1 mil dagen før termin

sykkeltur_5

Hei hopp – i morgen har jeg termin! Jeg føler at jeg SPREKKER snart! Føler jeg i hvert fall. Jeg ER så lei til tider at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så i dag var familien på sykkeltur og tiden gikk så fort! Vi syklet oppover og oppover og oppover til en barnehage hvor vi lånte lekeplassen i en times tid før vi suste nedover igjen og var innom butikken for å handle middag til i kveld. På veien hjem stoppet vi og hadde en liten rast før vi syklet videre, og da hadde vi lagt bak oss 1 mil samt nesten 3 timer. En utrolig deilig trimdag og jeg skal ikke legge skjul på at jeg håper en sykkeltur kanskje kan få litt fart på sakene 😉 

sykkeltur_9

sykkeltur_4

sykkeltur

sykkeltur_8

sykkeltur_6

sykkeltur_3

Jeg skal ikke prøve alle kjerringråd i boka altså, men jeg skal innrømme at jeg kan notere meg noen: startet blant annet med et langt (i hvert fall til å være meg) varmt bad i går. Å kjøre på humpete vei har jeg så absolutt gjort – det er mange å ta av her i Siljan, både i bil og på sykkel. Og så er det jo sykkelturen nå i dag! Den var ganske hard da vi syklet oppover i 30 minutter, så det må jo sette i gang NOE? Haha! Håper det er lov å være litt utålmodig nå på slutten, jeg er så redd for å gå lenge, lenge over og bli satt i gang den 16. september, som faktisk er siste frist for babyen og meg. Da tror jeg KANSKJE at jeg går i dvale dagene før 😉 Men det er vel bare å smøre seg med tålmodighet, eller hva? Kanskje jeg faktisk er en av de få som føder på termindatoen i morgen? Jeg føler liksom ikke det heller. 


Uansett! Nå skal jeg runde av og joine de andre ute på terrassen. Varmelampen er skrudd på og tepper lagt ut i nesten hver eneste stol, så her skal lørdagen nytes 😉 Ha en deilig kveld, dere! 

105 kommentarer

 1. Jeg kjenner at jeg er LiTT for engasjert i bloggen din når jeg blir helt «neineinei, Caroline! Skal jeg sitte her å bekymre meg for at du føder i full fart på sykkel nedover bakke nå da?!»

  Masse lykke til! Og masse lykke til til mannen også! Håper for Guds skyld at han ikke spiser opp kjeksen din!
  Det er så koselig å lese bloggen din nå at jeg nesten vil sende deg en blomsterbukett

 2. Det er absolutt lov å være lei så nært slutt! Du er flink 🙂

 3. Å så spennende. Håper det skjer i morgen 🙂

 4. Lykke til! <3

 5. Cathrine

  Jeg fødte en uke etter termin. Så det er BARE å vente, Caroline! 😉 Masse lykke til! Nå kan det virkelig skje når som helst, så det er bare å smøre seg med tålmodighet 🙂 Er nok like spent, om ikke enda mer på deres vegne 😉 Hehe

 6. Flott familie! <3 Sender dere tusen klemmer! <3333333333333333

 7. Spennende! Lykke til om det skulle skje noe i dag 🙂

  1. Hvorfor skriver du at du heter Ada, når bloggen din heter Emiliejo.blogg.no?

 8. Kanskje du blir en av de få prosentene, som meg, som føder på termindatoen 🙂
  Både UL og mens terminen var eksakt den samme datoen for meg, så jeg fikk det i hodet at det er DEN dagen hun skal komme… Og jammen gjorde hun det 🙂
  Lykke til!

 9. Sterkt krydder og litt sengekos kan anbefales! 😉 hehe. Og som nevnt over kan også stimulering ved hjelp av brystpumpe sette i gang rier! Og som du allerede gjør, trim og bevegelse i den grad du klarer og orker! Masse lykke til!

  Klem fra sykepleier på fødeavdeling!

 10. Du er heeeelt rå! Der kan man se, du er et levende eksempel på at regelmessig trening og godt kosthold har sååå mye å si om alt når det kommer til hvordan man føler seg 🙂 Jeg krysser fingrene for deg og håper lillejenta melder sin ankomst snart 😀 Så spennende å følge med!

  Tenk å sykle en mil dagen før termin a’, det fortjener en applaus! 😀

 11. Lykke til 😀

 12. Jeg har også vært veldig utålmodig på slutten av de tre svangerskapene jeg har hatt. Mitt beste råd og som jeg også fikk av en jordmor var at kroppen blir klar når vi klarer å slappe av. For en fødsel tømmer kroppen for energi, og den kjenner selv når den har nok energi. Derfor er det ofte at de første riene starter på natta. Vi er fullstendig avslappa og ligger i ro.

 13. Lykke til 🙂
  jeg fikk første 15 dager før termin. Med nr to var jeg veldig spent, for hadde termin 1.januar. Begynte å slappe av når vi satte oss til bords nyttårsaften og våknet med rier på termindagen! Flaks 🙂

  Slapp av og nyt siste tiden- vesla kommer når hun er klar 🙂

 14. Jeanette

  Nå kan det jo hende du er på fødestua, men hvis ikke, lurer på om du bruker en slags Stensil for form på øyenbryn for å få de så perfekt markerte hver dag?:)

 15. Kathrine

  Hei
  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med hva du pakker i sykehusbagen denne gangen? Spennende å se hva du pakker meg denne gangen i forhold til sist, regner med at man gjør seg noen erfaringer fra føste fødsel. Er selv førstegangsfødende i november og lurer fælt på hva jeg skal ta med meg.
  Masse lykke til med fødsel!

   1. Kathrine

    Å tusen takk! Det innlegget har jeg visst oversett!

 16. Margrethe

  Hei!
  Artig å lese kommentarer over her med råd osv. Jeg er bare 20 så har aldri vært i lik situasjon, og har dermed null erfaring på området. Men et tips kan jo være å starte et lite prosjekt, et pittelite som holder deg så opptatt at det ville vært «typisk» om du satt i gang fødselen akkurat da 😉 Dette er såklart bare en filleting, men det setter i hvertfall tankene og fokuset en annen plass.
  Masse lykke til med alt, blir artig å følge bloggen videre med en ny baby i hus <3

 17. Hvor har du kjøpt de søte rosa genseren med sky på? 🙂

  1. Caroline

   Jeg må sjekke kortet jeg fikk, for jeg husker ikke hva hun het, hun som sendte meg den. Men kanskje hun ser denne og kan svare? 🙂

   Klem!

  2. Jeg har sett den på h&m 🙂

 18. Du har stjålet antrekket til hun på Getinspired 😉 Hahaha (Tuller altså)

 19. Er det pulsklokke du har? 🙂 Hvor kjøpte du den? <3 Hadde vært fint med en link

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *