that day

180916_soverom_morgen_5327

wake up – kick ass – repeat 

180916_soverom_morgen_5469soverom6

Jeg tror vi glatt kan fastslå at jeg har en ting for nattskjorter, nattkjoler og kosetøy generelt med  søte eller inspirerende quotes på. Jeg klarer ikke å la være dersom jeg går forbi en butikk hvor en av disse dukker opp. MÅ-HA! De er jo ikke bare inspirerende heller, men helt fantastiske å dasse rundt i etter en lang arbeidsdag eller på en regnværsdag hvor du ikke orker å kle på deg. I dag følte jeg for denne, men den er det ikke rom for å dasse rundt i, da. Den må du faktisk ta AV deg om du skal følge det som står der 😉 

180916_soverom_morgen_5323

Så i dag skal jeg – eller – faktisk ER jeg godt i gang med å både våkne og kicke ass. I hvert fall på den måten at jeg har fått klargjort alt til en road trip vi skal på senere og nå sitter jeg i hjemmekontorkroken min og jobber, mens jeg venter på at Naia skal våkne. Etter barnehage for Nelia og trening for Lars-Kristian setter vi oss i bilen og stopper ikke før vi er på fergen over til Moss. Derfra drar vi videre til Sarpsborg og i morgen tidlig skal søstrene på fotografering sammen, det blir så koselig! Gleder meg veldig til det! I går hadde jeg helt glemt av at vi skulle på tur, så jeg hadde helt andre planer for dagen – hva da ammetåke? Den har virkelig et godt grep om meg allerede, som i går på stadion da jeg trodde jeg hadde mistet mobilen min HELE tiden. Vet ikke hvor mange ganger jeg måtte be jentene om hjelp med å se etter den og så la den i vognen eller i vesken min. Logisk nok. Da jeg kom hjem senere på kvelden lette jeg i minst 10 minutter før jeg ba Lars-Kristian om å ringe meg. Så vibrerte det i baklomma. Haha. Det er en klassiker! Litt som å lete etter brillene når du faktisk har dem på deg. Men jeg er ikke helt der. Ennå. 

180916_soverom_morgen_5396


Vil bare ønske dere en super start på uken! Vi sees senere ♥ 

115 kommentarer

 1. Irritert

  Unnskyld meg men jeg må bare kommentere.

  Herregud nå må dere slutte å snakke om hvordan en kropp skal se ut etter fødsel! Hvorfor må dere fokusere på hvordan Caroline ser ut etter fødsel? Nå må dere gi dere! Helt utrolig at voksne folk skal drive å hakke ned på andre…

  Jeg fatter ikke hvordan du takler dette Caroline. Du er en superwoman!

  Hilsen en som blir veldig irritert av dette snakket om hvordan en kropp skal se ut.

 2. Gratulerer så masse med lille jenta ❤ Ønsker deg og den lille familien din alt godt! Koselig at oppdaterer bloggen hver dag, men unner deg en pause og bare fokusere på det som gir deg positivitet og god-følelse. Kanskje du kunne la kommentarfeltet forbli ubesvart? Hyggelig at folk sender fine meldinger, men hvis vi lesere kunne gi noe tilbake, så var det forståelse og rom for at du tar deg fri fra å svare alle sammen. Er så mange ufine kommentarer også, og det trenger du virkelig ikke ta inn over deg i disse dyrebare dagene. Det er lett å tenke at «de glemmer jeg fort» – men jeg vet at barsel-følelser er ikke som andre følelser… ❤ Bare gode ønsker – du vet best ❤

  1. Caroline

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *