nok en dag hvor vi bare kan vente

lunching_1

Neida, ikke tegn til fødsel her ennå. Bare en stykk gravid som virkelig kjenner denne ventetiden på motivasjonen, så i dag har jeg liksom ikke hatt noe å gi. Ellers synes jeg faktisk det går overraskende bra! Jeg har det helt fint, sånn sett bort fra den manglende kreativiteten, da 😉 Men det som kanskje er enda verre, er at jeg ikke er den eneste som venter! Herlighet! Lars-Kristian, mamma og pappa, søsteren min, venninnene mine og resten av familien min – alle lurer jo hver eneste dag om noe kjennes annerledes eller om den lille fortsatt ikke har gjort tegn til å vise sin ankomst. Jeg føler meg nesten som en dårlig gravid som ennå ikke har klart å få henne ut i denne verden og den følelsen er også litt frustrerende å kjenne på. Det blir jo ikke bedre av at to venninner, som begge hadde termin etter meg, har klart å ta meg igjen på målstreken. Gawd! Og hva skal jeg liksom gjøre? Jeg har – uten å tulle – prøvd alle de klassiske kjerringrådene i boka, bortsett fra de som åpenbart blir for dumme og ingenting viser seg å fungere. Hun trives vel inni magehuset mitt da, tenker jeg. Så i dag har vi prøvd å få tankene mine over på andre ting i stedet, og mamma og pappa dro meg med til Skien for å spise lunsj. Vi har shoppet, gått tur og jeg har til og med lest ut en bok! Nå skal jeg bare dumpe meg ned på sofaen og la fredagskvelden ta meg med storm. 

lunching_3

090916_lunching_3758

lunching_6

090916_lunching_3766

lunching


Jeg må bare beklage for at jeg ikke er så inspirerende eller kreativ om dagen, men jeg har virkelig ingen piff akkurat nå. Og heller ingen plan, som jeg jo har nevnt før. Jeg går bare her og venter på at noe skal skje og klarer liksom ikke å gjøre noe som er spesielt fornuftig. Går litt rundt meg selv. Dette er på ingen måte klaging, men det er klart jeg venter på henne. Dette er på ingen måte sånn veldig ille heller, overtid er helt ok. Jeg mener det, jeg synes faktisk det går fint å vente, men det er så mye mer som blir satt på spill når jeg må vente og DET er nesten det verste. Den dårlige samvittigheten for at jeg liksom ikke klarer å være meg selv eller for at jeg ikke klarer å gjøre noe spesielt fornuftig. Men det går vel over, jeg skal i hvert fall avslutte her før noen blir sinte på meg 😉 Positiviteten får heller seire, så ordner ting seg helt sikkert tilslutt. Eller, hallo! Det vet vi jo at det gjør. Ut må hun bare, før eller siden! 

lunching_4

lunching_2

kjole gina tricot / boots bianco / sekk adax 


God helg, dere ♥ Håper jeg har noe litt bedre å melde om i morgen 😉 

142 kommentarer

 1. Fødte du ikke Nelia ganske nærme din egen menstermin? Og din egen menstermin denne gangen er vel like rundt hjørnet? Jeg var gravid i akkurat like mange dager med mine to barn. Barn kommer når de er klare og den gravides kropp er klar, så den terminen man får på UL trenger ikke nødvendigvis være mer riktig enn din egen termin. Jeg tipper hun kommer på din egen termindato! Masse lykke til!!!! ❤

 2. I really hope you can deliver a healthy and beautiful baby, like Nelia is, soon.
  Best regards
  Marta

  http://www.martabrix.com

 3. Overtid ER tungt, og det vet alle som har gått det. At det er litt ekstra tungt for deg kan man jo også forstå. Dette er jo en liten strek i regninga for ditt perfekte svangerskap og liv, det som hadde passet deg best er jo å føde ei lita tulle et par uker før termin. Ikke gå å vake på overtid sånn som vi vanlige dødlige gjør. At du føler deg som en dårlig gravid fordi du ikke «fikk henne ut til tida» sier jo ganske mye om deg 🙂 Vel, kjære frue du deler skjebne med ganske mange andre dårlige gravide! Meg selv inkludert! Har heldigvis aldri sett på meg selv som mislykka pga overtid da.

  1. Sunniva

   Vet ikke hva du har blitt opplært til Maia, men jeg vet at min mor ville blitt skuffet om jeg hadde skrevet en sånn sarkastisk kommentar som det der. Greit å være uenig, men hold deg da for god til å være frekk og usaklig.

   Mvh
   Teamståpåcaroline

  2. Hjelpes! Du trenger å slappe av

  3. Wow, trekk pusten dypt og gå tilbake i senga. Makan

 4. Christine

  Skjønner godt at du er uinspirert! Jeg fødte også før termin med førstemann, og da tror jeg man blir ekstra utålmodig om ikke nestemann kommer før termin også. Er gravid selv og håper virkelig jeg ikke må gå på overtid denne gangen…

  Slapp av og gjør akkurat det du har lyst til å gjøre mens du venter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *