pregnancy shoot – week 36

Haslien Fotografene_01

Hei fredag kveld! I dag har jeg vært hos jordmor og snakket masse om modningsrier, jeg har nemlig vært ekstremt plaget med det i et par omganger nå, men heldigvis med noen dagers mellomrom. I går natt trodde jeg helt seriøst at fødselen var i gang, ettersom jeg våknet av «rier» som kom såpass rytmisk og var såpass vonde. Jeg fikk sånn flashback til den gang da fødselen startet med Nelia og visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Sove var i hvert fall uaktuelt, men ettersom riene ikke steg i styrke, avventet jeg. Etter to timer uten å få sovet et øyeblikk, begynte det å avta. Og tilslutt sovnet jeg, så det var som jeg trodde – falsk alarm. Jeg hadde aldri noe slikt før jeg skulle få Nelia, da startet jo riene helt av seg selv veldig plutselig, og så var vi i gang. Men i følge jordmor betyr det at fødselen nærmer seg, så jeg får bare se det som et godt tegn, selv om jeg gjerne skulle valgt søvn over modningsrier når som helst 😉 Krysser fingrene for at jeg slipper unna i natt, eller at det i så fall er noe virkelig på gang om det skulle starte igjen! 


Men dette skal ikke handle mer om fødsel, selv om det skal handle om graviditet. Jeg har mottatt bildene fra fotoshooten jeg hadde med Haslien-fotografene i uke 36, og her kommer et lite knippe jeg gjerne deler med dere. Resten holder jeg for meg selv 😉 

Haslien Fotografene_28Haslien Fotografene_23-bHaslien Fotografene_30Haslien Fotografene_06Haslien Fotografene_09Haslien Fotografene_27

Håper dere har en deilig fredagskveld og en fin helg foran dere ♥ 

200 kommentarer

 1. Nydelige bilder <3
  Hvor er den lange blondejakken fra? Utrolig fin!
  Klem

 2. Fine bilder! Forstår ikke hvorfor du vil dele bilder i undertøyet da. Spesielt ovenfor barna dine.

  1. Kanskje fordi det ikke er noe galt i å se mamma i undertøyet, eller naken tom? Kropp er kropp og noe som er normalt. Nok skam i samfunnet fra før…

 3. Du er helt nydelig, fin babymage.❤️ Håper du klarer å overse de som kommenterer negativt, de er bare misunnelige, og du fortjener alt godt.

 4. Katrine

  Hva annet kan man si, enn at disse bildene er FANTASTISKE! <3 Faktisk de fineste og mest delikate gravidbildene jeg har sett noen gang! Du er SÅ flott som gravid <3 Jeg liker bilde nr. 5 veldig godt, blonder gjør seg utrolig godt på svart/hvittbilder. 🙂 Jeg synes du er kjempesprek som holder bloggen gående nå de siste dagene før fødsel. Håper du får hvilt deg godt innimellom. Lykke til – nå kan det skje når som helst. Følger med i spenning 🙂 🙂 🙂 klemmer!

 5. Nathalie

  Bildene var utrolig fine! 🙂

  Bare lurer på: Er venstre side din favorittside av ansiktet? 🙂

  Lykke til med fødselen når den starter. Holder en tommel på i morgen!

 6. Karen-Christine

  Er morgenkåpene noe som du fikk låne i studio eller er de dine? Hvis de er dine, kan jeg spørre om hvor du har kjøpt dem hvis det er relativt nylig? De ga sånn et romantisk preg til bildene 🙂 Nyt tiden fremover alle tre (fem) 🙂 Har hundene reagert litt ved denne graviditeten også? Mener å huske noe om at en av dem var veldig på å ligge inntil magen en periode.

 7. Helt fantastiske bilder! Så flott 😀 Ha en god helg!

 8. Fantastisk vakker! Du kler virkelig å være gravid 🙂 Masse lykke til med fødsel, gleder meg til å følge med fremover <3

 9. Åååh! Så fantastisk flott de var. Skal du forstørre noen opp eller lager du fotobok av dem?

 10. Nydelige bilder til stor inspirasjon! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det hvite «sjalet» som du har rundt deg på bilde nr 4 og den hvite lekre «kimonoen» på bilde nr 1?

 11. Katarina

  Så fine bilder:)
  Har du mulighet til å fortelle hvor BH’en er fra?
  Lykke til med fødselen og tiden etterpå. Nyt tiden med familien din:)

 12. Nydelige bilder – for de nærmeste. Å eksponere seg selv sånn i undertøyet, gravid eller ikke, er det så veldig lite klasse over!

  Man kan virkelig være stolt over både mage og kropp uten å nærmest kle av seg fullstendig.

  Som jentemamma håper jeg du blir litt mer bevisst på hvilke verdier du fronter for offentligheten. Hvor går grensen for at det er greit at unge jenter legger ut undertøybilder av seg selv på nett? Hvor setter man grensen for egne barn når man selv velger å eksponere seg på denne måten?

  1. Hun ser nydelig ut. Disse bildene viser skjønnheten i det å bære fram et barn, og datteren vil nok se akkurat det jeg ser. Hvor lykkelig hun er 🙂 Kropp er kropp og hennes verdier og det hun bringer videre taler mye mer enn de bildene.
   Elske kroppen for det den er!

 13. Camilla Hammerstrøm

  Wow, du ser fantastisk ut! Du stråler virkelig 🙂 Lykke til med fødselen!

 14. Å, så fin du er, Caroline! Gleder meg til det lille vidunderet kommer til verden <3
  Masse lykke til med fødselen når den tid kommer! Dette kommer til å gå superbra!:)

  Forresten, er huset deres et "ferdighus" fra en leverandør, eller bygde den første eieren huset "selv"? Er så misunnelig på huset deres! Jeg og kjæresten min er på jakt etter en tomt, og vurderer ulike hus. Huset deres er såå fint, det er ikke for stort, ikke for lite, det er "typisk norsk" og perfekt for meg og kjæresten min som har et ønske om barn om noen år 🙂

 15. For noen nydelige bilder!! 🙂 Mener selv det nr.3 nedenfra var helt fantastisk!! Og du har faktisk aldri sett flottere ut!! 🙂 Masse lykke til med fødsel!! 🙂

 16. Mathilde

  Wow! Fantastiske bilder, Caroline! 🙂 Kan jeg spørre hvor den lange kimonoen og undertøysettet ditt er fra/kjøpt? 🙂 Var veldig flotte bilder!

 17. For en spennende tid 😀 Jeg krysser fingrene og heier på deg, du er en champ og vil klare dette – som alt annet; med glans 🙂 Det mener og tror jeg virkelig.

  For noen flotte bilder, kjempe fint lys – og så flink du er foran kameraet!! Kankskje du kunne skrevet noen «foran kamera tips» når du er ferdig med graviditet, fødsel og nyfødt tid hvis du har lyst, nyttig for oss prøvende 🙂 Kjempe flink fotograf, og sikkert kjempe hyggelige minner i fremtiden for deg og dine <3

  God helg, og lykke til 😀

 18. Benedicte

  For noen nydelige bilder! Syns det er litt fint med bilder der man kan se flott ut og vise graviditeten fra sin aller fineste side da det ofte kan være vel så mye fokus på graviditetens heller usjarmerende sider/plager fra andre hold.
  Hilsen en som etter all sannsynlighet er ferdig med å gå gravid og ikke så på langt nær så flott ut som du 🙂 Du stråler! Masse lykke til 🙂

 19. Jeg blir sååå inspirert av hvordan du tar vare på kroppen din!
  Hvilken treningsdagbok vil du anbefale? Jeg må begynne å notere hva jeg skal gjøre på trening, da motivasjonen er på bånn for tia God helg

 20. Et ord : Vakkert <3

 21. Susanne

  Fantastiske bilder!!! Utrolig nydelig bilder med den ringen med blomster! Du ser så bra ut! Masse lykke til med siste innspurt 🙂

 22. Så utrolig nydelig du er ❤ jeg har elsket å lese bloggen gjennom graviditeten din, du er så positiv og herlig, og det er så koselig å lese. Følger deg både på snap og instagram, og må bare fortelle deg at du har en fantastisk personlighet også ❤

 23. Line Marie

  Oh my!! Har du sett! Så utrolig fine bilder, du ser jo helt amazing ut!! :O <3 Masse lykke til i innspurten, håper sykkelen satte fart på sakene! 😀 <3

 24. Charlotte

  Utrolig flotte bilder! Hvilken fotograf har du brukt?

 25. Nydelige bilder❣ Mn hvor skal du bruke de? Litt kleint å henge opp i stua? Og ik for å snakke om på barnerommet. Hadde jeg hatt slike bilder hadde jg ik visst hva jgskulle brukt dem til. Vise de til familie og venner? Synest d hadde vært rare greier. Om jeg hadde et slikt bilde av meg i magen på min mor, hadde jeg ik brukt mye tid på å se på det selv om jeg har verdens beste mamma Tror de som får mest igjen for bildene er definitivt fotografene De er smarte de

 26. Katarina

  Målløs. rett og slett. wow.

 27. Heidi Berg Hansen

  Kjære Caroline, så fantastiske bilder. Det går ikke en dag uten at jeg leser dine inspirerende tekster og koser meg med alle dine talentfulle bilder. Masse lykke til med fødselen – jeg gleder meg til fortsettelsen på eventyret 🙂 Klem fra Heidi

 28. Hvor er undertøyet fra?:)

 29. Så flotte bilder .. For et minne å ta vare på! Følte meg bare så u komfortabel som gravid, men i etterkant angrer jeg på at ikke jeg tok skikkelige bilder !
  Utrolig flotte , og lykke til! Har tre barn og tre totalt forskjellige fødsler .. Alt i fra 5 dager før termin, på termin dato og 11 dager overtid! Så spennende timer dere går i møte!

 30. Det er bare en ting å si; WOW! Du stråler virkelig Caroline Du er slående vakker, og FOR en flott gravidkropp du har. Denne fotografen må være meget dyktig, for disse bildene var virkelig fantastiske. Ønsker deg/dere masse lykke til med fødselen❤️

 31. Så fantastisk vakre bilder! Du ser helt utrolig flott ut!

 32. Lurer litt på hva motivasjonen for å legge ut disse bildene på bloggen er? Er det for å få kommentarene om nesegrus beundring fra leserne dine?
  Og før Carolinepolitiet kommer på banen: det er kun et spørsmål – slapp heeelt av.

  1. Det er ikke bare et spørsmål, for du følger opp med en frekk antagelse. Første del, som faktisk er et spørsmål er helt ok;-)

 33. Sara Aimèe

  Hei 🙂
  Jeg har et spørsmål ang graviditeten. Har du brukt noe form for midler / kremer for å unngå strekkmerker på magen? Eller ligger det naturlig i familien at du slipper unna? 🙂

 34. Så vakker du er! Bildene er jo bare helt stunning 🙂 Dyktig fotograf.

 35. Så nydelige bilder!

 36. Camilla Elise Andresen

  Det 3. bildet fra toppen er så nydelig! Flere av de andre også, men spesielt det 🙂 Håper du ignorerer de negative kommentarene, og tar til deg de snille og oppmuntrende! 🙂

 37. Så nydelige bilder =)

 38. Nydelige bilder! Du er virkelig fotogen og magen kom fint frem ❤️ Masse lykke til med fødsel og alt som følger med 😉

 39. Utrolig fine bilder! Lykke til videre, hun kommer nok snart 🙂

 40. Wow, så nydelige bilder! Du stråler! Lykke til, hun er vel rett rundt hjørnet nå <3

 41. Thea Daler

  Kjempe fine bilder:D lykke til med fødselen:)

 42. Nydelige bilder. Hvor er morgenkåpene fra?

 43. Hei 🙂 Hvor er det flotte undertøyet ditt fra? 🙂 Er selv gravid og ønsker et lignende undertøy til jeg skal ta bilder 🙂

  1. Caroline

   h&m 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *