den magiske bokstaven

n for her name_1

Jeg bestilte nylig en ny name tag til smykket mitt som allerede har initialene til Lars-Kristian, Nelia og meg – og den nye name tagen har bokstaven N. Det betyr at navnet til lillesøster starter på samme bokstav som storesøsteren sin, så nå kan dere jo starte å gjette 😉 Det er jo uansett ikke lenge til jeg vil dele hva hun skal hete! 

n for her name_2

Vi hadde navnet klart ganske tidlig, men etter som tiden gikk og jeg leste flere og flere navn, var det plutselig et annet navn jeg også kunne se for meg – Frøya. Lars-Kristian var ikke helt fortrolig med dette navnet, men elsket fortsatt det første navnet. Dette var fortsatt ganske tidlig i svangerskapet, så vi lot det ligge litt og mens jeg gikk mer og mer bort fra Frøya, gikk han mer og mer bort fra det navnet vi i utgangspunktet hadde blitt enige om. Han ville plutselig at hun skulle hete Saga, og der var vi ikke enige. Vi lot det ligge og jobbe i bakhodene våre i enda noen måneder, til vi en dag tok opp tråden igjen – og da var vi plutselig hundre prosent sikre begge to. Det måtte bli det vi opprinnelig navnet vi ville ha. Og slik ble det. 

n for her name


Det er flere faktorer som spiller inn for at vi endte opp på dette navnet N og jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper selvfølgelig dere liker det, men underveis i prosessen har jeg virkelig overbevist meg selv om at navnet til jenta vår er vårt valg og det er vi som bestemmer – ingen andre. Det viktigste er at hun får et navn som vi er fortrolige med og som vi synes er vakkert, uavhengig av hva alle andre måtte mene. Vi synes det er helt nydelig og det er tross alt dette navnet vi i utgangspunktet hadde bestemt oss for da vi hadde den første samtalen rundt navn på jente nummer 2 ♥ 

443 kommentarer

 1. Charlene

  Jeg tror Nova eller Nellie 😀

 2. Jeg tipper Noelle 🙂 Men uansett hva dere velger er navnet helt perfekt! Nettopp fordi det er perfekt for dere 🙂
  Lykke til med innspurten! Den lille jenta er så heldig som får komme til akkurat dere <3

 3. Karoline

  Du svarte tidligere at riktig navn var gjettet, men feil stavemåte. Derfor tipper jeg Norah ❤️

 4. Nova, Nora, Nathalie, Nileah, Nila, Nea?

 5. Marianne

  Jeg tror det blir Nellie <3 Et søtt navn som passer PERFEKT sammen med Nelia 🙂

 6. Hanne Stokka

  Nora eller Naomi 🙂 lykke til med fødsel.

 7. Nora hadde passet så fint til Nelia 🙂

 8. Jeg heter selv Nora og sa faktisk til lillesøsteren min her om dagen at det hadde passet med Nora og Nelia, så det blir spennende å se om jeg hadde rett!!

 9. Jeg fikk ei jente vi bestemte oss for å kalle Frøya for snart 2 mnd siden 🙂 Syns det er et veldig vakkert navn som burde bli brukt mer – men da hadde vel kanskje ikke jeg valgt det, så jeg er vel glad for at Frøya er så pass enestående.
  Min lille norsk-russiske familie bor i Brasil, gjerne ta en titt på bloggen min: http://enannerledesfamilie.blogspot.com.br/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *