oppskrift-onsdag: kremet, vegansk brokkolisuppe

suppe_2

Da var det på tide med en vegansk oppskrift igjen og denne gangen serverer jeg kremet brokkolisuppe – så mektig, fyldig og utrolig god! Dette er ikke et forhåndsinnstilt innlegg i tilfelle noen skulle tro det, jeg sitter her på dag nummer 3 over termindatoen og har nesten gitt opp litt. Holder en knapp på den 8. september da, som er min egen termindato beregnet ut fra syklus – så kanskje i natt eller natt til fredag er da det magiske skal skje 😉 Uansett! La oss snakke om noe helt annet og sette i gang på kjøkkenet! 

suppe_4


kremet brokkolisuppe til 2 

♥ 500 g. brokkoli ♥ 1 stor gul løk ♥ 3 fedd hvitløk ♥ 3 store gulrøtter ♥ 2 selleristenger ♥ 3 – 4 dl. kokosmelk ♥ olje til steking ♥ 150 g. cashewnøtter uten salt 

suppe


slik gjør du 

Kok opp litt vann i en kjele og hell det kokende vannet over cashewnøttene i en bolle. La disse ligge i vannet i ca. 20-30 minutter. Hakk opp alle grønnsakene og finhakk hvitløksfeddet. Ha godt med olje i en stekepanne og sauter grønnsakene porsjonsvis (dvs. de skal brunes med mye olje) Ikke ha for mye grønnsaker i pannen med en gang, men ha for eksempel hvitløk, løk og gulrøtter sammen i en omgang, deretter selleri og brokkoli. Ha de ferdige grønnsakene i en stor kjele og hell over cashewkrem samt 1 dl. kokosmelk.

060916_suppe_3216

Cashewkrem lager du av cashewnøttene som har ligget i vann. Tørk godt av disse og kjør dem i en blender sammen med 0.5-1 dl. vann til blandingen blir kremet og fyldig. Spe på underveis, det kan fort bli for flytende! 

suppe_1

La grønnsakene, cashewkrem og kokosmelk småkoke i ca. 15 minutter på medium varme og krydre med salt og pepper. Nå er grønnsakene myke og fine, og du kan mose dem porsjonsvis i en blender eller bruke en solid stavmikser oppi kjelen for å lage suppen. 

suppe_3

Dersom du synes den blir for tykk, kan du spe på med kokosmelk mens du varmer opp suppen igjen, etter at du har most alt. Jeg brukte rundt 1 dl. kokosmelk til å spe på med under oppvarming og før servering. Den ble så fyldig, kremet og god! Server gjerne med noe ved siden av, som hjemmelaget kjeks, knekkebrød eller brød. 

suppe_5

– mmm! håper det smaker – 

75 kommentarer

 1. Kjenner følelsen av å nesten «gi opp» når man går på overtid!
  Begge mine barn er født 2 uker etter termin.
  Med førstemann holdt jeg på å gå på veggene, med andremann var jeg psykisk innstilt på å gå 2 uker over.
  Trøst deg med at INGEN har blitt værende «der inne» 🙂
  Lykke til med fødsel!

 2. Lisbeth

  Hei Caroline!
  Ser at du har oppskrifter med cashewnøtter…men når jeg sjekker karbohydratmengden i cashewnøtter så forstår jeg ikke at de kan være forenlig med en lavkarbokosthold?
  Driver og legger om kostholdet mitt til et lavkarbokosthold, så jeg må finne fram til hva som er «ja» og «nei» mat. Prøver å holde meg til matvarer som har mindre en 5 g karbohydrater pr 100g..
  Spørsmålet mitt er egentlig: er det greit med cashewnøtter når man holder et lavkarbokosthold, og er det fritt fram om det er saltede eller usaltede nøtter?
  Vh Lis

 3. Takk for mange fine oppskrifter!

  Kan jeg spørre om hva sofabordet i Tv-stuen heter samt det på kjøkkenet som er avbildet her? 🙂

 4. Jeg har fulgt bloggen din siden du var nybakt mamma med Nelia. Jeg skal være ærlig – jeg ble nysgjerrig etter du fikk mye kritikk for 3 dager etter graviditeten bilde. Men nå fikk jeg fryktelig lyst til å gi deg et kompliment, det er første gang jeg kommenterer på en blogg – selv om jeg følger mange. 🙂 Det som kritikken den gang og innimellom sier om deg – det er jeg jammen ikke enig i. Du gjør hele tiden små grep på bloggen din, som viser at du har en raushet så stor og oppleves som jordnær og omsorgsfull. Jeg ser så mye godhet fra deg til dine nærmeste – og tilbake og tenker at du har den mest velbalanserte (mellom privat/ikke privat) og best gjennomførte bloggen i Norge! Det er som å blad i et magasin- men med det lille ekstra. Lykke til med den forhåpentligvis raskt forestående fødselen og som mamma til to! Dette gleder jeg meg til å følge videre.

 5. Irmelin

  Hadde egentlig håpet at det (med god grunn) ble stille på bloggen i dag, og at dere var litt opptatt med å f. eks berike verden med en ny verdensborger? 😉 Men neida, her er det oppskriftsonsdag og hverdagsfølelse, som om du tenker å ha henne helt for deg selv til all evighet! :-p

  Hvordan opplever LK og Nelia ventetiden nå mot slutten, da? Jeg må si jeg syns du fremstår som veldig tålmodig og rolig til tross for at du har ventet så lenge på å møte den lille!

  Ønsker deg og familien alt godt!

 6. Viktoria

  Den så kjempegod ut! Jeg elsker brokkoli og lager også ofte en klar suppe med litt buljong og mye urter og har mange små oppdelte brokkolibuketter i, samt litt revet gulrot. Nykvernet pepper til slutt. Kan spise meg i hjel 😉

  Det er aldri gøy å gå over terminen, krysser fingrene for at dere blir tobarnsforeldre i løpet av et par dager! <3

 7. NAM! Prøver å spise mer vegansk i hverdagen og denne så nydelig ut. Er så glad for at det er suppesesong igjen!

  1. Caroline

   Jeg også! Supper er så godt 🙂 Håper det smaker 🙂

 8. Pernille

  Å det hørtes godt ut:) lagde linsegryta di forrige uke å den var sååå god! Måtte lage den igjen på mandag:) så denne skal prøves! Lykke til med fødselen:) jeg gikk 3 dager over med nr 2 som kom i april og var sååå lei at jeg satt å gråt og kjefta om hverandre! Men noen timer etterpå våknet jeg med rier:) tror fordelen med å vente lenge er at man blir sykt klar for fødselen! Min andre fødsel var en fantastisk opplevelse sammenlignet med første:) men det beste med nr 2 er når hun skal møte storesøster:) ha tørkepapir klart:)

 9. Madeleine

  Hei Caroline! 🙂

  Den suppen så utrolig deilig ut, skal absolutt testes!
  Men til hussalget deres -jeg er så bekymret for at det kommer mange på visning til dere bare fordi de er nysgjerrige. Har dere gjort dere noen tanker rundt det? Burde ikke megler holdt visningstidspunktet hemmelig og så formidlet at det kun er visning etter avtale (men selvsagt ha alle på visning samtidig), slik at man slipper alle de som bare vil titte? Da ville også megler brukt tiden sin på potensielle kjøpere på visningen, og ikke nysgjerrige husmødre. Synes også det er rart at annonsen ble lagt ut på finn, ettersom dere har så mange andre store og gratis kanaler, vurderte dere å droppe det? Nå ser jeg at kommentaren min virker litt kritisk, men jeg ønsker bare at salget skal gå så bra som mulig for dere.

  Masse lykkeønskninger til dere med alle de store tingene som skjer i livet deres nå <3 Koselig å få følge med 🙂

 10. Hei! Denne så god ut! For en med nøtteallergi; kan man droppe cashewnøtter eller erstatte det med noe annet?

 11. Benedicte

  Nam! Har du forslag for hva man kan bruke dersom man ikke liker kokkosmelk? 🙂 Vanlig melk eller fløte?

  1. Caroline

   Fløte er perfekt! Men da er den ikke lenger vegansk 🙂

   1. Soyamelk/-fløte eller hjemmelaget mandelmelk 🙂

  2. Hvis du vil ha suppen vegansk kan du bytte ut Kokosmelken med havrefløte fra oatly. Den har fantastisk konsistens og smak. Du kjenner selvsagt litt den vegetabilske smaken, men det kan lett fjernes med ørlite chili. Ikke for å gjøre det spicy, men for å runde av fløten. Jeg har lurt kokker før med den komboen der! 😉

  3. Soya melk, finnes også i fløteform og dermed vegansk! 🙂

 12. Vi gikk gravid samtidig når du skulle ha Nelia. Jeg fødte 13 dager over termin, så at du sutrer etter 3 dager er litt latterlig for oss som virkelig har gått langt over termin.. ellers masse lykke til!

  1. Caroline

   Oi, da :/ Jeg sutrer ikke, jeg sier bare at jeg vil hilse på henne 🙂 Fikk jo en uke før med Nelia, så det har sikkert en sammenheng 🙂

   1. Cathrine

    Haha! Sutrer? Altså klart hun venter – selv gikk jeg 10 dager over og syns overhodet ikke det er latterlig å lengte – klart man lengter

    Lykke til når tiden er inne Caroline!

   2. Jeg fødte 17 dager over termin:-/ ikke for å skremme deg altså! Håper du slipper det!) masse lykke til!!:-)

   3. Kristin

    Jeg gikk 2 dager over termin og sutret noe fælt, du sutrer overhodet ikke Caroline! Over termin er over termin , haha! Lykke til når det skjer ☺️☺️☺️

   4. Min første kom en uke før termin,nr to en uke etter 😉 det vil alltid være noen supporter som selv mener at de har hatt det verre enn deg, som mener at man ikke har lov å klage over… Det er lov å klage på overtid,enten det er to dager over eller 13 dager over.. Jeg synes man har lov å klage før termin også jeg! Lykke til!

   5. Solveig

    Kjære VAKRE vene Tonje! Tror ingen andre enn DU vred dette innlegget over til surving fordi hun er et par dager på overtid! Hadde du ingenting å hakke på,så du bare måtte dra det ut av sammenheng? Blir så irritert når jeg leser slik fra bitre,grinete kjærringer!
    Du er rå,Caroline! Lykke til med fødsel og mottagelse av en ny verdensborger!

   6. Det synes jeg var utrolig frekt av deg Solveig!!! Bitter, grinete kjærring kan du være selv!

   7. Lisbeth

    Solveig: Hvordan kan du skrive at hun er vakker når du aldri har truffet henne?! Og bitter kjærring må jeg nesten kalle nettmobbing! Så herved holder du deg LANGT unna kommentarfeltet. Punktum.

   8. Solveig

    Hvor har jeg skrevet vakker…? Og,hva vet du om jeg har møtt henne eller ikke? Såklart er man en bitter kjørring om man må sitte her å kjefte på Caroline for at hun skriver et ærlig innlegg på SIN blogg! Og ja,jeg er like bitter selv,med god grunn,men bruker da ikke kjeften på bloggeier av den grunn. Kanskje DU og Tonje skal virdere å skaffe dere et annet liv enn å lese denne bliggen. Start heller en klubb som heter Vi hater Solveig.

   9. Solveig, pust med magen. Skjønner at du er irritert, men å skrive til noen at de er en bitter, grinete kjærring!!!?

  2. Blir litt oppgitt av slike sammenlikninger… Da kan man faktisk ikke «sutre» over noe, for det er alltids noen som har det verre. Man tar jo utgangspunkt i erfaringer og den situasjonen man selv er i, så at hun fødte N en uke før termin, gjør jo sikkert at hun trodde den lille skulle gjøre det samme. Og det vil være kjedelig å gå over uansett hvor lang tid det er 🙂

  3. kristin

   Tonje. For en kommentar. Noen skal nå reagere på alt. latterlig for oss som virkelig har gått over termin ? Jeg gikk 9 dager over med min første, men reagerer da ikke på at Caroline nevner at hun er lei. Skal hun ikke få lov til det selv om hun kun har gått 3 dager over. Skjønner hun er lei, det er helt innafor når en er på termin og over. Ikke noe å henge seg opp i og kommenere slik du gjør

  4. Jannike

   Hei Tonje,
   Det er ikke så ofte jeg kommenterer andre men dette….. For det første vil jeg ikke si at Caroline sutrer. For det andre så er det ALLTID noen som har det verre, uansett hvor vanskelig eller vondt du har det. Og da kan man med andre ord ikke si noe? For å sette det på spissen; når noen mister en arm og utrykker sorg over det, er ikke det lov ettersom noen andre har mistet begge armene sine?

  5. What?? Det går ikke an å si! Jeg «sutret» mange uker FØR termin min nr to. JEG var lei! JEG var sliten! Jeg ble ikke mindre utålmodig fordi noen har gått to uker over.. Det er jo alltid noen som har/har hatt det verre!
   Jeg skjønner SÅ godt at du er spent og utålmodig, Caroline! Og du sutrer ikke Masse lykke til med fødsel og barseltid som kommer snart

  6. Christina

   Sutrer faktisk… Leser vi samme blogg?

   Masse lykke til med fødselen Caroline

   1. Hallo!?! Dere trenger ikke å klage mer på Tonje nå…..

  7. Tonje: det finnes de som ikke kan få barn eller som mister, så at du sutrer for at du gikk 13 dager over er latterlig for de som ikke får barn, men ønsker seg det.

   Du er langt fra den som har det verst, så burde ikke klage du heller da tydeligvis.

   Skjønner du hvor tullete en slik kommentar er? At andre har verre problemer gjør ikke dine inteteksisterende. Selvfølgelig er det kjedelig å gå over tiden, om det er tre dager eller 13. Det må være lov å klage selv om andre har opplevd verre. Hvis ikke kan jeg garantere at du ikke kan klage over noe som helst her i livet – det er tross alt noen som har det verre enn deg 😉

  8. Men herregud, da, Tonje. La være å lese bloggen, da. Det må da være lov å være utålmodig!

  9. Alle som går gravide begynner vel å gå litt trøtt av det når termin nærmer seg, så at Caroline kommenterer at hu er lei når hu er 3 dager på overtid er vel ikke så merkelig., heller helt naturlig vil jeg si 🙂

   Lykke til Caroline!

  10. Jeg sutra etter to dager….slå den du

  11. Jeg «sutret» fra og med uke 2… Oppfattelse av enhver situasjon er subjektiv og ikke noe andre egentlig kan føle noe på, sånn for et annet menneske. Så «sutre» i vei, C. Dine følelser er like legitime som noen andres 😉

  12. Hvem er det som sutrer, Tonje…? 🙂
   Og du snakker vel strengt tatt for deg selv? Ikke skriv at det er latterlig for «oss» som har gått lenge over når det er du som reagerer. Det er ikke latterlig for meg. Vanlig følelse å lengte, vel!

   Fremdeles lykke til! Synes du er flink til å gripe dagene!

  13. Jeg fødte også mitt barn 13 dager over termin, men selv om jeg «virkelig» gikk langt over termin var jeg rastløs fra ca 1 uke før termin. Man vet aldri når fødselen skal skje, og man begynner jo å vente både på å bli ferdig med å være gravid, men også på å møte sitt nye barn. Jeg synes det er teit av deg å sutre over at Caroline venter!

  14. Men herregud da, man har da vel lov til å være utålmodig etter 9 måneders svangerskap og enda litt til? Bare fordi noen andre går lenger så opprettes det vel ikke en automatisk regel om at ingen andre får lov til å «sutre». Noe jeg ikke syns Caroline har gjort en gang. Klart man blir rastløs og utålmodig på overtid, fokuset blir jo på at det når som helst kan skje hele tiden! Hvis du er forkjøla så har du ikke lov å klage fordi noen andre har hatt verre forkjølelse enn deg? Om du har gnagsår har vel noen hatt større ? Altså…..faller på sin egen urimelighet.

 13. Nam, den må testes ut <3

 14. Har du ikkje født enda?!? Kom igjen lille baby i magen- no er det dags Eg fødte min andre mann tre veker før tiden og da var eg så klar for å treffe han! Så eg skjønnar SÅ godt at du er utolmodig!! Spesielt sidan Nelia kom før tiden. Eg har håpt så inderlig at det ikkje kjem blogginnlegg fra deg dei siste dagane! (Selfølgelig fordi eg da tenker at du er på sjukehuset). Hold ut. Det er snakk om dagar. Snart er de fire og da blir det nok å holde på med;)

 15. Så flott at du kommer med en oppskrift som vi vegetarianere kan spise. Skal lage denne nå i helgen og gleder meg. Den ser kjempegod ut 🙂

 16. Suppen ser kjempegod ut så den skal jeg prøve. Fint med veganske oppskrifter i blant selv om vi spiser kjøtt/fisk. Og mot høsten og stadigere kaldere dager frister supper veldig!!!
  Krysser fingrene for deg nå og håper bittelille kommer snart og kjapt.

 17. Mm, for en deilig suppe! Jeg fikk lyst på noe sånt akkurat NÅ 😛

  Du er hvertfall heldig som kan vente hjemme 🙁 Vi bor på en øy, og må reise inn til nærmeste by i forkant av fødsel/termin. Selvfølgelig blir vi hentet med redningshelikopter om noe skulle skje mens vi er hjemme, men det er ikke noe vi eller legene ønsker å sjanse på. Og det er skikkelig pyton å må bo på hotell og gå rundt å vente i dagesvis.. Spesielt når jeg nå er 6 dager på overtid 🙁 I tillegg har jeg ei lita tulle hjemme som jeg heller skulle ha vært sammen med <3 Men men, jeg håper babyen kommer SNART 🙂 <3

 18. Åh, er så slitsomt med ventingen! Jeg har fått begge mine over termin, man blir jo litt lei, vil så gjerne møte den lille. Men med en gang det starter, er det glemt 😉 Hun er sikkert klar veldig snart, kanskje hun har merket at dere har hatt det travelt 😉

  Lykke, lykke til, håper fødselen blir en flott opplevelse 🙂 Klem til deg på overtid

 19. Lykke til med innspurten! Hun kommer ut en gang. Det eksisterer ingen som har gått gravide til evig tid! ;-D

 20. NAM!

  Men du? Sett at du hadde en kontorjobb, fra kl 08.00 til 16.00 – hvordan ville måltidene dine sett ut da? Si at du skulle lage med deg matpakker for dagen? 😀

 21. Margrete

  Bruker du light kokosmelk eller vanlig?

 22. Jeg tror hver eneste av dine innlegg er forhåndsinnstilt disse dager.. men så viser det seg at de ikke er det!

 23. Hei!

  Først og fremst; jeg følger spent med og ønsker deg masse lykke til når den lille jenta bestemmer seg for å komme! Er merkelig hvor engasjert en blir i en annens graviditet, spesielt når en bare «kjenner» vedkommende gjennom en blogg. 🙂

  Videre lurer jeg på om du enten kan kommentere eller skrive et innlegg om det å være forlover? Enten av egen erfaring, eller fra du selv var brud. Hvilke forventninger er der til forloveren, hva er fine personlige gaver en kan gi til bruden både før den store dagen og på dagen, osvosv – hva burde en tenke på?
  Er så heldig å skal være forlover til ei god venninne i mai, og vil så gjerne gjøre mitt beste for at tiden frem til bryllupet, samt dagen, blir alt de ønsker seg.

 24. Karoline

  Denne så bare helt nydelig ut! Må prøves ut 🙂
  Synes du er god til å holde ut, skjønner veldig godt at du vil møte nurket så fort som mulig.
  Masse lykke til og nyt øyeblikkene med lille <3

 25. Jeanette

  Vi bodde tidligere et godt stykke fra begge våres foreldre,. Når vi fikk barn, så merket jeg godt at denne avstanden var veldig stor, selv om det bare var to timer unna med bil. Det er godt å ha besteforeldre nærme, både for oss og for mine to barn 🙂 Jeg skjønner godt at det ikke er så lett når dere er helt avhengig av hvor Lars Kristian får kontrakt. Men når den tiden kommer at dere ikke lengre er avhengig av fotballklubber, tenker dere på å flytte nærmere familien? Vi flyttet nærmere mine foreldre, og det er jeg glad for idag 🙂 Jeg ønsker deg lykke til med fødselen Caroline. Den videoen du laget i boligannonsen, var så fin, jeg fikk faktisk tårer i øynene når du så inn på babyrommet og på Nelia.

 26. Tusen takk for lekker oppskrift! Syns det er utrolig bra at du viser frem veganske alternativer på bloggen! YOU GO!!
  Håper lille fine kommer snart xx

 27. Oh yes! Vi prøver å kutte kjøtt ett par dager i uken, og i dag var jeg helt rådvill. Så takk for tips! Skal kaste meg rundt og handle inn nå før henting i barnehagen! Ha en fortsatt fin dag<3

  Stor kos fra Rygge<3

 28. Hvor er bordet kjøpt? 🙂

 29. Theresa

  Funker det uten nøttekremen tror du? Eventuelt noe annet jeg kan bruke? 🙂 Er allergisk 😉

 30. Dette hørtes kjempe godt ut 🙂 Jeg er ikke veldig fan av kremet suppe, så for min del blir den nok jevnet mer ut =) Jeg bommet forøvrig totalt da jeg tippet du kom til å føde på fredag som var, hehe 😉 Hvis din egen termindato er beregnet til 8 september vil jeg tro den stemmer mer. Spennende er det uansett 😀

 31. Håpe på den 8. Fin dag å ha buradag på det Masse lykke til!!

 32. Hei Caroline 🙂
  Lykke til med det nært forestående, det er så spennende, OG veldig kjedelig, å gå og vente slik. Håper alt går bra med dere 🙂
  Jeg lurer på noe, jeg søkte opp innlegget om Nelia sin fødsel i dag, det er et så fint innlegg syns jeg, og morsomt å lese i disse tider. Men jeg ser at mange av bildene fra innlegg på den tida er borte? Er det noe galt med min data eller har dere tatt bort disse bildene?

 33. Karianne

  Ser kjempegod ut, denne må prøves! 🙂
  Skjønner godt at du er utålmodig! Gikk selv 4 dager overtid med sønnen min. Man lengter etter å møte den lille, også vil man bare bli ferdig med fødsel..hehe.. Masse lykke til, snart har du en prinsesse i hver armkrok.
  Klem

 34. Hva smaker kokkosmelk? 🙂

 35. Hvor kjøpte du gullskålen og skjeen? <3

 36. I tilfelle tålmodigheten tar helt slutt: Ha sex og la spermen ligge inni deg med rumpa høyt – plopp, så går vannet! 🙂

 37. Kan man også bruke margarin til steking istedenfor olje? 🙂

 38. Benedicte

  Er det pepper du har på toppen av suppen? 🙂 Og hvilken urte har du på? 🙂

 39. NAM! Det der er så innmari godt, skal prøve din allerede i morgen 🙂 Jeg pleier å lage med litt blomkål ,brokkoli , agurk og hvitløk i blender’n – kjempe digg det også. Og nå tenker jeg at kanskje ingefær passer oppi der også, hmmmm.. Jeg fikk mye ideèr nå!

  Håper du har fått komme på sykehuset eller noe nå, siden det er unormalt lenge siden du har blogget (hahah, sånn går det – når du alltid er så rutinert) hvis ikke så kommer ho vel snart, holdt ut <3 Du er sterk!

 40. Brokkolisuppe er faktisk sykt godt 🙂 Er spent hver dag om du har lagt ut nytt blogginnlegg eller snapstory, om du ikke har lagt ut på en stund er vel noe på gang, haha 😀

 41. Nå er jeg innom her og sjekker om igjen og om igjen, akkurat som at du har tid til å oppdatere når du fyker avgårde.
  Gidder du å ringe meg når det er i gang tror du, hihihihi, tuller altså:))

 42. Elsker supper, så denne skal jeg lage. Tusen takk for oppskrift!

  Krysser fingrene for at lillemor kommer i natt, masse lykke til <3

 43. Du skal se hun kommer i morgen ja 🙂 Jeg hadde menstermin på samme dato for to år siden, og jammen kom hun presis! Nelia er født på samme dag som meg, så kanskje den lille i magen blir født på samme dag som min datter? Hadde vært gøy 🙂 Og selvfølgelig, fint om du slipper å vente så mye lenger 🙂

 44. Solveig

  Elsker at du lager veganske oppskrifter, dette så skikkelig godt ut!

 45. Hei Caroline. Må takke for god oppskrift 🙂
  Vi testet ut denne i går, kjempegod! Helt tilfeldig at vi hadde alt hjemme allerede, skulle ha besøk akkurat i går og trengte vegansk inspirasjon. Både mektig og god, falt godt i smak hos både voksne og barn. Er så glad for de gode vegetariske/veganske oppskriftene du legger ut.
  Masse lykke til i dagene fremover! 🙂

 46. Hei Caroline
  Kan jeg spørre hvor skjeene er kjøpt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *