pregnancy shoot – week 36

Haslien Fotografene_01

Hei fredag kveld! I dag har jeg vært hos jordmor og snakket masse om modningsrier, jeg har nemlig vært ekstremt plaget med det i et par omganger nå, men heldigvis med noen dagers mellomrom. I går natt trodde jeg helt seriøst at fødselen var i gang, ettersom jeg våknet av «rier» som kom såpass rytmisk og var såpass vonde. Jeg fikk sånn flashback til den gang da fødselen startet med Nelia og visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Sove var i hvert fall uaktuelt, men ettersom riene ikke steg i styrke, avventet jeg. Etter to timer uten å få sovet et øyeblikk, begynte det å avta. Og tilslutt sovnet jeg, så det var som jeg trodde – falsk alarm. Jeg hadde aldri noe slikt før jeg skulle få Nelia, da startet jo riene helt av seg selv veldig plutselig, og så var vi i gang. Men i følge jordmor betyr det at fødselen nærmer seg, så jeg får bare se det som et godt tegn, selv om jeg gjerne skulle valgt søvn over modningsrier når som helst 😉 Krysser fingrene for at jeg slipper unna i natt, eller at det i så fall er noe virkelig på gang om det skulle starte igjen! 


Men dette skal ikke handle mer om fødsel, selv om det skal handle om graviditet. Jeg har mottatt bildene fra fotoshooten jeg hadde med Haslien-fotografene i uke 36, og her kommer et lite knippe jeg gjerne deler med dere. Resten holder jeg for meg selv 😉 

Haslien Fotografene_28Haslien Fotografene_23-bHaslien Fotografene_30Haslien Fotografene_06Haslien Fotografene_09Haslien Fotografene_27

Håper dere har en deilig fredagskveld og en fin helg foran dere ♥ 

200 kommentarer

 1. Herreguuud, så flotte bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 2. Utrolig vakre bilder!❤

 3. Ett ord: wow!

 4. Det aller første bilde var helt fantastisk fint! <3 lykke til med de siste dagene 🙂

 5. Wow!
  Du ser helt fantastisk ut<3 lykke til med fødselen når den starter:-)

 6. Åååh, jeg håpte du skulle bruke Haslien, hadde faktisk tenkt å anbefale dem, men hadde av merkelig grunn på følelsen av at det var de du hadde valgt allerede 🙂 De er helt fantastisk flinke! Du ser helt fantastisk ut på bildene, wow, tenk å se slik ut i uke 36! Du er heldig 🙂 Masse lykke til nå!! <3

 7. Så utrolig nydelige bilder:-))

 8. Hei!
  Veldig fine bilder,ønsker deg lykke til <3

 9. Marianne

  Veldig fine bilder. Masse lykke til med fødsel 🙂 klem

 10. Hej Caroline,
  Sikke nogle smukke billeder..
  Knus fra Yvonne

 11. Cornelia

  Herregud, du er jo helt nydelig som gravid!
  Lykke til med fødsel!

 12. Marianne

  Er det mulig å se så bra ut i uke 36?! Jeg hadde dødd for den kroppen! Heldige deg som får oppleve alt ved å bli mamma igjen – beste og mest magiske som finnes Tipper hun kommer på søndag morgen. Tvi tvi. Klem fra Marianne

 13. Kathrine

  Nydelige Caroline!
  Masse lykke til med fødselen <3

 14. Ååhhh digget undertøyet ditt! Kimoene var så fine, spesielt den lange du har på svart hvitt bilde *-*
  Vil du dele hvor undertøyet er fra (alt)? Bh’en var også såååå fin.
  Kjempefine bilder Caroline! <3 🙂

 15. Altså!!! Er det mulig? Du er jo vakrere her enn jeg var som brud! Sjukt nydelig!

  1. Haha! Samme her :). Nr. 2 fra bunnen var helt utrolig fint!

 16. Så lekre bilder, nydelig!

 17. For noen nydelige bilder! Utrolig spennende å lese disse oppdateringene, og jeg ønsker deg masse lykke til med fødsel<3

 18. Herlighet, så fantastisk nydelig <3
  Ønsker deg masse til lykke med fødselen!

 19. Mamma Mia, så vakker!!!

 20. Isabella Svanemyr

  Nydelige bilder.. Lykke til med fødsel, gleder meg til en ny verdensborger! Blir koselig å lese<3

 21. nydelige Bilder 🙂 av en fantastisk flott dame

 22. Juliane

  For noen fantastisk nydelige bilder! Du har en kjempefin mage <3

 23. Susanne

  For noen nydelige bilder av deg og magen, Caroline! Du ser helt fantastisk ut og kler godt å være gravid.

 24. Wow for noen fantastisk flotte bilder av deg og magen!! Er SÅ spent på dine vegne nå, håper det setter i gang snart slik at dere får møte den lille. Masse lykke til 🙂

  Hva tenker dere om å dele bilder av den lille? Tenker på at det tok en stund før dere valgte å dele bilder av Nelia.

 25. Nydelige bilder av deg! Du er virkelig bare så inspirerende og vanligvis kommenterer jeg ikke, men her var det ikke spørsmål engang! Du gløder og stråler av lykke.
  Klem

 26. Utrolig flotte bilder!! Likte spesielt godt det nest nederste!!

  Masse lykke til med siste innspurten nå! Snart er lillesøster her

 27. Therese

  Herregud kor nydelige bilda! Du e heldi som ser så smashing ut Du passa verkeli å vær gravid! Åsså må e få skriv at e syns at dokk e blitt så arti å naturli, når man ser på snappan. Kosa dokk me smågodt å e liksom mer avslappa te ting å tang. Herlig! Har vært her på bloggen din å lest i maaaange år. Å da bi maaange fleire! Klem te dokk! Å lykke til med fødsel

 28. Til vanlig er jeg en slik stille leser av bloggen din. Men nå, nå må jeg si noe. Fy fader så flott du er på disse bildene! Lykke til!

 29. Ragnhild

  Så fine bilder! 😀 tror det nest-siste er min favoritt, selv om du så bra ut på alle sammen.

  Ønsker deg en super helg med familien <3

 30. Fantastisk Vakkert .

 31. For noen nydelige bilder,Caroline! <3 Du ser virkelig fantastisk ut <3 Ønsker deg masse lykke til de neste dagene :-*
  Stor klem 🙂

 32. Hva skal ein si…. Du ser ut som ein drøm!! Vakre bilder av deg Caroline 🙂 Lykke til med fødsel som nærmer seg nå..:-)

 33. Så fine bilder håper du får en fin fødsel god blog du har

 34. Anniken

  Så utrolig nydelige bilder! Og du ser helt smashing ut Hvor er bhen fra? Og den kimonoen på første bildet? ☺️

 35. Kristin

  Nr 3 nederst fra, var bare helt ufattelig vakkert! ❤

 36. Så flotte bilder 🙂

 37. For noen FANTASTISKE bilder! Fineste gravid-bildene jeg har sett! 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre! Tusen takk, Cath <3

 38. Helt amazing bilder! Du er så flott 🙂

 39. Madeleine

  Du er vakker både inni og utenpå, Caroline <3 utrolig inspirerende flott dame 🙂 jeg fikk barn nr to i sommer og det har vært gøy å følge deg under graviditeten. Fødsel nr to var også bedre enn nr en da jeg visste litt hva som skjedde. Rett og slett mer kontroll 🙂 Masse lykke til med det forestående, gleder meg til å følge dere videre 🙂 klem klem

 40. Christina

  Gurimalla, så vakre bilder!!! Magisk

 41. Jeg er så spent hver gang du har lagt ut innlegg eller snap 😮 disse bildene var fantastiske! Du er så vakker<3 lykke til fremover, sender mange klemmer til deg 🙂 godt å se at mammaen din passer godt på deg<3

 42. Kristin

  Fantastiske bilder! Helt nydelig!
  Jeg tipper baby innen mandag morgen 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Håper du har rett! <3

 43. Victoria

  For noen bilder, Caroline! Helt fantastiske! Du er så vakker! Masse lykke til med innspurten! Glad for at du deler! Måtte bare legge igjen en kommentar, fantastiske bilder! 🙂

 44. Det nest siste: WOW! Lekkert!

 45. Wow, så flott du er Caroline! Masse lykke til med fødsel! Gleder meg til å følge med 🙂

 46. Jeg er helt målløs. Dette er de fineste graviditetsbildene jeg har sett noen gang. Du ser helt fantastisk ut, og jeg elsker bildene. Masse lykke til med fødsel og tiden fremover. Dette klarer du 😉

 47. Fine bilder, men du ser så trist ut i øynene..

  1. Caroline

   Jeg er så lykkelig 🙂

 48. Jeanette

  herlighet for noen fine bilder! Du er bare supervakker rett og slett! God helg til deg 🙂

 49. Else-Marie

  Så utrolig fin du er!

 50. Du ser helt fantastisk bra ut! Du må være stolt av deg selv<3 jeg håper faktisk du deler et 4-dagers bilde denne gangen også etter du har født selv om det ble mye styr sist gang! Hadde jeg sett ut som du gjorde fire dager etter hadde jeg også uten tvil lagt ut et bilde:) hehe. Jeg lurer på om hvordan du takler denne ventetiden nå? Hadde du forberedt deg på at hu kom en uke før sånn med Nelia? Kan tenke meg det er verre å gå lenger denne gangen siden du født tidligere sist. Har selv termin i september og håper jeg slipper å gå over tiden. Lykke til! stor klem <3

 51. Du ser fantastisk ut ❤️

 52. For noen fantastisk fine bilder! Nydelig! Er fremdeles veldig spent på hvilken vogn du har valgt?:D
  Fin helg til dere!

  1. Caroline

   Nå er vognen på plass, endelig 😀 Bilder kommer ila. dagen eller i morgen 🙂

 53. Christine

  Så vakre bilder! Helt nydelige:)

 54. Herlighet så flott Caroline! Slående vakker!

 55. Nydelige bilder! Fantastisk minne å ha senere også, man vet jo aldri om det er siste gangen man er gravid. Hadde jeg visst at vi aldri skulle klare å få nr 2 ville jeg sikkert tenkt annerledes med nr 1!
  Dette går kjempefint, og dere er godt forberedt. En så sterk og sunn kropp klarer dette som en drøm.
  Lykke, lykke til <3

 56. Rebekka

  Wow! Virkelig nydelige bilder! Lykke til med nært forestående fødsel:-)

 57. Du er så vakker, Caroline! Har lest bloggen din lenge, men kommenterer sjeldent. Må si du stadig imponerer meg som karrierekvinne og menneske. Så jordnær og reflektert, vakker og suksessfull. Bloggen ditt er ett fantastisk fristed i hverdagens kjas og mas med gode tekster og flotte bilder. Ønsker deg og den flotte familien din masse lykke til med tiden fremover!

 58. Såå fantastiske bilder! Alldeles nydelige<3

 59. Vilde Elisabeth

  Nydelige bilder!!!! *hjerteøyne*

  Blir så spennende å følge med når lille prinsessa kommer! Ønsker deg alt godt for denne fredagskvelden, frem til fødselen og den spennende og nye tiden etter 🙂

  God bless you!

 60. Å så nydelige bilder ❤️Du var så fin at ble jo nesten smårørt ❤️ 🙂

 61. Nydelige bilder <3

 62. Herregud for noen nydelige bilder <3

 63. Hanna Linnea

  Fy fader, altså. Du stråler! Ønsker deg lykke til med alt fremover 🙂

 64. Er bildene redigert ?

  1. Caroline

   Det kommer an på hva du legger i ordet redigert? Fotografer etterbehandler alle bilder 🙂

   1. Lisa: Det betyr ja. Syntes bildende burde markeres med dette, fordi vanlige mennesker mener at bilder er redigert dersom de er endret på. Noen bloggere har andre meninger og mener at å endre litt på bildene på ansikt og lignende, ikke er å redigere.. rart er det..

   2. Caroline

    Jeg har sett originalene og det er ikke store forskjellen, annet enn lys, kontraster etc. Dette stilles på i ettertid. Kan jo eventuelt sende Haslien en epost og be om en utredning og en detaljert oversikt over hva som er gjort dersom det skulle være nødvendig – eller ta en titt på alle de andre bildene de har liggende i arkivet sitt av nygifte, gravide og nyfødte 🙂

    Dersom disse bildene skulle merkes som redigert, så må vi også merke alle bilder som publiseres i magasiner, i aviser og på nett. Samt bilder på instagram, for der bruker jo de fleste filter.

   3. Etter min mening er filter en ting. Det burde ikke merkes. Men ja, jeg mener helt klart at alle bilder hvor ansiktet/kropp er retusjert eller endret på, på noen som helst måte. Både på blogger, magasiner og aviser.
    Håper det skjer snart så unge jenter ser forskjell på ekte/litt ekte/uekte osv.

   4. Caroline

    Filter er etterbehandling, på lik linje med det som fotografer gjør når de etterbehandler sine bilder. Med etterbehandling menes alt som gjøres av endringer med et raw-foto. Tar du et mobilbilde eller fotograferer i jpeg så etterbehandler mobilen/kameraet bildet ditt automatisk. De fleste fotografer tar bilder i raw-format, et format som krever etterbehandling før det kan brukes. Dette bør selvsagt ikke merkes 🙂

    Når det gjelder brushing, fjerner av uønskede elementer eller endring på fysiske deler av kroppen så er det noe helt annet enn det som jeg beskriver over her, og det kan man fint diskutere om bør merkes eller ikke. Jeg kjenner ikke til at de har gjort noe sånt i dette tilfellet.

 65. Nyyyydelig bilder!! Du stråler Caroline 😀 Masse lykke til!

 66. Du er smashing! Tenkte wow og shit (på en positiv måte) gjennom hele bildeserien 🙂

  Du virker også som en super koselig person i tillegg. Det er en fryd og lese bloggen din. Har blitt min must blogg nå og er ikke mange blogger jeg gidder å sjekke lenger 🙂

  1. Caroline

   Å, så koselig å høre, E! Tusen takk 🙂

 67. gravid eller ikke – jeg forstår ikke dette behovet for å publisere x antall bilder av seg selv i underbuksa. Tacky.

  1. Lærte ikke moren din deg at om du ikke hadde noe pent å si, så lot du være? 🙂

   1. Og man kan vri det sånn at moren hennes har kanskje lært henne å bry seg med det som gir feile signaler og indirekte kan skade andre?
    samfunnsengasjert vil jeg kalle det.

  2. Slike delikate bilder, med det uttrykket de har, er IKKE tacky. Gravidbilder skal jo vise magen, og da er det jo definitivt finest uten klær som dekker magen. Undertøyet er delikat og ikke vulgært, så dette skjønner jeg ingenting av.. Og Caroline har jo ikke for vane å vise seg i undertøyet hver dag, det er det andre bloggere som tar seg av…

   1. Caroline viser seg i undertøyet ganske ofte vil jeg si. Det er bare å google.

   2. Caroline

    Det kommer helt an på hva/hvem du sammenligner med og hva du regner som «ganske ofte». Sammenligner du det med antall bilder av meg, og hvordan jeg totalt eksponerer meg på blogg og i media så er det svært sjeldent jeg avbildes i undertøy.

   3. Jeg tror vi ikke helt ligger det samme i begrepet svært sjelden, men du avbildes i allefall lett kledd flere ganger i uka- og det er ganske mye

   4. Caroline

    Vi har nok litt ulik oppfatning av det 🙂

   5. Hva er din oppfatning av lettkledd,da ?

  3. Uenig i at dette er tacky, men jeg forstår heller ikke dette med å publisere bilder i underbuksa for alle og enhver. Jeg synes bildene er fine og delikate, men hadde jeg tatt slike bilder ville jeg delt de med kjæresten min og holdt det privat. Kanskje vist de til noen venner og familie, men ikke delt med alle. En grense mellom hva alle får se og hva kjæresten for se må det være, og jeg synes det skal være litt mer enn bare truse på/av.

  4. Og jeg mener mangel på oppdragelse, og hva en får seg til å kommentere negativt er virkelig tacky!

 68. Jeg har bare en ting å si; WOW! Du stråler virkelig, Caroline! Vakker er du! Ha en flott helg, både deg og dine <3

 69. Altså, du er bare så vakker, Caroline! Virkelig! Følger med deg hver dag både her og på snap, er jo så spent på når lille jenta deres velger å komme:)

  Lykke, lykke til! Nå nærmer det seg jo tydeligvis skikkelig!<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sarah! Er så innmari spent selv, holder nesten ikke ut :p

   Stor klem og god helg <3

 70. Karianne

  Gud så nydelige bilder og så utrolig flott du er! Elsker også bloggen din! Du gjør hverdagen alltid litt kjekkere 🙂

  1. Caroline

   Det var veldig fint å gjøre, Karianne! Tusen takk <3

 71. Så nydelige bilder! De var så stilfulle og drømmende. Synes mange gravidbilder kan bli litt vulgære, men disse var laaangt fra nettopp det. Lykke til med innspurten

 72. Bilde nr 5 var fantastisk <3<3

 73. W O W!!!! Det var virkelig utrolig vakre og nydelige bilder av deg, Caroline!! Masse lykke til med den nært forestående fødsel:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona! 🙂

 74. Elisabeth L

  Dette var virkelig noen kjempe fantastiske fine bilder! Dyktig fotograf og du ser helt smashing ut! Tenk å kunne se så bra ut når man er gravid<3

 75. For noen nydelige bilder

 76. Bare sååå vakker da! Masse lykke til med kommende begivenhet, heia, heia!!

 77. Du altså!

 78. Oh My God da du er jo nydelig asså
  Lykke til med fødsel.

  1. Caroline

   <3

 79. Silje Birgitte

  For noen nydelige bilder av en vakker ventende mor! En helt perfekt mage som skjuler en perfekt liten skatt som kommer akkurat når hun skal…. Fødsel er så utrolig spennende og jeg misunner deg den tiden du er i nå om dagen. Masse masse lykke til med fødsel og lad opp det du kan av energi. Snart er hun her, og dere kan snuse, siste og klemme på henne 🙂
  (Venter selv nr 2 og blir helt sentimental av andres graviditet/nyfødte.)

  1. Silje Birgitte

   *susse

 80. Fy søren, så fine bilder! Likte spesielt de bildene med den blomstersirkelen! Du er så flott 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg elsket den sirkelen som en detalj selv <3 Så fin!

 81. Fantastisk flotte bilder 🙂 masse lykke til med fødsel 🙂

 82. Alle bildene var kjempefine, men det nest siste var helt fantastisk 🙂 Helt nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn <3

 83. AH, jeg må bare få sagt det! du ser helt fantastisk ut. selv er jeg 25 og tviler på at jeg kommer til å se så råflott ut når jeg blir gravid. Mamma var aktiv friidrettsutøver når hun fikk meg, men selv ikke hun kan måles med deg. Alle gravide er vakre på sin måte. Jeg måtte bare si det, Caroline – godt jobba og beudringsverdig! Skal ha deg som motivasjon når min tur kommer om noen år.

  og når jeg først er her inne og kommenterer for første gang (tror jeg): jeg blir så glad og «rolig» inne på bloggen. får meg til å tenke på min egen fremtid – og at den kommer til å bli fin med deg som en guide innen babyutstyr/mammaklær/babyinteriør osv.

  beundringsverdig klem <3 lykke til med fødselen, Caroline (og LK da). Den nailer du

  1. Caroline

   Klart du vil se råflott ut! Det er jeg ikke i tvil om <3 Tusen takk for så fine ord, Elin! Det er bare å glede seg til det blir din tur, det er virkelig en gave å få bære frem barn 🙂 Stor klem og tusen takk igjen <3

 84. susanne

  Åh! Såå fine!! Det bilde med helt svart bakgrunn og det rett under var NYDELIGE!! ..De to der du står med den pynteringen, er det noe ukjent over öynene dine, som om at de ikke er riktig helt åpne. Men du har mange som var perfekte, og dette bör du virkelig väre fornöyd den <3 Hva synes du selv?
  Ja, jeg har jo "kjent" at ikveld/natt begynner födselen å komme igang endelig, jeg bruker å kjenne slike ting, og denne gang er jeg ganskes sikker på at imorgen engang har du prinsessa her <3 Gleder meg såå med dere! 🙂

 85. Så smakfult, lekkert og nydelig!!! 🙂
  Flottaste gravidbilder eg har sett!
  Du ser heilt fantastisk ut!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, L! Tusen takk!

 86. Wow ! Du gløda verkeleg på desse bilda, så fine bileter av ei fin dame No høyres det ut som om det nærma seg fødsel med stormskritt, kanskje kjem ho alt i helga ? – er nok iallfall sikkert siste fredagen dere er en familie på 3, innan neste fredag trur eg 3 er blitt til 4 Masse lykke til ! Det kjem til å gå strålande, og for ein premie du ska få etter nokon timar med forhåpentligvis heilt OK smerter og slit Tippa øyeblikket du ser dei to søstrene sammen for første gang kjem til å bli magisk ! For det er noko veldig stort og veldig flott med å få søsken, hugsa endå den dagen eg blei storesøster og ikkje lengre va minst – minnes såvidt at eg fortalte det til absolutt alle vi møtte, såå stolt !

  1. Alle symbola og smilefjesa forsvant so no ser eg at nokon av setningene blei meget rare, men håpa det er forståelig likevel 🙂

  2. Caroline

   Jeg håper hun kommer ila. helgen, noen dager kjennes det SÅ nære ut, mens andre dager føler jeg at jeg kan gå i ukesvis til :p Å, jeg klarer nesten ikke å vente til det øyeblikket <3

 87. Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din, men nå klarte jeg bare ikke å la være. Er det virkelig mulig å være så utrolig nydelig?! Ble sittende og se på og beundre bildene i flere minutter. Helt fantastiske! Ønsker deg lykke til med fødselen 🙂 (som forhåpentligvis er rett rundt hjørnet).

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, K! Virkelig! Og tusen takk for ditt første spor her, det er alltid koselig 🙂 <3

 88. Ragnhild

  Bilde nr. 4 i bloggposten syns jeg var utrolig fint! Alle var fine, men akkurat nr.4 var utrolig❤️ Vakkert, fantastisk, svevende, «nytt liv»(bokstavelig talt) og drømmende ❤️

  Ha en strålende helg Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk, Ragnhild! Det blir fint å se tilbake på disse om noen måneder eller år <3

 89. Herregud så nydelig du er! Jeg elsker det nest siste bildet, det var helt fantastisk! Du stråler 🙂 god helg til deg 🙂 og masse lykke til i siste innspurt:)

 90. Wow, glad for at du valgte bildet i farger denne gangen. Mye finere!

 91. Kristin

  Caroline, du er så FIN!

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne deg!

 92. Eeelsker de! Utrolig fin er du!

 93. Fantastiske bilder, du ser råflott ut Jeg følger spent med nå, da jeg også hver kveld håper at fødsel nr 2. Skal starte i løpet av natten. Lykke til med det som skjer, så får vi prøve å lade litt innimellom

  1. Caroline

   Ingenting har hendt i natt heller :O Men tusen takk, Marita <3

 94. Nydelige bilder! Haslien fotografene tar så utrolig flotte bilder. Har sett flere bilder av de på nettet før og måtte sjekke dem ut.

  1. Caroline

   Ja, jeg var så nysgjerrig på resultatet fordi jeg synes de tar så flotte bilder og jeg ble veldig fornøyd 🙂 De er kjempedyktige 🙂

 95. Flotte bilder, du ser så lykkelig og tilfreds ut.

  1. Caroline

   Tusen takk, Heidi! Det er jeg også <3

 96. Fantastisk vakker!

 97. så fine bilder!lykke til med fødselen❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Iselin 🙂 <3

 98. Gud, for noen nydelige bilder!! Har ikke ord…

 99. Bilde nr 6 var utrolig vakkert! Resten synes jeg var litt stive og oppstilte, med det tomme blikket rett frem – men sånn er vi jo forskjellig. Du ser flott ut og lykke til med siste innspurt 🙂

 100. Flotte bilder! Er litt overrasket over at magen din er så stor, på bildene du legger ut på bloggen ser du så mye mindre ut. Vet ikke om det er ubevisst eller om du ikke liker å vise frem hvor stor magen din har blitt… Syntes hvert fall det er litt dumt med tanke på unge jenter som leser bloggen og er veldig lett påvirkelige. Når de ser bilder der du nesten ikke kan se magen din tenker nok de at det er slik man skal se ut når man er gravid, og fokuset skal jo liksom ikke være på utseende når man er gravid….. Disse bildene er veldig flotte, men jeg tror du bidrar mer til fokus-på-kropp enn hva du tenker.. Du er kanskje ikke klar over det, men du for unge, lettpåvirkelige mennesker, vil det kanskje virke som om at det å være gravid og hvordan man ser ut gjennom graviditeten er nesten like viktig. Med vektøkning og alt som fører med. Synes bloggen din er spennende å lese, men klarer ikke la være å tenke på alle de unge som leser bloggen og tenker, sånn skal jeg også SE UT når jeg er gravid. Synes det er så mye fokus på hvordan du ser ut gjennom graviditeten. De fleste mennesker i samfunnet har jobber som er fra 08.00-16.00, da er det ikke tid til å ordne alle småting i hus og så videre. Jeg er klar over at du har mye å gjøre i hverdagen, men vanlige mennesker har vanlige jobber, og må lage barnerom/album/trene og alt mulig, i tillegg til jobbene sine….. Jeg tror ikke alle er klar over at du ikke har en slik jobb og at derfor har du tid og mulighet til å gjøre alle disse tingene. Selv om du skal få skrive og gjøre det du vil, bidrar du til et press der du setter listen over hvordan ting skal være ved å vise hvordan du gjør det. Jeg tenker at dersom du hadde fokusert litt mer på at dette er noe du kan gjøre fordi du ikke jobber vanlig, som veldig mange andre, så ville du ikke ha skapt like mye press. Da er det tydelig at dette ikke er et ideal man skal leve opp til da man har arbeid minst 8 timer hver dag. Men, bildene viser jo klart at du er gravid og flott er det.

  1. Caroline

   Hei M 🙂

   Jeg legger på ingen måte ut bilder hvor magen min er minst mulig, det kunne ikke falle meg inn. Jeg synes heller ikke magen min ser større ut på disse bildene enn på flere av de vi tar selv. Om det var et poeng for meg at magen skulle fremstå så liten som mulig, så hadde jeg ikke gått til en fotograf for å ta bilder for så å publisere de til tross for at «magen var stor» og «større enn de bildene vi tar selv».

   Når det gjelder arbeidstiden min, og hva jeg har tid til og ikke tid til så har jeg arbeidsdager som er mye lenger enn de 8 timene mellom 08.00 og 16.00, og jeg arbeider langt mer enn de 37,5 timene som er vanlig. Trening, barnerom, album osv. er ikke noe jeg regner som arbeidstid. Ofte avslutter jeg arbeidsdagen klokken 22 eller 23, og jeg arbeider både lørdager, søndager og i «ferier». For 3 uker siden skulle jeg egentlig gått ut i mammaperm, men nå sitter jeg her i nesten full jobb dagen før termin.

   1. Godt poeng! 🙂

   2. Marte Kristine

    Skjønner ikke hvorfor man skal ha behov for skrive en sånn kommentar. Du kan jo prøve selv og være mamma, kone, høygravid, holde orden på hus og hage, blogge på fulltid og gi ut en sko kolleksjon – og se om du sitter igjen med mer tid enn hvis du hadde hatt en 8-4 jobb.

    Jeg synes du er superflink, Caroline – stå på 😀

   3. Naimah

    Tenker og håper Caroline er bevisst på hva hun legger ut. Hun har jo flere ganger sagt at hun også er mottagelig for press. Både som ung og nå nylig. For selv om hun sier at hun er trygg på seg selv fikk også usikkerheten/kompleksene overtaket da hun redigerte seg slankere på bloggen for en tid tilbake. Jeg lurer derfor på om Caroline/du er ditt ansvar bevisst når du legger ut bilder av deg selv i undertøy/bikini, info om vektøkning under graviditet/trening og kosthold under graviditet? Er det udelt positivt og fremmer utelukkende helse- og treningsglede? Kan du se noen negative implikasjoner?

    (Og da vil jeg presisere at dette ikke handler om størrelsen på din nydelige gravide mage. Man skal ikke skamme seg eller gjemme seg bort om man er utenom «normalen». Størrelsen på den bestemmer man ikke. Alle gravidmager er flotte og man burde bære den med stolthet uansett).

   4. Kristin

    Wow, kjenner jeg ble satt ut av kommentaren til M her. Alt folk får seg til å skrive.
    Men over til det jeg skulle kommentere; for noen utrolige nydelige bilder av deg! Å være gravid er virkelig det vakreste som finnes 🙂 Tusen takk for at du deler så mye av deg selv, det er inspirerende.

   5. Tusen takk for svar. Ok, jeg forstår at dette ikke er bevisst og da er det kanskje jeg som har tenkt feil. Jeg beklager hvis jeg kritiserte deg for magen på noen som helst måte, det var selvfølgelig ikke meningen. Alle mager, store som små, er vakre og ingenting er rett og galt under graviditet. Jeg forstår at du har en travel hverdag, men jeg mener fortsatt at det er forskjellig å ha en jobb som du har hvor det er mye mer fleksibilitet, og en jobb som er fast 8-16. Jeg tror at mange ikke er klar over at det er en forskjell og får seg til å få dårlig samvittighet da de tenker de burde gjøre like mye som deg.

    Videre skulle jeg gjerne ønske at du svarte på hva du tenker ang. eksponeringsbehovet du har. Jeg vet andre bloggere, eksempelvis Linnea Myhre som har slitt med alvorlig spiseforstyrrelse, har gått ut å sagt at det er svært uheldig at bloggere skriver så detaljert om trening og mat – da det kommer til mengde. Jeg tenker at dette er svært usunt egentlig. Jeg ser noen skriver at unge ikke er så lett påvirkelige som jeg tror… Jo, det er de. Dette samfunnet er så sammensatt og alle påvirkes av alt mulig. Det er viktig å tenke på hva man skriver om og hvor nøye man skal være. Man har et ansvar som blogger, et ansvar jeg syntes du kanskje tar litt lett på.

    Videre ser jeg at det er svært mange positive kommentarer her inne. Jeg heier på deg, Caroline. Jeg mener ikke å være uhøflig eller direkte kritisk, men jeg er nyskjerrig på disse temaene. Det er en interessant jobb du har, en jobb som kombinere går ut på å eksponere privatlivet sitt. Jeg forstår at det medfører mye press og jobb. Jeg syntes det har vært en negativ utvikling med tanke på kritikk til bloggere. Enten blir de som kritiserer for usaklige og stengt ute. Eller så er det utelukkende positive kommentarer. Jeg savner en middel vei. Jeg håper det går an å komme med slike kommentarer, som ikke er utelukkende positive, slik at vi kan komme med konstruktiv kritikk og spørsmål. Slik får jo vanlige mennesker i vanlige jobber, da har man jo kolleger og sjefer som kan komme med konstruktiv kritikk. Dette innebærer selvfølgelig at kommentarene ikke er ment å skade deg eller være frekke for å være frekke. Men, det må være lov å være uenig på noen områder, og det må gå an å ta det opp uten å være en dårlig person.

    Vennlig hilsen Mia.

  2. Dagens unge er ikke så «dumme og lettpåvirkelige» som du tror. De fleste er klar over forskjellene som finnes blant folk, utseende – og livsmessig. Jeg er ung, kanskje ikke like ung som de du refererer til, og det eneste jeg fikk ut av disse bildene er, at jeg MÅ ta en gravid shoot selv den gangen jeg blir gravid. Jeg tenkte overhode ikke over at jeg MÅ se sånn ut. Samme tanke fikk jeg ved forrige shoot, hvor jeg da var betydelig yngre. Hvis du ønsker at fokuset ikke skal være på kroppspress og utsende, må folk slutte å ta det opp til diskusjon. Er det noe vi er lei av, så er det nettopp dette, og ordet kroppspress! Vi vet bedre nå. Du skriver også at siden Caroline viser hvordan hun har ting, setter hun lista over hvordan ting skal være for andre. Ganske absurd den påstanden der, spør du meg. Vi vet jo begge at det siste ungdommer vil, er jo å bli fortalt hva de skal gjøre 😉

   Over til noe annet, bildene var helt nydelige! Jeg ønsker deg masse lykke til med siste innspurt nå. Bilde nr. 5 og den paljettkjolen der, må bare si WOW!

  3. Det er da ingen fasit på hvordan man ser ut som gravid, og det er du, M, som bidrar til negativt kroppsfokus med det du skriver. La C se ut akkurat slik hun gjør og hei på henne – hun representerer mangfoldet av hvordan gravidmager, hverdager og jobbsituasjoner kan se ut. Hvor fint er ikke det? Hvis det bare er de med svære gravidmager, 8-16 jobb og et rotete hus som kan være synlig og bli anerkjent, da har man bidratt til det motsatte, nemlig at variasjonene som finnes overalt blir underkjent. Klikk deg inn på nrk.no og se Kongen sin tale, du har mye å lære, M. Heia variasjoner og mangfold, og heia deg, kjære Caroline! Lykke til med fødsel <3

  4. For noe tøv. Ser ingen forskjell i størrelsen på magen i forhold til de, og de andre bildene hun har lagt ut på bloggen. Dette sitter nok kun i ditt hode, men leter man etter feil så klare man det vel å finne noen. Caroline har gått opp ca 12 kg i svangerskapet, noe som er helt normal og fin vektoppgang.
   Hva vet du om hvor mye Caroline jobber? Jeg har i alle fall ingen problemer med å skjønne at det må ligge mye arbeid bak en slik blogg,
   Caroline virkelig nydelige bilder. Du stråler. Lykke til med innspurten, spennende å følge med. 🙂

  5. susanne

   Denne kommentaren forstår jeg ikke .. på mange outfit bilder synes jeg magen virker större enn på disse bildene! Tror caroline bare er seg selv og overhode ikke tenker på hvordan magen ser ut, hele veien har hun uttrykket stolthet over magen. Vi er ulikt skapt og som hun selv sier, babyen ligger langt inn, og ribbeina står litt ut så kanskje det medvirker til at magen ser mindre ut. Uansett, Caroline må få väre den hun er, stor eller liten mage 🙂
   Når det gjelder jobb, virker det som du tror Caroline bare går hjemme og koser seg med interiör, photoshop, matlaging etc. Caroline har en jobb som jeg tror krever mye mer enn en 8-16 jobb! Blogging er en JOBB, en krevende jobb som hele tiden stiller store krav.. Jeg synes hun er ett godt forbilde, sunn, engasjert og aktiv 🙂

  6. Disse «unge, lettpåvirkelige menneskene» må da for all del også kunne tenke selv? De eneste som pålegger bloggere ansvar, er folk som skyver unna sitt eget. Er så lei disse tullete kommentarene som dikterer hva som er rett og galt blant bloggere eller andre mediepersoner.

  7. Line Marie

   Nei, vet du hva M! Jeg gidder sjeldent å engasjere meg i hva folk kommenterer, for er så mye korka folk der ute som det ikke nytter å banke vett inn i hodet på allikevel. Men nå var jeg i det lune, at det her er ikke en grei eller konstruktivt kommentar du deler! Gå litt inn i deg selv, og tenk at det faktisk er et menneske du sitter der å kritiserer, ei gravid dame som jobber på med alt som er for å skape et så godt produkt(blogg) som mulig! Det er her mange mennesker som ser på denne bloggen som inspirasjon, og det er vel det som er tanken bak den også, å være et slags magasin med personlig touch. Selvfølgelig har den som driver et magasin/blogg et ansvar ovenfor sine lesere, men et sted går grensa for hva man kan ta hensyn til. Mange er nysgjerrige og ivrige etter å høre og se hvordan det går med graviditet, barnerom, osv, og Caroline deler dette til tross for at folk hele tiden skal kritisere og dømme utifra sine egne «jeg vet bed»- holdninger. Hun har all grunn til å være råstolt av hvordan hun ser ut og hva hun får til, og det å dele bilder av gravidmagen må da være fullstendig innafor, om det er i undertøy, mammaklær, eller om magen er stor eller liten. Dette er hennes blogg og hennes liv. Jeg er

   1. Line Marie

    Del 2) Datt ut, men vil bare fullføre:
    Jeg er en av mange som ser frem til oppdateringene og dette gode avbrekket i hverdagen med Caroline sin blogg. Den er valgfri å lese, som alle andre nettsider og magasiner, og det er vel heller ingen som kan gå rundt og forvente at man skal kunne gjøre akkurat det Caroline gjør, eller se akkurat slik ut. Hun er et eget individ, som alle oss andre. Forventer man at man skal kunne etterfølge alt andre gjør hele tiden, så har man jo ikke et eget liv. Så her syns jeg ikke at kommentaren til M er noe særlig ålreit eller konstruktiv, og det har jeg brukt altfor mange ord på for å understreke.
    #lørdagsbabling
    Takk for at du holder på, Caroline, til tross for så altfor mange folks meninger om alt. Du er gull <3
    Hilsen Line Marie

 101. Nydelige bilder <3
  Hvor er den lange blondejakken fra? Utrolig fin!
  Klem

 102. Fine bilder! Forstår ikke hvorfor du vil dele bilder i undertøyet da. Spesielt ovenfor barna dine.

  1. Kanskje fordi det ikke er noe galt i å se mamma i undertøyet, eller naken tom? Kropp er kropp og noe som er normalt. Nok skam i samfunnet fra før…

 103. Du er helt nydelig, fin babymage.❤️ Håper du klarer å overse de som kommenterer negativt, de er bare misunnelige, og du fortjener alt godt.

 104. Katrine

  Hva annet kan man si, enn at disse bildene er FANTASTISKE! <3 Faktisk de fineste og mest delikate gravidbildene jeg har sett noen gang! Du er SÅ flott som gravid <3 Jeg liker bilde nr. 5 veldig godt, blonder gjør seg utrolig godt på svart/hvittbilder. 🙂 Jeg synes du er kjempesprek som holder bloggen gående nå de siste dagene før fødsel. Håper du får hvilt deg godt innimellom. Lykke til – nå kan det skje når som helst. Følger med i spenning 🙂 🙂 🙂 klemmer!

 105. Nathalie

  Bildene var utrolig fine! 🙂

  Bare lurer på: Er venstre side din favorittside av ansiktet? 🙂

  Lykke til med fødselen når den starter. Holder en tommel på i morgen!

 106. Karen-Christine

  Er morgenkåpene noe som du fikk låne i studio eller er de dine? Hvis de er dine, kan jeg spørre om hvor du har kjøpt dem hvis det er relativt nylig? De ga sånn et romantisk preg til bildene 🙂 Nyt tiden fremover alle tre (fem) 🙂 Har hundene reagert litt ved denne graviditeten også? Mener å huske noe om at en av dem var veldig på å ligge inntil magen en periode.

 107. Helt fantastiske bilder! Så flott 😀 Ha en god helg!

 108. Fantastisk vakker! Du kler virkelig å være gravid 🙂 Masse lykke til med fødsel, gleder meg til å følge med fremover <3

 109. Åååh! Så fantastisk flott de var. Skal du forstørre noen opp eller lager du fotobok av dem?

 110. Nydelige bilder til stor inspirasjon! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det hvite «sjalet» som du har rundt deg på bilde nr 4 og den hvite lekre «kimonoen» på bilde nr 1?

 111. Katarina

  Så fine bilder:)
  Har du mulighet til å fortelle hvor BH’en er fra?
  Lykke til med fødselen og tiden etterpå. Nyt tiden med familien din:)

 112. Nydelige bilder – for de nærmeste. Å eksponere seg selv sånn i undertøyet, gravid eller ikke, er det så veldig lite klasse over!

  Man kan virkelig være stolt over både mage og kropp uten å nærmest kle av seg fullstendig.

  Som jentemamma håper jeg du blir litt mer bevisst på hvilke verdier du fronter for offentligheten. Hvor går grensen for at det er greit at unge jenter legger ut undertøybilder av seg selv på nett? Hvor setter man grensen for egne barn når man selv velger å eksponere seg på denne måten?

  1. Hun ser nydelig ut. Disse bildene viser skjønnheten i det å bære fram et barn, og datteren vil nok se akkurat det jeg ser. Hvor lykkelig hun er 🙂 Kropp er kropp og hennes verdier og det hun bringer videre taler mye mer enn de bildene.
   Elske kroppen for det den er!

 113. Camilla Hammerstrøm

  Wow, du ser fantastisk ut! Du stråler virkelig 🙂 Lykke til med fødselen!

 114. Å, så fin du er, Caroline! Gleder meg til det lille vidunderet kommer til verden <3
  Masse lykke til med fødselen når den tid kommer! Dette kommer til å gå superbra!:)

  Forresten, er huset deres et "ferdighus" fra en leverandør, eller bygde den første eieren huset "selv"? Er så misunnelig på huset deres! Jeg og kjæresten min er på jakt etter en tomt, og vurderer ulike hus. Huset deres er såå fint, det er ikke for stort, ikke for lite, det er "typisk norsk" og perfekt for meg og kjæresten min som har et ønske om barn om noen år 🙂

 115. For noen nydelige bilder!! 🙂 Mener selv det nr.3 nedenfra var helt fantastisk!! Og du har faktisk aldri sett flottere ut!! 🙂 Masse lykke til med fødsel!! 🙂

 116. Mathilde

  Wow! Fantastiske bilder, Caroline! 🙂 Kan jeg spørre hvor den lange kimonoen og undertøysettet ditt er fra/kjøpt? 🙂 Var veldig flotte bilder!

 117. For en spennende tid 😀 Jeg krysser fingrene og heier på deg, du er en champ og vil klare dette – som alt annet; med glans 🙂 Det mener og tror jeg virkelig.

  For noen flotte bilder, kjempe fint lys – og så flink du er foran kameraet!! Kankskje du kunne skrevet noen «foran kamera tips» når du er ferdig med graviditet, fødsel og nyfødt tid hvis du har lyst, nyttig for oss prøvende 🙂 Kjempe flink fotograf, og sikkert kjempe hyggelige minner i fremtiden for deg og dine <3

  God helg, og lykke til 😀

 118. Benedicte

  For noen nydelige bilder! Syns det er litt fint med bilder der man kan se flott ut og vise graviditeten fra sin aller fineste side da det ofte kan være vel så mye fokus på graviditetens heller usjarmerende sider/plager fra andre hold.
  Hilsen en som etter all sannsynlighet er ferdig med å gå gravid og ikke så på langt nær så flott ut som du 🙂 Du stråler! Masse lykke til 🙂

 119. Jeg blir sååå inspirert av hvordan du tar vare på kroppen din!
  Hvilken treningsdagbok vil du anbefale? Jeg må begynne å notere hva jeg skal gjøre på trening, da motivasjonen er på bånn for tia God helg

 120. Et ord : Vakkert <3

 121. Susanne

  Fantastiske bilder!!! Utrolig nydelig bilder med den ringen med blomster! Du ser så bra ut! Masse lykke til med siste innspurt 🙂

 122. Så utrolig nydelig du er ❤ jeg har elsket å lese bloggen gjennom graviditeten din, du er så positiv og herlig, og det er så koselig å lese. Følger deg både på snap og instagram, og må bare fortelle deg at du har en fantastisk personlighet også ❤

 123. Line Marie

  Oh my!! Har du sett! Så utrolig fine bilder, du ser jo helt amazing ut!! :O <3 Masse lykke til i innspurten, håper sykkelen satte fart på sakene! 😀 <3

 124. Charlotte

  Utrolig flotte bilder! Hvilken fotograf har du brukt?

 125. Nydelige bilder❣ Mn hvor skal du bruke de? Litt kleint å henge opp i stua? Og ik for å snakke om på barnerommet. Hadde jeg hatt slike bilder hadde jg ik visst hva jgskulle brukt dem til. Vise de til familie og venner? Synest d hadde vært rare greier. Om jeg hadde et slikt bilde av meg i magen på min mor, hadde jeg ik brukt mye tid på å se på det selv om jeg har verdens beste mamma Tror de som får mest igjen for bildene er definitivt fotografene De er smarte de

 126. Katarina

  Målløs. rett og slett. wow.

 127. Heidi Berg Hansen

  Kjære Caroline, så fantastiske bilder. Det går ikke en dag uten at jeg leser dine inspirerende tekster og koser meg med alle dine talentfulle bilder. Masse lykke til med fødselen – jeg gleder meg til fortsettelsen på eventyret 🙂 Klem fra Heidi

 128. Hvor er undertøyet fra?:)

 129. Så flotte bilder .. For et minne å ta vare på! Følte meg bare så u komfortabel som gravid, men i etterkant angrer jeg på at ikke jeg tok skikkelige bilder !
  Utrolig flotte , og lykke til! Har tre barn og tre totalt forskjellige fødsler .. Alt i fra 5 dager før termin, på termin dato og 11 dager overtid! Så spennende timer dere går i møte!

 130. Det er bare en ting å si; WOW! Du stråler virkelig Caroline Du er slående vakker, og FOR en flott gravidkropp du har. Denne fotografen må være meget dyktig, for disse bildene var virkelig fantastiske. Ønsker deg/dere masse lykke til med fødselen❤️

 131. Så fantastisk vakre bilder! Du ser helt utrolig flott ut!

 132. Lurer litt på hva motivasjonen for å legge ut disse bildene på bloggen er? Er det for å få kommentarene om nesegrus beundring fra leserne dine?
  Og før Carolinepolitiet kommer på banen: det er kun et spørsmål – slapp heeelt av.

  1. Det er ikke bare et spørsmål, for du følger opp med en frekk antagelse. Første del, som faktisk er et spørsmål er helt ok;-)

 133. Sara Aimèe

  Hei 🙂
  Jeg har et spørsmål ang graviditeten. Har du brukt noe form for midler / kremer for å unngå strekkmerker på magen? Eller ligger det naturlig i familien at du slipper unna? 🙂

 134. Så vakker du er! Bildene er jo bare helt stunning 🙂 Dyktig fotograf.

 135. Så nydelige bilder!

 136. Camilla Elise Andresen

  Det 3. bildet fra toppen er så nydelig! Flere av de andre også, men spesielt det 🙂 Håper du ignorerer de negative kommentarene, og tar til deg de snille og oppmuntrende! 🙂

 137. Så nydelige bilder =)

 138. Nydelige bilder! Du er virkelig fotogen og magen kom fint frem ❤️ Masse lykke til med fødsel og alt som følger med 😉

 139. Utrolig fine bilder! Lykke til videre, hun kommer nok snart 🙂

 140. Wow, så nydelige bilder! Du stråler! Lykke til, hun er vel rett rundt hjørnet nå <3

 141. Thea Daler

  Kjempe fine bilder:D lykke til med fødselen:)

 142. Nydelige bilder. Hvor er morgenkåpene fra?

 143. Hei 🙂 Hvor er det flotte undertøyet ditt fra? 🙂 Er selv gravid og ønsker et lignende undertøy til jeg skal ta bilder 🙂

  1. Caroline

   h&m 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *