caroline

   De er tatt med 105 mm. om jeg ikke husker feil 🙂

 22. https://m.side2.no/foreldre/derfor-gar-man-opp-13-kilo-i-snitt-som-gravid/3423265349.html

  Synes det er på tide dere forteller hvorfor dere har akkurat det fokuset dere har. På tide å stå til ansvar!

  1. Caroline

   Hvem er «dere»? Jeg er også litt usikker på hva du mener med «fokus»? Jeg har hatt normal vektoppgang ved begge mine svangerskap, og lever stort sett helt i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger for gravide. Jeg hat heller aldri hatt noe fokus som gravid som går på tvers av dette.

   1. Ikke bry deg om disse kommentarene, Caroline! Hver får stå til ansvar for seg selv. Kos deg med familien din nå<3 Klem fra Jenny

  2. Jeeesus! Alle svangerskap er forskjellige, ingen skal måtte stå til ansvar for noe. Ta heller ansvar for din egen vekt i stedet for å ansvarliggjøre andre for å holde vekta. Ingen skal måtte stå til ansvar for å være veltrent/naturlig tynn.

  3. Blæ på deg Aina… Har ikke følt på kroppspress et sekund før jeg ble gravid, men nå skjønner jeg greia. Slutt å ha mening om min og andre gravide og mamma kropper! Vi er flotte alle sammen uansett størrelse. Caroline er er super forbilde for er sunt svangerskap! Hvorfor i all verdens kritisere henne? Hadde det vært bedre om hun lå på sofaen i 9 mnd og spiste ostepop? Det er hvertfall ikke bra for barnet!

  4. Kanskje på tide å ta seg en powernap eller en gåtur i frisk luft. Du virker ikke frisk Aina.

 23. En raskt søk på Finn og gjetter Asgard vei:). Ingen skrå tak:)

 24. Til deg Aina:
  Så du mener att alle de som legger på seg 12-13 kilo og er like flate igjen etter fødsel har feil fokus?? Jeg la på meg 12 kilo begge ganger og spiste det jeg hadde lyst på. Magen var ganske flat etter noen dager. Jeg trente ikke i det hele tatt. Hva har jeg gjort galt mener du? Hvorfor skal man på død å liv legge på seg mest mulig? Det er jo ikke bra hverken for mor eller barn.

 25. Elisabeth

  Aina, med hvilken rett tillater du deg å moralisere for Caroline?
  Jeg må minne om at hun har båret frem og født to velskapte barn.
  Ha litt respekt og trå litt varsomt. Jeg tenker alltid at tiltaleform og oppførsel skal fremføres slik jeg selv ønsker å bli bemøtt. Og så; ‘Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv». La oss evne å se mer enn oss selv og ha respekt for andre mennesker, det være seg eldre mennesker eller en kvinne som akkurat har satt et unit barn til verden.
  Vær rause og gled dere med, ikke let etter feil i alle sammenhenger. Fortsatt god helg hilses fra Elisabeth!

  1. Caroline

   <3

 26. Madelen

  Kanskje Moss, for da slipper dere ferjeturen med Bastø over fjorden? Moss ligger ca midt i mellom Oslo og Sarpsborg, så med tanke på familie og business, kunne jo det vært perfekt! Gleder meg til å høre mer 😀

 27. Hadde vært litt gøy om dere endte i hjembyen min, Fredrikstad! Anbefaler virkelig Kråkerøy:)

 28. Skjønner virkelig ikke vitsen å skal «hakke» på andre hele tiden , hev deg over dette flott du lykke til med alt som skjer

 29. Aina, hva feiler det deg?

  Fire unger her og flatest etter fødsel var jeg med han som jeg gikk opp 25 kg med. Og har venninner som knapt har synlig mage. Det er vel ikke noe mål om å gå opp 30 kg og være stolt over «mammakroppen»??? Den kommer i forskjellige fasonger serru!

  1. Trenger ikke å angripe med skjønner du? Jeg mener man må stå til ansvar, uansett hva man mener. Stå opp for en selv! Det her ble er hylekor/forsvarstale fra mange her som ble kjempe morsomt å lese!

 30. Bildene kan minne om kulåspraken! 😀 Og drømmehuset som ligger ute til salg der er jo helt perfekt. Har sett så mange ganger på de bildene. Virkelig fantastisk hus! Et på husjakt selv. Håper dere finner drømmehuset hvis det skulle bli et annet sted 🙂 Naia er så fin og Nelia er fortsatt så søt! Skjønner godt hvis du ikke ønsker å publisere denne kommentaren siden du skriver at du ikke ønsker å si noe om hvor dere har vært. Men nå kan det jo hende jeg tar veldig feil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *