autumn wishes

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å bruke litt mer normale klær igjen, det vil si vanlige jeans og klær med snitt som er noe annet enn a- eller empirelivformet. Høsten er min absolutte favorittårstid når det kommer til mote, butikkene fyller på med så mange deilige plagg og farger, og jeg har lyst til å fornye det meste hvert eneste år! Men det skal jeg selvfølgelig ikke gjøre. Likevel kommer jeg til å unne meg noen nye godbiter veldig snart, spesielt fordi jeg synes jeg fortjener det etter svangerskapet, men også fordi høst er høst og det alltid er deilig med litt nytt påfyll for inspirasjon når bladene faller fra trærne. På ønskelisten min for tiden fremover finner du klær i strikk, semskede kjoler, topper og gensere med volanger, trange jeans med frynser og knyting, oversized gensere, grønt, rosa, off white og burgunder. Velkommen til høsten!  


wanties for fall 

wanties for fall

(annonselenker) 1. genser h&m 2. genser HER 3. genser HER 4. semsket kjole lindex 5. jeans HER 6. genser HER 7. cardigan HER 8. jeans HER 9. sennepsgul genser h&m 10. genser med volangermer h&m 10. topp med volangarmer HER 11. calvin klein-genser HER 12. fløyelsgenser HER 


♥♥♥ 

39 kommentarer

 1. Åh, så mye lekkert! Er enig med deg, med tanke på mote er høst min favorittårstid. Elsker fargene!
  Godt gjort å blogge om noe annet en svangerskap, du kan umulig tenke på noe annet 😉 hehe! Ønsker deg alle lykke, håper det skjer noe I DAG!

  1. Caroline

   Jeg måtte bare gjøre noe annet, så da ble det nettshopping og det er lenge siden jeg har blogget om det også, så da kan jeg like gjerne dele gjennom en fin collage :p

   Stor klem og tusen takk <3

 2. Amazing selection, dear Caroline! Now I want to own especially the pants 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Så masse fint! Elsker høst garderoben altså.

 4. Østlendingen

  Hei Caroline! 🙂
  Først, tusen takk for en inspirerende blogg! 🙂 Alltid kjekt å klikke seg inn her!
  Spennende dager for dere nå! Vi fikk minstejenta vår for 8 dager siden, og koser oss i babybobla om dagen! 🙂 Gled deg! (Det vet jeg du gjør ;-))
  Veldig enig i at det er ekstra kos å gjøre noen nye innkjøp på høsten! Men så til spørsmålet mitt: hvor mye tenker du over at overdeler skal være «ammevennlige»? Tar meg nemlig i å utelukke en del plagg fordi det ikke er ammeåpning e.l. Og da begrenser jo utvalget seg! Blir fort ammetopper og ulike cardigans her. Og det kan jo bli litt kjedelig i lengden. Har du noe tips?
  Oi, dette ble plutselig veldig langt!
  Uansett, masse lykke til med forestående fødsel, Caroline! Vi heier på deg – og nå er hun her snaaart! 🙂
  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Å, så herlig! Gratulerer så mye 🙂 For å være ærlig, så tenkte jeg ikke så mye på ammevennligheten da jeg kikket på klær i dag, men forrige gang var jeg fan av singlet under gensere, da var det ikke noe problem å trekke opp genseren, eller bluser / skjorter med utringing eller knapper for eks. Det samme gjelder kjoler også 🙂

   Tusen takk <3 Det setter jeg stor pris på!

   Klemmer 🙂

 5. Jeg også elsker høstmoten! På sommeren går man i shorts og sommerkjoler uten å egentlig tenke så mye på mote rett og slett fordi det er så varmt. Når høsten kommer kan man kle seg i flere lag og leke seg med forskjellige kombinasjoner. Min absolutte favoritt er å kombinere skinn og strikk. Gjerne litt stor oversized strikkegenser som varmer skikkelig! Hva er din favorittkombinasjon på høsten? 🙂

  Klem fra meg<3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Strikk og skinn gleder jeg meg til også! Og ola og strikk. Og skjørt, høye boots og strikk 😀 Gleder meg!

 6. Åå, vi er i samme boble om dagen! Hadde termin 1.september.. Er.så.lei! Har hatt et supert svangerskap, så skal ikke klage, men er jo så klar for å møte lille jenta!! Skap og skuffer har aldri vært så ryddige! Jeg føler jeg har gjort alt som skulle gjøres før hun kom. hver morgen nå så tar jeg meg i å være litt skuffa, skuffa for at det ikke skjedde noe den natta heller.;) og det her med klær hvor magen ikke må passes på, aldri sett så mye fint i butikkene som nå! 😀 Lykke til med siste innspurt! Føler med deg!;)

  1. Caroline

   Gawd, håper du ligger på føden nå! Sender deg i hvert fall masse fødestøv <3 Godt vi er flere som venter! Stor klem 🙂 Og lykke til, MN <3

 7. Så lekre antrekk. Så heldig du er som er høy og slank, da passer du i alt, enten det er fint eller ikke. Jeg ser ut som en bolle i motvind, med korte bein og trill rund kropp.

  Håper at dette er dagen da det skjer. Jeg vil tro at Nelia er superspent 🙂

  1. Caroline

   Du da, det tviler jeg sterkt på!

   Tusen takk <3 Ja, hun er litt utålmodig hun også kan du si :p

 8. Elisabeth L

  Høres kanskje rart ut, men jeg begynner selv å bli utålmodig på dine vegne, haha! Skikker stadig innom for å se om lille har kommet, og er super spent hver gang om du har postet noe nytt eller ikke 🙂 ønsker deg uansett masse lykke til til når prinsessa vil ut og hilse på verden <3

  1. Caroline

   Er nesten litt godt å høre :p Jeg har gitt opp litt og orker ikke å tenke for mye på det. Hun kommer jo uansett tilslutt, og jeg må bare være innstilt på at det faktisk kan gå 11 dager til :O

   Tusen takk, Elisabeth <3

 9. Gleder meg selv til høsten! Siden du nevner klær – du må sjekke ut Lanullva.com siden du får «høst» baby! De har så mange gode deilige ulldresser til baby. Helt perfekt å ha på i vogna når det blir kjøligere.

  Ellers lykke til med fødsel, heier på deg!! 😀 klem

  1. Caroline

   Vi har faktisk noen arveplagg fra Nelia derfra, som lillesøster skal få 🙂 Tusen takk <3

   Klem tilbake 🙂

 10. Kan du ikke linke til som ikke er annonser også?? Er så kjedelig å lete seg frem.

  1. Caroline

   Da måtte jeg i så fall ha skrevet annonselenke ved hver lenke som var annonse for å understreke at det som ikke annonselenker, ikke er det. Det blir så klønete synes jeg. Derfor velger jeg heller å ikke linke, det er ganske enkelt å finne plaggene selv, men spør gjerne, så hjelper jeg deg! 🙂

 11. Masse fint! Blir nok litt shopping ikveld. Gleder meg veldig til å se hvilken barnevogn dere har valgt denne gangen. Jeg er gravid selv (nr 1) og er veldig usikker på hvilken vogn vi skal velge, fint med tips 🙂 Håper du deler vognen snart!

  1. Caroline

   Det skal jeg 😀 Gratulerer forresten! <3

 12. Hehe husk at klærne må være ammevennlige da:-D

  1. Caroline

   Haha, det er sant 😉

 13. jannike

  Hvilken str bruker du i calvin klein genserene?:))Skal bestille en men usikker på om jeg skal ta xs eller s..har hørt at de er store i str..

  1. Caroline

   Ja, de er store i strl. Jeg har xs og bruker den fortsatt :p Så ville gått for det om det står om de to 🙂

 14. Susanne

  Mye fint 🙂 gleder meg faktisk litt til å fylle på med litt strikk og varmere klær i garderoben!

  1. Caroline

   Er så enig 🙂

 15. Har du bestilt alt dette? 🙂

  1. Caroline

   Nei, dette er ting jeg gjerne kunne tenke meg 🙂

 16. Den nr.7 var jo helt forferdelig!

 17. Min favoritt må nok være den Calvin Klein-genseren 😉

 18. Annicken

  Er bare litt nysgjerrig jeg, og lurer på om dere har funnet et navn til den lille prinsessa?
  Lykke til med innspurten, krysser fingrene for at dere snart er ferdig med ventetiden!

  1. Caroline

   Det har vi <3 Tusen takk, Annicken 🙂

 19. Still very hot where I live and i can’t wait for a fall!! fall fashion is the best
  xo
  Danit

 20. hanne k

  Hei! Håper ventetiden ikke blir for lang, og at du får babyen din i armene snart! 🙂
  Masse lykke til!

  Når det kommer til innlegget ditt med genserne, så ble jeg litt overrasket over at
  du la ut bildet av gensere med merinoull. Har jo sett du er imot både pels og
  testing på dyr, og tenkte kanskje du ikke visste om den fæle behandlingen flesteparten av
  merinosauer får.. Mulesing heter det, som blant annet innebærer at de kutter av stykker av
  huden til sauen uten bedøvelse..

  Håper du endrer mening vedr. merinoull etter du har lest litt 🙂

 21. Vil så gjerne se vognen, pretty please?

  1. Caroline

   Jeg skal få tatt bilder i morgen, så kommer den straks 😀

 22. I natt drømte jeg faktisk at du fødte(det er da man skjønner at man er utålmodig på andres vegne, hehe). Jeg skulle følge Else Kåss Furuseth(av alle mennesker, haha) på føden, for hun skulle også føde. Da vi kom inn, lå du på et rom med døren oppe, blid og fornøyd, med jenta di i armene og Lars Kristian ved siden av. Jeg spurte deg når du hadde født, og da svarte du «for 11 minutter siden, altså kl. 19.33». Må si du var i god form 11 minutter etter fødselen

 23. Nina Camilla

  Åhhh Caroline så kjedelig å vente… Ligger på et hotellrom i Oslo nå. Datteren min skal legges inn på Rikshospitalet i dag.. Hun skal hjerte kateteriseres.. Måtte bare innom for å se om det var blitt noe i natt.. Synes det er så koselig å lese bloggen din og jeg gleder meg masse til fortsettelsen.. Masse lykke til med fødselen Og masse lykke til med nytt hus.. Stor klæm

  1. Caroline

   Masse lykke til med datteren din <3 Og tusen takk!

   Stor klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *