velkommen til vår lille oase

uteterasseuteterasse_13

God morgen I går var det så nydelig vær hele dagen, endelig! Så da fikk vi omsider brukt uteplassen vår igjen – perfekt timing med mamma og pappa på besøk, spesielt når vi kunne sitte til det ble helt mørkt og gresshoppene begynte å synge. Virkelig idyllisk! Jeg elsker den oasen vi har laget her i år og vil egentlig aldri pakke det bort! Gruer meg nesten til det er dags, men høsten er jo også lang og her kan vi kose oss masse fremover også! 

uteterasse_12uteterasse_10

Her ser dere også de fine blomsterbedene med den hvite steinen vi har fått laget i år. Nesten alt er vintergrønt og veldig lettstelt, akkurat det vi var på jakt etter 😉 Huset ellers har fått så mange blomster rundt omkring denne sesongen at vi har hatt hendene fulle med å holde liv i dem, men det har gått overraskende lett *bankibordet* En god del kniping, litt næring og mye vann og de fleste har holdt helt siden mai! Jeg er jo litt stolt av det, da 😉 

uteterasse_3uteterasse_6uteterasse_2uteterasse_1010916_uteterasse_2247uteterasse_7TERASSE_7uteterasse_5uteterasse_4uteterasse_11uteterasse_14TERASSE_6uteterasse_15uteterasse_8

Peisen er fra Jernia, puffene er fra Nille og lysslyngen fra Ellos. Er det noe annet dere lurer på, må dere bare spørre! 


Har det ikke blitt fint? Sommeren er jo på hell og jeg vet at jeg har lovet dere bilder av denne plassen i hele sommer, men sannheten er at malingen nettopp har tørket, så det var ikke veldig bildevennlig før nå, synes jeg 😉 Men uansett – sommeren er ikke helt over og dessuten er det deilig å sitte ute både på høst- og vinterstid, så jeg håper det kan komme til inspirasjon likevel. Hvis ikke har vi alltid neste år! 1 år går jo så fort 😉 

94 kommentarer

 1. Martine

  Hvor stor er sjansen for at dere flytter fra Siljan? 🙂 Forresten hvor er de sorte lyktene på bordet fra? 🙂

 2. Elisabeth

  Du skriver utepeisen, er det den store lykten? Hva heter den på jernia sine sider, så veldig fin ut men fant ikke noe da jeg søkte på utepeis.

  1. Caroline

   Det er noen år siden vi kjøpte den, så det kan hende de ikke fører den lenger :/

 3. I natt drømte jeg at jenta deres kom, og het Novela. Snakk om å være spent på andres vegne da! Haha.
  Varm klem

  1. Caroline

   Haha 😀 Synd du ikke er sanndrømt :O

 4. Så utrolig koselig dere har det 🙂 Jeg har fulgt bloggen din litt av og på. Vi har gått gravide samtidig to ganger, så selvsagt ekstra spennende når du er gravid. Fødte selv andre gang for fire måneder siden. Jeg kan tenke meg at det føles rart nå, siden du med Nelia snart hadde en uke gammel baby nå, med lengden på svangerskapet. Jeg fødte til termin med første, og ble tatt skikkelig på senga da nr to kom en uke tidligere. Man tror liksom det skal bli likt, men selvsagt trenger det jo ikke bli der. Jeg skal gifte meg til neste år, og har allerede kjøpt brudekjole. Jeg lurer på en ting, for når jeg ser gamle bilder av deg syntes jeg det virker som du har fått en litt annen stil nå enn før, litt mer sofistikert kanskje? Jeg lurer på hvis du skulle giftet deg i dag, ville du valgt samme kjole? Du var nydelig i bryllupet altså, er bare nysgjerrig i og med at jeg selv skal gifte meg nå snart. Jeg har valgt Zelmira av San Patrick. Syntes den var finere i virkeligheten enn på bildene 🙂 og uten bånd i livet.

 5. Hmmm, dette var så fint at jeg gikk inn igjen fra min egen veranda
  Neida, jeg er fornøyd jeg, men ser at jeg skal endre biiiiteliiit neste år.
  Dyrt med kone sa min mannTakk for litt inspirasjon sier jeg

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg tipper Lars-Kristian mumlet noe lignende i skjegget 😉

 6. Wauwww…. Hvor er det bare så flot…helt nydelig.. . Helt klart en dejlig oase

 7. Så fin oase! Lurer på hvordan dere løser det med puter, tepper og vær… tar dere inn putene om natta liksom, eller? Eller tåler dette regn?

  1. Caroline

   Vi ser an værmeldingen og tar det inn dersom det er behov 🙂 Skal helst ikke ha regn, men det har jo hendt og det har gått bra 🙂

 8. Kjempe fin uteplass!! Synes det er stas å ordne ute selv, deilig med ekstra stue;-) Kjenner også på det at sommeren er på hell, men med varmelampe, skinn og pledd er det fortsatt en stund til vi trenger å flytte inn <3

  Jeg sjekker snap, blogg og insta hver morgen om det kommer noen nyhet fra deg, er så spent på deres vegne nå! Gleder meg til du har henne i armene dine <3

 9. Så fint!!!!Men kan du ha en house tour??? Med Hagen og balkongen og ??

 10. Tenk alt det til under 30,- 🙂

  1. Mente 300,- 😉 haha

 11. Så utrolig fint du gjør det 🙂 Blir mange hyggelige kvelder der kan jeg tenke meg!

 12. Hei, kan du ikke skrive litt om hvordan du har lagt de hvite småsteinene på utsiden? Hvordan det så ut før og hvordan du kom på ideen. Har så lyst til å gjøre noe med hagen min.

 13. Beatrice Johanne

  Virkelig flott!!
  hvor har dere fått tak i de hvite steinene? og hvordan busker er det du har i steinbeddet?

 14. Mette Marit

  Hvor har du kjøpt pleddet som ligger i stolen som henger i taket? 🙂

 15. Heidi Sandness

  Hei. For en koelig oase:-) Lurer veldig på hvor du har kjøpt utemøblene. Er akkurat slik sofa jeg er på utkikk etter.

  1. Caroline

   De er fra room21, men er dessverre noen år gamle :/

 16. Hei. For en koelig oase:-) Lurer veldig på hvor du har kjøpt utemøblene. Er akkurat slik sofa jeg er på utkikk etter.

 17. Hei 🙂 Like så godt leveggen deres. Har forsøkt å google men finner ikke den med bølgeform oppe. Det var veldig fint laget til

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *