velkommen til verden, lillesøster

Naia_fot

Her er lykken virkelig komplett, nå er vi omsider en familie på 4 I går kveld, en uke over termin, meldte endelig jenta vår sin ankomst. Hun skal hete Náia, som betyr lillesøster. 

Naia_fot_2

Náia kom til verden klokken 22:25. Hun er en helt fantastisk, frisk liten jente som har utrolig mye til felles med storesøster. Fødselen gikk veldig fint, det var ekstremt og intenst og en ganske annen opplevelse enn min første fødsel. Jeg gleder meg til å dele når tiden er inne! Alt er kjempebra med alle sammen og storesøster har allerede vært her og hilst på, et øyeblikk som virkelig rørte meg så langt inn i hjertet at jeg sliter med å sette ord på det. Nelia viser allerede en helt enestående form for omsorg og beskyttelse overfor lillesøster, og hun er så stolt som jeg aldri før har sett henne! Jeg er utrolig heldig som får lov til å være mamma til to så flotte jenter Nå ser vi virkelig frem til å nyte de første dagene sammen. Tusen takk for alle lykkeønskninger i tiden før fødsel, nå er hun endelig her! 

433 kommentarer

 1. Gratulerer så mye 🙂

 2. HURRA, og gratulerer med en herlig ny verdensborger. Fint navn 🙂

 3. Charlotte

  Gratulerer med ei lillesøster oppi flyttingen. Familie er viktigst <3 Det navnet har jeg aldri hørt før, hvordan kom dere på det? Naia og Nelia.. Veldig likt, da!

 4. Gratulerer!! <3 🙂

 5. Gratulerer:-D

 6. Ragnhild

  Håper du ikke stresser for mye med å komme tilbake på bloggen; vi er her uansett, og vi klarer å vente litt 😉

  Gratulerer så mye med den lille <3

 7. Gratulerer, så søt og fint ett navn på den andre prinsessen deres ‍❤️‍

 8. Gratulerer til storesøster Nelia, til deg mamma Caroline og pappa Lars-Kristian med bittelillles ankomst. Nyt tiden som nybakte foreldre og ikke minst storesøster Nelia. Nydelig navn:-)

 9. Gratulerer såååå masse!! 🙂 <3 < 3

 10. Gratulerer! Ta den tiden du trenger. nyt denne tiden

 11. Gratulerer <3

 12. Gunn ine

  Gratulerer så masse

 13. Anne Berit

  Gratulerer kjære dere <3 Er så glade på deres vegne, og jeg kan tenke meg at Nelia er en skikkelig stolt storesøster! 🙂
  Klem

 14. Therese

  Gratulerer så mye til dere alle! Stor klem i fra Sarpsborg

 15. Gratulerer så mye! Kjenner jeg blir skikkelig babysyk av snappene dine selvom jeg sitter her med en 7mnd gammel baby selv 🙂
  Kos dere masse med lille og store storesøster<3

 16. Ragnhild

  Gratulerer så mye!

 17. Hei fine Caroline!<3 Jeg leser bloggen din (å kun din), hver dag og Elsker den, men har aldri kommentert før. Men jeg har veldig lyst å fortelle noe morsomt som skjedde her om dagen. Søndag kveld hadde jeg en anelse om at du kanskje var på føden pga du ikke hadde skrevet nytt innlegg på en stund, å tenkte og håpet på dette. Så den natta drømte jeg om at du la ut ett blogginnlegg hvor det sto "Velkommen til verden, lillesøster" å bilde av en babyfot. Når storesøstera mi kom på besøk for frokost fortalte jeg dette til hun, meen hun bare lo å sa jeg var gal.. "Hehe" . Senere på dagen da jeg var på jobb ser jeg du hadde lagt ut nytt innlegg, gikk inn å så at det var akkkuratt den overskriften OG bilde av en babyfot! Fikk tidenes gåsehud, for å si det sånn. Tok screenshot å sendte til søstera mi, å hu sa "Shiit! Akkurat det du hadde drømt jo!!!"
  Syntes dette var litt morsomt, så hadde lyst å dele det med deg! Ha en fin tid med den nyfødte<3 Å ta deg god tid med familien nå! Ikke tenk for mye på oss lesere, vi forstår:))
  Hilsen Marie 21år

 18. Såååå fine bilder <3. Hadde dere fotograf På barsel? Eller er dere selv fotografer her 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *