office hours

kontorkrok

God morgen fra kontorkroken min! Her sitter jeg en times tid til før jeg må hive meg i dusjen. Vi skal ut på eventyr nok en gang og innen den tid har jeg en avtale i Skien. Lillesøster har nettopp sovnet, så jeg må utnytte tiden og gjøre mest mulig klart før hun våkner igjen. Hun kan fort sove fire timer i strekk nå på morgen, men det håper jeg ikke hun gjør, for da rekker vi ikke avtalen vår 😉 


– my view – 

kontorkrok_7

Hun ligger ikke slik og sover altså, bare så det er sagt 😉 Både Hugo og Ronaldo er innmari nysgjerrige på den nye bylten som har kommet i hus og den dagen vi kom fra sykehuset visste de ikke hvor de skulle gjøre av seg. Jeg har vel ikke sett dem så begeistret og overrasket på samme tid før – blikket deres bare HÆ? NÅR SKJEDDE DETTE?!? Hah! Enn så lenge går det veldig fint, så håper jeg de aksepterer henne på lik linje som Nelia etter hvert, selv om jeg vet det kan ta tid. Hugo virker faktisk ikke like fornærmet denne gangen. Faktisk virker han ikke fornærmet i det hele tatt og det er vel et godt tegn! Da Nelia kom til verden bodde han jo under sofaen i ukesvis… 

kontorkrok_2kontorkrok_4

På arbeidspulten i dag har jeg mekket meg noe ekstra godt – espresso con panna og en kaffeshake. Espresso con panna er bare espresso med krem på toppen, mens shaken lager du enkelt med få ingredienser. 

kontorkrok_3

♥ 1 moden banan ♥ 1 scoop vaniljeprotein ♥ 1.5 dl. soyamelk eller vanlig melk ♥ 1.5 dl. kaffe ♥ noen isbiter 

kontorkrok_5kontorkrok_1

Sleng alt i blenderen og nyt at det snart er helg! Jeg får runde av her og gjøre meg ferdig med det jeg må, men vi sees senere 🙂 Håper dere får en fin fredag ♥ 

64 kommentarer

 1. Nina Marie

  Så herlig 🙂
  Ønsker deg en fin dag og helg!

 2. Hva er det det liksom skal forestille? En del av interiøret? Props og styling? 

 3. Ingvild

  Må le litt av at du må avvæpne nettrolla allerede i teksten 😉 Skjønner deg godt, men er jo litt tøysete at det i det hele tatt skal være nødvendig da.. (ler ikke av deg, men at at folk er så smålige at det er nødvendig).
  Ha en fin dag, og en god helg 😀 Jeg skal starte helgen med den kaffeshaken du la ut oppskrift på, og nyte fridagen før jobbehelg skikkelig!

 4. Kan du spise og drikke mye av det du gjorde før graviditeten? Tenkte på ammingen. Jeg fikk beskjed om å stortsett drikke bare vann..

  1. Herlighet, man kan da drikke hva man vil så lenge det ikke er alkohol (da må du vente noen timer med å amme evt pumpe) eller noe som babyen reagerer på. Fader så mye rare råd folk får med seg rundt omkring.

   1. Kine: Hun vil jo bare det beste for babyen og Caroline..

   2. Ta dere sammen. Det er da virkelig ikke noe farlig å drikke noe annet enn bare vann. Mammapolitiet må ta seg FERIE!

   3. Amen!

 5. Jane fra Danmark

  Hej Caroline,
  Sikke et view 🙂
  Hvor fint Hugo sidder ved siden af Naia – men jeg måtte både smile og le, da jeg læste, at han havde boet under sofaen i ugevis….. 🙂 Han ser ikke spor fornærmet ud nu, nærmere stolt og passer på at der ikke sker baby noget.
  Sover Naia på maven? Det gjorde mine børn også, da de var små. De er nu midt i 20’erne, men i DK råder man nu til at små børn ikke må sove på maven.
  Hav en fin helg

 6. Hehe må le av uttrykket til hundene, og nå tenker de sikkert, åhhhh nei, nå må vi dele oppmerksomheten med ennå en liten en! God fredag 🙂

  1. Eva Rygh de Flon

   Så koselig med en kommentar som stråler glede og positivitet 🙂 Det er fint å se:)

 7. Jeanette

  haha,stakkars Hugo som ikke skjønner noe. Han får sikkert flashback fra da Nelia kom hjem 😛

 8. Lisbeth

  Gratulerer med lille skjønne Naia! 😉 Hvorfor drikker du soyamelk istedenfor vanlig melk?

  1. Lisbeth, hvorfor drikker du kumelk?

   1. Går det virkelig ikke an å stille et helt normalt spørsmål uten at denne ekstremt hårsåre hæren kommer og går til angrep?

  2. Jeg lurer også på hvorfor du drikker kumelk, Lisbeth? 🙂

 9. Når får vi se ansiktet til Naja?

  1. Hun heter Naia 🙂

 10. Hvor lenge tenker dere å vente med å dele bilde av Naia:-)? Og Er det hemmelig hvor lang hun var og hvor mye hun veide? Bare nysgjerrig, nettopp født selv så elsker jo alt babysnakk:) hihi:-)

  1. Hvor mye veier du og hvor lang er du?

   1. Det er vel helt vanlig i norsk kultur at man spør om vekt og lengde på en baby. I all tid har denne informasjonen blitt publisert i fødselsannonser i aviser. Skjønner selvfølgelig at Caroline som er blogger og har opplevd misbruk av denne informasjonen ikke vil dele. Men det må være lov å spørre uten å få spydige kommentarer av andre… Synes det er synd at det ofte er så «dårlig stemning» i kommentarfeltet her, gjør fort at man ikke tør å spørre om noen ting i frykt for at noen blander seg.. Noe som er helt ok dersom det er slemme/stygge kommentarer. Men her skal det ikke mye til før man blir «driti ut». Tror uansett Caroline er voksen nok til å ikke svare på det hun ikke vil svare på 🙂

    Uansett, fine bilder som alltid og gleder meg til å prøve oppskriften 🙂 <3

   2. Det er en uting å spørre folk om slike ting. Folk må lære seg hva som er greit å spørre om eller ikke. Det er rett og slett merkelig hvor mange private ting dere har behov for å vite om bloggere, deres familier og barn. Grow up.

   3. Mariell

    Nå kaster jeg kanskje stein i glasshus, men du Kine, som klager på «mammapolitiet» og kommenterer spydig til flere i kommentarfeltet her, det er jo virkelig du som har tatt på deg rollen som et slags politi her. Sist jeg sjekket har ikke Caroline problemer med å svare for seg eller la være..

   4. Min lille veide 3,2 kg og var 50 cm lang! Men din ironiske kommentar skal få svar, Jeg selv er 1.63 cm og veier 56 kg ;P

   5. Man bør ha såpass god folkeskikk at man ikke spørr andre om slike private ting. Men ditt barnslige svar beviser at dette kan ikke du noe for…

 11. Would you please be so kind and tell me which company has made this table and also those soft chairs? Currently decorating and I love the silver table, but cannot really find something even remotely similar 🙂

 12. Skal dere flytte til Sarpsborg?

 13. Hei Caroline 🙂 Jeg bare lurte på om du kan linke den tightsen fra Get inspired du hadde på deg på snap i går? 🙂

 14. Hvor var det dere skulle reise i dag? 🙂 Siden dere tok ferge? <3

 15. Bestemamma G

  Hei.. Når får vi se det nye gullet..??? 🙂

 16. Hei 🙂 den kaffeshaken så digg ut
  Hvilket proteinpulver bruker du og synes du passer best til baking ol? Bruker du i smoothies også? 🙂

  1. Prøv Dalblads BakePro eller Quest Nutrition sitt «Multi Purpose» – de er laget for baking og høye temperaturer 🙂

   1. Takk for tips! 🙂

 17. Kristina

  Hei,
  Et lite spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre; men jeg lurer bare på om du fortsatt kommer til å bruke Natural Cycles? Jeg er så frem-og-tilbake på om jeg selv skulle starte med det nemlig, så da ville det vært helt topp å vite om det fortsatt er noe du vil anbefale 🙂

  1. Hvis du tat en titt innom bloggen til rannveig Heitmann så ville jeg revurdert det greiene der og heller gått for et prevensjonsmiddel.

 18. Kristin

  Kan jeg spørre hvor du kjøpte den fine store lampen? <3 Forelsket meg helt i den :O

 19. Hvor kjøpte du den sorte ananasen? 🙂

 20. Martine

  Hvor er bildene fra? 🙂 Kjempe fine, og ikke altfor fargerike heller <3 I LIKE! <3

 21. Var det på Eplehuset du kjøpte mac’en? 🙂

 22. Cathrine

  Likte veldig godt de blyantene og viskelæret <3 Hvor kjøpte du det?

 23. Hvor kjøpte du den svarte boksen? 🙂

 24. Hvorfor velger dere å ikke vise ansiktet til Naia?

  1. Lurer jeg også på.. Nelia blir jo vist frem hele tiden, men ikke minsten.. Hvorfor skjerme den ene ungen men ikke den andre?

   1. Kanskje fordi den ene ungen NETTOPP har blitt født?!?!? Ærlig talt, tenk dere om litt!

   2. Herregud nå må dere roe dere ned litt, Lille Naia er ikke to uker engang, det tok lang tid før Caroline viste frem Nelia på bloggen. Hun viser lille jenta når hun viser henne frem. Makan til mas, ha nå litt antenner. Mistenker at det er samme person som kommenterer under flere navn her også. Spesielt hvor kjøpte du den og den og den… med 1 minutt mellomrom.

   3. Hei! Dere husker kanskje at de valgte å ikke vise Nelia før det hadde gått en stund. Så det er vel ikke så rart at de gjør det denne gangen også. 🙂 Har vel ingenting med favorisering eller noe å gjøre.

   4. Naia er under to uker gammel! De viste ikke ansiktet til Nelia heller før det var gått en stund. Forstår ikke hvorfor folk skal være så desperate etter og absolutt måtte se når hun er så liten enda.. la nå de få bestemme når DE er klar for å vise, så gjør de det 🙂

   5. I starten viste de ikke Nelias ansigt, men gjorde det til sidst, da der var mange der kom hjem til dem og mener endda, en uhøflig mand kom hjem til Caroline, da hun var alene hjemme med Nelia – hun skrev det på bloggen. 🙂

   6. Kanskje fordi de vil ha hun for seg selv LITT i starten? Herregud å smålige dere er. At folk ikke har forståelse for å se to sider av en sak må være den værste egenskapen en kan ha.

 25. Kan jeg spørre hvorfor dere ikke har valgt å vise ansiktet til Naia? Dere viser liksom bare ryggen :/

 26. Hvorfor viser dere ikke ansiktet til Naia?

 27. Imponert

  Synes det er så fint å se at hun får ligge på magen når hun er våken 🙂 Forstår at du følte for å presisere det pga mamampolitiet :p Dere som trener så mye er nok opptatt av at barna skal få en best mulig start. Bare sånn apropos, helsesøstra mi sa at pga at babyer skal ligge på rygg å sove er det en bieffekt at urovekkende mange babyer sliter med låsninger. Derfor er det desto viktigere at når de er våken ligger på magen. Låsninger er selvfølgelig å foretrekke fremfor SIDS da, må ikke misforstås av noen.

  Hadde selv en ekstremt utålmodig baby som ikke klarte roe seg ned på gulvet selv så ble stortsett bæring i sele eller sjal når jeg måtte gjøre noe annet enn å ligge der med hen. Det styrker jo også ryggen deres å bli bært, selv om det ikke erstatter mageligging 🙂

  Ellers er jeg skikkelig imponert over at du klarer blogge som nybakt 2barnsmamma. Hadde vært fint å høre litt om hvordan du organiserer tiden din. Trenger litt tips skjønner jeg 😉

 28. Når skal dere vise ansiktet til Naia?

 29. Solveig

  <3
  Kan vi sløyfe vaniljeproteinet, og bruker noe annet i stedefor?

 30. Sunniva

  Sykt at folk allerede har hengt seg opp i hvorfor dere ikke velger å vise ansikt! La nå det være opp til dem å avgjøre når de vil vise frem sin datter, uten at folk skal grave og spørr! Maken til frekke folk!!

 31. Så da veldig lekkert og fristende ut, må prøves ut den espresson med krem 🙂 Mmm 🙂

 32. Hvorfor kan hun ikke ligge på magen å sove? Det har da mine barn gjort. Så lenge man følger med er da ikke det noe problem!

  1. Jeg håper virkelig du leser deg bedre opp…

  2. Marie, såvidt jeg vet, har den triste statistikken for krybbedød gått kraftig ned siden 80-tallet, og forskerne mener det skyldes to ting: 1) det røykes ikke lengre innendørs, og 2) man begynte å anbefale at babyer bør sove på rygg. Du har kanskje sett disse body’ene hvor det står på magen «denne siden opp»? Derfor!

 33. Så fint hjemmekontor <3

 34. Trist at noen av dere her inne svarer spydig på spørsmål som stilles på en ok måte! Når det kommer spørsmål om vekt og lengde, og hvorfor C bruker soyamelk, er det virkelig nødvendig å svare spydig på det!! ?? Forteller jo mer om dere som svarer på den måten, enn de som stiller spørmålet!

 35. Jeg har lyst å lage kaffeshaken men jeg har ikke proteinpulver, kan jeg bruke noe annet I steden?

  1. Caroline

   Hmm, det bør være noe for å få den tykkere.. Vaniljeis? :p

 36. Hei Caroline 🙂
  Har du vurdert å skaffe pinterest-ikonet i innleggene dine? Det er så mange fristende oppskrifter jeg har lyst å «pinne» :-p
  Ha en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *