et nytt kapittel

opdalsvn25308


Når du er sammen med en fotballspiller kan fremtiden være ganske uforutsigbar. Helt fra vi møttes i 2007 har bosted vært avhengig av Lars-Kristian og hans karriere, og det har selvfølgelig alltid vært helt i orden for meg. Jeg visste hva jeg sa ja til den gangen vi ble sammen – en fremtid hvor vi aldri kunne slå oss helt til ro, i det minste ikke for lang tid av gangen. Det er utrolig mye fint som har hendt fra vi møttes for 9 år siden og det aller fineste er selvfølgelig i 2013 da vi fikk vår vakre Nelia. Samtidig er 2011 et år jeg aldri kommer til å glemme: året da Lars-Kristian signerte kontrakt med ODD Ballklubb og vi flyttet fra Oslo til Siljan. Jeg hadde vært Oslobeboer i nesten 6 år og han i 10. Vi kjøpte vårt første hus sammen og her har vi skapt så mange, fantastiske minner. Det har hendt så mye fint mellom disse fire veggene! 5 år har gått i dette nydelig huset, som jeg ser på som mitt aller første ordentlige hjem i voksen alder. 

opdalsvn25313

opdalsvn25327

opdalsvn25328

opdalsvn25373

opdalsvn25341

opdalsvn25332

opdalsveien

opdalsvn25340

opdalsvn25350

opdalsvn25348

Vi trives så godt her, vi har fått venner for livet, minner for livet og jeg kommer alltid til å ha et helt spesielt forhold til Siljan og Skien. Det gjør vondt å lukke dette kapittelet, for det er så mye jeg er glad i her. Samtidig visste jeg at denne dagen ville komme: dagen hvor vi skal lukke og låse døren til Opdalsveien 253, og legge ut på nye eventyr. Det er så mye som skjer i livet vårt om dagen og jeg skal helt ærlig innrømme at det ofte har vært vanskelig for meg å takle det. Når du er gravid er det vel ingen hemmelighet at følelsene kan ta fullstendig overhånd, og det har de gjort mer enn én gang mens vi i sommer har snakket om denne prosessen og ikke minst, klargjort huset for salg. Det ligger mye jobb bak det å selge et hus, men nå er vi altså i mål, og det er jo litt typisk at dette skjer samtidig som vi skal gå fra en familie på 3 til en familie på 4. Det kan være litt vanskelig å time ting noen ganger, men slik har det altså blitt. Hvor vi ender opp er fortsatt usikkert, men vi er veldig klare for et nytt kapittel alle sammen – og jeg håper dere blir med på reisen! 

opdalsvn25318

opdalsvn25359

opdalsvn25357

opdalsvn25364

opdalsvn25366

opdalsvn25303

opdalskveld03

opdalskveld05

opdalskveld06

opdalskveld11

opdalskveld08


Samtidig håper jeg at dette huset blir overtatt av noen som virkelig er på jakt etter et paradis på landet. Vi har fantastiske naboer, nydelig utsikt og den mest fredelige og vakre beliggenheten i mils omkrets – om du spør meg. Dette stedet og dette huset er virkelig en perle og jeg har elsket å bo her, å få familie her og å bli voksen her. 

Vi har laget en boligfilm som jeg håper dere liker, den ligger øverst i innlegget ♥ Den flotte eiendommen vår ligger for salg HER

242 kommentarer

 1. Fin baby mage! Hvor er kjolen fra? Den var supersøt 🙂

 2. Therese

  Er det bare meg som lurer på hvor kjolen er fra?? Loooove it den i videoen❤️ Hvor, hvor?

  Therese

 3. Velkommen til Fredrikstad, Caroline! Her er det mange fine boliger, kort vei til familien din gog det er trygt å vokse opp for de to jentene dine. Håper uansett (om dere flytter hit eller et annet sted) at hussalget går bra og at dere finner en ny bolig som dere vil trives minst like godt i. Lykke til med fødsel (jeg har termin om halvannen uke, og er kjempespent)!

 4. Marianne

  Hvor kjøpte du lampene på nattbordene? <3

 5. Silje Mathisen

  Hei, hei, kjære Caroline!

  Jeg lurer sånn på hvilken sang dere bruker i den nydelige visningsfilmen deres… Vet du? 😀

  Gratulerer med starten på en nytt kapitell – måtte det bli like nydelig som deg og dine <3

  Hilsen Silje 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *