den store ventedagen

lunch_outside_5

Da er jo faktisk termindagen her! Søndag 4. september som har vært en symbolsk dato for oss helt siden en gang i januar. Altså. Jeg må jo bare beklage, men jeg har null inspirasjon om dagen! Jeg som pleier å være full av kreativitet og ideer har bare punktert helt fullstendig, for etter min egen plan skulle jeg jo være på føden nå! Så jeg har liksom ingen konkret bloggplan som jeg gjerne liker å ha og da går ting dessverre litt treigere enn vanlig. Mamma og pappa har vært her siden torsdag, de pakker kofferten og reiser hjem i kveld, så det spørs om det ikke skjer noe når de har dratt sin vei. Det hadde jo vært typisk 😉 


lunch_outside_7lunch_outside

Vi startet søndagen med en klassiker: vaffelsteking til lunsj! Til både Nelia og pappa sin store glede, vet ikke helt hvem som var mest i ekstase 😉 

lunch_outside_2lunch_outside_1lunch_outside_6lunch_outside_3

Men det er vel bare å smøre seg med tålmodighet, den tunge sykkelturen og andre ting som ble testet ut i går hadde ikke noe utfall her i hvert fall 😉 Tusen takk for alle tips likevel! Det er vel bare å gi seg i kast med flere kjerringråd i løpet av dagen, jeg skal dra med meg mamma og Nelia på en lang tur nå i hvert fall, med joggevogn og joggesko 🙂 NÅ MÅ HUN KOMME! JEG BLIR GAL! 


Ellers: håper dere har en fin søndag! Jeg håper egentlig at jeg ikke kikker innom flere ganger i dag, men jeg dukker nok opp her i kveld igjen skal dere se… 

127 kommentarer

 1. Hvilken BH-størrelse bruker du? 🙂

 2. Karianne

  Hvor høy er du? <3

  1. Caroline

   170 🙂

 3. Ikke alt du kan ha kontroll på vet du, tvi tvi…

 4. Kan du linke buksen din? 🙂

 5. Sandrine

  God råd til fødselen er masse hard sex Jeg lover etter 3 turer ender du på føden masse lykke til

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *