den magiske bokstaven

n for her name_1

Jeg bestilte nylig en ny name tag til smykket mitt som allerede har initialene til Lars-Kristian, Nelia og meg – og den nye name tagen har bokstaven N. Det betyr at navnet til lillesøster starter på samme bokstav som storesøsteren sin, så nå kan dere jo starte å gjette 😉 Det er jo uansett ikke lenge til jeg vil dele hva hun skal hete! 

n for her name_2

Vi hadde navnet klart ganske tidlig, men etter som tiden gikk og jeg leste flere og flere navn, var det plutselig et annet navn jeg også kunne se for meg – Frøya. Lars-Kristian var ikke helt fortrolig med dette navnet, men elsket fortsatt det første navnet. Dette var fortsatt ganske tidlig i svangerskapet, så vi lot det ligge litt og mens jeg gikk mer og mer bort fra Frøya, gikk han mer og mer bort fra det navnet vi i utgangspunktet hadde blitt enige om. Han ville plutselig at hun skulle hete Saga, og der var vi ikke enige. Vi lot det ligge og jobbe i bakhodene våre i enda noen måneder, til vi en dag tok opp tråden igjen – og da var vi plutselig hundre prosent sikre begge to. Det måtte bli det vi opprinnelig navnet vi ville ha. Og slik ble det. 

n for her name


Det er flere faktorer som spiller inn for at vi endte opp på dette navnet N og jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper selvfølgelig dere liker det, men underveis i prosessen har jeg virkelig overbevist meg selv om at navnet til jenta vår er vårt valg og det er vi som bestemmer – ingen andre. Det viktigste er at hun får et navn som vi er fortrolige med og som vi synes er vakkert, uavhengig av hva alle andre måtte mene. Vi synes det er helt nydelig og det er tross alt dette navnet vi i utgangspunktet hadde bestemt oss for da vi hadde den første samtalen rundt navn på jente nummer 2 ♥ 

443 kommentarer

 1. Åh, Saga er så fint! Det er et av navnene jeg kunne tenke meg til min mulige datter en dag:)

  Jeg tipper deres lille jente skal hete Nanna, Nala eller Nea! 🙂

 2. Tipper Nora ❤️

 3. Jeg gjetter Nova:-)

 4. Så spennende, er så nysgjerrig på navnet 🙂 Skal hun hete Nova ?

 5. NEA 😉

 6. Karoline

  Jeg tror navnet enten er Nanette eller Nova

 7. Tipper Naima, Natalia eller Nova ☺️ Lykke til ☺️

 8. Jeg synes Noelle er så nydelig.Så kanskje det er det 😉
  Uansett er det nok kjempefint. Nelia er jo ett veldig fint navn 🙂

 9. Nora <3 Håper hun kommer snart!

 10. Benedicte

  Nora, Nadia eller Nadine

 11. Trebarnsmor

  Nathalie ? 🙂

 12. Benedicte

  ..Eller Natalie

 13. Jeg har lenge tenkt at hun kommet til å hete Nova eller Novalie, men siden du nå har røpt at det begynner på N, så tipper jeg også Noelle, Naomi og Nathalie/a 🙂

 14. Nelly? Ninni?

 15. Åh, så spennende! Tipper Nora eller Naomi jeg da 😉

 16. Jeg tipper Nelia og Nelly.
  Min oldermor heter Nelly.

 17. Ann Katrin Johansen

  Tipper på Noomi eller Nemi 🙂

 18. Matilde

  Noelle eller Noëlle.
  Lykke til!

 19. Benedicte

  Tipper det blir Nora da! 🙂 Enkelt og fint navn. 🙂 Lykke til med fødselen når den måtte komme. 🙂

 20. Nora? Natalie? Nelly?

  Blir uansett spennende 🙂 Hun må jo snart komme! Hehe.

  God helg!

 21. Jeg synes Naomi er så fint, men mannen min liker bedre gamle tradisjonelle navn. Så da håper jeg dere får en fin liten Naomi 😉

 22. Jeg har hele tiden sett for meg at den lille jenta skal hete Noelle, nydelig navn og passer godt med Nelia! Mon tro om jeg får rett? 🙂
  Jeg skjønner godt at du er både lei og utålmodig nå – og jeg håper virkelig fødselen kommer igang snart. Men selv om det antakelig føles ut som en evighet er alt glemt når hun er kommet til verden! <3 ta vare på deg selv og slapp av, og masse lykke til!!!

 23. Nora/Noora?

 24. Kanskje Novalie! Først tenkte jeg Nora, men i og med at Nelia er såpass unikt og spesielt, passer kanskje Novalie mer.

 25. Jeg gætter på at pige nummer to skal hede Nadia 🙂 Lykke til med fødslen. Kh fra Danmark

 26. Kanskje Naomi?

  Lykke til i tiden som kommer!
  Tipper babyen blir like nydelig som storesøster.

 27. Gjetter på Nora 🙂

 28. Noor

 29. Tipper Noora 😉

 30. Nora 🙂

 31. Helene Cecilie Einlien

  Tipper at hun skal hete Nora 🙂

 32. Så spennende! 🙂 Er jo så mange navn på N, men kanskje Noelle?..
  Det var det som poppet opp i hodet mitt – haha 🙂

 33. Jeg tipper Nora

 34. Kanskje dere har valgt Ninni, det er så fint. Det blir spennende å høre når hun har meldt sin ankomst! Lille jenta vår kom 5 dager på overtid så jeg vet hvor mye man lengter, håper du snart kommer i gang. Masse lykke til når tiden kommer.

 35. Camilla

  N? Da gjetter jeg Nadine! Eventuelt Norin. Synes i alle fall de klinger veldig bra med Nelia! 🙂 Gleder meg til å høre hva det er!

 36. Nova tipper jeg! 🙂 Det er jo fint! 🙂

 37. Nora eller Noomi kanskje? Lykke til med fødsel! Fikk selv nr 2 i mai. Stor stas med 2 små i hus, og ikke så slitsomt som jeg hadde fryktet

 38. Nelia og Nora er to fine navn på N

 39. Nadine 🙂

 40. Sofie M. Brode

  Hei, Caroline. Fikk selv en liten jente i juli. Frøya er så fint navn, er spent på hva navnevalget deres blir!
  Smykket ser veldig fint ut. Kan du linke oss det du har? Er det denne? https://www.pearlsoffreja.com/store/p/namnsmycken-221035/my-love-halsband-3-silver-655996 hvilken lengde har du?

  mvh

  Sofie

 41. Jeg tror hun skal hete Noora 🙂

 42. Noora?

 43. Nora 🙂 ?
  Altså, snart har du lille søte N i dine armer, lykke til !

 44. Nora og Nelia <3

 45. Nelly 🙂

 46. Natalie eller Nikoline

 47. Så kjekt!!!! Blir spennende å se når hun kommer!
  Det første navnet som falt meg inn var Nala, men blir veeeeldig spennende å se hva dere har valgt, kanskje et navn jeg aldri har hørt en gang 🙂
  Masse lykke til med siste innspurt!

 48. Rita grohs

  Nova eller Nila gjetter jeg på

 49. Marianne

  Navnevalg kan være vanskelig men det viktigste er at det er deres valg og ingen andre, som du sier. Jeg glemmer aldri når vi hadde bestemt navn til vår nummer to og en venninne presiserte at valget var uromantisk og navnet ikke var fint. Ble helt sjokkert og ikke minst såret der jeg satt høygravid! For å si det sånn, vi har aldri hatt et godt vennskapsforhold etter det.

  Lykke til med fødsel <3

 50. Så nydelig! 🙂 Nelly kanskje… 😉

 51. Kan du legge ut bilde av smykket ditt?

 52. Elisabeth

  Jeg gjetter det blir Nila! 🙂

 53. Jeg tipper på Nellie/Nelly! Det er klinger så fint, spesielt med «Nelia og Nellie/Nelly» 🙂

 54. Det første jeg tenkte på var Nora, men for meg fremgår det av teksten at navnet vil være litt mer uvanlig eller spesielt enn det. Derfor tror jeg Nivea eller Nelly:)

 55. Nova

 56. Cathrine

  Noomi <3 ?

 57. Hvordan kom dere frem til navnet på den lille? <3 Har dere hørt det før? 🙂

 58. Jeg tipper Nelly eller Natalie/Nathalie 🙂

  1. Jeg tipper bitte lille skal få navnet Ninni 😉

 59. Guttemamma

  Kan du linke hvor du kjøpte armbåndet? <3

 60. Tipper hun skal hete Nalia 🙂

 61. Karoline

  Novea er jo også et veldig fint navn <3 E L S K <3333

 62. Noelle, Nathalie. Men tror Noelle..

 63. MammaCarolinetilminetofine

  Skal bitte lille ha på seg det nydelige armbåndet? <3 Og hvor kjøpte du det? <3

 64. Hvor lenge er det til du deler navnet på bloggen?

 65. Pusinell

  Nathalina.

 66. Pusinell

  Nathalina kanskje?

 67. Tipper hin kommer til å hete nine

 68. Noora kanskje? <3

 69. Du er så perfeksjonist når det kommer til bilder. Sikker på at du tar hundre (!!) bilder før du klarer å bestemme deg, og legge de ut på bloggen. Men jaja…

  1. Catrine

   Ingrid: For det første så har du ingen ANELSE om hvor mange bilder Caroline tar, før hun legger det ut på bloggen. Det er jo ikke noe galt i å være perfeksjonist?!! Har du ikke lært at hvis du har noe dumt å si, så skal du la være?

 70. Jeg tror prinsessen skal hete Nora

 71. Naima eller Nova 🙂

 72. Nora

 73. Noelle? 🙂

 74. Nelia og Nanna? Bare gjetter vilt, men av en eller annen grunn dukket navnet Nanna opp i hodet mitt da jeg leste dette.

 75. Ninea?

 76. LilleMy

  Nora…Nelia og Nora. Det er jo et sterkt kvinnenavn,og et veldig fint et. Jeg tipper nå i vei,det viktigste er at dere finne riktig navn til jenten deres 🙂

 77. Noelle kanskje?:) Ønsker deg lykke til og håper hun kommer snart<3

 78. Noelle, Nora eller Noor! Lykke til med fødsel, gleder meg så veldig til å se bilde av henne

 79. Katrine

  Så spennende! 🙂 Alltid så spennende med navn, det er liksom noe av det første som gir babyen en unik identitet! 🙂 Og så fint at dere tar igjen bokstaven til Nelia, liker litt match på fornavn! 🙂 Er spent på om det blir noen av disse: Nora, Nadia, Noelle, Natalie, Nova 🙂 🙂 Venter i spenning på den store nyheten! klem 🙂

 80. Gratulerer men ny liten prinsesse:-) tipper på Nadia eller Norah<3

 81. Nille? ☺ Nilla? Eller var voluspalyset tilfeldig uansett blir det et nydelige navn. Heier på deg hver dag nå. Tenk at du snart har to skjønne. Har to tette jenter selv. Det er fantastisk ❤

 82. Bestemor 65

  Tipper navnet til den lille er Noomi. Lykke til!

 83. Christina

  Har lenge tenkt at navnet til prinsesse nr 2 sikkert også kom til å starte på N 🙂 jeg gjetter Nora eller Noelle :p hvis vi får en jente til skal hun hete Nora – synes det er et nydelig men samtidig enkelt og godt navn 🙂

 84. Hatt en feeling på Nova hele tiden, kanskje jeg har rett? 😉

 85. Johanne

  Jeg gjetter Naomi : ) Eller Nikki

 86. Gleder meg så til å høre navnet 😀 Jeg har tenkt at det kanskje er Niomi, det synes jeg er såå fint 🙂
  Og det vil jo alltid være noen som kanskje ikke liker navnet i begynnelsen, vær sin smak 🙂 Men det er rart hvordan navn alltid vokser på en person. Jeg likte ikke navnet til nevøen min da jeg hørte det første gang (sa det såklart ikke høyt) men nå er han 6 år og jeg kan ikke tenke meg noe bedre navn for han 🙂 Rart det der <3

 87. Jeg har hatt en følelse hele tiden på at det blir Nadine. N’en er iallfall der så kanskje jeg har rett? 🙂

 88. Nadine

 89. Karoline

  Jeg tror hun skal hete Nora eller Nova 🙂 Lykke til med fødsel! Klem

 90. Kristin :-)

  Herlig! Har selv ei lita jente med navnet Nellie Sofie! Veldig fornøyd med det ❤️ Gøy at de begge skal ha navn på N!

  Lykke til med innspurten! ❤️
  Klem

 91. Tipper hun skal hete NOVA:)

 92. Åå, håper det er Nora! Det er det fineste navnet jeg vet! Saga og Frøya er også så fine navn!!!

 93. Kristin

  Naja

  1. Kristin

   Jeeeei Jeg tippet riktig! Bare en liten strek som manglet. Gratulerer så mye til dere alle 3!

   1. Kristin

    Og en i istede for j❤ Nydelig valg. Hadde valgt det selv hvis jeg hadde muligheten. Jeg har 3 gutter

 94. Kanskje hun skal hete Naima?

 95. Jeg tipper Nicoline eller Nancy 🙂 uansett om det er riktig eller ei, så tipper jeg at dere har funnet et navn som blir perfekt til den minste prinsessa deres❤ Masse lykke til 🙂

 96. Lisa-Mari

  Samboer har bestandig likt navnet Aigin etter filmen veiviseren. Jeg har aldri tenkt på det navnet som aktuelt OM jeg skulle få en sønn. Når vi endelig ble gravide sammen, snakket vi mye om hva han skulle hete, Aigin ble naturlig nok ett av alternativene sammen med Samuel, Thor, Ailo og noen til. Vi brukte elimineringsliste og Aigin ble eliminert bort. Av grunner som at vi fikk negativ respons på navnet. Vi hadde nesten bestemt oss for Samuel da jeg snakket med søstern min. Hun sa vi bare måtte kalle han for Aigin. Så vi bestemte oss og holdt det heller hemmelig fram til fødselen. Han ble hetende Aigin og vi kunne ikke vært mer fornøyd med valget vårt. Lang historie mn poenget mitt var vel at vi har lært. Vi kommer ikke til å si navnet til noen ved en evt neste graviditet så skjønner godt dere holder det hemmelig for offentligheten:)

 97. Tipper på Nora, Nadine, Naomi eller Noelle:)

 98. Elisabeth

  Nora eller Noemi

  1. Rita grohs

   Nihla,Nova med eller uten H.Ninette,Norah

 99. Mamma til to

  Tror det er Nora:-)

 100. Kanskje det samme som yngstedattera mi; Nicoline? ❤️

 101. Du må aldri, aldri tenke på at noen andre skal tilfredsstilles når deg gjelder valg av navn på barnet ditt. Jeg skjønner at det er annerledes når man er kjent og vant med å bli vurdert fra ende til annen, men dette er annerledes. Dette er noe varig, noe man har lagt så mye energi og kjærlighet i og som barnet skal ha resten av livet. Alle kler navnet sitt nettopp fordi det er gitt av noen som har lagt sjelen sin i gi deg!

  Lykke til på overtid – man blir iallfall veldig klar!!

 102. Nursie Heidi

  Eg tipper Nadia lykke til!!

 103. Jeg tipper Nora:)

 104. Nora eller Nikoline

 105. Lene Marita

  Nora eller Noelle 😀

 106. Noelle?

 107. Nora kansje ? 🙂 vi venter en jente den 17 oktober, vi har hadd nora på vår navneliste 🙂 men har ploppet ut så mange søte små nora’er rundt oss i løped av svangerskapet mitt, så har måttet stryke det. Men synes det er et kjempefint navn 🙂 nelli også:-) lykke til med fødselen, blir sikkert ikke lenge til nå 🙂

 108. Nala?
  Nora?

  1. …eller
   Nea?
   Naomi?
   Nikoline?
   Natalia?

 109. Caroline

  Du har ikke en tilbudskode på navnesmykkene?

 110. Koselig 🙂

  Hmm.. Nina? Noelle? Nomi? Nora? Natalie? (Tipper egentlig ikke det, lurer på om det er et litt kort navn 🙂 )

  Lykke til fremover:)

 111. første jeg tenkte på var nellie/nelly, men det blir vel kanskje litt likt Nelia ??
  eller så er jo Natalie, Nora og Nicoline fine navn 😉

 112. Veronica

  Så spennende! 🙂 Er det sølv smykke du har i bokstavene? Har veldig lyst å bestille, men klarer liksom ikke å bestemme meg for sølv eller gull.. 🙂 Lykke til med tiden du har i vente!! Fikk førstemann 1 uke før tiden, og andre mann 5 dager på overtid.. Så vet akkurat hvordan du har det nå, den ventetiden er så lang når du venter på å se deres lille skatt..

 113. Du ER så flink med interiør Caroline! 🙂 Det gløder gravid i ansiktet ditt <3 Og du er bare HELT nydelig vakker!!

 114. Hege Iren

  Tror kanskje det kan være Nelly…Nelia og Nelly klinger godt sammen.

 115. Vår lille jente heter Frøya, har enda ikke møtt noen andre som heter det 🙂

 116. Så spennende! Gleder meg til å høre hva det blir 🙂 Selv er jeg og samboeren fast bestemt på hva barnet som kommer en gang i fremtiden skal hete, enten det blir gutt eller jente 😀 Vi har ikke fortalt de til noen da, er redd vi skal «bruke de opp».. Men nå får vi ta giftemålet først 😉
  Jeg krysset fingrene for at du er på vei til føden i løpet av kvelden! 😀

 117. Jag gissar på Natalie 🙂
  Kram <3

 118. Mariell

  Jeg tipper Nova 😀 Eventuelt Nora! Begge er helt nydelige.

 119. Tipper at hun skal hete Ninja!

 120. Jeg gjetter på Nova 🙂

 121. Jeg gjetter på Nora 🙂

 122. Noelle

 123. Tipper Noelle, Naomi eller Noreen.

 124. Kanskje den lille skal hete Nora?❤️

 125. Jeg tror Nala!

 126. Noelle?

 127. Tipper Naomi. Lykke til med fødselen.

 128. Sissel Hellebostad

  Nellie ❤

 129. Jeg gjetter at hun skal hete Nova

 130. Anne-Lill

  Jeg tipper Nellie eller Nadine ☺️

 131. Synes Naomi er fint og passer godt sammen med Nelia. Ønsker deg masse lykke til med fødsel nr 2!

 132. Sandra Anie

  Det er nok et fint navn dere har valgt Gleder meg til å høre Har selv to gutter.. de heter Kaspian og Cornelius ❤ Ønsker dere masse lykke til med siste innspurt ❤

 133. Elisabeth Eide

  Spennende å få vite navnet. Blir nok vakkert med tanke på dey vakre navnet Nelia:)
  Lykke til. Håper du slipper å vente mye lengre:)

 134. Tipper på Natalie, det hadde passet så fint med Nelia 🙂 <3 Og tipper også at hun kommer i morgen 😉 Lykke til med ventingen, og fødselen når den kommer! 🙂

 135. Christine

  Masse lykke til med innspurten Jeg har selv fått en liten jente for 4 uker siden. En fantastisk tid.
  Det første navnet som slo meg var Nora
  Gode klemmer til deg.

 136. Åh så nydelig!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt smykke til å heng disse på?
  Akkurat noe slik jeg ønsker meg og har lett etter men ikke funnet!

 137. Nadia

 138. Er det ikke litt skummelt å ta utgangspunkt i at fødselen skal gå knirkefritt? 🙂 personlig har jeg en kusine som nettopp har født. Der holdt både hun og babyen på å stryke med under fødselen. Tenk følelsen å komme hjem til ferdigpyntet rom m.m, hvis fødselen skulle gå galt. 🙂 ikke ment som kritikk- men man bør tenke litt sånn også!

  1. Kjære anonym!
   Jeg tror ikke man blir mer knekt av å komme hjem til ferdigpyntet rom detsom noe skulle gå
   galt med fødselen, da er man knust uansett!

  2. Caroline

   Hallo!
   Skjerpings. Tror alle vet at ting kan skje under en fødsel. Det er jo det mest kristiske kvinnekroppen går igjennom i løpet av livet ( i de fleste tilfeller) som også er så itrolig naturlig. Men man kan jo ikke gå rundt å tenke sånn! Caroline er jo ikke dum. Og skrive som dette er bare lav mål. Er jo som å si at det ikke er noe poeng i å dekke på og lage middag, til de du bor med for det er jo ikke sikkert de kommer seg hjem. Man tar høyde for at det går bra, og heldigvis gjør det nettopp det i de fleste tilfeller. Livet er sårbart, men man kan jo ikke la være å gjøre klart. Dessuten er det mange som opplever det som en fin ting i sorgprossessen og kunne få inn på et rom, tenke tilbake på tiden med klargjøring og føle at man har gledet seg til barnet skulle komme. Gjort noe for barnet og elsket det før det kom til verden.

   Skjerpings

   1. Caroline

    Ble så oppgitt og engasjert her nå at det ble litt skrivefeil.
    Få=gå
    Lav mål = lavmål
    itrolig= utrolig

   2. Rita grohs

    Novah,Nova,Nila,Nihla

  3. Det var en utrolig lite gjennomtenkt kommentar å komme med til ei som går å venter på å føde,anonym….Jeg blir matt

 139. Sara Katrin

  Virker som det er et litt utradisjonelt navn, siden du på en måte forventer reaksjon fra leserne. Jeg vet ikke altså, men det er bare sånn jeg oppfatter det. Jeg tenkte først på Nathalie eller Natasha, men nå er jeg usikker. Nina tviler jeg meget sterkt på. Hmm…Nadia? Nei..Nelly? Nope..Ååååå!! Nemi?? Hahaha..neeeineieii..Herlighet da!! Jeg har jernteppe..N..Ne..Na..No..Ni..Nu..NUMA?? 😀 Hahaha..Ler meg ihjel. Nala..som i Løvenes Konge..Haha!!

  Herregud, nei..Jeg har null aning..Skulle likt å hatt den sjette sjans, men nei..

  NORA!!!!!!! JAAAAAAAA!! Det er Nora.. 😀 Vedder på det..Nei, vent..I´ve changed my mind..Jeg trur det er Nazrab..Nira..Nirvana…Nori..Nicole..Nikoline..

  Nei..Vettu..Jeg blir sur…Det er Nora..Står fast på det!! 😀
  Uansett så er det nok et veldig fint og passende navn..

 140. Kristin

  Nikoline!

 141. Da tror jeg det blir Nora
  Fortsatt lykke til, nå er det ikke lenge til dere møtes

 142. Dør av spenning 🙂

 143. Natalia kanskje? 🙂 Nelia og Natalia.. Uansett blir navnet helt sikkert perfekt til babyen deres, og jeg krysser fingrene for at det blir snart 😉

 144. Marianne

  Jeg tipper Nova 🙂 det er litt samme stil som Frøya og Saga.

 145. Lykke til 🙂 plutselig er hun hos dere! Jeg tipper lillesøster skal hete Nila 😉

 146. Linnolini

  Er det Nia eller Nina? Håper dere ikke trenger å vente mye lenger 🙂

 147. Jeg tipper Nori eller Nanne;–)

 148. Josephine

  Så hyggelig Søstra mi heter Norah, en versjon av navnet Nora. Jeg liker det navnet veldig godt og den gangen hun ble født var det ikke så vanlig, men nå er det bare flere å flere som velger navnet Nora med H. Hadde vært utrolig koselig om deg var det hun skal hete. Hvis ikke stønnet jeg på Noami, Nikoline, Nelly Utrolig søte og betydningsfulle navn det også. Blir spennende å høre fremover. Masse lykke til, og ha en nydelig lørdagskveld

 149. Benedicte

  Hmmm..Blir spennende 🙂 Nelly, Nikoline, Nina, Nora,Nathalie,Nanna..

 150. Josephine

  Så hyggelig Søstra mi heter Norah, en versjon av navnet Nora. Jeg liker det navnet veldig godt og den gangen hun ble født var det ikke så vanlig, men nå er det bare flere å flere som velger navnet Nora med H. Hadde vært utrolig koselig om deg var det hun skal hete. Hvis ikke stønnet jeg på Noami, Nikoline, Nelly Utrolig søte og betydningsfulle navn det også. Blir spennende å høre fremover.

 151. Noelle:-)

 152. Natalie (som jeg får senere i høst), eller kanskje Nora? 🙂 Mange fine jentenavn på N, da.

  Lykke til 🙂

 153. Noomi? 🙂

 154. Noelle

  Lykke til med de kommende dagene!

 155. NOVA

 156. Nadia? 🙂

 157. Ragnhild

  Er navnet Neri?
  Ønsker deg og dine en riktig god helg. Og at ventetida er over snart, lykke til. 🙂

 158. Jeanette

  Gjetter på Natalie

 159. Jeanette

  eller kanskje Nora 😉

 160. Kanskje får hun navnet mitt; Nicole?

 161. Nadia 🙂

 162. Nora

 163. Holder en knapp på Nikoline!

 164. Nalini eller Nora kanskje

 165. Marianne

  Sikker på at det er ett helt nydelig navn, og som du sier det er deres valg, og ikke alle andres.

  Lykke til med aller siste innspurt og fødsel. Litt spesielt døgn vi går inn i for min del. 11.9.15 kom lillebror til verden her i familien, så i morgen har vi 1åring i hus. Syns han ble født i går….

  Klem 🙂

 166. Jeg syntes Nora er et fint navn, kanskje det er det dere har bestemt dere for☺️

 167. Cecilie

  Tipper på Natalie/Natalia mest fordi jeg selv liker disse navnene,hihi
  Lykke til med ventingen, og fødselen når den (endelig) starter følger spent med hver dag

 168. Kristine

  Naomi! Får jeg premie i posten?? 😉

 169. Holder en knapp på Norin jeg altså 🙂
  Lykke til<3 håper hun kommer snart:)

 170. Åhhh så søtt at hun også skal hete noe på N, hehe her kommer det til å hagle inn navne forslag 😉 Mitt forslag er Natalie, men det er kanskje et navn som mange bruker. Men nydelig er det 🙂 Blir spennende fremover dette her altså, når hun endelig kommer 🙂 Var så delikate, søte bilder og et flott og morsomt blogginnlegg 🙂 Du har så absolutt ikke gått tom for kreative ideer 🙂

 171. Eva Veronika

  Naomi, Nora, Noria, Nine 😀

 172. Elisabeth

  Noma, nima, Nora, nelle, norelle, noelle, Nemi, Nina, nilla, Neptun, Norunn, nele

 173. Jeg gjetter på Noelle eller Noomi 🙂

  Masse lykke til i dagene som kommer!

 174. Jeg tror navnet er Novali <3

 175. Nathalie? Nathalia? Nicolina? Nora? Veldig spent 😀

 176. Jeg gjette… Noelle

 177. Hun skal nok hete enten Nora eller Noelle 🙂

 178. Nora?
  Nina?
  Nathalie?

  Tror kanskje dere har valgt Nora ?:)

 179. Da tipper jeg hun skal hete Novalykke til med innspurten.! Jeg gikk selv 13 dager på overtid med førstemann og 3 dager med nr 2.

 180. Marianne

  Så fint med N på begge Jeg tipper Nanna og Nelia

 181. Yvonne Rødningsby

  Er jo litt morro å gjette så kan d være Nora eller Nelly. Lykke til med fødsel. Snart er dere en familie på fire

 182. Kanskje det blir ei lita Nathalie, det er jo så fint. Ellers er jo Noelle og fint. Litt mer spesielt kanskje.
  Men må bare nevne at første navnet meg og min mann tenkte på var Nina. Haha. 😛
  Nok en lykke ønsking, så håper vi lille N snart kommer. <3

 183. Solveig

  Nora
  Nelly
  Naomi

  lykke til med fødselen når vidunderet melder sin ankomst 🙂

 184. Dere har helt sikkert valgt et nydelig navn, akkurat som forrige gang Siden dere har valgt et N- navn gjetter jeg Nelly. Blir gøy å lese hva dere har landet på.

  Mange lykke ønskninger til både fødsel og barseltiden
  Selv venter jeg nr 2, veldig spennende.

 185. Tror det er en Netta eller Nette 🙂

 186. Eller Nettea, hihi!

 187. Katrine

  Dette var enkelt. Måten dere velger navn er jo å gå inn på de mest skjeldne navnene og velger derfra. Så jeg tipper det blir Ninja.

  Neidaforfaen. Vet det blir Nicoline 🙂
  Lykke til med fødselsdagen!

 188. Kanskje Noelle, Noomi eller Naomi?
  Synes forøvrig Nicoline er et nydelig jentenavn på N, men det ville kanskje blitt litt for likt Caroline 🙂
  Ønsker deg masse lykke til med fødsel og sender mange gode tanker! En fødsel er det største en kan oppleve i verden, enten det blir på den ene eller andre måten. Skulle ønske jeg skulle få gjøre det flere ganger, men her holder det med 4 🙂

 189. Kjersti

  Gjetter Nina eller Nora!

 190. Kristin

  Nora

 191. Første som poppet opp var Nala og Nora ! Speent!:) fikk selv på overtid, og ble satt igang, men det var på nr.1!:)

 192. Nomi? ❤️

 193. Sunniva

  Jeg tipper Nilla- har hatt det på følelsen lenge =) Alle gode ønsker til deg og den fine familien din 🙂

 194. Ååh,jeg tenkte at dere ville vlege noe som passet sammen med Nelia. … datteren min har et navn på N som hadde passet perfekt, så er jo litt spent på om dere velger det!

 195. Ida Elvira

  Føler på meg at dere har valgt navnet Nora! Gleder meg masse til å høre hva dere har valgt 🙂 masse lykke til videre med graviditeten og fødselen <3

 196. Katrine

  Nelly eller Noelia;)

 197. Numen eller noomen

 198. Neandine eller nemine

 199. Karoline

  Nathalie? <3

 200. Handygirl

  Tipper på Nahla

 201. Katrine

  Naomi? 😀

 202. Noomi 🙂

 203. Da tipper jeg på Nelly for det heter min datter 🙂

 204. Nala <3

 205. Solveig

  Noora og Nelia? Eller Narnia og Nelia? Kanskje Ninni og Nelia?

 206. Du nevnte i et tidligere innlegg «lille stjerne» eller noe lignende.
  Så da skal lillesøster hete Nova.
  Nydelig

 207. Gjetter bare

  Noelle.

 208. Noelle

 209. Nanna kanskje? Synes det er morsomt med navn, så er veldig spent på valget, men det er som du sier, deres valg ene og alene. Uansett hvor mye man diskuterer og funderer på navnet, så har ihvertfall jeg erfart at det navnet man til slutt velger blir vellykket uansett, nettopp fordi du forbinder det med det aller skjønneste vesenet på jorda. Skjønner veldig godt at du ikke vil gå ut med navnet før hun er her. Slitsomt med alle andres meninger. Lykke til!

 210. Jeg er så spent på denne lille prinsessa at jeg tar meg selv i å sjekke face, insta, snap og blogg veldig mye oftere enn før! Gleder meg så mye til å se hvordan hun ser ut, finne ut hva hun skal hete og håper på å lese om hvordan hun ble født også, det var så spennende sist!
  Tror hun kommer til å hete Nathalia, eller Nicolina <3
  Masse lykke til fine deg!

 211. Neva <3

 212. Nelly? 🙂

 213. Hørte nylig om ei lita jente som skal hete Nova, og tenkte umiddelbart at d villa passa godt sammen med deres Nelia

 214. Gleder meg til å høre navnet dere har blitt enige om 🙂 Min datter heter Saga, superfornøyd med navnvalget, og fått så mange positive tilbakemeldinger på det, det er kos 😉 Frøya er også nydelig 😉

  1. Synnøve

   Litt gøy akkurat med de to navnene, mine to heter Saga og Frøya….Tindra skal neste hete, hun kommer i desember <3

 215. Åh jeg er så fryktelig spent på dine vegne! Håper det skjer noe snart og prinsessa deres vil ut!
  Navnet er nok helt nydelig og passer henne perfekt!
  Alt det beste og lykkeønskinger til dere!
  Stor klem fra meg!

 216. Neah, eller Nellie? 🙂

 217. MaiaHelene

  Jeg tror på Nala, du elsker jo Løvenes Konge! masse lykke til!

 218. Synnøve

  Jeg tipper Nadia!

 219. helle haarr skollerud

  Nellie

 220. Nova eller Noella?

 221. Beundrer i smug

  De beste ønsker for tiden som kommer. Du er proff og har et godt hjerte. Synes du må tåle mye. Bevar hjertet fremfor alt du bevarer for livet går ut fra det! Klem

 222. susanne

  Å så spennende!! Idag gikk jeg og tenkte at Tilda hadde värt fint, Nelia & Tilda, begge er forkortninger av gamle navn og begge slutter på a 🙂 … så Julia og Oliva..
  Uansett, vi kommer til å önske navnet dere har valgt velkommen! Såklart!! <3 Smaken er som baken og man skal selvsagt respekere navnevalg. Men nå har dere jo lagt lista höyt med Nelias navn da 😉
  Jeg gjetter; Nora, Naomi, Nadine,Nathalia,.. Og holder en knapp på Nelia & Nathalia <3 Supre ilag!! ( det klinga så bra at jeg tror nesten jeg må ha tippa rett der allstå! ) 😀

 223. NOVA!! Fint!⭐

 224. Jeg setter en knapp på Nova ☄

 225. Har hatt en følelse av Nikoline, aner ikke hvorfor! Uansett så er jeg sikker på at dere har funnet ett perfekt navn til den lille jenta 🙂

 226. Tipper Nova, Ninett eller Natalie 🙂

 227. Nova 🙂

 228. Nova eller Noora.
  Frøya og Saga er litt norrønt over, så satser på Noora 🙂

 229. Nova 🙂

 230. Av en eller annen grunn så falt navnet «Nova» ned i hjernen på meg, må jo bare tippe det da 🙂

 231. Nora, Neda, Nicoline,

 232. Nikita? Lykke til!

 233. Har noen tippet riktig ?:)

  1. Caroline

   Ja, men ikke helt korrekt stavemåte 😉 Utrolig mange fine forslag 😀

   1. Ninni

   2. Julie Storlien

    Nova, med trykk på a’en 🙂

   3. Nadja, kanskje? 🙂

    Lykke til med fødselen!

   4. susanne

    Natalia!! ÅÅå jeg håper <3 Jeg gjettet Nathalia og en annen Natalie… jeg er luremus skjönner du 😉 Er jeg närme? 😉

   5. susanne

    Ja eller så må det väre Norah, Noorah 😉 Haha, got U! Natalia eller Norah! <3 Kan ikke väre noe annet! .. Sku värt premie ass, jeg hadde jo fått den, I know! 😉

   6. Noelle som er foreslått er jo beyond vakkert da 😀

   7. Nelly kanskje da 🙂

   8. Camilla

    Naomy?

   9. Da tror jeg det er Nannah eller Novah. I dag er det min bursdag, så da synes jeg hun bør komme:-)

   10. Kristin

    Da må det være nuova!

   11. Hm…da er det ikke Nova…kanskje Norah? Natalia? Tror ikke jeg så disse stavemåtene på kommentarene over. Spennende! Håper du snart deler navnet, jeg sprekker av nysgjerrighet

   12. Nina Julianne

    Åå, bladde litt i kommentarene, og siden stavemåten ikke var helt rett kom jeg fram til Novah, Nalah, Norah (usikker på om jeg så noen forslå dette) og Noell 🙂
    Var selv litt opphengt i at mine to kusiner (de er en del år eldre enn meg) gav sine barn navn på fire bokstaver (de hadde ikke egentlig tenkt over det selv før jeg sa det, haha), så tenkte at jeg også måtte gi mine barn det, hvert fall siden jeg selv har fire bokstaver i ene fornavnet! Haha, mye rart en får for seg som barn og ungdom 😛 Så derfor tror jeg kanskje dere vil ha like mange bokstaver i navnet til bitelille N som Nelia når dere først har samme bokstav 🙂 Men holder en knapp på et av de to første (selv om Noele eller Noela datt ned i hodet mitt nå :P) 😉
    Åå, så gøy å gjette, spent på å få vite hva hun faktisk skal hete! 😀

 234. Jeg tipper Nova eller Nora ❤

  1. Skjønner ikke hvorfor det er SÅ mange om tipper Nora? :/ Hun skrev jo for litt siden at de har valgt et litt uvanlig navn. Nora er ikke spesielt uvanlig. Så jeg kan bare si at, Nora blir det ikke.

 235. Jeg tipper den lille jenta deres skal hete Noelle 🙂

 236. Jeg tipper Nanna, da jeg la merke til at de navnene dere hadde foreslått var norrønske! Masse lykke til med fødselen 🙂

 237. Kanskje det blir det samme som vår nr.3, Noomi ❤️ Nydelig navn, som vi er veldig glade for at vi valgte. Hun ble nylig 1år, og vi har utenom ett unntak fått positive reaksjoner på navnevalg. Tror folk generelt er mer åpne for, og vant til, ikketypiske navnevalg nå 🙂
  Lykke til med fødsel og babytid fremover ❤️

 238. Nissen
  ❤️

 239. Nynne!

 240. Leste at noen skrev Nova! Kjenner en liten frøken som er helt nydelig som heter Nova! Jeg tror Nova eller Nora 😀 Masse lykke til med fødselen! 🙂

  1. Camilla

   Noora?

  2. De har valgt et uvanlig navn, så Nora blir det hvert fall ikke! 😉

 241. Margrethe

  Jeg tipper Nova eller Nala 🙂

  Lykke til <3

 242. Så spennende, lykke til! Jeg tipper på Nynne!

 243. Nova, Noor eller Noelle syntes jeg er fantastisk fine navn <3 Jeg tror det kan være en av disse.

 244. Madelen

  Ninni, Nicoline eller Nelly ? 😀

 245. Nova eller Natalie tipper jeg!! 😀

 246. Det blir NALIE eller NILEA. Det er samme som bokstavene til Nelia. ….:-).
  Enda mer sikker nå fordi hun sa at noen har gjettet riktig men stavet det feil…..
  Så NALIE er det jeg gjetter som førstevalg! 🙂

 247. Susanne

  Nahla❤️

 248. JosefineAmeline

  Jeg gjetter Nana:)

 249. N for Nelly

 250. Julie Storlien

  Noora? Hehe…

 251. Nellie tror jeg det er 🙂

 252. Norah, noella, nella, nillah?

 253. Christina

  Kanskje hun skal bli kalt opp etter din bestemor?❤️ Mulig jeg husker feil, men mener å huske at hun hette Nanna❤️

 254. Nevah

 255. Cecilie

  Jeg tror hun skal hete Naja. 🙂

 256. Novah

 257. Cecilie

  Eller Neeva. (Vi tenker selv på det) pga den fine betydningen og pga vår tante Eva. 🙂

 258. Må nesten tippe på Noel! Møtte en jente da jeg gikk på Universitet, synså navnet var så pent! Ellers er navnet Nova, som mange never her, sinnsykt pent!

 259. Nelli 😀

 260. Novah Eller kanskje Nalah
  Masse lykke til

 261. Ninette

 262. Setter en knapp på Nanna da det virker som dere har falt i den norrøne retningen. Nanna og Nelia 🙂
  Masse lykke til videre!
  Klem <3

 263. Nadin!

  1. Barnehagelæreren

   Persisk guttenavn det

 264. Szilvia

  Natasha

 265. Nadja / Nadia ❤️ Lykke til med fødsel!

 266. Nanna

 267. Noela ✨

 268. Nive eller Novalie 😉

 269. Katrine

  Jeg gjetter Norah med H 🙂

 270. Noomie tror jeg skjønnheten skal hete 🙂

 271. Ettersom du sa noen hadde gjettet riktig navn men feil stavemåte tenker jeg at det blir Nelli 🙂

 272. Nan eller Nina (navnesøster! <3) )

 273. Nydelig smykke 🙂 Så koselig ha samme bokstav på begge barna, det har vi også 🙂
  Mange fine jentenavn på N, jeg liker noe ikke «alle andre» heter og som skrives litt spesielt,
  gjetter på Novah eller Novae 🙂
  Masse lykke til, nå må det da nærme seg fødsel 🙂 Ønsker dere alt godt <3

 274. Norah med h på slutten

 275. My tipp was Sella, Alina or Ailin, because its almost nelia backwards. Now my tip is Nayla, Naomi, Nala, Nina, Noelie
  all the best, lots of love

 276. Vores to jenter begynner også med samme forbokstav – det er veldig praktisk med navne stempel etc.
  Lykke til med innspurten ❤ Jeg tipper Novah

 277. susanne

  HAALO! Dektektiv Sus’n har da löst mysteriet! Ut fra Carolines kommentar og klokkeslett må navnet väre enten NORAH eller NATALIA 🙂 ( Caroline du fårikke lov å IKKE legge ut denne avslörende kommentaren,jeg er jo stolt!! ) 😉

  1. susanne

   Og jeg tipper Norah siden det er norrönsk som Saga og Fröya 🙂 Nelia og Norah <3 Nydelig ilag altså!

 278. Årh, det blir’ så fint, hvor er det altså spændende! Jeg tipper på Nova eller Nora, akkurat som jeg skrev da du fortalte at det blev en pige ❤️

 279. Nana

 280. Nöelle

 281. Nohva , Noova, Naohmi

 282. Jeg tror det blir Nelia og Nanna. Jenta mi heter Nanna

 283. Gjetter Novah!

 284. Nina Camilla

  Jeg synes Norah er et nydelig navn Nelia og Norah

 285. Inga Helene

  Najma <3
  All lykke til med fødsel! – Du er suveren,Caroline! <3

 286. Barnehagelæreren

  Gjetter på tre persiske navn Noor, Nastaran eller Neda tror ikke Noelle som er det franske ordet for jul eller Nima som er et persisk guttenavn.

 287. Noorah 🙂

 288. Norah

 289. Tipper Nadine eller Novalie 🙂

 290. Tipper noora

 291. Nahla eller kankje noëlle siden hun muligens er en desemberspire, eller dere fant ut at du var gravid i desember? (Før jeg blir beskyld for å være gal som regner meg frem til slikt: jeg har en såkalt eSnurra terminberegner på jobb – som lege. Så tar meg 3 sekunder å kalkulere hehe). Gleder meg til hun kommer 🙂

 292. Nelli.

 293. Må bare kommentere jeg og! Føler hun skal hete Naomi, Nova, Nola eller Nora/Noora/Norah, men mest Naomi egentlig. Selv synes jeg både Saga og Frøya er nydelige navn, men også Naomi, Noomi, Nora og Nova. Gleder meg til å høre! Masse lykke til med fødselen, Caroline. Er så glad for at du blogger, får en så fin følelse av å være her inne, så takk for det:)

  1. så nå at du skrev at noen hadde tippet riktig, men ikke helt riktig stavemåte, derfor tipper jeg Naoomi 🙂

 294. Tippa Norah eller Novah eg då 🙂 masse lykke til ! Forstår godt at du e leie av å vente no. Eg og e av den typen pårørande so ikkje bør få vite termindato for eg blir så utålmodig Bestevenninna skal ha nummer no i år – var like før eg måtte nekte ho å fortelle datoen. Men eg håpa det e en luring so kjem litt før slik at tanta ikkje blir heilt crazy av ventinga 😉

 295. Nora eller Natalia 🙂 Mine skatter heter Leana & Leander, mange syntes det var for likt. Men vi elsker navnene og de kler dem, kunne ikke het annet!

 296. Josefine

  Norah eller Novah 🙂

 297. Natali ?

 298. Jeg tror hun skal hete Nelli 🙂

 299. Noora 🙂

 300. Noola?

 301. Jente86

  Noorah 🙂

 302. Charlotte

  Neel, Nete eller Nellie <3

 303. Novah

  1. Novah

 304. Jeg tror Novah! Lykke til med fødsel.

 305. Novah, Norah, Noelle, Nea, Nadja 🙂

 306. Nahla tror jeg 🙂

 307. Ingvild

  Novah 🙂

 308. Christina

  Noova eller Norel?

 309. Noor

 310. Noova?

 311. Mette Sørensen

  Nolia

 312. Siden det er riktig navn, men feil stavemåte, tenker jeg at navnet ender på h- altså Norah, Novah eller lignende.
  Stort lykke tiil Caroline! (:

 313. Reidun Westgaard

  Det blir vel Norah. Nelia og Norah klinger fint <3

 314. Så utrolig mange skjønne bamser!! Jeg har faktisk flere av de samme her i USA:) Nydelig å få en ny jente i hus! Lykke til med fødselen <3

 315. Må foresten si, at kjolen er en veldig fin farge til deg og den fremhever kravebena:) virkelig nydelig:)

 316. Nova, Noelle eller Nathalia

  Lykke til med fødsel, jeg gikk 7 dager over med nr 2.

 317. * Nåva *

 318. Nova eller Norah!! 😉

 319. Novah<3

 320. Nalah eller Nova

 321. Jeg tipper Nova eller Nora!

 322. Elisabeth

  Nova, nord, Nelly, nala

 323. Ninette.

 324. Nova

 325. Kristin

  Naia. Noova.

 326. Det må være Nova! Et utrolig fint navn som er meget populært i Sverige. Flere og flere heter det i Norge nå også.

 327. Noora eller Nova

 328. Nille eller Nora.

 329. Naomi, Noella eller Noel

 330. Jeg tipper Novia eller Nova 😉

 331. Eva Veronika

  Å da har jeg på følelsen at N…. er født 😀

 332. Tipper Noor eller Norah?

 333. Det er så mange som tipper Nora. Det er jo egentlig et relativt vanlig navn.? Husker bare du sa at dere har valgt et litt uvanlig navn. Så jeg holder en knapp på Nicoline, Nooma eller Nalia 🙂

  1. Nalia er det nok ikke, siden de har Nelia.. Nahla/Nalah kanskje!

 334. Jeg tipper Norah!? Masse lykke til:) Klem

 335. Mathilde

  Gjetter på Naomi, Nami, Nelly eller Nille, hehe. Fine navn som pAaser med Nelia synes jeg. Lykke til Caroline og Lars-Kristian 🙂

 336. Elisabeth

  Naomi ? Håper hun har kommet nå så du slipper å vente så lenge 😀

 337. Det er helt umulig å please alle. Uansett hvor vakkert navn en velger så er det alltid en eller annen som ikke synes navnet er pent. Prøv å ikke bry dere om det! Er sikker på at navnet dere har valgt er nydelig og helt rett for deres lille jente:)

  Håper hun kommer snart:) Ønsker den fine lille familien din alt godt <3

 338. Naomi, Nathalie eller Nicoline kanskje. Vi får vente i spenning å se! Masse lykke til med det som snart skal skje, Caroline!

 339. Nina Marie

  Neah, Nathalia, Nora, Nicoline eller Nelly tipper jeg 🙂

 340. Nor

 341. Noomi !

 342. Naima ☺

 343. Lurer på om det er en variant av Nora, men «kjenner» jeg deg rett så er det nok ikke noe alminnelig. Kanskje Novah, noora, norah? Eller Nadine.. Uansett, så tviler jeg ikke på at det er et vakkert navn. Nelia er på nummer 1. hos meg helt siden du postet det her på bloggen første gang (jeg skal ikke stjele det!) haha 😀

  Lykke til i dagene som kommer, nå må ho komme snart 😀 <3

 344. Linn-Christina

  Nikoline eller Nikolina❤️

 345. Camilla

  Novah⭐️

 346. Nora - Sophie

  Nicoline, Nikoline tror jeg

 347. Nora, Nina eller Nolia, søde pigenavne på dansk 🙂

 348. Lisbeth

  Nina ❤️

 349. Therese

  Nelly, Natalie, Nicoline eller Noora 😀

 350. doktormacmuffins

  Nadya

 351. Nova <3

 352. Nå tenker jeg ..
  Noor eller Noa

 353. Nadine eller Nova

 354. Ok…da :)) mine tre:
  Noa
  Noor
  Eller Nanna

 355. Nanna 🙂

 356. Tipper hun skal hete Nelly! 🙂

 357. Elisabeth

  Nelia og Nadine!

 358. Jeanette

  Jeg tror hun skal hete en av de navnene over eller Nadine, Neah, Nia, Nicole, Nikita eller Nella 😀

 359. Thea Maria

  Tipper Nalah 🙂

 360. Marielle

  Nicoline eller Nelly/Nellie ☺️

 361. Noemi

 362. Therese

  Norma kanskje?

 363. Nynne…søteste navnet!!

 364. Elisabeth

  Nemine kanskje?

 365. Novalie, Noelle eller Nicoline tror jeg.

 366. Tamara Moe

  Nia ☺

 367. Noomi <3

 368. Anikken

  Nova tror jeg 🙂

 369. NELIA og lillesøster NELA …

 370. Nelly 🙂

 371. Noelle! Får den eller de som gjetter riktig noe eller? Tror sterkt på det navnet:)

 372. Perleregn

  Jeg har ikke lest alle kommentarene, men tipper på Noor eller Noomi 🙂

 373. Julie M

  Tipper Novah 🙂

 374. Nina kanskje, eller Ninni

 375. Jeg tror ikke det blir Noora, i motsetning til mange andre her. Tror ikke dere er helt på den gi-navn-etter-en-tvserie-som-er-populær-bare-her-og-nå-bølgen. Så jeg tipper på NELLY isteden 😉 Om det ikke blir Nelly, antar jeg det blir et av følgende:

  – Nala
  – Nadia
  – Nadine
  – Natacha
  – Nikoline / a
  – Nina

 376. Jeg tror det blir Naia 🙂
  Det stammer fra Grønland og betyr lillesøster, som da er =perfekt for lillesøster til Nelia 🙂

  1. Wow

 377. Noélie

 378. Noora selvfølgelig❤️

 379. Jeanette

  Niia

 380. Tipper på Nia

 381. hvor har du bestilt smykket fra?

 382. Benedicte

  Nemine

 383. Nelia Charlotte

  Søstera mi heter Ninni. Synes det er et spesielt, fint og sjeldent navn.
  Vi har spesielle navn alle tre, Nelia, Boye og Ninni 🙂 Vi må si navnet vårt flere ganger når vi hilser på nye mennesker, det er bare morro synes jeg.

  Lykke til med fødselen. Du er nydelig og Nelia kommer til å bli ei flink Storesøster. <3

 384. Hei! Du fortalte tidligere at jenta skulle få samme navn som fadderbarnet ditt? Tipper på Noor, Noora eller Naomi

 385. Natalie ?

 386. Nicoline, Natalie/Natalia eller Nora. 🙂

 387. Nicole

 388. Eva hammerø

  Tipper Nelly/Nellie

 389. victoria

  Noora eller Novah!:) Håper Kine her tar feil når hun sier Nalia da, haha! det hadde vært for slapt.

 390. therese

  Nalia
  Naila
  Nila

 391. Noélie eller Noelle 🙂

 392. Therese

  Tipper det blir….
  ☄Nelia og Nova ☄

 393. Nila!

 394. Naomi 😉

 395. Therese

  Neveah 🙂

 396. Christine

  Nanah, Najma eller Nella kanskje 🙂

 397. Nora, Natalia, Nathalie, Nille, Nila 🙂 Mange fine navn på N hvertfall! 😉 Lykke til med siste innspurten, Caroline! 🙂

 398. Nanna 🙂

 399. Charlene

  Jeg tror Nova eller Nellie 😀

 400. Jeg tipper Noelle 🙂 Men uansett hva dere velger er navnet helt perfekt! Nettopp fordi det er perfekt for dere 🙂
  Lykke til med innspurten! Den lille jenta er så heldig som får komme til akkurat dere <3

 401. Karoline

  Du svarte tidligere at riktig navn var gjettet, men feil stavemåte. Derfor tipper jeg Norah ❤️

 402. Nova, Nora, Nathalie, Nileah, Nila, Nea?

 403. Marianne

  Jeg tror det blir Nellie <3 Et søtt navn som passer PERFEKT sammen med Nelia 🙂

 404. Hanne Stokka

  Nora eller Naomi 🙂 lykke til med fødsel.

 405. Nora hadde passet så fint til Nelia 🙂

 406. Jeg heter selv Nora og sa faktisk til lillesøsteren min her om dagen at det hadde passet med Nora og Nelia, så det blir spennende å se om jeg hadde rett!!

 407. Jeg fikk ei jente vi bestemte oss for å kalle Frøya for snart 2 mnd siden 🙂 Syns det er et veldig vakkert navn som burde bli brukt mer – men da hadde vel kanskje ikke jeg valgt det, så jeg er vel glad for at Frøya er så pass enestående.
  Min lille norsk-russiske familie bor i Brasil, gjerne ta en titt på bloggen min: https://enannerledesfamilie.blogspot.com.br/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *