verdens beste venner fyller år

hundebursdag_3

Hei søndag! I går fylte verdens beste Hugo 10 år og den 17. september fyller Ronaldo 11, og dere vet jo hva det betyr? Hundeparty! Tenk at jeg har hatt den lodne, lille myggen min i 10 år allerede, hvor blir tiden av? Han og Ronaldo møttes da Hugo bare var rundt halvåret, så de har jo faktisk kjent hverandre så å si hele livet Er det rart de er glad i hverandre? De er så avhengige av hverandre at jeg alltid vil be inni meg om at de lever akkurat like lenge, hvis ikke er jeg redd for hvordan det skal gå med den som er igjen. Men det er absolutt ikke det fokuset vi skal ha i dag, de har jo mange, mange år igjen begge to og mange flere kaker skal fordøyes 😉 Tror på mange måter dette både er den beste og den verste dagen i året for dem: de ELSKER kaken, men hater hatten! 


hundebursdaghundebursdag_1

Jeg pleier jo å lage ganske like hundebursdagskake hvert år, men i år ønsket Hugo seg et så digert bein som han aldri har fått før, så det fikk han 😉 Laget av brødskiver, leverpostei, hundepølse og litt hundesnacks. Tror de er mette fortsatt 😉 

hundebursdag_6hundebursdag_5hundebursdag_4hundebursdag_2

Nelia storkoste seg og synes denne dagen er helt topp! Hun var med på å lage kaken og fikk Prinsesse Sofia-kjole i gave av mormor og morfar tidligere på dagen, så hun bodde jo i den til hun la seg. Og den var selvsagt det første hun tok på seg da hun våknet i dag. Jeg ble vekket av at hun stod og holdt den frem ved siden av sengen min, mens hun spurte om jeg kunne hjelpe henne med å ta den på 😉 Lille vakre ♥ 


Vel, i dag har jeg gått 1 uke over terminen dere! Krysser alt jeg har for at det skjer noe spennende… Forresten har det kommet inn så mange fine navn i forrige innlegg, kjempegøy 🙂 Håper dere har en fin søndag foran dere ♥ 

60 kommentarer

 1. Så herlige bilder, tenk at om 1 år er minstejenta med også <3 Håper det skjer noe snart nå, kan tenke meg dere blir litt lei av å gå rundt og vente, nå er nok alle klare for å bli kjent med den lille 🙂 Her går dagen med til middagsbesøk til mamma, før jeg skal på hockeykamp 🙂

 2. Haha! For en herlig tradisjon du har med hundene dine!! De er jo virkelig menneskets beste venn, klart de må bli gjort stas på <3 Masse lykke til med fødsel til deg, og Lars-Kristian…… håper på mange flere år i ODD for deg!

 3. Hehehe, SÅÅ søte små vovovver daaa 🙂 ser at Nelia er glad i bestevennene sine <3 viktig for omsorg, empati og glede å vokse opp med husdyr tror jeg. 🙂 Er noen av navneforlagene fra forrige post korrekt? <3

 4. Masse masse lykke til i siste innspurt Caroline, og ikke minst med overgangen til en større familie! Jeg klikker meg inn på bloggen din med en gang jeg våkner for tiden, og er like spent på om det har skjedd noe hver gang hihi 😉

  PS: Jeg tror navnet dere har valgt er Naima/Najma, det er et sånt unikt navn som kanskje først virker litt vel spesielt, men jo mer man tenker over det, jo mer forelsker man seg i det<3 Men uansett hvilket navn dere har valgt så passer det nok den nye prinsessa i deres vakre familie helt perfekt 😉

 5. Gratulerer så mye med dagen til alle 4 beinte små bestevenner.
  Nelia er som vanlig over gjennomsnittet søt!!
  Lykke til fremover Caroline.
  Nå kan lille jenta di bare komme den 12 september.
  Da har jeg og ho bursdag samme dag skjønner du.
  Stor klem.

 6. Så flotte bilder og så fornøyde hunder. Jeg har to hunder selv. Er så koselig å ha dyr i familien 🙂

  En uke over terminen? Ja, da begynner det å ta tid. Jeg gikk 16 dager over tiden og det var ikke bra. Du får passe på å ta noen ekstra turer til jordmor, om nødvendig. Det var jo en diskusjon om dette for en tid tilbake at de ikke skulle la de gravide «gå» for lenge over termin. Så om det begynner å dra seg mot to uker over tiden, (håper du slipper det) Men om det skjer, må du banke i bordet og si at nå må de sette det i gang! Jeg skulle ha gjort det, men torde ikke. Vi har faktisk noe vi skulle ha sagt – det er vi som bærer dette vakre livet i magen vår. Men leger og jordmødre tror og mener at de alltid har rett. I min sak hadde de ikke det. Likevel gikk alt bra. Men som sagt: Ofte må vi gravide vise litt muskler. Nå vet jeg ikke hva du har gjort, om du har gjort noe i det hele tatt. En uke over termin er jo akseptabelt – Men ikke stort mer enn det. Ønsker deg lykke til, at alt starter av seg selv ganske snart 🙂

 7. Spennende tider! Lykke til. 🙂

 8. Har ikke Nelia den kjolen allerede? :p Mener å huske hun hadde den på seg en gang hun hadde bursdag

  1. Hun kan jo ha vokst……..

  2. Newsflash: Barn vokser.

 9. Fine bilder av en flott firbent og tobent familie 🙂

  Hvor mange dager er du på overtid? Hva er planen nå? Blir du satt i gang? Ønsker deg lykke lykke til i innspurten! 🙂

 10. La ikke så mye jobb i kaken dems i år? Haha! Så litt stusselig ut i forhold til andre år.. Har kanskje ikke så mye tid nå rett før fødsel.
  Men nydelige hunder -virkelig! Gratulerer så masse til Hugo 🙂

  1. For en hyggelig kommentar….

  2. Fant du ikke flere feil kanskje? Var den ene siden av kaken kanskje pittelitt større enn den andre? Og kronene da? Var de like fine som i fjor?
   Hadde likt å se du ha ryddig hus og lage kake på overtid når du også har full jobb. Dustekommentar.

  3. haha wtf, gå å legg deg

  4. er dette seriøst?

 11. Er det ikke litt rart å si at (Hugo ønsket seg)?

  1. Humor…?

  2. Humor, vet du..?

  3. Det er kjemperart å si, derfor har Caroline plassert et blunkefjes etter setningen slik at vi skal forstå at hun er morsom! Jeg humra litt i skjegget her i alle fall, haha, så spøken slo godt an 😀 Liker når du skriver med glimt i øyet <3

 12. Kan jeg spørre hvor du kjøpte mobilen din? 🙂 Kan du linke den?

 13. Hvor mange år kan hunder bli? <3

  1. Kommer an på rasen. Små hunder blir stor sett eldre enn mellomstore og store hunder.

 14. Kristin

  Så vakker den lille prinsessa di erHåper du slipper å ruge noe særlig lenger ..

 15. Solstråle

  Kjære søte deg nu håper jeg det kommer en liten jente snart:) med meg var det en uke på overtid å det endte i hasterkeisersnitt men det gikk heldigvis bra til slutt:) lykke til med fødsel 🙂

 16. Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men er det noen som har erfaring eller vet hvor man kan få kjøpt golden cokcer spaniel valp på gård etc? Eller andre steder? 🙂

 17. Hvor mange bokser med leverpostei brukte du? <3

 18. Hvor kjøpte du hatten til Hugo og Ronaldo? Eller laget du dem selv? 🙂

 19. Anikken

  Ble det ikke veldig grisete når hundene spiste av den «kaken»?

 20. Hvilken rase er Hugo? 🙂

  1. Langhåret chihuahua 🙂

 21. Kathrin

  Er det lenge siden dere kjøpe sofaen? Og husker du pris?

 22. Kathrin

  Vet du hvor de kjøpte kjolen til Nelia? <3 Hun var så nydelig i den :O

 23. Hvorfor var det så mørkt hos dere på bildene? Synes det er fint med litt lyse bilder 😉 Gratulerer med overstått til Hugo, og gratulerer på forskudd til Ronaldo <33

 24. Lisbeth

  3 gange 3 hurra! 🙂

 25. Kathrine

  Hei, Caroline! <3 Jeg bare lurte på om du hadde fått gaven jeg sendte til bitte lille? 🙂

  1. Anbefaler ull til så små på vinteren.

 26. Benedicte

  De er jo så skjønne alle 3! Kjenner det stikker litt ekstra i hjertet for savnet etter min lille prinsesse er så stort! Men hun ble 16,5år så vi fikk så mange gode år sammen og nå venter en ny tid med en liten prins som kommer om 4 mnd. Masse lykke til med tiden fremover! Og en ekstra stor klem til bursdagsvoffsene. Jeg var helt lik 😉 Kaker og gaver hører med!

 27. Yay, hipp hurra for Hugo og Ronaldo <3
  Hadde en tibetansk spaniel før, ganske lik Ronaldo 🙂 Han ble 15 og et halvt år <3

 28. Kjedelig med ventetiden.. Men hun kommer nok snart.. 🙂 Kan du ikke vise frem en (definitivt) siste gravidoppdatering da? Alltid kjekt.. 🙂 Lykke til..

 29. Tenker du kjenner noe i morgentimene i morgen Masse lykke til med det du har i vente. Lillesøster her er allerede 16mnd i morgen Jeg dro på shopping to dager over UL termin (akkurat på dagen på min egen termin) og rakk akkurat å komme hjem med handleposene før jeg snudde nesa mot sykehuset Ha en fortsatt fin søndagskveld☺️

 30. Tenker du kjenner noe i morgentimene i morgen. Masse lykke til med det du har i vente. Lillesøster her er allerede 16mnd i morgen. Jeg dro på shopping to dager over UL termin (akkurat på dagen på min egen termin) og rakk akkurat å komme hjem med handleposene før jeg snudde nesa mot sykehuset.Ha en fortsatt fin søndagskveld☺️

 31. Må bare berømme deg som står på, en uke over tiden. Oppdaterer leserne dine og gir og gir. Jeg håper virkelig folk flest forstår hvor krevende jobb du egentlig har, heldigvis vet jeg litt om det. MASSE lykke til, nå må lille N snart se dagens lys. Tenker på deg, klemmer denne dagen fra Stavanger hvor jeg er på besøk hos mitt <3. GOD klem

 32. Gratulerer til verdens beste venner 🙂

 33. Så koselig bursdags feiring dere har hatt for hundene, og for en fin brødskive kake med leverpostei 😉 Så smart det var å lage en så fin dyrevennlig kake 🙂

 34. Anna Rabben

  Haha jeg og Hugo har bursdag på samme dag

 35. susanne

  tenk om du hadde fått idag da! Dvs om 15 minutter, på min bursdag 🙂 Det hadde värt kos, vi har ventet lenge og hadde ikke trodd vi skulle komme til min dag! Jeg tror faktisk lille stjerna kommer idag!! ( nå skal jeg slutte å tro haha )
  Og nå har jeg «avslört» navnet,som er Novah <3 Tror det pga.kommentarene, en skrev at du har tidl skrevet at det er et litt annerledes navn, en skrev at du hadde nevnt noe om liten stjerne – som navnet betyr, og ifölge måten navnet ble gjettet på så skrev du at de hadde ikke skrevet navnet rett, alle hadde skrevet Nova 😉
  Ja jeg håper iallefall at lille kommer idag, vi jomfrubarn er veldig snille, kreative, stae og viljesterke, jomfruelige, sunne – de fleste er veldig kostholdsfikserte, vi ser yngre ut enn det vi er, milde, litt "uskyldige", intelligente, omsorgsfulle 🙂 Jeg er stolt av å väre födt i September! 🙂
  Min förste katt het Nova,jeg elsker navnet <3 Goklem, spennende dag imorgen, föler det på meg 😉

 36. Så koslig at dere feirer hundene:) Jeg feirer også hver og en av mine 7 polarhunder når de har bursdag. Da vanker det noe ekstra godt på alle sammen 🙂

 37. Haha, så søtt<3

  Håper bittelille snart er klar for å møte dere:) Er lov å være sliten og litt lei når man er på overtid altså.

  Klem

 38. Karianne

  Jeg ser du har noe sånn plastikk-greie under sofaen. Fulgte det med eller er det noe dere har kjøpt for seg selv? 🙂

  1. Hvorfor lurer du på det?

 39. Anniken

  Nå tenker jeg det har skjedd noe gitt! Siden det er så stille her 😀
  Fantastisk morsom kake du har laget til hundene deres! Du er så kreativ at jeg blir helt målløs!!

 40. Nova betyr nytt i flere språk…

 41. Åhh, hjertet mitt smelter når jeg ser dette <3 Hipp hurra for Hugo og Ronaldo. Måtte de leve i mange mange år til.

 42. nova lyder finere til nelia uten H;) håper det blir nova eller nora!

 43. Thea Dahl

  Hei Caroline!
  Jeg elsker deg og din stil, så jeg lurte på om du kanskje kunne ha en houstour
  Elsker måten du innreder huset ditt på og ditt
  fine interiør✌️
  Mvh

 44. Morsomt 🙂 Takk for at du deler. Besøk meg gjerne http://panther.blogg.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *