den store ventedagen

lunch_outside_5

Da er jo faktisk termindagen her! Søndag 4. september som har vært en symbolsk dato for oss helt siden en gang i januar. Altså. Jeg må jo bare beklage, men jeg har null inspirasjon om dagen! Jeg som pleier å være full av kreativitet og ideer har bare punktert helt fullstendig, for etter min egen plan skulle jeg jo være på føden nå! Så jeg har liksom ingen konkret bloggplan som jeg gjerne liker å ha og da går ting dessverre litt treigere enn vanlig. Mamma og pappa har vært her siden torsdag, de pakker kofferten og reiser hjem i kveld, så det spørs om det ikke skjer noe når de har dratt sin vei. Det hadde jo vært typisk 😉 


lunch_outside_7lunch_outside

Vi startet søndagen med en klassiker: vaffelsteking til lunsj! Til både Nelia og pappa sin store glede, vet ikke helt hvem som var mest i ekstase 😉 

lunch_outside_2lunch_outside_1lunch_outside_6lunch_outside_3

Men det er vel bare å smøre seg med tålmodighet, den tunge sykkelturen og andre ting som ble testet ut i går hadde ikke noe utfall her i hvert fall 😉 Tusen takk for alle tips likevel! Det er vel bare å gi seg i kast med flere kjerringråd i løpet av dagen, jeg skal dra med meg mamma og Nelia på en lang tur nå i hvert fall, med joggevogn og joggesko 🙂 NÅ MÅ HUN KOMME! JEG BLIR GAL! 


Ellers: håper dere har en fin søndag! Jeg håper egentlig at jeg ikke kikker innom flere ganger i dag, men jeg dukker nok opp her i kveld igjen skal dere se… 

127 kommentarer

 1. Maja Sirén

  Hadde vært koselig hvis hun kom idag, da jeg har 20-årsdag idag:-D Jeg vet om flere, blant annet min egen mor, som bakte boller for å få fødselen igang – og det funket! Masse lykke til, håper det går bra med dere:-)

  1. Caroline

   Gratulerer så mye med dagen 🙂 En veldig fin dato, synes jeg! Og tusen takk! Håper dagen din blir fin 🙂

   1. Maja Sirén

    Tusen hjertelig! Ja, Beyoncé har jo også bursdag idag, så er en spesiell dag;-)

 2. Skjønner godt at du blir gal, for det blir jeg og!! Håper heller ikke at du kikker innom flere ganger i dag, hehe 😉 nyt dagen, solen skinner for deg og lille 🙂

  1. Caroline

   Haha! Tusen takk, Ingrid 🙂 Utrolig deilig vær i dag, det er i hvert fall noe 🙂

   Klem 🙂

 3. Det mest effektive for å få fart på fødselen er sex. Hopp i høyet! 😉

  1. Caroline

   😉

   1. maj Sandvik

    SEX!! Da setter nok fødselen i gang… 🙂

 4. Haha, nå får jeg faktisk litt vondt av deg. Kan faktisk ikke tenke meg noe kjedeligere enn å måtte gå over tiden… Haha. og i tillegg når du har flere tusen som venter i spenning med deg :p <3 får bare ikle håpe det blir flere dager da! det sies jo at barn som går over tiden er usedvanlig rolige og snille barn, så det er i hvert fall noe.

  1. Caroline

   Håper hun kommer i dag, så jeg slipper overtid :p Men jeg skal nok klare meg fint en uke til også, selv om det er forferdelig kjedelig! For en tålmodighetsprøve :O

   Men ja, det er i hvert fall noe 😉

   Klemmer 🙂

   1. Det kan jeg informere om at ikke alltid stemmer 😀 (stille og rolig altså.) Hilsen ti-dager over med turbounge 😀

 5. susanne

  Ja, nå begynner vi alle å bli utålmodiga haha! Hadde såå på fölelsen at hun skulle komme Fredag – natt til Lördag og fatter ikke at jeg kunne ta feil!! Hva har hendt med mine profetiske gaver, de pleier ikke ta feil! :O
  Ja du får bare ladde batterier, og kose deg så godt det går. Ho har det for godt der inne skjönner du <3 Sta lita ei 😉 Håper dagen går fort nå,for jeg tror heller ikke hun kommer idag :/ ( håper jeg tar feil nå også haha )

 6. Det er akkurat slik det skal være du skal være så lei på slutten at alt du vil er å føde.. jeg var akkurat som deg med nummer 2, lei av å vente, (dårligere form) og nesten litt deprimert og klarte ikke å glede meg, men SÅ over natta (praktisk talt) kom nurket og jeg ble fullstendig omvendt, og så lykkelig som jeg aldri har vært !! se fremover og gled deg til lykkerusen som kommer hvert øyeblikk !!

 7. Kristin

  På tide å bake kanelboller ☺️ Huff! Jeg vet akkurat hva du føler nå! Ble akkurat tobarnsmor selv, og jeg måtte vente på begge to! Men du ser i hvertfall ut som en million, mens du venter

 8. Æsj ikke skjedd noe ennå!! I din situasjon nå så er tålmodighet en dyd! En mil på sykkel eller løping spørs om hjelper på deg for å få satt igang en fødsel, du har vært så sprek under hele svangerskapet, at kroppen din er så vant med trening :- )Du er så godt trent:-) Kanskje bedre å teste ut ting du ikke er så vant med å gjøre ? Ikke rart du ikke har like stor blogg inspirasjon, etter din plan så skulle du vært på føden! Men kjempe koselig søndags innlegg i nydelig solskinn 🙂 Og du frister med vafler hehe så kjempe godt ut, ha en fin søndag og håper det snart skjer noe 😉

 9. Jeg har gått over hver gang, og er egentlig glad for det, for da slipper jeg å gå og forvente å føde før termin, slik du gjør nå. Hold ut, lille jenta di kommer snart 🙂 tenk på oss som har 17 uker igjen 😉 (!)

 10. Lillepiken kommer d. 8. er jeg sikker på! 😀 Så ro deg helt ned, og nyt stillheten uten noe på timeplanen. Ikke stress deg selv og baby med din utålmodighet, det øker kortisolnivået i blodet. Hun kommer akkurat den dag hun skal komme, uansett hva. Masse lykke til! ♥

 11. Jeg er så spent så spent så spent!! Og da er der vel ingen tvil om at DU er spent! Wæææ! Hvordan forholder lars-kristian seg til ventetiden? Tar han det rolig eller er han litt ivrig og spent han også? Ser liksom for meg at mannfolk ikke er helt der vi er når det gjelder sånt 🙂 Tviii tvi for at du IKKE oppdaterer mer i dag, men heller gjør en annen viktig og fin oppgave 😉

 12. Jordmor M

  Så deilig med vafler

  Det er helt lov å være lei nå! Men snart har du henne på brystet Vet du om du er moden? Evt så er det som mange har nevnt samleie og bryststimulering som kan funke. Anbefaler bare bryststimulering til Flergangsfødende, da oxytocinhormonene kan gjøre underverker med tanke på rier. Men ikke stimulere for lenge, da kan du få styrtrier. Masse lykke til med fødsel og barseltiden! Gøy å følge med på bloggen

 13. Hei, hvorfor blir ikke foreldrene dine der til fødselen er over, for å passe nelia og hjelpe til? Hvem skal ha henne om fødselen starter nå ?

 14. Therese

  Jeg og samboer dro på ATV tur i skogen i 4 timer. Det humpa så fælt at det satte igang riene, neste dag var lillemann ut 🙂

 15. Hei!
  Jeg bare lurte på om du brukte vanlig vaffelrøre i belgisk vaffeljern? Eller er det ikke det? Syntes vaflene så så fine og store ut 😀

  Masse lykke til, og vi krysser fingrene for at bittelille kommer snart :-*

 16. Det kommer helt sikkert til å skje i kveld når dine foreldre har reist. Det pleier liksom å være sånn.
  Men dere har vel en backup plan tenker jeg
  Jeg fødte yngstemann midet i juli, 3 uker før termin. Tenkte ikke tanken på at det skulle skje noe da, men det gjorde det og alle våre nærmeste var selvfølgelig på ferie så ingen kunne passe eldstemann.
  Selv ingen naboer var hjemme og fort gikk det også, så den fødselen fikset jeg selv sammen med jordmor. Gikk så fint så
  Vi kvinner klarer altLykke til, har på følelsen at vi våkner opp til en gledelig snapp i morgen

 17. Kan ikke si så mye mer enn at jeg føler med deg.. første mann kom 6 dager før termin, mens nummer to bestemte seg for å vente til 6 dager etter termin.. flott!Håper det skjer noe hos deg snart, for den ventingen er horribel!masse lykke til

 18. Victoria

  Har du prøvd å hoppe med hoppetau? Hørt det skal vere veldig effektivt 😀 Lykke til 😀

 19. Huff ja, den ventetiden er til å bli sprø av! Jeg gikk 9 dager over i begge svangerskapene mine Var like lei og frustrert begge gangene, selv om jeg egentlig kunne tenke meg at det ble slik med nr 2 også
  Hun kommer når hun er klar Ønsker dere masse lykke til når tiden er inne☺️ Dere har en magisk tid i møte som tobarnsforeldre❤️

 20. Ranveig

  Forstår frustrasjonen din, kjenner meg igjen 🙂 Men skjer nok noe i begynnelsen av uken tenker jeg, lykke til 🙂 Mens du venter…kan du ikke dele vaffeloppskriften din? Kanskje røren din er bedre enn min, hehe. Trenger litt nytt.
  Vaffeljernet så helt supert ut, har så lyst på et slikt, er det å få kjøpt noe sted? Ha en fin søndag 🙂

 21. Åh, jeg forstår deg SÅ godt! Min første kom i god tid før termin. Min andre lot vente på seg til hele fem dager over. Det var lange dager! Jeg hadde imidlertid termin lille julaften i fjor, så jeg var egentlig glad for at han ikke kom på termin eller dagen etter 😉 Masse lykke til, Caroline! Jeg har en intens følelse av at det plutselig skjer i kveld eller i natt 😀

  PS: Håper genseren kom vel fram og at den kan varme bittelille 🙂

 22. Bettina Bjercke-Holtet

  Hei Caroline!
  Superfin blogg du har. Har fulgt deg gjennom de siste årene. Spes. dette året siden vi på en måte har vært i samme situasjon. Har hatt stor glede av å lese innleggene dine. Er selv gravid, riktignok for tredjegang og i tillegg høygravid i disse dager også.
  Har termin den 13.9, men siden begge jentene mine kom før termin mhhv 5 uker og 1 uke- så håper je jo det samme skjer denne gangen. Men hvem vet.. Så kjenner meg veldig igjen med rastløsheten ifb ventingen. Og som du selv sa- det er bare å smøre seg med tålmodigheten, nurkene kommer når de er klare. Ønsker deg ialf lykke til med innspurten .
  Mvh Bettina.

 23. Nelia er så søt! 🙂 hun blir nok en fantastisk storesøster!
  Lykke til videre! 🙂

 24. Har hørt at veldig sterk mat skal få fart på fødselen 🙂 Kanskje noe å teste ut for Lars-Kristian til uka? Diske opp litt god mat til en sliten mamma over termin? 😉

 25. Therese

  Jeg fikk storesøster 1 uke før termin, så når lillesøster skulle melde sin ankomst så gikk jeg 1 dag over termin. Å jeg var sååå lei! Var jo nesten sikker på at hun ble og kom like tidlig. Så kan vell si at jeg vet godt hvordan du har det nå
  Masse lykke til når den tid kommer! (La oss håpe det skjer nå)

 26. Har jordmor sjekket deg om du er moden osv, myk eller hard ?, For hvis du ikke er det, så hjelper det lite å løpe opp og ned trapper eller sykle flere mil. Jeg startet med modning akupunktur 3 uker før fødsel, men gikk allikevel 9 dager over termin med nr 3. Få timer før fødsel startet så var jeg hos jordmor som tøyet noe veldig der nede, for så å dra på Mc Donalds for en Big Mac, og hjem for en skikkelig hyrdestund. Da ble det fart I sakene, to timer etter satt vi I bilen på vei til føden Etter åtte timer og endel dramatikk så hadde vi den fineste jenta I armene våre, som måtte ut på keiserlig vis

 27. Tipper hun kommer 5 sept Med nr to hadde jeg termin 2 oktober, men gikk to dager over. Virkelig en tålmodighetsprøve 😉 De to dagene over føltes ut som en laaang uke! Fødselen gikk på 2t, gikk veldig fort med 2mann.. Masse lykke til 🙂

 28. Håper det skjer noe snart, Caroline! Jeg fikk «stretch and sweep» (bor i England, vet ikke hva det er på norsk. Gjør de det i Norge?) to ganger før jenta mi kom, men jeg tror det var den siste gangen som fikk fødselen i gang. Ellers drakk jeg bringebærblad te og satt og hoppet på fødeball. Det var utrolig kjedelig å vente… En uke etter termin kom hun, lengste uken i mitt liv! Men det er heldigvis glemt nå 🙂 lykke til med alt! Gleder meg til gode nyheter!

 29. Hei 🙂 hva har dere i vaffelrøren?

 30. Jordmor33år

  Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Fikk vår tredje baby i sommer og måtte vente 9 dager over terminen! Holdt på å bli gal! Men plutselig var hun her! ☺️☺️☺️ Hold ut!

 31. Lykke til med fødselen. Uansett så er ventetiden verdt det når hun ført er her 🙂

 32. Håper hun drøyer det til 8, det er min dag 🙂 Åhh, du er vel kjempespent nå C 🙂 Nå er det rett rundt hjørnet!

 33. Kan jeg spørre hvor genseren din er fra? 🙂 Og kosebuksen? <3 Hadde vært fint med en link 😉

 34. Er det vanlige vafler eller er det belgiske? 🙂 Hvor er vaffeljernet fra?

 35. Kan jeg spørre hvor du kjøpte den fine kosebuksen din? <3

 36. Hvor kjøpte du tøflene? Link? 🙂

 37. Hvor er antrekket til Nelia fra? <3 Hun er så nydelig!

 38. Hun kommer når du minst venter det. Masse lykke til Caroline 🙂

 39. Du har min dypeste medfølelse. Med andremann var jeg lei og sur fra uke…. hold deg fast…. 2!! Så det var et laaaangt svangerskap. I tillegg var jeg sykemeldt store deler av tiden så tiden gikk veldig sakte.

  Så at du er uten inspirasjon nå er innafor! 😉

 40. Å «hoppe i høyet» er visst det eneste som er bevist at funker, det satte i gang begge mine fødsler:) lykke til, er nok ikke lenge igjen!

 41. Haha beautiful Sunday!

 42. Hei Caroline. Jeg fødte til termin første gang, mens med nr 2 gikk jeg 10 dager over! Det beste er å nyte de siste dagene, det er når man ikke stresser det modnes. Fødselen blir også lettere da. Jeg dro hjemmefra når veene begynte å gjøre litt vondt. Rakk akkurat inn før det var fødsel:) Lykke til! Det er spennende å følge med på deg da!

 43. Dette kan du dessverre ikke styre. Slapp av litt, heller. Noen dager fra eller til har lite å si i den store sammenheng.

 44. Lise Nilsen

  Nelia er så nydelig!! og er helt sikker på at den lille jenta i magen blir like nydelig som Nelia <3 Lurer på hvordan det var for deg å klippe håret kort? Su hadde jo så langt hår. Så fint med den lengden du har nå 🙂 Vurderer det selv.

 45. Camilla

  Hun kommer i morgen (5 september)

 46. Camilla

  🙂

 47. Martine

  Kan du linke tøflene? 🙂

 48. Karoline

  Hvor er genseren til Nelia kjøpt? <3

 49. Kan jeg spørre hvor du kjøpte det fine serveringsfatet? 🙂

 50. Kan du lage et innlegg hvor du viser alle Asics skoene dine? Og linker de osv. ? 🙂

 51. Har du oppskrift på vaflene? 😉 De ser SÅ gode ut!

 52. Marianne

  Kan du linke den nydelige buksen til N? Hvor er den fra evt.? <3 Og hils forresten til din mor å si at første gang jeg så henne, trodde jeg det var en venninne på din alder. Eller litt eldre, rundt 35 😉 hihi

 53. Be jordmor om å strippe deg! Jeg fødte dagen etter:-)

  1. Samme her 🙂 litt ubehagelig men ikke verre enn å få sjekka åpning. Bare å puste mens det pågår.

 54. Hva har skjedd med den ene neglen din? :/ Har den falske neglen falt av? <3

  1. Lene Therese

   Og en ting å henge seg opp i!

 55. Kan du linke innekosebuksen din? 🙂

 56. Hvilken BH har du på deg her? 🙂 Den så så fin ut! Hadde vært veeeldig fint med en link 😉 Nelia ligner veldig på din mor! 🙂

 57. Føler med deg! :O Har gått overtid med begge mine.. og ble temmelig lei og utolmodig begge ganger 😉
  Får håper det skjer snart da. Lykke til!! 🙂

 58. Guttemamma

  Hei Caroline! Kan du lage et innlegg om hvilket babysete i bilen dere har valgt? 🙂 Er så nysgjerrig på det! 😉
  Klem fra meg <3

 59. Hvordan laget du den fine fletten på Nelia?

 60. Hvor er de fine glassene fra? 🙂 Og det lille glasset som er Nelia sitt? <3

 61. Kathrine

  Slapp av å pust roolig..tenn duftelys..jo mere du stresser jo mindre er det som skjer:) drikk en kopp te å ta livet med ro..lakk tåneglene å bare kos deg:) lykke til å vær glad du er frisk:)

 62. Katrine

  Hvilken leppestift har du på deg her? 🙂 Kan du linke den?

 63. Føler med deg. Man går nesten på veggen dagene før termin, og i alle fall etter. Masse lykke til.

  1,5 mnd med venting igjen her.

 64. Margrete

  Rømmegrøt med kanel og en liten tur med litt små hopping..Vannet mitt gikk 3 timer sener, det samme skjedde med min vennine som testet det ut! Vi var begge 2 uker før termin!

 65. Heia- for å få deg på andre tanker, hvilket merke er vaffelhjernet ditt? Lykke til med fødsel og barselstid

 66. Lykke til, håper du slipper for mye overtid. Jeg gikk 17 dager over med førstemann, og de siste 3 dagene er noen av de verste i mitt liv. Men en uke klarer du fint! (Selv om hun sikkert kommer før :D) Jeg venter sånn på vognbilder jeg…!! 😉 men skjønner at det sikkert er tiltak å lage innlegg altså 😉

 67. Hvilken leppestift har du på deg her? 🙂 Linke?

 68. Kan du ha en house tour innvendig? <3

 69. Hvor kjøpte dere spiseplassen på det øverste bildet? 🙂 Utrolig fint!

 70. Kan jeg spørre hvilken bunad du har?

 71. Hvor kjøpte du de litt avlange fatene du hadde den boksen med makrell i tomat, egg, paprika, agurk, majones osv. på? 🙂

 72. Mariell

  Hadde ikke du pakket ned de deilige tøflene i sykehusbagen da? 😉

 73. Anette S

  Åååå venter i spenning på jenta deres:-)
  Masse lykke til med fødsel.
  Jeg gikk 1 uke over med første og 2 dager før med andre ,så det er jo forskjellig fra person til person.
  Kanskje der hjelper og løpe opp og ned trappene:-)))
  Klem

 74. Bruker du falske vipper når du bare er hjemme på en lat søndag etc. også? Synes bare jeg ser på bildene at du alltid har på deg falske vipper og sminke? <3

  1. Om man setter på seg ordentlig løsvipper med punkter, så sitter de der hele tiden. Nstt og dag i flere uker.

   1. Caroline

    Jeg bruker vippeextensions 🙂

 75. Kan du linke antrekket ditt? 🙂

 76. Hei.
  Føler masse med deg. Måtte selv gå 10 dager over med min og det er ikke gøy i det hele tatt.
  Jeg vil tipse deg om en nettside som selger fantastiske high end bæresjal;
  https://artipoppe.com
  Jeg vet ikke om du er en «bæremamma» men det kan du jo bli Det er i alle fall kjempemange fordeler med å bære baby tett intill både for mor og barn. Det er en hel bæreverden der ute som mange dessverre ikke kjenner til.
  På «norsk bæregruppe » på Facebook finnes masse info og bæreglede.
  Og alle deler velvillig av sin kunnskap og svarer newbies på alle mulige spørsmål.
  Også er det jo ekstra gøy å bære i sjal som er som smykker
  Til helt nyfødt ville jeg anbefalt en «Close Caboo» som er elastisk og enkelt å få baby inn i. Etterhvert kan man gå over til vevde sjal.
  Bare ikke gå i «babybjörn» fella. De sier de har «ergonomiske» bæreseler, men det er dessverre ikke tilfelle. (Spør enhver oppegåenende fysio/kiro) Det finnes så mange bedre alternativer som gir barnet riktig støtte og holdning til ben, bekken, rygg og nakke. Og det regner jeg med de fleste foreldre vil ha til barnet sitt.

  1. Christine

   Hmm,min fysio bror brukte babybjørn til alle sine tre unger….!

 77. Adele P

  Hvor er det flotte vaffel»jernet» fra? Lykke til med innspurten!

 78. Å! Jeg var såå innstilt på å føde innen termin med barn nr 2. Storesøster kom 3 dager over, så tenkte vel at alt gikk raskere denne gangen… Men nei.. Vel, fødselen gikk raskere men jeg gikk 9!!!! Dager på overtid! ble gal av den ventingen! Skjønner deg så godt! De dagene er såååå lange…

  Masse masse lykke til! Jeg er nesten litt misunnelig! 😉 det er jo verdens fineste øyeblikk når de ligger i armene dine… Krysser fingrene for at det skjer noe snart!

  Klem

 79. bruker du vanlig vaffelrøre til det amerikanske jernet?

 80. Masse lykke til med ventetiden! Jeg vet akkurat hvordan du har det, da jeg selv gikk 10 dager over og måtte settes igang.. Det var sååå kjedelig med den ventetiden 😉 men du kan trøste deg med at det uansett ikke er lenge igjen til lille tulla melder sin ankomst, og du som er så sprek og uten plager må bare prøve å nyte den siste tiden før du blir tobarnsmor <3

 81. Føler med deg! Er liksom noe med DEN dagen. Og særlig når Nelia kom noen dager før, da forventer man ikke at andre-jenta skal gå over (selvom hver fødsel og graviditet er unik og ulik). Selv fikk jeg første et par dager før termin, andre et par dager etter, men med tredje måtte jeg bli satt i gang på dag 11. Var ikke forberedt på det i det heletatt! det gikk veldig greit, men de siste dagene var jo en tålmodighets test uten like, særlig når man har to andre å løpe etter.

  Ønsker deg uansett en masse lykke til på veien! Du er helt rå. Og jeg gleder meg masse til å hør om prinsesse 2 sin ankomst. *prøv og kos deg*… Sa de til meg. Tanken min var noe som: ja særlig! Men sier det samme til deg, prøv å kos deg 🙂

 82. Uff, skjønner du begynner å bli utålmodig nå. Krysser fingrene for at ventetiden snart er over 🙂 Gleder meg masse til bittelille kommer! <3

  Stor klem fra meg!
  https://sofiemortensen.com

 83. Du er helt utrolig fresh og sporty nå rett rundt fødsel 🙂

 84. Masse lykke til!!

 85. Det er INGEN i Norge som går på overtid. Termin er fra uke 37-42, og man får satt opp en time for igangsetting 11/12 dager etter selve termindatoen. Først etter denne dagen går man på overtid men det skjer ikke i Norge 🙂
  Jeg fødte 10 dager etter termindato men fremdeles IKKE på overtid og ikke etter termin 😉 Var ikke utålmodig på noen som helst måte, utrolig nok, han kunne vært der inne lenger.

  Dette vet alle jordmødre men det virker ikke som om de sprer denne informasjonen til alle. Kanskje man hadde sluppet alle disse svært utålmodige gravide som går på «overtid» hele tiden? 🙂
  Når det er sagt så vil jeg tippe at hun kommer om 3 dager, dette nr poppet faktisk opp i hodet mitt nå 😀
  Ser nå at innlegget virket krast og sinna men det var overhodet ikke meningen:-)

  1. Det har du helt rett i 🙂

  2. Dette er ikke helt sant. Det er noen som går på overtid. Du har helt rett i at termin er fra uke 37-42. Man anbefaler alle å bli satt i gang senest ved uke 42+0. Men det å bli satt i gang er ofte en langsom prosess, noen føde kanskje ikke før etter 2-3 dager. Dagene etter 42+0 kalles reell overtid. Hilsen jordmor 🙂

 86. rogaland-dame

  hehe ,kjenner følelsen .

  Barn nr 1 gikk jeg 10 dager på overtid-stressa med sterk mat, masse annet sprell.
  Fødselen starta natt til dag 11 over tiden med ehem.. en runde i senga med mannen. (eneste dokumentert effekt)»kom hit,vi må få gang på fødselen ..veldig sexy…»

  Barn nr2 kom 1 dag over termin –med at jeg slappa helt av. gav F i hele greia og spiste en bøtte med Ben and Jerry-is.. maste meg til en runde i sengehalmen og pang-der starta riene 😛

  Mitt råd er å slappe av mest mulig 🙂 er ikke uten grunn de fleste fødsler skjer på natta når man sover,når kroppen er mest avlsappet.

  lykke til 🙂

 87. rebecca

  Jeg var akkurat like utålmodig i slutten av svangerskapet jeg også. Jeg trente Crossfit til termindato og var så sikker på at hun skulle komme før termin, men den gang ei. Så jeg bestemte meg for å virkelig ligge på latsiden når termindatoen var der og det satte ting i gang hos meg, når jeg ENDELIG skulle slappe av for fullt så bestemte hun seg for å komme.

 88. Sender deg litt «fødestøv» 😉 Hilsen jordmor:)

  1. Caroline

   <3

 89. Kvinne86

  Det er merkelig hvordan det å få gå til termin plutselig er så negativt. Har lest alle kommentarene til dette innlegget og det hagler med råd om hvordan sette i gang fødselen, begrep som «tålmodighetsprøve» og «føler med deg» etc. Det er en perfekt fullbåren baby vi snakker om. Selv ville jeg gjort mye for å slippe å tilbringe dagene på barneintensiv-avdelingen etter å ha født prematur. Lykke til, Caroline! La kroppen gjøre jobben sin og gi deg hen 🙂

 90. Du er heldig som har så liten mage så det er nok god plass i mange dager til 🙂 og siden Nelia er lik sin far så tipper jeg at hun blir lik sin mor!

 91. Serena Ali

  Skjønner helt hvordan du har det Caroline. Jeg hadde termin 2.september. Går fortsatt og venter på at det skal skje. Er så lei av å gå på do hele tida.. Vil gjerne bli ferdig nå:)))
  Ønsker deg masse lykke til:))

  1. Caroline

   Ja, sant det har blitt enda flere doturer nå?!? Tror jeg var oppe 5 ganger i natt :O Masse lykke til til deg også <3

   Klemmer 🙂

 92. NÅ er jeg ganske sikker på at du er på føden <3

  1. Så feil kan en ta 😉 Uansett, håper det skjer snart for deres del! I morgen må vel være dagen! 😀

  2. Caroline

   🙁

 93. Kjenner følelsen…fikk første ei uke før, nr 2 og nr 3 ei uke over, holdt på å gå opp i limingen med siste!! Prøvde alt mulig men niks…fredags morgen tenkte jeg bare at dette gidder jeg ikke, hun får bare ligge inni der! La meg ned på sofaen å så film, koset meg og slappet av uten å ofre en tanke på fødsel….frem til lørdag kveld..DA kjente jeg noe og natt til søndag kom ei skjønn lita bittelille søster. Ho kom kjapt når ho først bestemte seg:p
  Lykke til, du er snart i mål! Hvil deg og ikke stress…Du ser flott ut:)

 94. Datteren min ble født 14 dager på overtid. I dag er det 13 år siden 🙂

 95. Mona Tangen

  Hei Caroline 🙂 sikkert et dumt spørsmål fra min side,men jeg ser dere har samme «bryter» som meg på vasken,men jeg har aldri skjønt hva den er til…vet du det? ellers så syns jeg du er en fantastisk nydelig person,og har en søt og vakker datter,og selvfølgelig en kjekk mann som spiller for det beste laget i Norge <3 ODD <3

  1. Caroline

   Ja, den skal stenge sluket slik at du slipper å ta hånden nedi skittent eller for varmt vann etter at du har vasket opp for eks. 🙂 Når det er sagt, så har den aldri fungert her heller :/

 96. Catrine

  Hvor er de sorte fatene kjøpt? 🙂

 97. Hva har skjedd med den ene neglen din? :/

 98. Martine

  Hvor er kosebuksen din fra? <3

  1. Caroline

   Den er fra Glamorous 🙂

 99. Men hvis fødselen plutselig begynner, og dere må forte dere til sykehuset. Da må jo Nelia være helt alene hjemme?! Foreldrene dine er jo ikke der på sekunder? Hva gjør dere med lille Nelia da? <3

  1. Caroline

   Vi har en plan for alt som kan skje, så det skal gå helt fint 🙂

 100. Hvor kjøpte du ostehøvelen? 🙂

 101. Hvilken BH-størrelse bruker du? 🙂

 102. Karianne

  Hvor høy er du? <3

  1. Caroline

   170 🙂

 103. Ikke alt du kan ha kontroll på vet du, tvi tvi…

 104. Kan du linke buksen din? 🙂

 105. Sandrine

  God råd til fødselen er masse hard sex Jeg lover etter 3 turer ender du på føden masse lykke til

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *