utstyrsguide del VI: barnevogn

vogn_sete

Endelig har jeg fått tatt bilder av det nye vidunderet som etter noen ukers ventetid endelig har funnet veien hjem til oss! En helt fantastisk fin vogn som jeg virkelig gleder meg til å bruke. Samtidig som den er fin å se på,  er den også utrolig praktisk, og det er nettopp det vi har valgt å fokusere på denne gangen. Valget falt på en *trommevirvel* Bugaboo Donkey Duo! En helt nydelig vogn som jeg ble overbevist om at jeg måtte ha, etter å ha snakket med og vært på tur sammen med en god venninne av meg, som jeg tror vi trygt kan si lider av vognmani 😉 Hun kan ikke få fullrost denne vognen nok og mellom hennes to små jenter er det cirka like stor aldersforskjell som mellom Nelia og den kommende lillesøster, så jeg vet at de har fått god bruk for en søskenvogn som denne. 

vogn_sete_1

vogn_sete_4

Vi har valgt å gå for en søskenvogn rett og slett fordi vi fortsatt ser behovet for å bruke vogn til Nelia i enkelte situasjoner – som for eksempel på ferie når kveldene kanskje blir senere enn vanlig, når dagene blir lange eller på lange turer og handleturer. Hun elsker å gå, løpe og å bruke beina selv, men i enkelte situasjoner vet jeg at hun kommer til å uttrykke et ønske om å sitte i vognen dersom lillesøster skal det. Dessuten er det kjekt å unngå to separate vogner på neste ferietur. 

vogn_sete_6

Vi har valg helsort ramme på vognen og på kalesjen ble det en nydelig off white farge. Men jeg klarte jo ikke å holde meg helt unna det rosa, så vi bestilte en soft pink-kalesjepakke også, slik at jeg har muligheten til å skifte litt utseende på vognen når jeg føler for det. Det er virkelig ikke noe problem å bytte kalesje, det var gjort på 1-2-3! Stort pluss for at kalesjen beskytter mot UV-stråler, som tilsvarer solfaktor 50. Fargeutvalget til vognen er utrolig bredt og jeg er litt fristet til en petrolblå variant også. Den ER så fin!

vogn_sete_2

I tillegg har vi bestilt søskenbrett som jeg tror blir utrolig stas for Nelia, men dette får jeg vise dere bilder av senere ettersom vi mangler adapter til det for å feste det til rammen på vognen – og det er jo ganske essensielt 😉 Vi har lagt bestilling på det, så er det nok underveis og kanskje er det til og med her før lillesøster bestemmer seg for å komme. Et stort pluss med vognen er at begge vogndelene kan stå begge veier – de kan altså stå samme vei eller fra hverandre som på bildene jeg har tatt her. Sitteinnlegg kan være kjekt å ha til sportsdelen i vognen for å beskytte, det får du kjøpt HER i samme farger som kalesjen kommer i. 

vogn_sete_9

Bugaboo Donkey trenger ikke å være en duovogn hele tiden, den kan veldig enkelt gjøres om til en enkeltvogn, og da følger det med en utrolig flott bag som du kan putte full av ting inntil 1 kilo. Det er masse plass under vognen også, i tillegg til at du enkelt kan henge stellevesken på styret med et par kroker, så alt i alt er denne vognen utrolig romslig og det passer meg perfekt! 

vogn_sete_11

vogn_sete_10

Kalesjene er lette å ta av og kan fint maskinvaskes. 

vogn_sete_5

Vognen veier maks 13 kilo og er veldig enkel å slå sammen, pluss at den ikke tar veldig stor plass til tross for at det kan se sånn ut med tanke på den brede rammen. Den brede rammen gjøres jo som sagt enkel med små grep. Du kan lese mer om alt som følger med duovognen HER. Duovognen fåes som tvillingvogn også, da kommer den med to like bagdeler selvsagt. 

vogn_sete_12

vogn_sete_13

vognen finner du HER / teppe fra Bugaboo HER / soft pink kalesje til bagdel HER / soft pink kalesje til sportsvogn HER / sitteinnlegg HER 


Vognposen er fra RisaRosa og akkurat denne er en høstpose, så jeg har bestilt en annen vinterpose og den viser jeg når vi begynner å ta den i bruk. Den harmonerer så fint med vognen, i akkurat samme farge som kalesjen – helt nydelig! Tipper det er flere der ute som har Bugaboo Donkey? Vet i hvert fall at den er superpopulær, jeg ser den overalt og det er jo ikke uten grunn 🙂 Nå gleder jeg meg til mange trilleturer fremover – både med begge jentene og med bare en.  

87 kommentarer

 1. Hehe, jeg skjønte ikke helt hvordan vognen er utifra bildene, og heller ikke da jeg googlet bilder av den. Er det to vogner i 1, liksom? Bruker man begge samtidig, eller kan man «ta ut» den ene? Skjønte det ikke jeg

  1. Caroline

   Det er film på siden til Babyshop. Kort så er det to vogner i én 🙂 Du kan gjøre den bred og ha det som en duovogn, og så kan du ta ut bag- eller sportsdelen, gjøre den smal og ha den som en enkelvogn. Kjempepraktisk 😀

   https://www.babyshop.no/donkey-duo-black/p/70816

   🙂

 2. Therese

  Åååh❤️ Endelig kom vogna❤️ Supert valg!
  Hvor er forresten kjolen fra visningsvideoen fra? 🙂
  Lykke til med det forestående❤️

 3. Har samme vogna til mine to gutter som det er litt over året imellom, elsker den! 🙂
  Lykke til❤️

 4. Birgitte

  Så fin den var!
  Men er det mulig å ta av den sorte bøylen ved åpningen?

  1. Hilde Mari

   Hei☺
   Jeg har denne vognen, å både på sportsdel og bagdel kan du ta den svarte bøylen lett av
   Jeg bruker ikke den bøylen på bagdel.
   Du får også skinn med navn til barna til å ha over det sorte det fant jeg på etzy

 5. Christine

  Denne vognen har vi også valgt. Står så pent i gangen i og venter, gleder oss til å ta den i bruk. 4 dager til termin, så vi venter og venter her også. Masse lykke til:)

 6. Ingvild

  Åh, fin vogn! Har sett noen andre som har den, synes det er så stilig med den kurven ved siden av dypdelen. Og utrolig kjekt at du kan ha duovogn og da 😀

 7. Anne Cath

  Så fin vogn! Jeg vedder på at du har vært på trilletur med Stine? 😉
  Lykke til med fødsel! Spennende tider for dere:)

  1. Caroline

   Det har du helt rett i 😀

   Tusen takk <3

  2. Hvem er Stine? 🙂

 8. Denne skal vi også kjøpe, om dette svangerskapet går bra <3 Er 5+5 i dag! Har en gutt på 4 mnd fra før <3

  Lykke til med kommende fødsel!

 9. hei! elsker stelle vesken du bruker. Men tenkte jeg kunne tipse deg om en som kommer i dobbel fra merket skip hop. har både den enkle og den doble. elsker demeg! den doble er spesielt fin på lengre turer med små barn 🙂 gratulerer med ny vogn. kjempe fin!

  1. Caroline

   Tusen takk, Miriam! Og tusen takk for tips 🙂

 10. Sandra Lærum

  Stilig vogn til en stilig mamma! 🙂
  Håper du har det bra <3

 11. Hei 🙂

  Er vognen gratis eller har du betalt for den ?

  1. Hei Maia!

   En blogger får ingenting gratis. Enten har hun betalt hele vognen selv, eller så får hun den sponset, dvs at hun må skatte av verdien av vognen.

   Hilsen autorisert regnskapsfører.

   1. Vel, betalt den selv har hun ikke, det står annonse over, dvs det betales for innlegget (50 000? Samme som Storytel, vil jeg tro), samt at vognen nok er sponset, da betaler de bare skatt av verdien (30% muligens, en vogn til 15 000 vil da «koste» 4500 kr.)

   2. Nå er jo bloggen jobben til Caroline, og hun tjener selvfølgelig penger på å reklamere for produkter. Det skulle da vitterlig bare mangle? Det ligger mye arbeid bak et sånt blogginnlegg, hadde vært gøy å se hvor mange andre som hadde giddet å tenke jobb uansett hva man foretar seg. Jeg blir så innmari lei av dere som må komme med hint om hva Caroline «får», og sammenligne henne med seg selv eller andre vanlige lønnsmottakere. Caroline er selvstendig næringsdrivende, og hun har jobbet beinhardt i mange år for å komme dit hun er i dag. Hadde mange andre hatt bare et snev av hennes arbeidsmoral, så hadde det gått godt for de fleste.

  2. innlegget er merket som annonse, så da kan du anta at hun har fått den, og kanskje og fått betalt for å skrive innlegget. Når det gjelder det regnskapsføreren sier nedenfor, så er det riktig at Caroline må betale skatt av verdien av vognen hvis hun har fått den. Men det å betale skatt er noe helt annet ennå betale for produktet, og det overrasker det meg at en autorisert regnskapsfører ikke vet.

   1. Caroline

    Jeg kan ikke se at Lisa F skriver noe som tilsier at hun ikke vet at det å skatte av verdien for noe, ikke er det samme som å betale for produktet? Hun skriver jo at enten så har jeg betalt den, eller så må jeg skatte av verdien. Uansett så er ikke vognen gratis.

   2. Dette var et veldig unyansert svar Caroline.
    Nei, vognen er ikke gratis, men du kan heller ikke direkte sammenligne det å betale vognens pris vs. skatt av verdien.
    For en vanlig lønnsmottaker betales varer av nette lønn etter skatt. I gjennomsnitt skatter nordmenn ca 30%, og må tjene ca 21.500 for å få netto utbetalt kr 15.000,- som denne vognen koster. Skatten utgjør kr 6.500,-
    På samme måte må en blogger som mottar den samme vognen som gave/spons betale skatt av verdien. Gitt gjennomsnittsskatt på 30% må denne betale 4.500,-
    Så; skatt påløper i begge tilfeller. Den ikke gratis for deg som har fått den, men du sparer vognens verdi.

   3. Caroline

    Siri: Jeg har ikke sammenlignet det heller, og jeg har heller aldri sagt at jeg ikke sparer på det 🙂 Selvsagt er det rimeligere for meg, men gratis er det ingenting som heter.

   4. kristin

    Siri. Ikke noe poeng i og diskutere det, eller hur ? Det er uansett ikke noe vi har noe med. Det står annonse over. Hva Caroline må betale eller skatte har vi da ikke noe med. Hun har merket riktig og det er vel det som betyr noe. Det blir faktisk veldig dumt å sitte og diskutere dette på forumet ditt for så gå inn og legge inn en bedreviter kommentar her inne (simlus)
    Virker som det er mye misunnelse av noen angående dette med sponset,annonse og reklame siden det er verdt å bruke tiden sin på og kommentere og vise til regne stykker

   5. Hvis jeg skal kjøpe en vogn til 7000 kroner, må jeg først tjene ca 10 000, og av dette beløpet betaler jeg ca 3000 i skatt. Jeg betaler 10 000, og får en barnevogn og ingen penger til overs. Hvis du får en vogn verd 7000, så har du fått en verdi til 7000 som du må skatte ca 2000 for. Ergo har du «betalt» 2000, der jeg «betaler» 10 000. Nei, du får den ikke 100 prosent gratis, men som du ser er det ganske villedende å si at du har betalt fordi du skatter. Det er fordi alle som kjøper vogna selv OGSÅ betaler skatt, men vi gjør det før vi kjøper vogna.

   6. Caroline

    Hege: Nå bommer du litt på regnestykket ditt. Når jeg må betale 2000,- i skatt, så må jeg først ta ut tett opp mot 4000,- i lønn for å kunne sitte igjen med penger for å betale vognen. Så det er nok dyrere enn det du illustrerer her. Men villedende er det uansett ikke, for betale det gjør jeg, bare ikke like mye som om jeg måtte kjøpt den selv.

   7. Så det er ikke slik ar firmaet deres tar denne kosten og at dere får lønn? Også må du skatte av 2000kr?

   8. Lisa F

    Les innlegget mitt på nytt. Jeg skrev at enten betaler hun vognen selv, eller så skatter hun av verdien. Når transaksjonen skjer på denne måten, må verdien oppgis som inntekt på lik linje som lønn. Man kan gjerne si at hun får vognen som betaling for at hun annonserer for den på bloggen.
    Hun har fortsatt ikke fått noe gratis, som var det jeg svarte Maia på. Det har foregått et kjøp/salg.

    «Det å betale skatt er noe helt annet enn å betale for produktet», skriver du. Skrev jeg liksom at det var det samme, jeg da?

   9. Jeg tror det er din mann som har svart på skatte-kommentarene. Synes ofte han svarer mer kverulerende enn deg, caroline (han er vel sånn som meg, klarer ikke la ting ligge….).
    Vil tro du er opptatt av andre ting nå, og så gir dere inntrykk av at du sitter å lese og svarer på kommentarer nå….

   10. Caroline

    Det er jeg som svarer og jeg var heller ikke opptatt med fødsel 🙂 Tror for så vidt jeg hadde blitt litt / veldig sinna om han satt med bloggen mens jeg fødte :p

  3. Det blir jo naturlig mye fokus på hva bloggere «får», da disse varene er en del av jobben. Folk ser seg litt blind på det.
   Jeg synes det blir feil å si at bloggere får ting billigere enn en «vanlig» lønnsmottaker. Forskjellen mellom en toppblogger og feks en regnskapsfører som meg, er at toppbloggeren antakeligvis har dobbelt så høy inntekt.

   Eks: Jeg tjener 50 000 brutto pr mnd, og betaler ca 30% i skatt. Utbetalt ca 35 000 pr mnd.

   Toppbloggeren tjener f.eks 100 000 brutto pr mnd i rene penger, pluss f.eks varer til en verdi av 25 000. Dette gir en bruttolønn på kr 125 000 pr mnd. Høyere lønn gir høyere skatt, vi sier ca 40%. Utbetalt ca 50 000 pr mnd, pluss at hun har varene.

   Sånn er det bare. Det er forskjell på yrker og inntekt.

   Og hvis noen skulle tvile på om jeg kan dette, så kan jeg si at jeg har jobbet i 8 år med bokføring, og er rimelig trygg på akkurat dette 🙂

 12. Så fin og praktisk vogn, den kommer dere nok til å få god bruk for fremover 🙂 Blir nok stas for Nelia også fremover å kunne sitte å » passe på » lillesøster 😉 Helt genial løsning på den vogna synes jeg, 1 eller 2 deler etter behov, smart! Den er nok ikke populær uten grunn for å si det sånn 😉

  1. Caroline

   Ja, jeg tror nok det blir veldig fint 🙂 Gleder meg til å se dem sammen <3

 13. Denne har vi også, fantastisk vogn! Den offwhite kalesjen er helt super, da den ikke blir solbleket som f eks svart, og den er enkel å holde ren. Etter en runde i maskinen er den god som ny, settes på vogna mens den er våt, og tørker på en liten time. Et annet stort pluss med denne vogna, bortsett fra alt du nevner her, er at den tar overraskende liten plass i bilen (vi har også tesla). Forøvrig så har jeg et lite tips: Håndtak- og bumperbarbeskyttelse! Det er lurt å ha på, og så gir det vogna en enda finere look. Er masse fint å velge i (søk på f eks eBay). Min favoritt er brunt kunstskinn

  Lykke til med fødsel. Er fantastisk å ha to jenter!!! Spent på å følge deg videre

  1. Caroline

   Ja, det er helt klart et pluss at fargen bevares 🙂 Tusen takk for tips, skal søke etter begge deler 🙂 Har også kjøpt et snack tray til Nelia sin vogndel, det kan også være fint å ha tror jeg 🙂

   Tusen takk, Silje!

   Klem 🙂

 14. Kariann

  Har akkurat samme vogn til mine to, den er så praktisk og grei, spesielt med det at jeg kan gjøre den om til enkelt vogn og bare trille på lillebror. Da trenger man strengt talt ikke mer enn den ene vognen. Men jeg savner sårt en bag del til baby jogger vognen. Men det er jo meg da. 😉 Jeg har ikke slått sammen så mange vogner, men sammenlignet med baby jogger og Emmaljunga syns jeg denne er litt vel styrete. Men sykt hvor fort en kommer inn i det. 🙂
  Angående snappen din så trenger du ikke engste deg for igangsettelse. Hadde samme tanker som den om det, men for min del føltes det bare trygt og godt når en først var oppi det. For all del. Jeg var på overtidskontroll og trodde jeg skulle bli sendt hjem igjen, men det ble jeg ikke. Så noen sjokk tårer kom jo. Men jeg syns det ble en veldig fin fødsel. Nå fikk jeg bare tre modningspiller. Fikk maserier etter første også etter tredje ble det veldig seriøst og hun kom i full fart. Hehe.
  Lykke til Caroline!! 🙂 håper nesten jeg ikke ser noe nytt innlegg i dag. 😉

 15. Hva er den sorte bøyle midt på vogna? Den så veldig upraktisk ut…?
  Vi er helt ute vi – skal bruke vognen etter storebror .. 🙂

  1. Den sorte bøylen er veldig praktisk når man skal ta av bagdelen og feks bære den med seg inn på cafe osv:) Den kan også enkelt klikkes av hvis man vil trille en tur uten bøyle. Når barnet sitter i sportsdel er bøylen praktisk for barnet å holde i.

  2. Til å henge vognleker på 🙂

  3. Kristin

   Det er en veltebøyle / håndtak til bagen som lett tas helt av eller bare på den ene siden. Overhodet ikke upraktisk, men faktisk veldig smart 🙂

  4. Gjenbruk er flott – både koselig og økonomisk og ikke minst naturvernvennlig. Det har omtrent blitt «vognhysteri» rundt omkring. Brukte vogner er bra!!!

   1. Gudrun. Vogn er gøy, og jo en snart 3 åring skal også få lov til å sitte i vogn ved behov. Alle trenger ikke være like snus fornuftig som deg. Og så vidt jeg vet har ikke Caroline en vogn som hun kan ha begge med seg på tur alene om det skulle være behov for det. Vet hun har skrevet at den vognen etter Nelia har de brukt i barnehagen . Og alle jeg kjenner med 2 ganske tette barn har kjøpt duo/søskenvogn. Så regner jeg med at Caroline selger eller gir bort når behovet deres ikke et tilstede for flere av vognene.

 16. Her i Sverige så har den värt populär lenge. Ikke min favoritt, men er fin å se på. Lykke til! Kanskje du allerede har fått lille snupp

 17. Jeg har 3 barn;
  1) ingangsatt fødsel Pga overtid, mye harde rier da det ble «dobbelt opp» når kroppen fikk rier selv og medisiner gav rier, ingen pause i riene, var bsre konstant vondt. normal framgang i fødsel (typ 8 timer fra jeg fikk første tablett til hun var ute)
  2) spontan fødsel, styrtfødsel (under 2 timer fra første rie til han var ute), utrolig deilig å kjenne pause mellom riene, selv om det var hardt når d gikk så fort.
  3) igangsatt fødsel pga leie og div to uker FØR termin. Siden jeg hadde født før var jeg rimelig moden, så de tok vannet, og etter det var mini ute på 30 min! 😀
  Å bli igangsatt første gang var MYE verre enn når jeg hadde født før. Følte d som en veldig fordel at de kumne ta vannet og la kroppen få rier i stedet for å stimulere med tabletter og drypp. Det kommer til å gå bra uansett, men jeg tror nok ikke igangsetting blir aktuelt for deg 😉

 18. Litt komisk at du i teksten fremstiller det som dere bestiller, når det er en ren annonse og dere får betalt for å vise frem vogna.

  1. Vel, selv om Caroline får betalt for å vise frem vogna så måtte hun jo faktisk bestille den varianten med de fargene og tilbehøret FØR hun kunne vise den. Så det eneste komiske her, er i så fall kommentaren din.

 19. Du kommer ikke til å angre 🙂 Jeg har både Bugaboo Buffalo og Bee3. Helt magiske vogner som er perfekte til hvert sitt bruk. Jeg har i allefall ikke tenkt til å eie noe annet. Prøvde meg på Emmaljunga, men den vogna dekket ikke mine behov. Elsker at sittedelen til Bugaboo er ergonomisk og at man kan legge den helt ned så baby kan bruke den ganske tidlig ved behov. Sommerkalesjene er også fine. Anbefaler ullsitteinnlegget til Bugaboo – sommer som vinter. Kan brukes både i bag og sittedel. Unngår klamme og kalde barn 🙂

 20. Woow,lekker 🙂
  Nå mangler bare lillesøster 🙂
  Lykke til!!!

 21. Hei, fantastisk fin og praktisk vogn! Jeg lurer på de krokene du har hengt stellevesken på, er dette noe som følger med eller som man får kjøpt ved siden av? Har selv snart termin, og har samme emmaljunga som du hadde til Nelia og ser på innlegget du skrev den gangen også at du hadde sånne kroker. Vet du eventuelt hvor disse kan kjøpes? Klem <3

 22. Fin vogn – men veldig dyr. 15.000,- + ekstrautstyr er ikke innenfor mitt budsjett. Min snart 3-åring får stå på gåbrett, sitte i meis, sykle eller gå selv.

  1. 3 åringer trenger ikke vogn i særlig grad lengre. Dine løsninger er veldig bra og kloke. Og enig, 15.000 pluss pluss er MYE for en vogn. Særlig når man har opptil flere fra før.
   Vel, alle må jo velge hva de vil men for meg er dette unødig sløsing av ressurser – enten man har god økonomi eller ikke.

  2. Grunnen til at den er dyr, er vel sikkert på grunn av at det er to vogner i èn. Vognen er dyr, men herregud så praktisk 🙂 En kvinne går som oftest gravid i 9 måneder, og da har man faktisk en del måneder å spare på, om man virkelig legger godviljen til så klart 😉 Man kan fint ønske seg penger både til jul og bursdag, som kan gå med til sparing. Og har man en snill og fantastisk familie, så vil de helt sikkert være med å legge inn en slant i vognen.

   Og helt siden jeg fikk mitt første bankkort (16 år), så har jeg alltid satt av en slant med penger hver måned. Nå etter 8 år, så har jeg opparbeidet meg en god del. Og det har kommet veldig godt med 🙂

   «I stedet for å se problemer, så må man heller se løsninger».

 23. Lisa-Mari

  Så fin vogn

 24. Wow, den barnvagnen är ju SÅ fin 🙂

 25. Det er nok ikke dumt med en sånn dobbel-vogn når lillesøster kommer nei 🙂
  Håper ho kommer snart, jeg «sprekker» (kan bare tenke meg hva du gjør..) av spenning! Men, hun kommer når hun er klar <3 Heier på deg, alltid.

 26. Therese

  Hei du Jeg så på snapchat at du var litt skeptisk til å bli «satt i gang», derfor lurte jeg på om du drikker bringebærblad te? I følge Ina May, «verdens beste jordmor», så er det den beste naturlige måten å fremskynde fødselen på og den eneste måten hun anbefaler. Jeg har pleid (to fødselen) å drikke fire kopper om dagen når jeg har nærmet meg termin

 27. I natt drømte jeg at du fikk bittelille! Det var koselig, haha 🙂

 28. Når vi fikk barn med bare 10 måneders mellomrom gikk vi for denne vogna, og vi er så fornøyde! Vi har samme fargekobnasjon som dere. Trur nok du blir veldig fornøyd med denne her 🙂 ! Beste vogna jeg har hatt!

 29. Fin vogn!

  Jeg hadde spontan fødsel med nr 1, og ble satt i gang med nr 2. Fødslene var veldig forskjellige, og nr 1 var utvilsomt best, men det har jo ikke nødvendigvis med igangsettingen å gjøre. For meg var det nok å sette inn ballong og ta vannet, så inngrepet trenger ikke være så voldsomt. Men jeg ble overrasket over hvor mye mer «medisinsk» en overtidsfødsel er, og det kan jo være greit å være forberedt på.

  Lykke til med innspurten!

 30. Camilla

  Kære Caroline,
  Vi har samme SKØNNE vogn til vores små! Den er intet mindre end FANTASTISK – du kommer til at elske den!
  Den er så praktisk og simpel at bruge og ret og slet uundværlig!
  Så må jeg bare sige: du ser så skøn ud i denne tid – jeg venter med stor spænding på at se Jeres kommende lille pige!
  Alt held og lykke til med fødslen – det fortjener du!

 31. Annette

  Kjempe fin vogn. Vi har også bugaboo.

  vi har bugaboo runner også. Den er helt super

  Lykke til med siste innspurt. Følger med

 32. Hei! Hva med Nelia sin gamle vogn? Blir det ikke litt mye «bruk-og-kast»? Solgte dere den videre? Bare nysgjerrig 🙂 husk på miljøet vårt <3

  1. Kristin

   Jeg er enig med Silje. Du inspirerer så mange damer rundt om i Norges land. Du er jo slik en fantastisk dame som gjør så mye fint. Jeg forstår jo at du selger videre ellef gir bort mye. Men sån sett utenifra så ser det ut som veldig mye ljøp, kjøp, kjøp. Du er veldig opptatt av at dyr skal ha det bra, lager vegetarretter og er omgjengelig og snille med dyr og de rundt deg. Har lenge håpet at du skulle inspirert og blitt litt mer opptatt av gjenbruk og at man ikke må ha nytt hele tiden. Skjønner at bloggen handler mye om mote og skjønnhetstips. Personlig bryr jeg meg ikke om de innleggene,men setter pris på matinnleggene dine. Lykke til med fødsel og den nye tilværelsen med 2 barn

 33. Skjønner det er fødsel på gang siden du ikke har gitt lyd fra deg idag, så da stemte din egen termin dato, så gøy!!!

  Gratulerer så mye med den nye verdensborgeren og håper fødselen gikk bra

  Klem

  1. S.Helene

   Håper du har rett! Virkelig:D men mener hun hadde egen termindato 8/9? Masse lykke til superkvinnen Caroline, og gratulerer så utrolig masse til mor far og søster hvis ho e kommet!<3

  2. Dette var bare en sykt teit kommentar. Du kan ikke bare anta sånt uten videre.

 34. Caroline

  Hei Caroline! Jeg kunne ikke unngå å se at du verken har lagt ut noe innlegg eller noe på Snapchat i dag☺️ Så ville bare ønske dere alt godt nå når dere kanskje har blitt fire❤️

 35. Kamilla

  Hei,
  Er verken gravid eller interessert i barnevogn, selv om den var skjønn. Men jeg forstår ikke disse negative, idiotiske kommentarene som Caroline plutselig ser ut som om hun får fra folk.
  Dersom hun irriterer dere sååå voldsom så ikke les bloggen hennes. Enkelt og greit.
  Jeg forstår ikke hvorfor dere holder på med dette. La henne skrive det hun vil.
  Ingen tvinger dere til å lese noe som helst av det hun skriver eller annonserer.
  Forstår absolutt ikke hvorfor dere må skrive negative ting til folk. Det er jo helt på styr.
  La jenta være den hun er og slutt med dette tullet. Barnslig syns jeg.
  Svare for seg kan hun og det skal hun saktens være stolt av men det må såre noen ganger. Er det poenget?? Galskap.

 36. Vi har helt lik vogn og er super fornøyd!! Du vil ikke angre på det. På dagtid bruker jeg den som enkelt vogn også kan j klikke den om til dobbelt vogn når j skal hente i barnehagen. Max vekt på vesken er 5 kg og ikke 1 kg, står oppi 🙂 Jeg er overasket over at så mange komenterer om det er sponset eller ikke. Caroline er jo bare heldig, ikke vær misunnelig!!! Lykke til med fødsel, min fødsel med andre barnet var fantastisk sammenlignet med førstemann og over på 4t :-))

  1. Caroline

   Å, topp! Da har jeg nok blingset! Synes liksom 1 kilo var «lite» selv om det egentlig ikke er det :p Men uansett 5 er topp! 🙂

 37. Den beste vogna jeg har hatt (…og det begynner å bli en del..)

  Gled deg til fine trilleturer i høst!

  Lykke til med alt <3

 38. Susanne

  Fantastisk vogn! Du kommer ikke til å angre. Kallesjen som kan utvides er helt super. Men et lite tips. Ser at du har dratt det tøystykke som er under sitteinnlegget utpå hele sittedelen. Hvis du prøver å dra opp den delen som rompa er på inni selve sittedelen så kan du dra den under den istede så den ikke vises 😉

  1. Caroline

   Å, tusen takk for tips 😀 Det visste jeg ikke! Er så mange finesser med denne vognen :p

 39. Susanne

  Dere som diskuterer om Caroline har «fått» vognen: Dette er jo Caroline sin hverdagsjobb, nettopp alt på bloggen! Det hun jobber for hver eneste dag, får hun lønn for akkurat som oss andre som har «vanlige» jobber. Lønnen hennes er vel bare gitt på litt andre måter! Hun jobber jo for det hun «får gratis», akkurat som andre jobber med timelønn;)
  Superfin vogn Caroline, og lykke til fremover:-) spennende og fantastisk tid i vente! God helg 🙂

 40. Altså zzznork! Hva folk legger seg opp i altså! Om dette så hadde vært en skjult reklame så hadde vel ikke det fått flere/færre til å kjøpe vognen? Og at prisen er så høy, til og med så høy at den får enkelte her til å presisere med et mileslangt innlegg at det har hvertfall ikke de råd til, er det så viktig?

  Vi som leser blogger blir påvirket av det som blir skrevet, ja, men hvis en ikke eier selvbeherskelse nok til å la være å kjøpe en alt for dyr vogn fordi CBE tross alt har den, ja da bør en revurdere hobbyene og lesetrangen sin!

  Spør deg selv, kjære bloggleser, hvorfor leser jeg denne bloggen? For å grave etter feil eller for å bli inspirert av det en selv finner interessant?

  Til Caroline: Lykke til med resten av ventetiden! Tenk, du har aldri vært så nære som nå! 🙂

 41. Susanne

  Hvor har du kjøpt krokene?
  Vi har buffalo og de så veldig praktiske ut 🙂

 42. Karoline

  Hvor er den søte hvite «smokkevesken» fra? Den som henger på stellevesken? Har vært på jakt etter noe liknende en liten evighet

  1. Caroline

   Den er fra pasito pasito, via children salon.com 🙂

 43. Hi Caroline!
  What a nice pram!
  I used the same two years ago for my two boys (february 12 and february 14) and sold it after 10 month using because the older one wanted to walk alone 🙁
  Where is your wonderful Emmaljunga pram?
  I am still using my Emmaljunga Deluxe Paris as a sportsvogn for my youngest son. I am so glad to have such a big vogn because my son is nearly 100 cm and very heavy. But he loves it to walk with his little Laufrad. And Not driving with a pram.
  Have a nice weekend!
  And hopefully your girl will be a sunday girl.
  Lots of love from Germany,
  Tina

 44. Den er så fiin! Vi har akkurat samme vogn, og er så fornøyd Såå praktisk at den både kan være enkel og dobbel

 45. Jeg har akkurat kjøpt denne vognen brukt til jenta og gutten som jeg venter i høst – den virker helt super!

 46. Eva Linn

  Vi har hatt to bugaboo,og begge har blitt ødelagt (den delen som du setter overdelen ned på har knekt) ved to forskjellige flyselskap inni prampack begge gangene! Vi har fått igjen penger ,men utrolig kjedelig,og vi tørde ikke å kjøpe vognen for tredje gang (selv om vi var fornøyd på alle andre punkt). Er egentlig veldig interessert i å høre om andre har opplevd det samme??? Meldte bugaboo på Facebook,og det virket som de kjente til problemstillingen. Til den prisen er det rett og slett ikke godt nok!

 47. Jeg spurte deg før i uken, men fikk ikke svar, så jeg prøver igjen jeg 🙂 Går det an å bla i arkivet ditt? Ikke i kategoriene ,men for eksempel «November 2011»? Også lurte jeg på om du har slettet bilder fra noen innlegg som er gamle? Vis jeg leser noen av de gamle innleggene dine er noen bilder borte fra innlegget. Du trenger ikke forklare hvorfor altså, jeg bare lurer på om de er slettet eller om det er jeg som ikke ser dem 🙂 Ha en fin helg, håper prinsessa kommer i helgen 🙂

  1. Caroline

   Nei, det er dessverre en teknisk feil som hendte etter at jeg flyttet bloggen over til ny server hos UI, men de jobber med å løse problemet og alle bildene skal være på plass igjen om litt – håper jeg i hvert fall.

   Her er november 2011: https://www.carolinebergeriksen.no/2011/

   Klem!

 48. Går det an å kjøpe vognen selv om du bare har et barn? At du kan spare den andre delen til du får et barn til? 🙂

 49. Ingrid Marie Urkegjerde

  Hei, Nydelig vogn som er høyt på ønskelista nå når jeg venter nr 2, med bare 1,5 år imellom må jeg til med en søskenvogn, blir mest sannsynelig denne. Lurer på hvor du har kjøpt krokene til vesken, og hvor får jeg tak i den fine vesken du har designet? Eventuelt hvilken modell er denne? Ha en super dag videre, så håper jeg på et svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *