storfint besøk

ordforer_3

Dere gjetter aldri hvem som var innom oss i dag? Ordføreren i Siljan! Jeg fikk en telefon tidligere på dagen og han fortalte om en gruppe som jobber for dette med å framsnakke kommunen vår, og da hadde mitt navn kommet opp ettersom jeg har gjort så mye god publisitet rundt Siljan de siste årene, delt masse bilder herfra og kanskje fått flere til å få øynene opp for denne lille, men veldig fine kommunen. Så jeg fikk et nydelig kort og enda nydeligere blomster, og ble helt rørt! Dette var jo bare så utrolig gøy! Tusen takk 🙂 


ordforer_4

Ellers har jeg jobbet som jeg pleier i dag, eller.. Nei. Det har jeg ikke. Bare nesten. Jeg tar det jo mye mer med ro enn jeg pleier. Snakket med mamma på telefonen tidligere og måtte spørre om det var feil av meg å få dårlig samvittighet når to do-listen ikke blir like fort tom som før, og da lo hun bare av meg. Så det lover godt. Ingen grunn til dårlig samvittighet altså, det er lov å være litt snegle 3 dager på overtid 😉 

ordforer

Derfor har jeg faktisk fått sittet litt ute på terrassen i sola i dag med en helt ny bok! Så har jeg lekt med Nelia etter barnehagen, laget middag og ellers bare vasket enda flere klær til babyen som kommee snart. Nå skal jeg i gang med litt rydding av det ene rommet i underetasjen. Det har vi brukt som oppbevaring av litt kontorting sammen med treningsrom de siste årene, og nå tenkte jeg å ta et skikkelig skippertak slik at det blir ryddig og fint til neste ukes visning. Så blir det å krype til køys da, og håpe på det beste 😉 

ordforer_1

Håper dere får en fin kveld og en god natt ♥ 

75 kommentarer

 1. Moro med besøk og blomster da 🙂 gratulerer!!!
  MEN, nå må du roe ned og nyte være på overtid – rug i solen og nyt både bøker og sofaen. Rydde rom og stresse med lister kan du gjøre senere/få hjelp til. Faktisk er det bevist at en uthvilt kvinne med ro i sjelen går lettere i fødsel enn en med mye stress og uro i seg. Så bruk timene godt nå.

 2. Kristine

  Har dere noen plan på hvor dere skal flytte når huset blir solgt? 🙂 eller vil dere ikke flytte ut før dere har fått noe egent igjen?

 3. Noko så vakkert!! Det er ikkje vanskelig å sjå at Nelia er glad i mammaen sin! 🙂
  Og å ha dårlig samvittighet må du i hvert fall ikkje ha! Du fortjener all avslapping og ros i verda no, synest no eg, så det passa jo ypperlig at du fekk blomster i dag 🙂 hihi. Gleder meg på dine vegner til dei neste dagene no, og det som venter <3 håper du får ei god natts søvn (eller, kanskje ikkje, dersom lille bestemmer seg for å møte verden? Tihi) lykkeønskninger sendes din veg uansett!

  Klem 🙂

  1. Caroline

   <3 tusen takk, alltid skjønne deg! stor klem din vei!

 4. Sandra Lærum

  Hei!
  Jeg kommenterer ikke så ofte, men er innom den fine bloggen din hver eneste dag så nå tenkte jeg det var på tide å legge igjen et lite livstegn for å ønske deg masse lykke til med den kommende fødselen, og ikke minst barseltiden <3
  Jeg håper alt går bra med deg og den lille, og at du klarer å finne litt mer 'ro' når den nye er kommet sånn at du bare kan kose og nyte, og ikke tenke på to-do lister og alt som må ryddes og gjøres hele tiden 😉

  Masse lykke til Caroline, klem!

 5. Det er jo en grunn til at de fleste går ut i permisjon 2 uker før termindato:-) Det vel rett og slett er meningen at magen skal få styre dagene litt mer, og at man skal lade opp til det som kommer slik det passer en best. Du har m.a.o. veldig lov til å ta det litt roligere:-) Masse lykke til med det forestående!

  1. S.Helene

   3 uker før 😉

   1. Ops, så fort glemmer man:-) 5 år siden jeg var i perm…;-)

 6. Gratulerer, det er deg vel unt. Dere har delt fantastiske bilder av Siljan , Skien og områdene rundt. Så bra at det blir satt pris på.

 7. Åh, kjolen! Såååå fin! Hvor er den fra? 🙂

 8. dress brand?:)

 9. Har du tatt bilder av vogna idag?:) hvorfor svarer du ikke bare hva den heter, så slipper du alt maset og styret?:)

  1. Hannah. Veldig til vong mas. Spiller vel ikke så stor rolle om når vi eventuelt får se vognen. Husk hun er høygravid og over termin dato, ikke alle planer som kan følges til punkt og prikke da. Vær nå litt tålmodig, og hva er poenget med å mase ? Den kommer nok når den kommer med bilder på bloggen.

 10. Skjønner at du er utålmodig med å møte din andre prinsesse, MEN herregud som du stråler i disse dager (du gjør alltid det, men noe ekstra nå) 🙂

  Masse lykke til med fødselen!

  1. tenkte paa det samme, aldri sett henne vakrere

 11. Jeanette

  så koselig;) Krysser fingrene for at jenten kommer snart,er kjempespent hver gang jeg klikker meg inn på bloggen! Er spent på navnet kjenner jeg.

 12. Så utrolig hyggelig utmerkelse og besøk du har hatt i dag da, gratulerer 🙂 Du er utrolig positiv, glad og blid person og man kan da ikke annet enn å bli glad av deg 🙂 I morgen er det den 8, så blir spennende å se om det vil skje noe i løpet av 8…. Sier det igjen, masse lykke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Håper dagen i dag er dagen! 🙂

   Klem 🙂

 13. Veldig koselig! hvor er kjolen din fra? Utrolig nydelig❤️

  1. Caroline

   Den er fra Zara, men den er noen år gammel :/

 14. Pernille

  For et utrolig nydelig bilde av Nelia som klemmer magen! Lykke til med fødselen når den tid kommer – vi er mange som venter i spenning med deg <3

  1. Caroline

   Hun venter fælt hun også <3

 15. Oi, så utrolig gøy at selveste ordføreren besøkte dere! Det er stas. Bra jobbet med deling av bilder og mange flotte ord om kommunen. Nå håper jeg du klarer å få en ordentlig ro i kroppen og sinnet – slik at babyen kan komme 🙂 som flere nevner viser statistikk at stressende situasjoner og uro kan føre til at babyen blir enda lenger på overtid 😮 men det er lettere sagt enn gjort og bare slappe heeeltav og ikke gjøre noenting <3 tvi tvi 🙂

  1. Caroline

   Ja, det var virkelig fint 🙂 Skal plane ut helt i dag, så får vi se 😉

   Klemmer 🙂

 16. Bestemamma Gunn

  Hvilken fantastisk flott kjole.. 🙂 Hvor kommer den fra..?

 17. Så stas med storfint besøk! Flott at det ble lagt merke til:-)

  Prøv å senk kravene til deg selv, du trenger energien når fødselen setter i gang. Jeg opplever at du setter lista veldig høyt og kan kjenne meg igjen i det. Få heller hjelp og vær god mot deg selv <3

 18. Christina

  Lykke til! Skjer nok noe i natt.

 19. Så moro 🙂 Du har så rett i det du skriver, jeg har fått øynene opp for stedet etter du flyttet hit!

 20. Marta Nilsen

  Så koselig. Lykke til med fødselen Jeg gikk 10 dager over tiden med nummer 2. Da gikk jeg og fikk akupunktur og 12 timer etter begynte fødselen
  Liker den fine bloggen din

  1. S.Helene

   Skriver under her, gikk 7 dager over, fikk fødeakupunktur av ei jordmor på sykehuset, og det pluss sengehygge på kvelden så startet pinadø fødselen! 😉 det er bare å ringe sykehuset, de bruker tilby akupunktur til de som er forbi termindato! Det er nåler ja som jeg vet du Caroline ikke liker, men det er virkelig VERDT et forsøk! 🙂 Bedre enn eventuell igangsetting <3

 21. Lena Martine

  Sov godt! Jeg følger ekstra mye med på bloggen i disse dager! Innom sånn annahver time å ser hihi
  MASSE LYKKE TIL!
  Du e den beste

 22. Så nydelige bilder av deg og Nelia♥

  1. Caroline

   Tusen takk, Synne <3

 23. Synes ikke det er overhodet rart du venter så veldig på jenta di, jeg gjør det jo selv 😉 Så koselig med besøk! Jeg hadde aldri hørt om Siljan før du flyttet dit, og selv om jeg enda ikke har vært der, virker det som et koselig sted 🙂

  1. Caroline

   <3

 24. Ta noen bilder morgen og kveld lun av magen. Fra puppen og ned. Jeg vil tro at du vil se at magen plutsleig synker, da er du ca 1 dag unna fødsel

 25. Eg so hadde så trua på at sist fredag var siste fredagen dokke var en familie på 3 No lyte ho berre poppe ut snart eller så må eg bli flinkere på å gjette datoer 😉 men 9/9 e jo og en fin dato og en god start på helga Masse lykke til ! Krysser fingra for at det skjer noko snart. Ellers er det jo ikkje så dumt å begynne på slike småprosjekter for då starter gjerne ting, iallfall om du tenke at du ska rekke å gjere deg ferdig 😀

  1. Caroline

   Buhu! Ser ikke sånn ut :/ Men ja, jeg holder en knapp på dagen i dag eller i natt 😉

 26. Nå håper jeg jenta deres kommer snart! Ett spørsmål; kommer dere til å dele bilder av ansiktet til den lille med en gang, eller vil dere vente en stund som dere gjorde med Nelia? Stor klem og masse lykke til <3

  1. Caroline

   Det håper jeg også <3 Ja, det kommer vi nok til å gjøre, men jeg ønsker ikke å overeksponere i det hele tatt. Det blir det som faller seg naturlig 🙂

   Klem 🙂 Og tusen takk!

   1. Hva legger du i overeksponering?

 27. you look radiant ! love that dress

  http://www.carolinapinglo.com/

 28. Caroline

  Visning med nyfødt i hus?! Du er litt av ei dame

 29. Ryddemani 😉 ett godt tegn at fødsel nærmer seg 😉
  Jeg bakte mase boller noen dager førr fødsel. Alle har sine måter å «lage rede» til babyen 😉 eller hvordan bruker man si det.. Men alle gjør noe spesielt mye rett førr fødsel. Naturlig tegn om at baby kommer snart 🙂

  1. Caroline

   Krysser fingrene 🙂

 30. Benedicte

  Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

 31. mette andersen

  Hvilken nydelig kjole, kan man kjøpe den i butikk nå?

  1. Caroline

   Nei, dessverre. Kjøpte den på Zara i Nice i 2013 tror jeg, hvis ikke det var 2012 :O

   Klem 🙂

 32. De ballerina føttene på Nelia da!

  1. Caroline

   <3

 33. God morgen!

  Gratulerer!
  Alltid gøy å bli satt pris på!
  Blomstene er helt nydelige og at «to-do-listen» ikke blir så fort «tom» som ønsket, er vel en liten trøst for oss andre også 😉 Hehe!
  Uansett, kos deg og nyt dagene du – og det uten dårlig samvittighet. Din mor høres ut som en klok damen, så sett deg ned og les en bok til du 😀

  God dag ønskes deg og dine!

  Klem,
  Kari

  1. Caroline

   Helt tom blir den faktisk sjelden :p Men ting går i hvert fall 4 ganger kjappere når jeg ikke er gravid! Haha :p Men det er jo helt innafor 🙂

   Klem til deg!

 34. Så utrolig fine dere er!! Vesla ser så frisk og sunn ut og du er bare slående vakker. Lykke til med alt som skal skje fremover. Morro og følge dere:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria <3

 35. Hvor er den kjolen du har på deg fra? Har du link?

  1. Caroline

   Dessverre, den er flere år gammel :/ Fra Zara 🙂

 36. Lisa-Mari

  Nydelig mage

  1. Caroline

   <3

 37. Så koselig og veldig hyggelig av kommunen å gjøre 🙂 Kommer selv fra ett lite sted, og vet viktigheten av å holde fraflyttingen nede. Det er så mange fine steder i det ganske land som dessverre ender opp som spøkelsesbyer da livet i storbyen fremstilles som mer innbydende enn småsteder. Jeg har blitt skikkelig glad i Siljan og huset deres, men gleder meg til å følge dere videre hvor dere enn ender opp. For en spennende tid dere går i møte 🙂 Ønsker dere lykke til og håper fødselen snart (om ikke den allerede er i gang) er i gang 😉 Føler jeg nesten kjenner dere vet du, så er så spent på deres vegner og gleder meg sånn til å få se den nye verdensborgeren.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ina! Skulle ønske det var i gang, men jeg går her med magen ennå :p Gleder meg også til neste kapittel – både barn nummer 2 og nytt sted 🙂 Stor klem!

 38. Dear Caroline,
  I have been following you for years now and you are such an inspration for me. It always cheers me up to read your blog and I very much admire how you cope with being a public figure, I can imagine it is not always easy to maintain a blog like this, especially with 2 kids, but I hope you continue to inspire me and so many other readers from all over the world. I keep following you from Holland, lots of love and good luck with your delivery. I am thinking of you 🙂 Love, Karina

  1. Caroline

   Thank you so much for you kind words Karina! They really mean a lot to me <3

   Big hug!

 39. Men det har jo ordføreren helt rett i, jeg hadde ikke hørt om Siljan før jeg begynte å følge deg og nå har jeg til og med vært der, takket være deg 🙂 Så gratulerer!

  Nydelig kjole forresten…….

  1. Caroline

   Tusen takk, Guri 🙂

 40. Så koselig! Da jeg studerte ble jeg kjent med flere som var fra Siljan og de skrøt også veldig av den kommunen, Jeg har enda tilgode å besøke den ettersom ingen av de jeg ble kjent med fremdeles bor der… Men kanskje en dag får jeg en anledning til å svinge innom 🙂

  1. Caroline

   Ja, det synes jeg du skal! Det er så koselig her 🙂

   Klem 🙂

 41. Otroligt fint hus!:) och ja, du har verkligen satt Siljan på kartan över norge. Otroligt fin by. Siljan och din syster café är nånting som gjort ett väldigt fint avtryck hos mej. Lycka till med salg och födsel☺

  1. Caroline

   Så innmari koselig å høre, Stina! Tusen takk 🙂

 42. Du føder i natt (9. september) 😉 <3

 43. Heisann.

  Så på snap at du spurte om noen hadde hatt en normal fødsel og en der man var blitt satt igang. Ja, det har jeg.

  Jeg ble satt igang med første. Det gikk over all forventning. Ble satt igang kl. 18. Jenta ble født 01.45. Fikk epidural. Kjente nesten ingen smerte.

  Andre fødsel skjedde av seg selv. Fikk ikke epidural. Og det var en mye vondere fødsel, mtp smerte.

  Så om du blir satt igang, så går det også helt fint <3

  Lykke til! 🙂

 44. Så utrolig hyggelig! Også så fine bilder av dere med lille N som står på tærne! Nydelig!

 45. Så utrolig fin dere er! Du og Nelia altså 😉 kan jeg komme med forslag til innlegg? Bryllupsinnlegg! 🙂 Kanskje du ville gjort ting litt annerledes enn da du giftet deg. Et innlegg med borddekorasjon eller tips til invitasjoner osv 🙂
  Hilsen kommende brud 🙂

 46. Du ser smashing ut til å være 3 dager over termin! Må bare si at du inspirerte meg til å ha ett sunt og aktivt svangerskap da jeg gikk gravid for 1,5 år siden, hadde det ikke Vært for at jeg fikk voldsomme kynnere allerede i 5 mnd da jeg trente hadde jeg definitivt fortsatt. Men det førte jo til at jeg ble svær og jeg og mannen så ut som tallet 10 da vi gikk inn på føden.. Haha!

  Uansett, takk for at du alltid skriver bra og gir supre tips til småbarnsmødre ikke minst organiseringsbehovet som jeg så altfor godt kjenner meg igjen i og er overlykkelig for at noen andre og ser ut til å ha..Hehe.. masse lykke til med fødselen, skal krysse fingrene for at dere får møte henne snart..

 47. Du er så flott! Blir så glad av å lese bloggen din <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *