i love my bed

morning_1

Hei søndag! Denne dagen har bare glidd avgårde og selv om den startet syv, ble klokken to veldig fort. Jeg har endelig fått pakket ut av fødebagen, vasket klær og håret mitt, og så har vi vært nede på låven til Edgar og plukket gårsdegg som vi spiste til lunsj. Så koselig, slike ting kommer jeg til å savne når vi ikke bor her lenger ♥ 

morning_2

Enn så lenge ser det ut til at vi har fått en skikkelig soveprinsesse i hus. Jeg kan egentlig ikke huske hvordan den første tiden var med Nelia, men hun sov vel ganske mye hun også. Likevel, jeg må vekke Naia på natten fordi jeg ikke liker at hun sover gjennom, så jeg våkner alltid av meg selv i tre-tiden og synes det er greit at hun får spise da. Litt hønemor må man jo være i starten 😉 


morning

Har helt glemt å fortelle at jeg ble brutalt kastet inn i rollen som 2-barnsmamma på fredag, da vi våknet av at Nelia kastet opp. Det er jo ikke rom for å få fri for Lars-Kristian, så da måtte jeg bare hive meg i det og være hjemme med begge to. Det gikk kjempefint, selv om jeg dasset rundt i pysjen fra syv til tre den dagen – haha 🙂 Glamour! I dag lurer jeg på om vi skal dra på kamp, det er så lenge siden forrige gang og Nelia vil så gjerne se pappa spille pluss at jeg får vært litt sosial. Tror det blir bra 😉 


Ellers går bare dagene og i morgen er jeg superklar for en ny uke! Rutinene faller så smått på plass, så jeg har planlagt både kontortid og lang trilletur samt en tur til byen i morgen, så får vi se om det lar seg gjennomføre. Planlegging med nyfødte er ikke alltid lett, om jeg husker riktig 😉 Håper dere har en fin søndag ♥ 

59 kommentarer

 1. Hva er det røde på shortsen? Blod?

  1. Caroline

   Det er ikke noe rødt på shortsen, med unntak av det stoffet som er rødlig da 🙂

  2. Folk spør om mye rart Caroline ☺☺☺

 2. Så herlig Naia er med små mye hår! 🙂 Hun kommer sikkert til å få tykt hår når hun blir eldre! Min kusine ble født med masse hår på hode, og har i dag veldig tykt hår! I tillegg ble hun født med nesten svart hår, men ble senere platina blond!

  Håper du tar deg tid til å slappe av også! 🙂 Klem fra meg 🙂

 3. Åh kjenner følelsen , så klassisk med omgangssyken og nyfødt i hus 😉 men de er jo heldigvis så godt rustet med antistoffer den første tiden. Håper smitten er vasket bort nå ;-))

 4. Åå så søt genser, hvor er den fra?

  1. Genseren hennes er fra Cubus 🙂

 5. Gratulerer så mye til dere alle med skjønne lille Naia – så liten & skjønn… hellandussan & du ser helt nydelig ut. Kos dere & nyt og takk for alt du deler, så kjekt å titte inn her til deg Ha en fin søndag, klem fra Mette

 6. Herlighet for et nydelig bilde. <3 smelt. Gratulerer så mye med Naia. Nydelig navn. Har ikke hørt det før, og det faller bare mer og mer i smak. Ha en fin søndag til dere alle.

 7. Stakkars lille Nelia <3 Håper det bare var en gang hun kastet opp, og ikke hele dagen 🙂 Kan jeg spørre hvor den fine genseren din er fra? Hadde vært fint med en link <3

 8. Benedicte

  Hvilken leppestift har du på deg her? 🙂

 9. Martine

  Hvor er den søte pysj-shortsen din fra? <3

  1. Cubus

 10. Du fine, vakre Caroline! Du er så flink, ja rett og slett fantastisk. Må bare gratulere dere igjen!!! <3

 11. Hvor kjøpte du den nydelige genseren «I Love My Bed» Haha <3 så søt <3 Kan jeg også spørre hvor du kjøpte den sovemasken? 🙂

 12. Åååå stakkar Nelia 🙁 Har omgangssyken gått over nå? <3

 13. Linn-Kristin

  Åhh, sånn omgangssyke er helt grusomt :/ Håper det gikk fort over, og at hun er tilbake i BHG 🙂 Kan jeg forresten spørre hvor den nydelige koppen er fra? <3

 14. pizza og genser, javel…. kan vi ikke få se et bedre bilde av av Naia? såspent!!!

 15. Håper ikke dere andre blir smittet. Det er noe som går nå. Våknet selv i natt og var kvalm og uggen 🙁 Så var det jo bare å løpe inn på do da… :/

  1. Elisabeth

   Uff, da Det verste som finnes er å ligge å kaste opp 😉

 16. Er Nelia bedre nå da?

 17. Solveig

  Hvilket pudder bruker du til hverdags? 🙂

 18. Hadde Nelia også helt mørkt hår da hun var nyfødt? <3 Og en ting jeg lurer på er hvorfor du ikke har vist ansiktet til Naia?

 19. Det var litt slik det ble for meg og. Prinsessa i hus hadde spydd hele dagen i forveien, men ikke den dagen jeg kom hjem med lille gutt. Så vi trodde det hele var over. Så en time etter legging spydde hun ut seg selv og sengen, og da ble jo jeg smitta. Blæ. Jeg som var i så god form etter fødsel ble jo tappa for all energi,da han hadde økedøgn og skulle ha mat hver time, og hver gang måtte jeg gå og spy først før jeg kunne amme. He he. Heldigvis var det helg og min mann var hjemme og kunne hjelpe til med jenta da. Men det er jo typisk hvordan livet bare slenger hverdagen så til de grader i trynet når en kunne ønske en litt rolig start. 😛
  Virker som formen er bedre i dag på snap. 🙂 Håper dere får gått på kamp og bare kost dere. 🙂
  Klem.

 20. Hvilken mascara bruker du? <3

 21. Jeg synes det er så unødvendig at du går med sminke absolutt HELE tiden! Hjemme på en lat søndag til og med. Det er dumt at du lærer barna dine fra de er liten at man skal gå med sminke hele tiden utenom når man sover. Og at man ikke er god nok uten 🙁 Blir faktisk litt irritert på deg.

  1. Eller….ikke irritert. Jeg kan jo ikke vite om du går med sminke hjemme hele tiden, men håper du forstår poenget mitt, for dette er overhodet ikke kritikk rettet mot din side 🙂 Håper du nyter nyfødttiden med bitte lille <3 Ha en fin uke, kjære deg 🙂

  2. Jeg har vokst opp med en mor som alltid går med sminke, hun går ikke i matbutikken på en søndag uten å ta på seg mascara. Jeg har ikke tatt noe skade av dette, selv har jeg ingen interesse av sminke og mote, og klarer fint å vise meg uten mascara.. Mamma har aldri lært meg at jeg ikke er «god nok» uten sminke.. For en tullete kommentar.

   1. Jeg prøver å være hyggelig mot Caroline i den siste kommentaren, men så får jeg en kommentar fra deg om at jeg har en tullete kommentar?!! Folk blander seg inn i mye rart må jeg si.

   2. lol, hun sa da ingenting frekt til deg?? Heller var den ikke tullete, men fullt av poeng, som mer enn nok besvarer din kommentar. Enkelte føler seg bedre og elsker å se pyntet ut selvom de er hjemme! Sånn er det.

 22. Når skal dere vise ansiktet hennes? 🙂

 23. hvor er den utrolig soet genseren fra?

  1. Cubus

 24. Marianne

  Hvor kjøpte du den bitte lille har på seg? <3

 25. Kom hun inn til dere når hun kastet opp? Eller var hun i sengen? 🙂

  1. Må berre flire av slike spørsmål. Ka e det å spør om liksom

   1. Ja, det var kanskje et litt rart spørsmål 😉

 26. Birgitte

  Det siste bildet av deg hvor du står med Naia var utrolig fint, du er så vakker!!! <3 God søndag til dere!

 27. Du ser altså så fresh ut! Herlighet!
  Jeg må bare få si, at snappen av Nelia og han far som spiller ut løvenes konge var helt fantastisk! Jeg lo og ble så sjarmert av den lille storesøsterprinsessa deres<3 Helt smelt altså!

  Kos dere på kamp!
  Stor kos fra Rygge<3

 28. Hvorfor skulle LK hatt fri? Du er jo hjemme likevel :/

  1. Caroline

   Fordi det er travelt å være hjemme med to barn, spesielt når Nelia er syk og Naia på ingen måter bør være i nærheten av henne da :/

   1. Ja, skjønner det <3

 29. Hei!
  Mulig du har gjort d og jeg ikke har fått det med meg.. men hvorfor skriver du ikke hvor mye Naia veide og hvor lang hun var?:-)

  1. De valgte å ikke gjøre det

 30. Hei Caroline! Jeg henger litt etter her, men oppdaget nå firedagersbilde ditt. Jeg synes det er helt fantastisk at du har klart å holde deg så tynn både i svangerskapet og etter fødselen. Det klarte ikke jeg i siste svangerskap. Jeg hadde nok en tendens til å kose meg litt vel mye på kveldene etter storesøster var lagt seg. Det gjorde sitt utslag på min post-partum-kropp for å si det sånn. Ikke akkurat stolt over meg selv. Men kjenner jeg faktisk går fra «lite stolt» til «veldig skuffet» over egen innsats hva angår kroppen når jeg ser hvor tynn du ser ut. Heldigvis har jeg en samboer som støtter meg og synes jeg er sexy med litt ekstra «amme-fett».

 31. Hei kjære deg.
  Jeg kommenterer nesten aldri, men har så lyst til å sende deg en stor klem.
  Gratulerer med nydelig baby, gratulerer med overstått fødsel- og med ny rolle som tobarnsmamma.
  Og gratulerer med motet ditt!
  Jeg leste nettopp inne på en annen blogg, hvor det diskuteres om det virkelig var nødvendig at du la ut det fine bildet etter fødselen. Og når jeg leser, kjenner jeg hvor fantastisk viktig det er at du viser oss din virkelighet.
  Takk for at du har så gode verdier, for at du elsker familien din, for at du tør vise at du bryr deg om kropp og helse- og aller mest om de du elsker. Takk for at du tør være stolt, tør gi kjærlighet der så mange andre krangler.
  Å komme inn på din blogg er som å besøke ei kjærlig venninne. Du snakker så vakkert om andre, du har så fine tanker om de du har rundt deg- og om livet. Du trenger ikke trampe på andre for å si din mening.
  Jeg er glad på dine vegne. Glad for friske fine unger. Glad for familie og hjem. Glad for at du kan leve godt av en vakker blogg. Glad for at du skaper en positiv og oppløftende ´verden´for oss som følger deg.
  Lykke til videre. Vær stolt- og glad i deg selv. Ta vare på deg- og dine fine.
  God klem

 32. charlotte

  Fine dere:) Prøver å spørre igjen, den rosa kjolen du hadde på når dere hadde første trilletur med Naia, hvor er den fra?

 33. Caroline G

  Hei, flotte Caroline. Jeg kommenterer svært sjeldent på blogger, men akkurat i dag følte jeg rett og slett for det. Jeg må bare berømme deg for bloggen din, hvordan du klarer å fremstå som en utrolig down-to-earth person og ikke minst . Heia deg!

  1. Caroline G

   Og ikke minst for hvor flink du er til å inspirere andre*

 34. Nydelige deg! Må bare si at du virker som en utrolig god mamma, og du er virkelig en inspirasjon på alle plan 🙂 Gleder meg til å bli mor en gang selv, og håper jeg kan ta med noen «triks» fra deg med å kombinere barn og business 😉 Nyt tilværelsen med dine skjønne jenter og snille mann! Ønsker deg en herlig søndagskveld og fin ny ukesstart imorgen! <3

 35. Ohhhh var har du köbt den fra?? :-)))))

 36. Hehe, man skal bli slengt i det ja.. håper Nelia har det bedre nå, og at resten slipper unna 🙂

 37. Så koselige innlegg du har om dagen, virkelig 🙂
  Du ser så glad og fornøyd ut, hvis det er noe som heter barselglød så har du det, du er så pen på dette bildet 🙂
  Håper du har fine dager, jeg tenkte på en ting når du skrev ang fredagen: dere går jo glipp av de 2 ukene rett etter fødsel med pappaperm, fotballen har ikke den ordningen. Jeg syns det er beundringsverdig stort av deg å være hjemme alene med begge to bare 5 dager etter fødsel, jeg hadde mannen/pappan hjemme de første ukene og syns det var godt.
  Flinke er dere som får til alt, dere fortjener ros 🙂
  Ta vare på deg selv oppi alt dere står midt oppi, jeg ønsker dere all mulig hell og lykke videre på veien 🙂
  Klem <3

 38. Her er link til nattshortsen: https://cubus.com/no/7175151_F941 🙂

 39. Fant genseren og øyemasken på Cubus, men på bildet på bloggen ser den grå ut, mens på nettsiden er den brun? :/

  1. Den er brun i virkeligheten

 40. Karoline

  God bedring til Nelia!!! Må bare påpeke at du og Astrid S er kliiin like på siste bilde 😀 stort kompliment begge veier! du er nydelig!

  1. Solveig

   Må nok si meg litt uenig i at de ligner 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *