proud to wear my own design

310816_1834

Jeg føler meg alltid litt ekstra fin når jeg bruker sko og vesker som jeg har designet selv, og nettopp derfor er det ikke så rent sjelden du ser meg med en av delene eller begge deler i antrekksbilder her på bloggen. Samtidig som jeg kjenner meg litt stolt, er det også noe i det at nettopp det jeg har fått være med på å designe, virkelig er ting jeg selv bruker – og det er et viktig poeng for meg. Både veskene mine og skoene har et design som jeg selv har savnet i garderoben og som jeg vet at jeg vil bruke mye, som går til både jeans, kjoler og skjørt i de fleste snitt og med de fleste farger. Sånn sett er jeg utrolig fornøyd med det klassiske i alle kolleksjonen mine og det håper jeg du er også!

310816_2045

310816_1792

310816_1965

310816_1928

310816_1786

solbriller ray-ban / skinnjakke boda skins / (annonselenker) kjole HER / veske HER / boots HER 


Jeg har i hvert fall fått så utrolig mange fine ord og tilbakemeldinger rundt den nye kolleksjonen med Bianco at jeg bare må si tusen takk nok en gang! Jeg er både glad, ydmyk og utrolig takknemlig for hvert eneste ord dere legger igjen. Det samme gjelder selvfølgelig på den andre fronten, nemlig angående graviditeten! Med så mange lykkeønskinger kan jeg ikke forstå annet enn at fødselen kommer til å gå bra, jeg tror nesten jeg kommer til å ha flere av deres gode ord i bakhodet mens jeg ligger eller står eller sitter og venter på henne når tiden er inne. Litt ekstra hormonell og følsom er jeg jo også om dagen, og derfor kjenner jeg meg ekstra heldig! Kanskje blir denne posten den siste i kategorien «antrekk» med gravidmagen? Skal ikke si det for sikkert, men det er jo stor sannsynlighet for nettopp det! 

55 kommentarer

 1. Elsker antrekket <3 Selv har jeg kjøpt inn tykke strømpebukser, strikkagensere og skjørt, og er klar for å kle meg når høsten ankommer for fult 🙂 Du er godt rustet for fødselen, både fysisk og psykisk, så dette kommer du nok klare kjempe fint. Har aldri født selv, men kan tenke meg at sluttresultatet er verdt alle smertene og all ventingen <3 Håper dere nyter tiden med foreldrene dine, kan tenke meg de er gode å ha nå som det nærmer seg 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, snille du! <3

 2. Irmelin

  Jeg tror dette er min favoritt blant kolleksjonene fra deg, og flere av skoene hadde sklidd rett inn i min garderobe 🙂 skal innrømme at jeg ikke er den største fan av de du designet for Nelly, men alle kan ikke like det samme heller! Og du får det jo til å funke til din stil, selv om det er en stund siden jeg så dem på outfit-innlegg nå? Hadde vært gøy om du tok et par fra hver skokolleksjon og viste hvordan de kan brukes til ulike stiler/anledninger.

 3. Du er så utrolig fin! Lykke til med siste innspurt i svangerskapet 😀 Gleder meg sånn på dine vegne!

 4. Jeg lurer litt på hvordan prosessen når det designes? Hvor mye har du å si og hvor mye har de som faktisk jobber med dette å si? Det er jo litt påfallende at kjente bloggere går fra islaging, til sko-og væskedesign for ikke å glemme smykkedesign.

 5. Fy, så lekker du er! Og for en flott kolleksjon.. *sikler på skoene* Du stråler, Caroline! Masse lykkeønskninger og varme tanker sendes fra meg til deg – dette kommer til å gå så bra! Klem fra meg..

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀 Det gjør meg så glad!

 6. Ville bare si at smaken er som baken. Som om du ikke visste det:-) Så nemlig at Minmote-Martine slaktet et par av skomodellene dine, og av hele kolleksjonen er det akkurat de to modellene jeg har sett meg ut, og ønsker meg. Så det så! Lykke til med både skosalg, fødsel og babytid. Klem fra meg:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Evina 😀 Det er godt vi er forskjellige. Jeg ønsker uansett ikke å skape mye «nytt», jeg er ingen designer og ønsker å skape noe jeg kan relatere meg til og som jeg kan se både meg selv og flere skandinaviske kvinner bruke over flere sesonger. Jeg føler likevel at både lakkskoen og den westerninspirerte skoen er relativt «nytt» for sesongen og det var i hvert fall det jeg hadde i tankene da disse ble til, at jeg ville gå litt ut av boksen, men ikke for langt 😉 Jeg har i hvert fall ikke sett noe lignende lakkskoen før, men elsker den nettopp fordi den er litt annerledes og «ny», men samtidig klassisk.

   Stor klem!

 7. Første kommentar på bloggen din for min del:) Må bare si att jeg er stor fan av bloggen og er innom daglig, har deg også på snapchat å syns det er koslig og følge deg og din familie, må også gratulere med den lille som melder sin ankomst når som helst:)
  Syns den nye kolleksjonen din ho Bianco var helt nydelig, så sto opp tidlig på fridagen min kun for å sikre meg det skoparet som fins i både sort og brunt, men de hadde ingen av fargene inne i på Moa her i Ålesund, ser på nett att det kun er det sorte paret igjen, så mitt spørsmål er, vil de fylle på med mer etter hvert i nettbutikken? Krysser alt jeg har for jeg har sett i flere år etter de perfekte paret i den brunfargen og de du har designet er nydelig!!

  1. Caroline

   Så rart at de ikke hadde dem inne! De er jo helt nye og er nok ikke utsolgt ennå, men det er mye mulig at butikken kun har tatt inn de sorte (flere butikker velger selv hva de ønsker å ta inn) Prøv de sorte og bestill de brune for eks. på nett? Eller be butikken bestille dem for deg? Det skal være uproblematisk 🙂

   Stor klem!

 8. De skoene er råstilige. Jeg trenger nye sko til høsten, så jeg løper avgårde til Bianco for å sikre meg et par 🙂

 9. Gratulerer så mye med superfin kolleksjon! Som du skriver, har du designet denne selv og er med rette stolt av det. Hadde vært veldig interessant å høre litt mer om denne designprosessen for oss lekfolk. Hvordan går du frem når du designer, sender du inn skisser til Bianco, hvor henter du inspirasjon fra, hva slags tanker har du bak de ulike skoene osv. Alle slike ting hadde vært spennde å vite mer om. Gjerne en hel bloggpost. 🙂

   1. Naimah

    Ja! 🙂 Gjerne en post ala dette for skoene også.

 10. Kjempeflott 🙂 Liker den nye kolleksjonen din!
  Hvor er ronaldo? Lenge siden vi har sitt noe til han. Ser kun Hugo:-)

  1. Caroline

   Begge to er her fortsatt 🙂

 11. BEAMING!! masse lykke til med fødsel, hadde jo et lite håp om at det skjedde i går/ natt siden «vi» ikke hadde sett eller hørt noe etter første innlegg 😀 Lad batteriene uten dårlig samvittighet . Klæm fra nord!

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea <3

 12. Julie Storlien

  Guud som du stråler! Masse lykke til med siste innspurt til bitte lille kommer <3 Gleder meg så mye til å høre om hva dere skal kalle henne.

  Stor klem

 13. Skjønner godt du føler deg fin i din egen kolleksjon Du ser helt fantastisk ut som høygravid og kolleksjonene dine er også superfine
  Jeg liker ekstra godt Adax kolleksjonen din som nå har kommet i fargen burgunder. Har bestilt meg en Nelia som jeg brukte på bryllupsfeiring på lørdag. Kjempefornøyd

  Håper dere snart kan ønske bittelille velkommen i familien nå.
  Ønsker lykke til med fødsel og barseltid. Og kos deg med bittelille så best du kan. Vi blogglesere kan fint tåle å vente litt på oppdateringer
  Mange klemmer til deg

  1. Caroline

   Tusen takk, Anette! Jeg blir så glad for å høre det <3

   Det håper jeg også, vi venter i spenning hver eneste dag nå, det er jo ikke noe annet å gjøre <3 Stor klem!

 14. Kjempefine bilder:) Disse skoene kunne jeg brukt:). Masse masse lykke til, når bittelille bestemmer seg for og komme <3

  1. Caroline

   Så hyggelig, Hege! Tusen takk 🙂

 15. Hei Caroline,
  Vi er på utkikk etter daybed ala den dere har/hadde. Kan jeg spørre hvor dere kjøpte den? Jeg leter og leter, men klarer ikke å finne den «rette».
  Hilsen ei som er midt oppussinga.

  1. Caroline

   Vår var fra TM Design 🙂

 16. Herregud du er fin som gravid!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn 🙂

 17. Hei! Når du sier at du har designet en kolleksjon, lager du skisser og tegner kolleksjonen helt selv? Eller hvordan fungerer det?

  1. Caroline

   Jeg er ikke flink til å tegne, så det gjør jeg veeeldig sjelden. Kan gjerne få en idé og sende den over som en sketch / en dårlig tegning, men det er i hovedsak designeren som jeg jobber med som tegner. Mine ideer blir til via ord og tekst og inspirasjonsbilder, så sitter vi sammen i et kreativt møte og sketcher opp noe som kan ligne det jeg ser for meg. Videre utveksles ideer via nye møter, skype, eposter etc. og jeg får gjerne en fullstendig skisse også, som ikke er tegnet, men laget i et program. Deretter godkjennes dette av meg og så lages det vareprøver som jeg får tilsendt eller som jeg ser live i et neste møte 🙂 Materiale, detaljer etc. velges også ut når vi er sammen i møter 🙂

   1. Å ja. Da er jeg med. Trodde det var du som har designet dem selv. Det burde kanskje komme tydeligere frem?

   2. Caroline

    Jeg tror ikke du helt forstår hvordan et samarbeid fungere da :/ Jeg har absolutt designet dem selv, med mine ord og mine forklaring, det er MINE ideer – men ikke mine tegninger da jeg ikke kan tegne.

   3. Skjønner! Flink er du 🙂 har kjøpt støvlettene.

  1. Caroline

   Det er veldig viktig å være bevisst på hva man velger å dele av både tekst og bilder 🙂

   1. Jeg synes du Caroline greier dette fint. Det viste du spesielt da du fjernet bildet av Nelia der hun var lei seg (?) da dere spilte krokket (?) pga du fikk tilbakemelding på at det var litt privat, noe jeg er enig i. Synes generelt det virker som du tenker nøye over hva du legger ut av Nelia! Og det er så koselig at du deler, husker enda da du la ut det første bildet av «hele» henne med ansikt – på armen til LK. vakkert <3

    Klem Nina (fast leser men kommenterer liiiite;) )

 18. Gunn Hege

  Sjeldent jeg kommenterer på blogger, men må bare få skryte litt av deg og gubben din som et team. Dere leverer bilder av skyhøy kvalitet, som er veldig behagelige å se på. Skarpe, fine farger og varierte motiver. Tommel opp! Og så må jeg selvfølgelig få ønske deg og dere lykke til med fødsel og ny tilværelse, når den tid (snart) kommer 🙂

  1. Caroline

   Jeg blir så glad, Gunn Hege! Tusen takk 🙂

 19. Har et spørsmål som ikke er relatert til innlegget, men jeg håper du svarer likevel;

  Lurer på om det er noen butikker som fører Adax veskene dine eller om det bare er på nett? Vært innom Morris, de har Adax men ikke dine vesker. Er interessert i den modellen du skal bruke som stelleveske, men har lyst til å se på den selv før jeg evt kjøper/bestiller. Leter etter stelleveske, men det som selges av stellevesker er helt håpløst stygge. Må da kunne være lov å trille med stil, haha 😀

  1. Caroline

   Ja, jeg vet at de har dem flere steder her i Skien (Morris og DNA) samt i butikker på Oslo City og på Byporten, Bagorama skal ha de og selvsagt flere andre steder, Steen & Strøm i Oslo også 🙂 Komplett oversikt skal finnes her: https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway

   Klem 🙂

   1. Serine

    Tusen takk, da skal jeg se etter. Morris på Oslo City hadde de ikke. Men da skal jeg kikke på Steen og Strøm 🙂 takk for svar!

 20. Åshild

  Hvordan er kjolen i str? Den er så fin!

  1. Caroline

   Det er litt vanskelig å svare på ettersom jeg er gravid :/ Har bestilt 2 strl. større enn jeg vanligvis ville gjort 🙂

 21. Så utrolig fine disse skone er! Hvordan er de i størrelsen? 🙂 Må nesten klikke de hjem!
  Anna

  1. Caroline

   Helt normale for min fot 🙂

 22. Lille my

  Altså hvem av oss er det som venter barn..jeg drømte i natt at du hadde født og VG hadde en Akkurat Nå skal på det. Dere var strålende glad. Navnet ønsket dere å holde hemmelig en liten stund til.

  Riktignok er det mange av oss som nå kjenner litt på din spenning over å være rundt termin, men dette var jo litt i overkant 😉

  1. Caroline

   Hahah :p

 23. Du er så utrolig flott!! Har bestilt nettopp disse skoene og gleder meg masse:-) synes de er helt perfekte!! Ønsker deg all lykke til med fødselen❤️
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Anika 🙂

 24. Så fine sko! Og ikkje minst ei fin dame! 🙂 ååå, det er så spennende å følge dåke i ventetiden på bittelille <3 Mykje lykke til, Caroline, eg håper du får ein fin opplevelse av å bringe ho til verden 🙂 skal sende good-vibes til deg heile vegen 😀 hehe!

  Ps: du må hilse til Lars-Kristian og sei at han er fantastisk dyktig på foto! Dåke virker så sterk og lykkelig sammen 🙂 Ingen tvil og at dåke er skapt for kvarandre!

  God klem!

 25. På disse bildene ser det veldig ut som at du har fillers i leppene?
  Kan man ta det når man er gravid?

  1. Caroline

   Nei, jeg har ikke tatt restylane siden oktober / november. Men har jo gått opp noen kilo og jeg husker at leppene mine holdt seg ganske fyldige i forrige svangerskap også 🙂

   1. Det er jo bra, at du ikke har tatt noe «filling» i svangerskapet.

 26. For et hyggelig innlegg <3 Ydmykt og takknemmelig. Jeg liker veldig godt en del av skoene dine og favoritten i første omgang var de oransje og nå er det de røde pumpsene. Veskene dine er også fine men det er skoene som jeg liker best 🙂

  Og uteplassen deres btw; HIMMELRIKE! Der hadde jeg bodd også uten tvil. Jeg jobber i blomsterbransjen og elsker den grønne feelingen som speiler seg der.

  Lykke til med fødselen 🙂

 27. Digger at skoene er enkle og elegante 🙂 Passer i en hver garderobe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *