paris for to (én)

Paris_2

I forrige uke dumpet denne boken ned i postkassen min og jeg tenker at jeg kanskje vil finne tid til å lese litt når jeg for eksempel ammer fremover. Boken er den nyeste i rekken fra bestselgerforfatteren Jojo Moyes, som har skrevet to av mine favorittbøker: Et helt halvt år og Den ene pluss en. 


Paris

Paris for én handler om 26 år gamle Nell som aldri har vært i Paris. Som en overraskelse kjøper hun billetter til kjæresten og seg selv for en langweekend, men så viser det seg at han ikke rekker å reise sammen med henne på grunn av travle tider på jobb (som for så vidt er i en surfesjappe OG det er midt i november…) Nell ville vanligvis droppet turen hun også, men noe trekker henne likevel dit og det angrer hun ikke på. I Paris møter hun Fabien som jobber som servitør på en kafé hvor hun ender opp for å spise, og han viser henne Paris på motorsykkelen sin.. 

Paris_3

Dette er en relativt kort bok som jeg tror det vil gå kjapt å lese når jeg først er i gang, den har til og med søte illustrasjoner – ikke så mange, men nok til at de gjør boken litt ekstra hyggelig å bla seg gjennom. 

Paris_1

Hittil virker den veldig søt, så er jeg spent på fortsettelsen og om Jojo Moyes trekker meg inn i fortellingen som hun vanligvis gjør når jeg lytter til eller leser hennes bøker. Du finner denne i bokhandelen nå 🙂 

29 kommentarer

 1. Å, den skal jeg definitivt lese 😀 Elsker litt korte bøker, og noen illustrasjoner gjør sikkert inntrykket veldig koselig 🙂 Hvor er forresten den lille søte blomsterpotten din fra?

  1. Caroline

   Den er fra bloomingville 🙂

 2. Denne gler eg meg til å lese! Et helt halvt år er min absolutte favoritt! Smilte og grein om ein annen… Har akkurar starta på «etter deg» òg 🙂
  God kveld til deg, vakre <3

  1. Caroline

   Håper du har sett filmen også, den er vakker <3 Og Etter deg er fin, men du MÅ lese Den ene pluss en om du ikke har lest den 🙂

   Håper du har en fin kveld <3

   God klem til deg!

   1. Ja, jeg har sett filmen! Grein som ein idiot.. Stakkars daten, haha 😀 heilt nydelig film!!!! Men du, eg vil berre gje deg et «tips»… Du skal få et musikktips frå meg som kjem til å få deg til å kobla heilt ut! Nåke som kanskje kan vera deilig no i desse travle dagane 🙂 Det får deg kanskje til å sova godt òg, håper eg!
    Hør denne sangen: «Heal» av Tom Odell. Den er musikk for sjela! Min yndlingssang for tida. Den får meg i sovemodus kvar kveld. Sov godt <3

   2. Et annet sangtips er: Dexter Britain med summers coming <3 Den er så fin og får hvert fall meg til å slappe av i en hektisk hverdag 😉

 3. Therese

  Kos deg med boken, jeg synes den er veldig fin!
  Du er heldig som ikke har lest den enda…

 4. Kan du ikke ha en sånn «throwback tuesday (eller en annen dag) en dag i uka? Ser mange bloggere har det, der de deler gamle minner og bilder fra bloggen. Hadde vært moro om du kunne hatt sånn og! Siden du har hatt bloggen såpass lenge. Søkte nettopp opp deg på google, helt sykt hvor du har forandret deg forresten! Haha 🙂 så noen bilder der du poserte på et berg, skikkelig sexy 😀

  1. Caroline

   ahaha! har posert mange rare steder opp gjennom kan jeg love 😉

 5. Jeg har lest de to første, men kommer ikke til å lese denne. Jeg synes ikke at det er god litteratur.
  Men for all del, noen liker mora og noen liker dattera.

 6. Hei Caroline, jeg liker ikke å kommentere på blogger, ei heller å kritisere, men her syns jeg du kommer litt til kort. Hvorfor reklamerer du for en bok du ikke ennå engang har lest. Skjønner at du er fan av forfatteren, det er jeg og, men for meg gjør det dessverre at bloggen din blir mindre troverdig, og da spesielt de sponsede innleggene.

 7. Aleksandra

  Litt på siden men:

  Kan du ikke lage et innlegg om hvordan man kan pose på bilder? Så de blir flatterende, men samtidig naturlige? Syns du er så flink til det!

  Og hvordan blir bildene deres så lyse uten å bli hvite/overeksponert? 🙂

  Og hva betyr det at man har en 55mm linse? Går det på blenderåpning?

  1. Aleksandra

   ?

  2. Caroline

   Tusen takk, Aleksandra! Skal se hva jeg får til 🙂

 8. Kristin

  Dette er ikke hennes nyeste bok (den er egentlig utgitt i 2012) Men det er den siste oversatt til norsk. Hun har skrevet mange flere, men de er ikke oversatt enda. Jeg er sånn som leter opp alt som er skrevet av en forfatter når jeg først leser én bra bok… Elsket også den ene pluss en.

 9. Hvor er den søte blå koppen kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra miss etoile 🙂

 10. Synes ikke du det er litt spesielt å reklamere for en bok du ikke en gang har lest? Sikkert en bra bok, men blir ikke spesielt fristet av en anbefaling som kun gjentar det som står på coveret. Skjønner at det er pengene som styrer da.

  1. Silje. Hvorfor er det så rart ? Står vel ikke noe sted at hun har lest den .Men nå er det ofte slik med de som leser (meg selv inkludert) at finner du en forfatter som skriver bøker du liker veldig godt, så vil du gjerne lese flere bøker av samme forfatter. Regner vel nesten med at du er samme Silje som går igjen i flere lite trivelige kommentarer og som skal vri og vrenge på alt og gjerne aldri gi deg på noe. Kanskje bare droppe og lese dersom alt Caroline gjør irriterer deg så voldsomt.

   1. Det er faktisk veldig rart å anbefale en bok man ikke har lest selv om man ellers liker forfatteren.

    Det gjør jo selvsagt ingenting, det blir bare ekstra synlig at det er en anbefaling for penger og ikke av ekte interesse.

   2. Caroline

    Det er ikke ett eneste sted i innlegget hvor jeg «anbefaler» boken, Helle. Med bakgrunn i hvem som er forfatter, og det jeg hittil har lest så er det kun et tips om at boken er ute i butikkene.

    Om du leser bloggen min fast, så har du også fått med deg at jeg har skrevet (og lest) om de tidligere bøkene til forfatteren, jeg har også skrevet om filmatiseringen av den dene boken, så dette innlegget er i aller høyeste grad skrevet med bakgrunn i «ekte interesse».

 11. Hvilken bokhandel bestilte/kjøpte du din bok? <3

 12. Hei!
  Kunne dcu nevnt hvor det brettet og bordet er fra?

 13. Hei! Boken var søt men altfor kort. Nærmest en novelle. Over på et øyeblikk..og da snakker vi under en time…

 14. Trebarnsmor

  Boken hadde mange tomme sider og stor skrift, som for å fylle ut boken mest mulig.
  Var skuffet, da jeg elsket de andre bøkene hennes.

  1. Helt enig, boken er en stor skuffelse når man har lest de ‘Et helt halvt år’ og oppfølgeren. Trodde det var en spøk da jeg åpnet boken og så den store skriften som er brukt. Synd den selges som roman da det egentlig er en novelle……. Og når man har lest de første sidene så skjønner man hvordan historien slutter. Veldig skuffet som sagt:(

 15. Følte meg lurt, stor skrift, mange illustrasjoner i boken, føltes som en barnebok. Leste den på 30 minutter

 16. Christine

  Surfesesongen i Syd Europa er best i oktober/november. Så da er han nok travel

  1. Caroline

   Det er kjæresten i boken som reagerer på det :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *