lunsj på overtid

Strom_8

Jeg forstår så godt at dere har mange spørsmål i forbindelse med hussalget vårt, men det har jeg også. Per i dag vet jeg nok ikke så veldig mye mer enn dere angående fremtiden vår. Vi har jo snakket masse om hva vi ønsker for den og har lagt noen planer som jeg ikke ønsker å dele umiddelbart, men først må vi ha litt is i magen, tenke oss godt om og bare vente. Alt er ikke opp til oss denne gangen og derfor kan vi heller ikke ha en konkret plan. Rett og slett. Som jeg skrev i forrige innlegg så er fremtiden uforutsigbar når du spiller fotball. Fotballen tar ingen hensyn, det er som det er, og slik har vi levd i mange år nå. Så på mange måter er det helt greit og det er samtidig veldig spennende. Ofte er fotballen slik at det kan ta tid før avtaler blir helt spikret og samtidig kan ting skje veldig fort. Som sagt er det flere utfall vi ser for oss, som vi gjerne ønsker og som vi har snakket mye om, men hvilket av disse vi ender på vet vi ikke ennå. Så jeg har virkelig besvart alle spørsmålene deres så godt jeg kan og jeg blir faktisk litt frustrert når noen tror at jeg holder noe tilbake eller ikke snakker sant når jeg sier at ting er som de er. Det er rett og slett ikke noe konkret å si akkurat nå. Noen ganger må man bare følge magefølelsen og så får veien bli til mens vi går. 

Strom_7

Når det er sagt, så gleder jeg meg virkelig til alt som skal skje og jeg gleder meg til å dele her inne! Vi velger å selge nå fordi det fortsatt er flere måneder igjen med kontrakten Lars-Kristian har med ODD, vi blir med andre ord boende her ut kontrakten hans og på den måten har vi god tid uten å måtte stresse med ting. Det hadde blitt så masete om vi måtte hive oss rundt midt i julen for å forsøke å selge, det har vi ikke lyst til. Dessuten har alle forberedelser og alt som hører med hendt før fødselen, noe jeg er veldig glad for. Jeg ønsker ikke å ha alt dette hengende over meg med en nyfødt baby i hus, for det har vært litt av en prosess, som jeg nevnte i forrige innlegg. Nå er det der ute, og så får vi ta det herfra. Små skritt av gangen, som likevel er ganske store. Jeg tror dette blir bra, uansett hva som skjer, og jeg synes det er synd at jeg ikke har bedre eller klarere svar til dere akkurat nå – men den som venter på noe godt, sant? Veien må bli litt til mens vi går, noe jeg synes er litt skummelt, men også veldig gøy. Jeg er veldig klar for noe nytt når den tiden kommer, men aller først er det en ny verdensborger som skal få hilse på oss og etter hvert på dere. Jeg håper bare hun bestemmer seg for å komme snart. Jeg lengter så veldig ♥ 

Strom

Strom_4

Strom_5

Strom_1

Strom_2

Strom_3

Strom_9


Ellers er status at jeg fortsatt er gravid – som dere ser 😉 Jeg hadde time hos jordmor rett før tolv og ble der en stund før jeg fikk time for ultralyd på sykehuset for å sjekke at alt stod bra til. Det gjorde det! Heldigvis! Så da kan jeg bare bli gående litt til da, virker det som. Etter sjekken slappet vi av med en lunsj på Strøm og rakk å sitte der i en times tid før vi hentet i barnehagen, og nå er det altså kvelden. Jeg tror faktisk jeg bare skal starte så smått med hverdagen igjen, forsøke å finne tilbake til kreativiteten og rytmen uten å gå rundt og vente. Jeg får jo liksom ikke gjort noe med at hun ikke vil ut ennå, så det er  kanskje like greit å komme tilbake til «normalen» selv om det kanskje blir litt vanskelig. 

Strom_6


Tusen takk for alle fine kommentarer angående det nydelige huset vårt. Det varmer å høre og jeg er så glad for at dere ønsker oss lykke til med dette også! 

59 kommentarer

 1. Utrolig fint hus dere har. Og den fine videoen dere har laget. Masse lykke til med både fødselen og hussalg. Jeg har et lite spørsmål. På stuebordet ditt står det en flott potte med roser . Hvor er den potten fra?

 2. Så langt og fint skravleinnlegg 🙂 Elsker det! Ja, sikkert greit å ikke bare gå rundt og vente, da blir minuttene og timene veeldig lange. Er så utrolig gøy og spennende å klikke seg inn her om dagen 🙂 Du gjør en fantastisk jobb!
  Synes også det er utrolig rart at noen beskylder deg for å holde igjen informasjon. Greit at du ikke gjør det, men hva så om du hadde det?! Du har da ingen meldeplikt ovenfor leserne dine. Haha 🙂 jaja.

  Nyt kvelden <3

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, tusen takk <3

 3. Nydelig hus Caroline, der kunne jeg lett bodd, men feil kant av østlandet :/ Vet du, jeg har ikke lest kommentarene på forrige innlegg, så jeg vet ikke om du har svart på dette, men kan jeg spørre pent?, dersom kontrakten med ODD skulle forlenges, må dere da ut og finne noe i nærheten igjen da? Håper prinsessa deres kommer snart, og så må jeg bare si: Heia Stabæk!

 4. Ingvild

  Det store spørsmålet er: flytter treet til Nelia med? ☺️ Det må jo nesten det!
  Lykke til med prosessen og gravidinnspurt!

 5. Mamma2015

  Lykke til med alt dere har i vente. Alt kommer uansett til å gå bra, dere har hverandre og kjærligheten. Ikke bry deg om de rare kommentarene. Jeg elsker å lese bloggen din og om alt du deler med oss.

 6. Du er vakker tvers igjennom, Caroline 🙂

  1. Jeg syns også du er vakker, men jeg syns du ødelegger det med løsvipper og kraftig sminke. Det ser unaturlig ut.
   Jeg tror at du ville vært veldig vakker om du slutta med løsvipper (du er snart 30?) og bare var mer naturlig. Det samme med håret ditt..

   Kom igjen people, gi meg inn!!! Tenk at jeg er så frekk, tenk at jeg kan skrive slikt?!?!?!!!?

   Jeg er egentlig ikke frekk, for jeg tror Varoline har en naturlig skjønnhet som hun skjuler.

   Om du velger å ikke poste dette, så håper jeg du tar det i beste mening. Jeg har så lyst å se deg naturlig. Se på Nelia, helt naturlig og usigelig vakker!! Hun må jo ha det fra et sted?

 7. Jeg ser for meg at det å være blogger er en jobb som krever endel forarbeid og planer. Nå som du tenkte at du kanskje hadde bittelille i hendene og ikke i magen, så mangler du disse planene. La det nå for all del bare gå, og ikke stress med å blogge som normalt! Setter umåtelig pris på de innleggene som er kommet, men ikke la det stresse deg de neste par dagene å blogge som normalt. Lag evt noen ferdiglagede innlegg til de dagene rundt fødsel der du ikke blogger som normalt (ser for meg at det er noe du ville ønsket, ikke et krav altså) 🙂 Ser tilbake på mine spm rundt hussalget, og leser det du skriver nå, beklager hvis du syntes det var upassende spørsmål, det var på en måte bare en reaksjon og spm som jeg ville hatt hvis du en venn av meg, lite gjennomtenkt mao 😉 Mange av de samme spm går jo også igjen, og ser jo nå at dere skriver at dere ikke ville flyttet ut før en eventuell kontraktslutt uansett.

  1. Caroline

   Det var absolutt ikke upassende, jeg forstår godt at mange har spørsmål vedrørende dette og jeg svarer jo gjerne, men når det blir stilt spørsmålstegn til mine svar oppå der igjen, da blir jeg litt frustrert. Men det hadde ingenting med dine spm. å gjøre 🙂

   Tusen takk for gode ord, ais <3

 8. Ingvild

  Strøm har mye god mat! Og man må nyte nå, før lille kommer. Kan jo bli litt tid før dere får «dere-to»-tid sammen igjen da 🙂
  Skjønner godt at dere er ute i god tid, heller det enn stress i juletid. Er jo noen yrker der man bare ikke kan planlegge så langt frem, eller ha 100% kontroll over egen fremtid. Så håper dere finner den beste løsningen for dere, blir spennende å se hvor veien går. Skulle ønske vi var på husjakt nå, har så lyst til å bo der (og i det huset da!)

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingvild! 🙂

 9. Kommer ikke vognbildene i dag likevel?

  1. Caroline

   Nei, ettersom det gikk med så mange timer på kontroll, så rakk jeg dessverre ikke før regnet kom :/

 10. susanne

  Lykke til med alt som skjer! Det er en tid for alt og for oss lesere er dette nytt, men for dere har det nok värt en prosess som er gjennomtenkt og iallefall noe bearbeidet 🙂
  Kanskje ikke helt ideellt å väre höygravid og bli måbarnsmamma midt i dette, men det tror jeg både du og dere som familie takler helt fint! Tenker på en kommentar du skrev for litt siden «Jeg liker at det skjer noe hele tiden» Hahaha, ja nå skjer det til gangs!! 😉
  Synes huset er fint, men om jeg setter meg inn i deres situasjon tror jeg absolutt tiden er moden for noe mer sentralt, enklere lösning m tanke på jobb (ene) deres, kanskje en smule större, to barn som etterhvert får venner, og – jeg hadde savna havet eller sjöen noe enormt! Så synes dette er spennende og ikke i tvil om at fremtiden blir om mulig ennå bedre for dere som familie <3

  1. Caroline

   Haha, det gjør det så absolutt! Men det er jo litt typisk at alt skal skje på en gang, samtidig så er det helt ok. Jeg tror det vil gå fint, selv om det har vært litt utmattende de siste ukene :p

   Klem til deg!

 11. Hei kjære Caroline. Til innlegget ditt med graviditetsbildene har du fått flere kommentarer med spørsmål om hvor de fine sarongene/kimonoene og det store sjalet er kjøpt. Har du anledning til å svare på det tror du? Lykke til med alt – både baby og flytting <3

  1. Caroline

   Ja, så klart! Jeg har lånt av Haslienfotografene alle sammen, men undertøyet er fra h&m 🙂

   Tusen takk, Ibe 🙂

   Klem!

 12. Jeg krysser fingrene for at den lille kommer snart.
  Forrige gang du fødte, ble jeg gravid omtrent samtidig som din fødsel. Nå prøver vi igjen så jeg håper på den samme lykken igjen ..

  1. Caroline

   Krysser fingrene med deg 🙂

 13. Må bare si at jeg undres over at folk tror de har rett til å avkreve deg svar i detaljer, og uttrykker det så sterkt når de tror det er noe du holder tilbake. Du kan stå som et godt eksempel på at noen ganger må en bare gi slipp og stole på at det ender bra. Lykke til med ALT ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! Gleder meg til endringer, samtidig som det er veldig vemodig alt sammen <3

 14. Jeanette

  Jeg skjønner avgjørelsen deres veldig godt! Hva andre mener betyr jo ingenting,deres hus og deres avgjørelse.

 15. Jeg skjønner godt at dere vil slippe dette stresset i Desember, det blir mye mas og kjas med en 3-åring og nyfødt, spesielt ved juletider. Husker at vi flyttet da jeg var yngre, var så vidt vi rakk å sette opp sengene før vi måtte stelle i stand til jul, absolutt ikke noe hyggelig. Uansett hva dere gjør, er det ingen tvil om at dere gjennomfører det med like mye innsats, sånn som med alt annet 🙂 Dere må jo ende opp med å bli utrolig tilpasningsdyktige med tanke på jobben til Lars-Kristian, sånn sett er det jo veldig heldig og smart at du gjorde en karriere ut av jobben, så du slipper å si opp stillinger når fotballen tar dere nye steder 🙂

  1. Caroline

   Det har jeg vært takknemlig for så mange ganger! Kan ikke forestille meg hvordan det skulle vært ellers :/

   Klemmer 🙂

 16. Er i slekt med en fotballspiller selv, så jeg skjønner veldig godt hva du mener og skjønner litt hvordan ting er da jeg er litt inne i det. 🙂 Hadde folk bare satt seg bittelitt inn i det, så hadde de skjønt at for toppidrettsutøver som bedriver lagidrett (gjelder sikkert til dels de individuelle og) så er det ikke bare bare å hoppe på og bestemme seg med en gang, og at det tar som regel litt tid når man skal avklare ting 🙂

  Jeg gleder meg til å «bli» med på reisen uansett hvor dere ender opp 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, E! 🙂 <3

 17. Hei Caroline :). Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Den er så fin . Ønsker deg samtidig masse lykke til med fødsel og tiden fremover. Blir spennende å følge reisen deres videre.

  1. Caroline

   Tusen takk! Den er fra divided 🙂

   Klem 🙂

 18. Kos deg de siste timene eller dagene du er gravid om dette blir siste gangen. For øyeblikket er det i det miste stille før stormen. Så nyt den stillheten som er nå mens dere bestemmer over den selv Ellers så vil jeg takke for gratulasjonen jeg fikk av deg på snapp for litt lenger enn et år siden når jeg hadde født snuppa mi

  1. Caroline

   Det var bare hyggelig 🙂 Svarer så mange jeg kan så ofte jeg kan 🙂 Det ble ikke siste dagen i går 🙁 Krysser fingrene for at det skjer noe ila. 48 timer 😉

   Klem 🙂

 19. Heisann! Utrolig flott hjem dete har og en fantastisk video dete har laget. Lykke til med fødsel og salg av huset. Jeg har et lite spørsmål. Den blomsterpotten med roser som står på bordet i stuen, hvor er den fra?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra TM Design 🙂

 20. Du lever i konstant spenning på flere måter nå, Caroline, og det må være fryktelig utmattende.

  Ta på deg en joggebukse, sleng beina i et fat med vann , finn noe snop å knaske på , se en film – slapp litt av.

  Sender fødevibber.

  1. Caroline

   Skal ærlig innrømme at jeg er frynsete om dagen, men alt går med en god dose positivitet :p Tusen takk! De taes i mot med den største omfavnelse!

 21. Hei Caroline,
  Lykke til! Det ble mye på en gang for dere, men det blir så bra til slutt 🙂 og når den lille endelig bestemmer seg for å komme, så blir tiden man måtte vente en liten parentes i det hele 🙂

 22. Ina Gauden Lid

  Hei Caroline!

  Eg har lest bloggen din lenge no! og no tenkte eg det var på tide å legge igjen ein beskjed!
  Eg syns du e så rå eg! Du e så vakker, og jordnær. Du er eit godt forbilde for oss andre her ute, unge, mødre og vaksne!

  STå på! eg heiar på deg! OG eg diggar at du har så mange kule klesstilar!
  Sei ifrå, når du sel noko av det, då er eg interessert!

  Klem!

  1. Caroline

   Nå ble jeg så glad! Tusen takk, Ina!

 23. Du ser så bra ut:)

  Du skrev at det er bedre å selge nå enn desember. Hvorfor er det slik ?

 24. Vet akkurat hvordan du har det, jeg gikk ti dager på overtid med tredjemann, og trodde jeg skulle bli gal. Det som hjalp til slutt var modningsakupunktur. En jordmor satte nåler for avslapning, og jeg fikk sove veldig godt etterpå. Var nok rimelig anspent fra før av, hadde mye å tenke på (det har sikkert du også, med hussalg og alt?). Uansett, samme kveld begynte fødselen så smått. Det tok fortsatt et stund før han kom, men jeg slapp akkurat å bli satt i gang på sykehuset.

  Masse lykke til med fødselen, når den starter. Dagene på overtid går uendelig sakte, men prøv å gjøre noe lystbetont og avslappende!

 25. Nina Camilla

  Åhhhh Caroline du er så vakker Nydelig høygravid og du stråler en trygghet som de fleste misunner deg. Gleder meg til å høre fortsettelsen om hus, 2-barns mor tilværelsen og selvfølgelig alle de flotte og inspirerende bildene du legger ut Stor klæm

  1. Caroline

   Tusen takk, det er så utrolig hyggelig å høre <3

 26. Kjære deg!

  Min beste venninnes mann er også i eliteserien og jeg har nært fulgt henne i uvisshet, raske avgjørelser, avgjørelser som trekker ut og plutseligheter som snur livet på hodet.
  Alltid til det bedre, men igjen, det krever mot å stå i disse endringene! Jeg kjenner igjen så mye av det du skriver i samtaler vi har hatt og hver gang beundrer jeg henne for tålmodigheten og roen hennes. Jeg syntes dere er så flinke, og jeg blir så matt av alle kommentarene her inne. Folk er uvitende og korttenkte. De som betyr noe står last og brast med dere, i det private og gjennom bloggen din.

  Masse lykke til med det som venter❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Sara! Det er så godt med noen som forstår, og heldigvis er det flertallet <3

   Stor klem!

 27. Irina Jasmine strøm

  Noen mennesker forstår ikke at noe faktisk må holdes privat og tror de Har rett til å vite alt! Håper prinsessa kommer snart! Må bare få si hvor nydelig du ser ut hele tiden og misunner deg for hvor fint du kler deg og holder deg ! Hvor kjøper du klærne dine?:) ♥️

  1. Caroline

   Tusen takk, Irina! Jeg handler litt overalt, akkurat denne kjolen er fra Divided mens vesten er fra mbym 🙂

 28. Hei Caroline!

  Av ren nysgjerrighet; har dere ikke TV? Eventuelt, hvis ikke: hvorfor velger dere å ikke ha det? 🙂

 29. Jeg lurer på hvor du har fått kjøpt dørmattene som passer til dobbeltdør? 🙂

  1. Caroline

   De det står Velkommen på er fra Kremmerhuset 🙂

 30. Fin du er! Håper hun kommer snart 🙂 Vet jo så inderlig godt hvor sliten man blir når man bikker termindatoen – hehe. Lykke til. Hun er der nok snart 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂 Stor klem!

 31. Jane fra Danmark

  Kære Caroline,
  Selvfølgelig har du besvaret alle spørgsmålene så godt du kan.
  Det kommer faktisk overhovedet ikke os ved, hvad I har af planer, så om nogen tror at du ikke svarer eller holder noget tilbage…..don’t worry. Du bestemmer selv hvor meget du har lyst at fortælle på din blog, os (dine læsere) har ingen ret til at kræve svar på både dit og dat.

  1. Caroline

   <3

 32. Nå håper jeg lille gullet deres kommer snart!<3 Jeg rakk ikke termin når jeg gikk gravid, men har hørt at det er fryktelig kjedelig å gå overtid. Hehe.

  Forresten; du er så kul med den hatten/lua/capsen. Og ikke minst krøllene:D Fin hele jenta<3

  Prøv å nyte dagene, og drit i folk som ikke skjønner noe om hus og hvor dere skal bo. Folk må mene så mye om alt hele tiden. Kjedelig å ikke vite helt sikkert hva som skjer tenker jeg, men dere har jo hverandre og der dere er blir hjemme uansett<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sarah! 🙂 Det går overraskende greit, jeg klarer ikke å se for meg at det skal skje med det første heller, så jeg får bare la dagene gå 🙂

   Klem 🙂

 33. Jeg må bare nevne et detalj med deg som er så vakkert. Jeg har sett en del intervjuer med deg, og når du skal snakke om Nelia så skjer det noe så nydelig. Du snakker, snakker, snakker og rett før du skal si navnet til Nelia så tar du en pause, smiler, og sier navnet hennes. Du er så søt når du gjør det! Er ikke sikkert du skjønner hva jeg mener, men poenget er hvertfall at man ser så tydelig hvor mye glede hun gir deg 🙂

 34. Marit Vågan

  Den lille prinsessen har nok bestemt seg for å dele bursdag med meg, og kommer i morgen 😉 Sender deg masse fødestøv. Håper du får en lett og fin fødsel. Lykke til 🙂 Hilsen fra Marit 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *