autumn sun light

rosa_3

 

God morgen! Nå er vi på vei ut døren til nyfødtfoto, Nelia skal være med og Lars-Kristian har fri i dag, så da kunne han være med også – det er jeg så glad for! Kjempekoselig med vår aller første tur som en familie på fire Vi reiste jo i går og kom hjem til mamma og pappa i halv syv tiden, da ventet de på oss med tidenes kveldsmatbord, så her har vi det godt! Stoppet i Moss etter båten og fikk knipset noen bilder av gårsdagens antrekk også. 


rosa_1

rosa_5

rosa

rosa_8

rosa_2

rosa_4

rosa_6

rosa_7

(annonselenker) jeans HER / genser HER / sko bianco by caroline berg eriksen HER / veske adax by caroline berg eriksen HER 

Tips til å få denne genseren og andre strikkegensere ammevennlige: bruk en ammesinglet under! Du får kjøpt helt enkle og behagelige på for eksempel h&m og det er ikke noe stress å dra opp genseren når du har den under. Jeg ammet i hvert fall på fergen over uten problemer, så denne løsningen kommer jeg til å kjøre mye på fremover! 


Vel, vi får komme oss avgårde. Å reise avsted med enda en liten en krever hakket mer planlegging enn vi er vant med, men alt går med litt bedre tid på morgen (dvs. stå opp tidligere) og en god dose positivitet 😉 Ha en deilig tirsdag, så sees vi senere ♥ 

58 kommentarer

 1. Dear Caroline, I see you are beautifully ready for fall! Love you in the pink sweater!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you s much, Rena! 🙂

 2. Elisabeth

  Nydelige bilder. Hyggelige kommentarer. En glede å følge deg!
  Tusen takk <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth <3

 3. Hei Caroline 🙂 Du stråler som alltid og det er så godt å sjå! Kos dokke masse på fotografering 🙂

  Eit lite spørsmål..eg har sjukt lyst på dissa skona du har på deg her men lurte på om du synes dei passa til en enkel kjole på eit julebord?
  Helsing frå ei som har null peiling på mote og trenge litt hjelp!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! Ja, de kan fint gå til en kjole, men det kommer litt an på hva slags kjole?

   Klem 🙂

 4. Fine bilder du har. Eneste jeg lurer på hvorfor må det være så mange bilder med samme antrekk, på samme sted?
  Forskjellen er bare at du er med lukket munn, med gapet munn, smilende, uten smil, med hodet bakover, med hodet framover hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg kunne tenke meg å se nærmere detaljer fra antrekket: sko, veske. Det kan være et par forskjellige bilder med jakke på, og uten jakke. Det tar tid å se alle de bildene som er helt like.

  1. Caroline

   Jeg synes jeg har variert mellom detaljer, stående, siden, halvfigur, jakke av og på her, så det var derfor det ble så «mange» 🙂

 5. Hva er årsaken til «autumn sun light» og ikke «Høstsol» som tittel? Jeg er oppriktig nysgjerrig, for den engelske tittelen blir bare rar, mens «Høstsol» er jo en flott og stemningsskapende tittel?

  1. Enig, jeg leser det som «høst sol lys», som tre separate ord. Synes det høres mye mer stemningsfullt ut med høstsol eller noe i den duren 🙂

 6. Rålekker genser, men skvatt da jeg så prisen på 3500,- Får bli noe som ligner! Lykke til med fotografering. Kunne ønske vi også hadde gjort det da de var små.

 7. Pull up pull down systemet er alltid best ang amming 😉 brukte så mange singletter jeg. Blir så ofte sølete av melk iløpet av dagen når de er eldre og hopper av når melka spruter.

 8. Så flotte bilder og så bra du ser ut. Du kler veldig godt å ha litt mer «kjøtt på kroppen» enn du ofte har. Mye mer feminin og sexy.
  Ha en fin dag!!!!

 9. Jeanette

  sykt at en strikkegenser koster over tre tusen!! den er superfin,men for en pris!

 10. Du ser knakende flott ut! Men er det virkelig behagelig å ha på seg jeans så kort tid etter fødsel? Her gikk det i store bind og joggebukser for å si det sånn!! 😉 Ammesinglet er et godt tips! Håper det blir en fin fotografering 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror dette med bind / bleie / renselse og lengde på den etc. er veldig individuelt, for jeg bruker helt vanlig bind nå og det er ikke noe problem med vanlige bukser, truser og jeans 🙂

   Tusen takk, gleder meg til resultatet 🙂

 11. Nydelig høstantrekk! Går det greit med så tjukk genser eller blir det veldig varmt når du ammer?

  1. Caroline

   Ble en smule varmt på båten, men det gikk fint 🙂 Tok den bare av meg når jeg var inne 🙂

 12. Flotte bilder!

  Jeg bruker bare en vanlig singlet med tynne stropper under overdelen jeg har på meg nå når jeg ammer. Det er ikke noe vanskelig å dra singleten ned under puppen, og det ytterste plagget opp. På denne måten slipper man å kjøpe eget ammetøy. I tillegg er dette den måten jeg syns jeg viser minst pupp til verden rundt 😉

  1. Caroline

   Lurt 🙂

 13. Kristin

  Er det ikke ubehagelig å gå med så høye hæler lenge og på turer? 🙂

 14. Marianne

  Hei Caroline <3 Jeg har vært på ferie i 2 uker 🙂 Og når jeg kom inn på bloggen din nå i morges, så jeg at bitte lille er født1 <3 Gratulerer så mye med lille Náia! Hun er jo bare HELT nydelig <3 Et lite under 😉

 15. Benedicte

  ELSKET DET ANTREKKET! 🙂 Du er fantastisk vakker, Caroline <3 Du fortjener kun det beste =)

 16. Æ bare ælska den skinnjakka! Kan æ spørre kor den e fra?
  Klem fra Silje fra Trondheim <3

 17. Katrine

  Hei Caroline! Gratulerer med lille Naia! 🙂
  Jeg er må bare si at jeg blir så utrolig imponert over at du klarer å oppdatere bloggen såpass ofte med en nyfødt! Fine bilder og godt innhold! Det er det som gjør at jeg alltid vender tilbake til bloggen din. Du er virkelig dedikert til jobben din! Inspirerende! Håper du nyter denne tiden og ikke stresser med å oppdatere her, det fortjener du virkelig!
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Katrine 🙂 Håper dagen din er fin!

   Klem 🙂

 18. Kari-Ann

  Det er så mange meninger om det meste, og egentlig så er jeg en person som liker best å bare holde munn og ikke si noe. Men så driver jeg jo å stadig stikker innom denne bloggen din da. Og så er jeg gravid selv, i uke 10 bare så er lang vei igjen enda, men første gang så er så spennende. Og så liker jo folk å si at det ene og det andre er normalt, sånn hadde jeg det og sånn hadde du det og så videre og så videre, dette vet du jo alt om. Og uansett hvordan det nå enn blir eller hvordan det burde bli eller hva som helst, jeg aner ikke for jeg vet jo ikke hva jeg går til. Men det jeg nå en gang vil ha sagt er at det er fantastisk med folk som deg, du viser en side av livet ditt som motiverer meg på mange måter. Det spiller ingen rolle om du ikke deler alt av det som er både bra og dårlig, det er ikke derfor jeg leser bloggen din. Jeg leser fordi du får meg til å koble av i en hektisk hverdag, du deler morsomme oppskrifter, flotte bilder og mange gode tekster. Og spesielt nå så deler du mange gode tips til utstyr og ting, og du deler de fine sidene ved å få to barn. Du står på og jobber selvom du akkurat har født (selvom jeg syns du fortjener en skikkelig god pause), så skjønner jeg jo at livet ditt ikke settes på pause som alle våre andres kanskje gjør på en annen måte. Så ble det mye surr her som vanlig, men det jeg egentlig vil si er at du gjør en god jobb og jeg liker bloggen din, sånn kort oppsummert 🙂 Og jeg tror ikke det er mange som forstår hvor mye du faktisk deler og gir av deg selv, det er akkurat som alle mener at de har rett til å vite alt om deg og glemmer at du er et helt vanlig menneske du også. Så stå på Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ors, Kari-Ann! Det betyr utrolig mye for meg! God klem 🙂

   1. Kari-Ann

    God klem tilbake kjære deg! <3

  2. Minimee

   Haha det er det rareste, Kari Ann bare kopierte du kommentaren min fra forrige innlegg og limte den inn her? Jaja, bra du var enig i det jeg skrev da, det er jo det viktigste 🙂

 19. Hvorfor bruker du extensions egentlig? Er du ikke fornøyd med ditt eget hår?

  1. Caroline

   Jeg bruker extensions for å få lengre hår i front, der er det veldig oppklippet og vokser ikke like fort som resten pga. bla. styling 🙂

 20. Jeg lurer på hvorfor du skrev i et innlegg for litt siden at du ventet tvillinger? Eller har jeg drømt? 🙂

  1. Caroline

   Det tror jeg nok at du har drømt 🙂

   1. HAHAHA

   2. Det har jeg nok 😉 Hehe

 21. Hei Caroline 🙂 Vi har en nyfødt som er noen få dager eldre enn Naia. Vi var på nyfødtfotografering i går, men det gikk ikke helt som planlagt. Planen var å ta sovebilder, men hun var lys våken, og skrek seg egentlig gjennom seansen. Vi måtte bestille en ny time til i morgen, og jeg er spent på om vi får henne til å sove denne gangen. Hun som vanligvis sover hele dagen ble plutselig lys våken i den settingen. Har du noen gode råd til meg om hvordan jeg kan få henne rolig og søvnig til fotograferingen? Hvordan lyktes du med dette? En nyfødt kan jo være litt uforutsigbar, fikk jeg merke 😉

  1. Caroline

   Som å lese om min egen erfaring i går, jo! Det går jo ikke an å planlegge dette, det er bare typisk at det skjer når det helst ikke skal skje :p Men jeg håper vi fikk noen blinkskudd likevel, vi skal ikke tilbake i hvert fall, så jeg tror det ble bra 🙂 Håper dere er litt mer heldig gang nummer 2! Det er i hvert fall greit å legge merke til når de vanligvis sover mest og legge opp foto deretter. Samt å amme / mate rett før 🙂 Og underveis, da 😉

   Klem og lykke til!

 22. Hvor er den fine jakken fra?

  1. Caroline

   boda skins 🙂

 23. Hei. Vet du om noen budsjettvennlige varianter av denne genseren? Superfin 🙂 Men for dyr for meg!

  1. Caroline

   Det lager jeg gjerne et innlegg på 😀 H&M har mange fine strikkegensere denne sesongen bla 🙂

   1. Hadde vært supert om du fant noen rosa strikkegensere ala den du har på deg her 🙂

   2. Caroline

    Det skal jeg prøve på 🙂

 24. pssst – det heter Sunlight i ett ord 🙂

 25. Hei Caroline. På gårsdagens innlegg skrev jeg en kommentar på at du ser bra ut med litt former etter fødsel. Den ble godkjent, men så slettet. Jeg lurer på hvorfor? Det er ikke noe galt med litt former etter fødsel, heller helt naturlig, og det var ment som en hyggelig tilbakemelding til deg. Klem:)

  1. Caroline

   Jeg har godkjent flere som har sagt det samme som deg, så jeg ser ingen grunn til at din ikke skal ha blitt godkjent 🙂 Jeg kan ikke finne den dessverre, men jeg har ikke sjekket i «spam» Tusen takk likevel 🙂

   Klem 🙂

 26. Hi fine Caroline,
  do you remember the grey and red «pre» christmas cosy (men så fine) clothes that Nelis was weaing in december last year ? She also had it on for the Christmas card photoshoot with Ronaldo and Hugo.
  Do you know where you bought it? Which shop?

  Kindest regards from the Icelandic Airlinre Boeing757/767 Csptain and fellow mother

  Ps. You look amazing and you will be an excellent to-barns-mamma

 27. Karoline

  Hvor er klokken fra? 🙂

 28. hvilken størrelse har du i disse jeans bukser? Jeg har aldri bestillt bukser fra denne marken.

 29. Alt for dyr genser :(.
  Den er ikke verdt det 🙁

 30. Hei,
  Du og jeg Caroline er vel nesten så ulike som det går an å bli, men allikevel må jeg innimellom inn å titte på bloggen din

  http://www.wallflower.blogg.no

 31. Hei Caroline!
  Hvorfor må du bruke extentions? Jeg synes det virker som om du har et nydelig hår helt naturlig jeg!
  Fin genser! Men alt for dyr for mitt busjett desverre.

 32. You look smashing 🙂 Rå fint og kult antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 33. Kjempefine jeans! Er det lov å spørre hva slags størrelse du har i denne? Tipper jeg må ha en større en deg, men er usikker på hva jeg skal velge hvis jeg kjøper på nett…

 34. De er utsolgt for den rosa du har på deg nå 🙂 Men det er vel bare positivt 😉

 35. Jeg synes folk spør om så mye rart? «Om det var varmt med genser på båten» ? Spiller det noen rolle for folk da? Er nesten litt frekt og hånlig. Skikkelig teit hva folk bryr seg med, er jo i såfall du som blir svett, så hvorfor er det et problem for noen andre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *