da flytter vi

ui

Dette har vært en veldig emosjonell dag, for samtidig som det var første dagen til Náia og meg hjemme i vårt eget hus, har jeg vært på telefonen med megler nesten hele formiddagen på grunn av salget. Så mellom amming og bleieskift, og også samtidig – haha, har jeg vurdert bud og tatt avgjørelser på vegne av Lars-Kristian og meg den tiden han var på trening og nå er jeg SÅ SLITEN. Men vi fikk en premie: huset ble solgt! Det er selvfølgelig veldig fint, men samtidig er det fortsatt utrolig trist. Jeg klarer ikke helt å ta stilling til at noen andre skal bo og leve her, skape et liv her. Det er en stund til overtagelse, men bare tanken på det å flytte fra alle vennene våre her som jeg er så glad i.. Nei, altså! Akkurat nå er det lite som fører til tårer for min del: i stad så jeg på at Nelia lekte for seg selv på gulvet og fikk tårer i øynene fordi hun har blitt så stor. Jeg mener sånn ordentlig stor jente, og hun er så tung nå synes jeg! Kanskje ikke så rart når jeg går og bærer på en nyfødt hele dagen. Det er først nå disse dagene jeg har innsett hvor ekstremt fort hun har vokst de siste månedene.. bare siden mai! Det blir bare for emosjonelt for meg. Så måtte jeg synge Den lille havfruen for henne da hun skulle sove, og den sangen var min og Anettes favoritt da vi var små. Vi sang den hele tiden! Så jeg klarte ikke å fullføre en gang. Herlighet, Nelia må jo tro at jeg har blitt helt rar 😉 Det er ikke så enkelt å forklare henne at jeg gråter fordi jeg er glad. 

solgt


Uansett – hjemmet vårt er altså solgt. Det er vondt, men også godt, for nå kan jeg senke skuldrene og se fremover. Det blir spennende tider! Men først skal jeg venne meg til denne rollen som 2-barns mor, for det er jammen uvant og jeg merker allerede hvor hektisk og fantastisk det er på en og samme gang. Det blir fint når vi får inn rutiner etter hvert ♥ 

88 kommentarer

 1. Blir så spennende å følge deg fremover. Lykke til med flytting. Og kos deg i barseltiden

  Hvor er hårbåndet ifra? Du har så mange fine

 2. Godt å ha deg tilbake på bloggen, du er veldig flink som klarer å sjonglere alt og samtidig holde oss oppdatert og underholdt. Helt fantastisk, og tusen takk for det <3 Trist at huset er solgt, men så åpnes en ny dør (bokstavlig talt) om ikke lenge 🙂

 3. Hvordan er «den lille havfrue»-sangen?

  1. Mener du at hun skal skrive HELE teksten i kommentarfeltet til én person?

   1. De fleste sanger har jo et navn, så jeg tviler på at hun mente at hun skulle skrive hele sangen.. Kanskje det er fortellingen om ariel, harmoni, leve som dem feks….

 4. Veronica

  Gratulerer SÅ mye med lillesøster:-) og hussalg 🙂 blir spennende å se hvor dere havner nå:-) sikker på du skaper et like koselig hjem i deres neste hus og:-) kjenner meg så godt igjen med gledes tårene du snakker om<3 har fått lillesøster for 13 dager siden og syns også storebror plutselig er VELDIG tung Haha. Det er jammen vemodig at førstemann plutselig ikke er babyen lengre men jeg tenker at de snart vil ha så mye glede av hverandre at det må jo bare gå seg til <3

 5. Gratulerer med Náia og hussalg Pass på deg selv i tida framover slik at du ikke blir totalt utslitt. Det er tross alt viktigere at jentene har ei frisk og noenlunde uthvilt mor og at LK har ei kone som henger sammen enn at vi blogglesere skal få oppdateringer flere ganger om dagen.
  Ha en fortsatt fin barseltid

 6. Jeg kjenner så igjen de følelsene du beskriver.. Den overveldende morskjærligheten, det stikket i hjertet fordi den eldste plutselig er blitt så stor, så forandret over natten nærmest. Den redselen for at alt det nye skal gå ut over den eldste på noe vis. Og samtidig den voldsomme følelsen av hjertet som holder på å sprekke pga disse to.. 🙂 og på toppen av det hele har dere flytting å tenke på. Jeg ville bare gi deg en «klem» og samtidig berømme deg for at du deler av den sårbarheten som du kjenner på for tiden. Det er på en måte godt å få kjenne seg litt igjen i bloggen din- at ikke alt blir en drøm, en inspirasjon- hvis du skjønner. 🙂 nyt dagene og alle følelsene som kommer kastende på;) klem

 7. Ingvill

  Gratulerer med solgt hus! Når får dere hvite hvor Lars-Kristian ender opp?
  Tar dere med dere treet til Nelia? 🙂

  1. Merethe

   Om de tar med treet til Nelia har hun allerede svart på flere ganger 🙂 Ja, de håper de får det med seg 😉 God helg

 8. Gratulerer med ny prinsesse og hussalg!! Ønsker dere alt godt!
  ( Jeg måtte bare le nå, programmet «Live på direkten, tv2» viste akkurat «fødselen» din. Var ikke slemt, bare morsomt. 🙂 )

 9. Gratulerer med en vakker baby! Og gratulerer med salg av hus. Her er huset for dere. Så kommer dere nærme familien din. 🙂 https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=82245739

  1. OMG, det huset var fantastisk!

 10. Haha og her sitter jeg og griner. Blir så rørt av de fine bildene og det du skriver. Fikk mitt første barn i fjor oktober og det nærmer seg ett års dag for lille jenta mi nå og det merker jeg godt… jeg er så lykkelig og trist på samme tid fordi tiden har gått så fort siden hun ble født! Altså.. jeg husker den første dagen vi dro hjem med henne så utrolig godt. Føltes som det var i går!! og når jeg ser disse bildene, gleder jeg meg så enormt til å bli gravid igjen og få en liten søster eller bror! Herlighet så misunnelig jeg er på deg nå 😛 Babysjuk!!

  Nyyyyyt nyfødttiden godt, for den forsvinner så fort! <3

 11. Christine

  Er ikke rart at du blir så emosjonell med så mye fint som skjer, men samtidig lukkes ett kapittel i livet deres, ønsker dere så vanvittig mye lykke til! Gleder meg til å følge dere videre, kan love deg det kommer til å bli hektisk, men samtidig så fantastisk! Har et barn på 4 og et på snart 1 år, tok en liten stund før vi fant en balanse i hverdagen, men den kommer Nyt tiden med nyfødt i hus, for det går unna i en fei, og inkluder storesøster i det som er mulig å inkludere i! Igjen, masse lykke til!!!

 12. Såå utrolig kjekt at dere har fått solgt! Men lurer litt på hvorfor dere selger? Virker som dere elsker å bo der med tanke på venner, det å bo på »landet» og alt mulig.. Så hvorfor da flytte? 🙂 Men igjen, utrolig kjekt at dere fikk solgt huset såå fort!! Gratulerer 😀

 13. Madelen

  Ja, det var slik jeg regnet med det ble uttalt, men syntes jeg måtte spørre. Det kommer vel en fremtidig og mer oppklarende videoblogg om folk enda lurer 🙂 Er hyggelig å lese at dere er hjemme, og at alt står bra til. Ser ut som Nelia er veldig stolt storesøster <3

 14. Madelen

  Ser nå at jeg la inn kommentaren på feil innlegg, men det gikk ikke slette den, så håper det er ok 🙂

 15. Klem ❤️

  Kjenner meg så igjen i det du skriver. Det er fantastisk, hektisk, kaotisk og vidunderlig, men også litt vondt å gå fra ett til to barn. Det river og sliter i hjertet, og man ønsker så inderlig å være der hundre prosent for begge to, hele tiden. Det blir bedre.

  Gratulerer med salget! 🙂 Det blir spennende å følge dere videre.

 16. Gratulerer med minstejenta! Og raskt hussalg 🙂

 17. Jeanette

  Gratulerer med salg Caroline! Skjønner godt hva du mener når du sier det er litt trist. Vi har akkurat bestemt oss for at vi skal selge huset vårt, dog ikke før på nyåret. Syns det er trist bl.a siden jenta vår nå har hatt sine 2 første leveår her og vi har gjort huset til vårt eget, men og på grunn av nærhet til barnehage og venner/familie. Samtidig har vi lyst på noe helt annet, og har funnet ut at det er nå eller aldri. Jeg håper det ikke blir langt unna og at det vi drømmer om blir en realitet. Det blir spennende tider her også, det er helt klart. forhåpentligvis og ganske sikkert, til det bedre 🙂 masse lykke til!

 18. Anne Grete

  Hei! Hvor finner jeg sangen den lille havfruen og hva er teksten på den?

  1. Google : den lille havfruen.Da får du både tekster og melodi via video……

 19. For det første; gratulerer med bittelille 🙂 Tenk så heldig å være velsignet med to fine små.
  For det andre; husk at du er i barselperioden nå kjære Caroline. Ikke stress! La hussalg være nettopp det. Overlat det til mannen din. Trening er ikke viktigere enn barseltiden.
  Ikke vær et overmenneske. Bruk tiden, bare dere.

 20. Marianne

  Du er så inspirerende og flott, Caroline Graulerer til deg og dine med den lille Klem! <3

 21. Gratulerer med hussalget, og lykke til videre med både leting etter nytt sted og med de to fine jentene dine <3

 22. Angående bilde av deg selv på instagram, Var det ikke du som sa du angret på at du la ut et slikt fire dagers bilde forrige gang og sa i et intervjue for en tid tilbake at du aldri kom til å gjøre det igjen?

  1. Lov å ombestemme seg 🙂 Har sagt ting jeg også for tre år siden som jeg har endret mening om i dag

 23. Jannike

  Gratulerer med hus-salget, så deilig når det er i boks:-) Du ser vanvittig flott ut forresten!!

  Jeg ser at mamma-politiet allerede er på plass, med ønske om lue i 30 varmegrader. Det blir spennende å se hvor mye de klarer å hakke på denne gangen:-P Slipper brus/vin-glasset i dette innlegget unna eller kommer det nebbete kommentarer om alkohol og amming….. Uansett, ikke bry deg:-)

 24. 1. Fordi jeg leser blogger og instragram, hvorfor må se se damer i undertøyet? Det gjelder deg og mange andre kjente – hvorfor er det blitt helt vanlig å ta bilde av kroppen sin med så lite klær som mulig for deretter vise det til flest mulig (gravidbilder i undertøy, post-fødsel i undertøy ++) Jeg har da virkelig ingen interesse av det? (Dog liker jeg å lese mye annet på bloggen).
  Dette spørsmålet er mye større enn bare deg såklart,lurer bare på hva som skjedde med samfunnet og når. Hvorfor er det så fokus på å vise mest mulig naken kropp?

  2. Caroline, sist gang du viste deg halvnaken skrev du at visste du reaksjonene på forhånd hadde du ikke gjort det, hvorfor gjør du det igjen?

 25. Gratulerer med hjemkomst med en liten ny skatt! For det er jo det barna våre er våre største skatter både fysisk og psykisk. Jeg føler så med deg og kjenner meg SÅ godt igjen i det du skriver at du tar lett til tårene. Tårene presset på hos meg også bare av å lese dette. Selv om jeg ikke kjenner deg. Og du har så store omveltninger og store begivenheter i livet nå at jeg tror det er veldig bra at man føler og gråter når man må nå, selv om det er annenhver time. Til lykke videre og med flytting. Jeg følger med og sender gode tanker.

 26. Gratulerer med hussalget, skjønner følelsen godt ja .
  Å jeg kjenner godt igjen disse følelsene med hvor brått stor den førstefødte ble når man kommer hjem fra føden ja hehe. Og disse tankene og følelsene dine høres også kjent ut hihi…
  Da vet å nyte tida for den går så alt for fort

 27. Gratulerer med familieforøkelsen <3 og salg av hus 🙂
  PS:
  Jeg har SAVNET å besøke bloggen din de siste årene (sluttet pga at jeg mistet tilliten pga alt oppstyret som var), men nå vil jeg bli fast leser igjen. Har inntrykk av at du har blitt en helt annen person og du har vunnet tilliten min tilbake 🙂 Dessuten er det ingen som har så fin blogg som du og du har de flotteste bildene. Jeg GLEDER meg til å bli fast leser igjen 🙂

 28. Gratulerer så masse med hussalg! Blir spennende å se hvor dere ender opp nå:) Du er så fantastisk flink, beundrer deg! Men husk at det er helt greit å ta seg fri og være med Naia også:) Du er tross alt nybakt mamma med en liten snart-treåring også. De fleste i Norge har helt fri når de er i din situasjon, så ikke vær alt for streng med deg selv:)

  Også må jeg bare si ELSKER at du la ut bilde av kroppen etter fødsel. Du ser dødsbra ut. Noe av det skyldes nok gener og flaks, men for det meste så er det et resultat av din harde jobbing og sunne livsstil! Voksne mennesker må tåle at du ser fittere og tynnere ut enn dem, også etter fødsel! Det er sånn det fungerer. Lever du på McDonald’s og ikke trener, vel da kan du ikke forvente en like sunn og slank kropp som en som trener og spiser riktig. Er så lei av at en skal hylle det middelmådige hele tiden.

  Klem

 29. Gratulerer med lillesøster, og ikke minst salget!! Det skjørtet du har på deg, har du en lenke til hvor du har kjøpt det? Klem Linda

 30. Jeanette

  Masse lykke til videre 🙂

 31. skirt brand?

 32. Elisabeth

  Kjære alle skjønne kvinner, kan vi ikke bare glede oss over familieforøkelsen og ønske Caroline lykke til Ingen er bedre til å ivareta den nye prinsessen enn foreldrene. Hva Caroline har i glasset eller på seg, eller baby med eller uten lue – hvorfor bruker enkelte energi på det? Dette går fint. Hun har erfaring og kommer til å klare det igjen. Gratulerer igjen til Caroline og hele familien med baby og hussalg. Du er strålende på alle måter og vi gleder oss til å følge deg og dere videre på ferden! Aller beste hilsen fra Elisabeth❤️

 33. Caroline

  Gratulerer med den nydelige jenta! Du sjonglerer jobb og mammalivet helt utrolig. og så kort tid etter fødsel. Imponerende. Del gjerne noen råd, for jeg får ikke til annet en mini. Du er også så flink til å kle deg. Jeg synes det er litt vanskelig samtidig som det skal være enkelt å amme. Hvordan løser du det? Den rosa kjolen f eks, nydelig, men ser vanskelig ut å amme i.

 34. Jeg vil bare gratulere deg så mye med den nyfødte, og alt du får til. Når jeg leste dette innlegget ble jeg rørt, og den første tanken som traff meg når jeg leste dette er at du er helt sinnsykt rå! Hvordan du klarer å kombinere alt sammen, strukturere og planlegge er en enorm motivasjon for mange! Du virker og jeg vil påstå at du er en fantastisk mamma, og ikke minst et fantastisk menneske! Jeg legger skjelden igjen en kommentar, tross for at jeg har fulgt deg siden oppstart, men nå følte jeg at du fortjente en stor hylles. Du er en stor inspirasjon for mange kvinner!
  Stor klem 🙂

 35. Og jeg som trodde du hadde blitt litt mer moden de siste tre årene og hadde litt annet fokus nå.
  Jeg synes synd på deg som er så opptatt av å få oppmerksomhet. Det er ikke annet å si en trist.

 36. Det var et veldig fint hus og trist at dere flytter fra det, men blir spennende å se hvor dere skal bo fremmover. 🙂

 37. CamillaM

  Hei hei Caroline,

  Eg kjennar igjen dei følelsane du forklarer som om det var igår. Men det er nesten 6 og 8 års sidan barseltårene flommet. Det var helst med første eg merka dei største flommane:-) Min mann og meg satt i på sykehusets matsal og bak min mann satt ei flott frue, Vi spiste og plutseleg flomma tårene uten at eg hadde ein tanke for de. Eg begynte å le, grine, le, grine om kvarandre. Den flotte frua såg veldig strengt på min mann som om han gjorde meg noko forferdeleg galt. Omsider klarte eg å stoppe galskapen. Men de stygge blikka fra frua tok ikkeslutt innen ho gjekk. Det var som tatt ut av en film med mentalt forstyrra folk, da tenkjer eg på meg då:-)

  I tillegg vil eg sei at eg likar at du har posta eit likens 4 dagers bileta denne gongen. Det er ikke bare dei med bollemage som skal være stolt av kroppane sine. Alle formar og fasongar har absolutt like mykje rett til å væra stolte av kroppane sine for kor fantastisk dei er som har skapt noko så fantastisk,

  Håpar dykk nyt dagane til det maksimale:-)

  God helg!

 38. Gratulerer så mye med lille Nàia! Ville bare slenge innom en kommentar å si at du er utrolig flink å sjonglere livet ditt! Du er et flott forbilde! Angående magebildet etter fødsel som du nylig publiserte på Instagram: Du ser FANTASTISK ut! Det var en utrolig flott tekst, du fikk virkelig belyset det at alle kropper er unike – og hvorfor skal ikke du få lov til å være stolt på lik linje med andre nybakte mødre? Jeg digger deg!! Stå på, og kos deg sammen med den fine familien din.

 39. Hvorfor er det så viktig for deg å vise fram kroppen rett etter fødsel? Kjære vene, å legge ut bilde av meg selv i undertøy rett etter fødsel var det siste jeg tenkte på. Og slapp av folkens, jeg er ikke sjalu 🙂 jeg bare skjønner ikke denne evinnelige trangen til å dele alt hele tiden. Snapper jo omtrent fra fødestua! Slapp litt av Caroline, håper du ikke kommer til å angre på at du tenkte blogg og ikke 100% baby den første tiden 🙂

  1. Hvordan i alle dager vet du at Caroline tenker blogg og ikke 100% baby den første tiden? Tankeleser?+

   1. Trenger ikke være tankeleser for å se at det legges ut snapper og bilder på face og Instagram 🙂

 40. Som jentemamma ønsker jeg at du kan dele tankene dine om hva du tenker om å legge ut naken/undertøybilder på nett.

  Hvor tenker du å sette grensen for dine egne barn når de som tenåringer vil dele bilder på sosiale medier?

  Å stille opp i truse og bh, gravid eller ikke, er bare så smakløst! Har du virkelig ikke mer å komme med?

  1. Helle og alle andre. Herregud , ro nå ned. Hun er ikke naken, og viser ikke mere enn hva andre gjør når de har på seg f.eksbikini. Det skader da ingen, og er det veldig plagsomt så dropp å lese, oppsøke på instagram. Du må vel klikke deg inn selv, ingen som tvinger deg. Hadde det vært annerledes om hun hadde vært guttemamma ? Og slutt blande sammen bilde med det og oppdra barn og sette grenser.
   Pass på deg selv, så passer nok Caroline på sitt. Syntes det var tøft, så fikk også trollene på det kjente forumet noe å bruke dagen(e) sine på .(Kan fort virke som det er det eneste som opptar noen av dem )

   1. Jeg er ganske rolig, men blir veldig oppgitt når voksne folk ikke evner å se hvilke signaler de sender ved å stadig vise seg i undertøyet. Caroline har en flott kropp som hun jobber hardt for, men hvorfor ikke bare være fornøyd med det? Hvorfor dette behovet for å vise seg frem? Vi ser godt at magen er flat selv når hun er påkledd.

    En annen ting er at det er et veldig merkelig fokus å ha kun få dager etter fødsel. Det er noe man kanskje kan forvente av svært unge mødre, og ikke de som nærmer seg 30 år.

    Og jeg hadde syns det var svært interessant å høre hennes egne tanker om å sette grenser for egne barn når man selv utleverer seg såpass.

 41. Gratulerer så mye med salg av huset! Kjenner meg så igjen at storesøster plutselig har blitt så stor, både i størrelse og oppførsel. Og så tung plutselig Ammer selv og kunne ønske et innlegg om hva slags klær du bruker når du ammer, og hvordan du gjør det når du er ute på som i går for eksempel når du hadde den superfine kjolen på.

 42. Gratulerer så mye med hussalget! 😀 Kan jeg spørre hvor den fine toppen din er fra? <3

 43. Elisabeth L

  Du skriver så fint! Gratulerer med hussalg, men må si jeg syns det er så trist selv, for et vakkert hus og utrolig mange innlegg du har skrever herfra <3 gleder meg uansett til å følge deg videre som tobarnsmor, og fikk nesten litt tårer selv av det du skrev om Nelia:-)

 44. Kristina

  Gratulerer så mye med en liten jente, -og med hussalg! 😀

  Et lite spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre: Har du fortsatt å bruke Natural Cycles, og vil du bruke det fremover? Jeg var så fram-og-tilbake på hvorvidt jeg skulle starte med det selv, og det ville vært flott å vite om det enda er slik at du vil anbefale det 🙂

 45. Kos deg med ett glass vin selv om du ammer 🙂 Skjønner ikke hvor folk har det fra at man ikke kan drikke litt alkohol når man ammer – du deler jo ikke kropp med babyen langer! Selv poppet vi champagne da gutten vår ble født (hjemmefødsel) og ingen av jordmødrene som reagerte på det. Og lykke til som tobarnsmor. Snart er jeg der selv!

 46. Ha, ha!!! Du er jammen ei dame med bein i nesa! Så kult at du poster bilde av deg selv etter fødselen igjen. Ikke la deg styre av all verdens bedrevitere og synsere. Slapp mage eller stram mage, samma det!!! Herlig!

 47. Kjære Caroline
  Gratulerer til deg, Lars-Kristian og Nelia med ett nytt familiemedlem, og ikke minst gratulerer med hussalg – det skal bli spennende å følge dere videre hvor enn ferden går.

  Jeg følger bloggen din jevnlig og må si DU er imponerende med alt du får til og har oppnådd, og at du samtidig virker som ett genuint godt og snillt menneske.
  Jeg har aldri skrevet til deg før, men ønsket å vise deg støtte nå. Jeg er også nylig blitt 2 barns mamma så vet at dette kan være en ekstra følsom periode – og har ikke på langt nær en så flott kropp som deg.
  Har nemlig lagt merke til dette nye bilde 4 dager etter fødsel, du er superflott ut! Vær stolt av deg selv om ikke la noen trykke deg ned. Du har kanskje gode gener, men du har heller ikke ligget på latsiden – så jeg håper du prøver å la kritikken som vil komme prelle av deg. Husk vi er mange som støtter deg i kullissene.
  Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte skal se det som en konkuranse om å se flottest ut, vi lever alle forskjellige liv, har ulike forutsetninger – så kan vi ikke heller støtte hverandre på at vi er akkurat som vi er trente/slanke/tykke osv. og om noen som du ønsker å vise at man er stolt av kropp og seg selv så synes jeg heller vi skal heie på hverandre enn å kritisere.

  Stå på, vær deg selv, kos deg masse med familien – det er de som er viktigst! 🙂
  keep smiling, keep shining! 🙂

 48. Rebekka

  Gratulerer så mye. Gleder meg til å følge veien videre og håper vi får «henge på slep». 🙂
  Nyt tiden med familien din Caroline, og vær stolt over hvem du er !

 49. Ina Solheim

  Så vakker du er, Caroline <3 Kan jeg spørre hvor du kjøpte det fine hårbåndet? 🙂

 50. Når ble det solgt? <3 I går?

 51. Åh så spennende. Gratulerer så mye med lille og hussalg, nyt helgen 🙂

 52. Takk! Jeg vil gratulere deg med både familieforøkelse og hus salg men dette handler om noe helt annet:-) Tusen takk for at du har alt det motet som trengs for å vise verden at du er stolt av deg og din kropp. Vi har kommet til et sted hvor det ikke lenger er lov å vise stolthet over sin kropp med mindre den er eier av cellulitter, bilringer, hengerumpe, strekkmerker, utammede bryst, veie noen kilo for mye osv. Plutselig er man ekstremt selvopptatt og med til å bidra til usunn kroppspress om man Gud forby skulle vise seg stolt av å være slank og veltrent eller ha en kropp mange kan drømme om kun fire dager etter fødsel. Fokuset rundt dette er faktisk så stort at det er diskriminerende. Hvorfor er det greit å be meg som tynn om å legge på meg noen kg men jeg kan ikke be en overvektig om å ta av seg noen kilo? Du er genial Caroline, teksten til bildet sier alt og det er i grunn umulig å skulle kritisere det. Selvsagt vil mange finne smutthull og nye vinklinger men det var rett og slett genialt skrivet! Tusen, tusen takk:-) Håper at folk tar seg sammen og lar alle være akkurat den de er og lar folk i alle størrelser og situasjoner få lov til å vise stolthet av seg selv:-)

 53. Jeg har heller aldri tenkt over at enkelte kvinner kan ploppe ut barn og se ut som seg selv (les: lang og slank) et par dager etterpå. Det er nok ikke enestående. Men også det skal visst dokumenteres nå. Og legges ut slik at Gud og hvermann kan se det, akkompagnert av noe ræl om at man er så lei av å lese i media om hvordan man skal eller ikke skal se ut.

  Caroline Berg Eriksen; hvis du er så stolt av deg selv og så fornøyd med hvordan du ser ut, hvorfor må du poste et bilde av deg selv i undertøy fire dager etter fødsel? Hva oppnår du egentlig med det? Er det ikke nok å like det man ser i speilet? Sitt eget speilbilde, egne tanker og egne følelser rundt egen kropp burde vel strengt tatt vært forbeholdt deg selv. Ikke Norge ellers. For de fleste av oss gir en blanke faen i hvordan du ser ut etter fødsel. Men jeg vet at det finnes mange, mange jenter der ute som sitte og surfer på nett og som scroller side opp og side ned på disse bloggene og suger til seg alt de ser og setter dette som den nye normalen.

  Du er media. Og ved å legge ut slike bilder, om det er smakfulle bilder av kroppen under graviditeten eller en snap av kroppen dager etter fødsel, dikterer du på samme måte som du selv sier du er så lei av å lese om, hvordan en kropp kan se ut. Så rull inn puppen og hold kjeft. Vi er så drit lei deg og all media for øvrig.

  1. Regner med at slike krasse komme tarer er å finne fra deg hos de mange, mange bloggene der ute som har publisert bilder av en ikke fullt så slank mage og? Du bryr deg ju virkelig, nok til å bruke opp både ord og tid på et innlegg på bloggen hennes.

  2. Marte. For en teit kommentar, hvis du er så lei Caroline, hvorfor dropper du innom bloggen og slenger ut en stygg kommentar. Det eneste vi andre er lei er sure negative damersom skal bry seg med noe de absolutt ikke har noe med. Så hold munn selv, og det samme gjelder vel for dine med søstre som tror det er greit og være et troll på nettet

  3. Marte, ta deg en bolle. Noe så frekt som dette er det sjeldent jeg leser utenom ett vis forum . Caroline er ett flott forbilde. Om vi alle kunne heie på hverandre istedenfor å komme med slikt oppgulp tror jeg vi kvinner ville få det bedre uansett kroppsfasong.

  4. Du er dog et væmmelig og jalous kvindemenneske. Caroline Berg Eriksen har al mulig grund til at være stolt… Også af sin krop! Havde vi her haft en blogger som vejede 25 kilo over normal vægt, havde strækmærker, appelsinhud, gusten kulør og grimt hår… SÅ ville kvinder som dig jubler og udbryde i kor… Du smuk, fantastisk og bla bla bla. Knyt næbet og find en mening med livet.

  5. Amen! På tide å bli sitt ansvar som blogger og medie besvisst! Denne saken/kritikken handler ABSOLUTT ikke om tykke jenter vs tynne jenter; men dette kroppsfokuset- som jo skal være overalt hele tiden- uansett sak! Skremmende! Og nei, kroppsfokuset blir ikke mindre av at flere kler av seg.. Der tar man feil..

   Ble så skuffet av at man ikke var kommet lenger.. At ikke fokuset var endret..

   Og som hun skriver over her; Ja! For all del- vær så stolt du vil!Men hvorfor skal vi se din eller noens avkledde post partum kropp??

  6. Marte: Hvis «VI» er så «drit lei Caroline og all media forøvrig», så kan jeg anbefale at «VI» ruller inn både pupper og hva enn det måtte være og logger av. Videre burde «VI» sporenstreks flytte til ødeland uten TV, radio, internett og telefonforbindelse. Forøvrig poster vel Caroline hva faen hun måtte ønske på sin egen instagram, blogg eller plattform forøvrig. Og hvis du gir så blanke faen som du uttaler her, er det da et voldsomt engasjement du legger ned i å gi det.

  7. DU er lei! Snakk for deg selv. Ingen som ber deg om å lese eller se på bilder.. Snart må verden orke å se den nakne sannhet endten den er tykk,slank,lang eller kort! Vi er alle forskjellige,og jeg bøyer meg i støvet for alt denne dama får til. Du kan velge å mene hva du vil,men det må jaggu andre få lov til også.

   Kos deg masse med dine fine små,og fortsett med det du gjør! 🙂

  8. Sure-Marte! Kanskje du burde rulle inn sinnapuppen din selv, jeg er drit lei sånne som deg som skal klage på alt, som om det er noe feil. Kanskje du heller burde bo i et annet land? Du vet, et av de der fri presse og frihet generelt er noe de bare kan drømme om. Der damene skjuler seg i burka. Høres ut som du hadde likt deg der. 😉

  9. Misunnelig, kjære deg? 😉

  10. Madelen

   Sjalu, Marte?
   Ved å poste et slikt bilde så kort tid etter fødsel, noe få kvinner kan, så viser Caroline at hardt arbeid lønner seg 🙂 Kvinner klager på at de ser ut som gravide etter de har født. I noen tilfeller er det bare slik det er, mens i andre tilfeller kan det faktisk være snakk om at man er i dårlig form…

  11. Hvem er vi? Finner det forøvrig ganske funny at du som er sååå drittlei faktisk går inn på bloggen OG skriver en kommentar når du bare spyr dritt rundt deg!

   Vet du hva jeg er drittlei av? Folk som deg, som alltid skal være ufine og trykke ned andre ! Hva oppnår du med det? Føler du deg bedre? Får du et bedre liv av å være ekkel mot andre? Jeg lurer virkelig !

  12. Ouuh, lukter sjalusi lang vei!
   Vedder på at du som skrev dette er tykk og har dårlig selvbilde. Stakkars deg…

  13. Så enig! Please forstå at du bare bidrar til sirkelen Caroline, klisjeaktig selvrettferdig caption til tross. Dessuten; snikskryt er bare så ungdomsskoleeaktig.

   1. Omg… Ta deg sammen Marte. Hvem er «Vi»?? Du mener du vel??!

  14. Amen! Som jeg skulle sagt det selv Marte!

   1. Mener du at du er enig med Marte, Linn??

 54. masse lykke til i tiden fremover! er det forresten en spesiell grunn til at du skriver naia uten apostrof i bioen din på instagram og på snapchat? blir bare nysgjerrig, kanskje lurt å være konsekvent i skrivemåten slik at folk blir vant til det <3

 55. Grattis till husförsäljningen! 🙂
  Tråkigt att behöva lämna hus och vänner. Men vännerna finns kvar och ni kommer säkert få det fantastiskt, än var ni hamnar 🙂 men förstår att det känns tungt just nu. :/

  Jag läste en bok för ett tag sedan. Där sa mamman ‘glada tårar’=’happy tears’ till sin dotter om hon grät för att hon var glad. Det kanske är något som kan fungera som förklaring till varför mamma gråter 🙂

  Önskar dig en fin kväll! 🙂
  Kram!

 56. Gratulerer Caroline og Lars Kristian:)

 57. Et lite nyfødt barn på 4:dager bør absolutt ha på seg en tynn sommer lue selv om det er 30 grader. Og spesielt når det ikke ligger I vogna. Hvorfor tror dere de tar på dem lue på fødestuen? ?? Fordi de ikke kan regulere temperatur og det største varmetapet er fra hodet. Det har ingenting med mamma politiet å gjøres. Går jo ikke ann å si noen ting her før man er mamma – politi. !!!!

 58. Gratulerer med lille:D Jeg tenker så på, hvordan er det mulig at alt er så perfekt? Er dette realiteten? Flat mage rett etter fødsel, ikke måtte du syes eller fikk noen rifter, og du kan bruke en bitteliten tangatruse rett etter du har født. Er det virkelig så lett og perfekt? Kjenner jeg gruer meg til den dagen jeg evt blit gravid:p For jeg tviler på at jeg ser så slank ut, eller får det så lett. Er så redd for å bare være dvask og ekkel. Åssen får du til alt?:p

 59. Gratulerer så mye med en ny liten skatt. Du har en magisk, travel, slitsom, herlig, kaotisk, morsom, rørende tid foran deg!
  Du stråler!

  Selv synes jeg det er leit at man i det hele tatt i dag vil/skal/må fokusere på kropp og hvordan den ser ut bare dager etter fødsel. Kjente selv på presset om å være raskt tilbake i form etter fødsel, noe jeg kunne ønske jeg ikke gjorde. Budskapet ditt er i utgangspunktet fint, og nei, ingen kropp er mer riktig enn en annen. Men igjen, hvorfor i alle dager setter vi kroppens utseende på dagsorden bare dager etter en fødsel? Jeg verken kan eller vil forstå at det har blitt slik. Hvorfor ikkje bare nyte livets største mirakel uten å tenke på utseende bare en liten stund? Vi må selvsagt hylle kroppen og den enorme innsatsen en graviditet og fødsel krever, men dager etter fødsel er utseende irrelevant…

  1. Så enig med deg, Reidun!
   Tror jeg må unngå slike blogger i fremtiden.. Det gjør meg egentlig bare trist og oppgitt,merker jeg..

 60. RosalynGrace

  Hello from Beautiful Colorado! Thank you for sharing your birth story! I too went from 6cm to 10cm within an hour when I was in labor with my son. I had an epidural so I didn’t feel pain. Congrats on your lovely Baby Girl!

 61. Regner med at det blir en stund til dere flytter igjen neste gang:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *