lansering aw’16: reflection

bianco 1. september_2

God morgen! Jeg er fortsatt supergravid og det var absolutt ikke meningen å være borte etter første innlegg i går, men jeg fikk et eller annet over meg og ble nødt til å legge meg til å sove i en times tid etter middagen og etter at Nelia var krøpet til køys. Jeg ble HELT utslitt veldig plutselig og det er så frustrerende når det skjer, for jeg føler ikke at jeg har noen grunn til å bli sånn. Ehm, Caroline! Hallo! Du har 3 dager igjen til termindato, da er det kanskje innafor å bli litt sånn plutselig sliten? Joda, jeg prøver å minne meg selv på akkurat dette de dagene når alt legger seg over meg som en tordensky, og en sånn dag hadde jeg i går. Jeg var livredd for migreneanfall i en periode også, for jeg trodde jeg fikk flimmer. Men denne gangen VAR det faktisk rusk på linsen min! Haha 🙂 Men ja, alt er bra her altså! I tillegg brukte jeg kvelden etter den timen med avslapning, til å vaske ned og rydde absolutt hele huset, for om bare en liten time kommer det en fotograf hit til oss og da må ting skinne litt ekstra. 

bianco 1. september1

Ellers: jeg vil bare gi en heads up om at i dag lanseres kolleksjonen min i samarbeid med Bianco! Min andre kolleksjon med denne fantastiske skokjeden er altså å finne både i butikk og på nett fra og med i dag! Og disse nydelige skoene som jeg ikke fikk vist dere da jeg avslørte hele kolleksjonen for et par uker siden, har endelig funnet veien hjem til meg. Jeg har brukt dem noen ganger allerede og vet de kommer til å sitte mye på foten fremover mot høst og vinter. De er så enkle og effortless og gir likevel SÅ mye med den lille metalldetaljen i front – akkurat det jeg ofte er ute etter i en ellers enkel sko. 

bianco 1. september_4

denne heter CBE Lustrous Note, finnes HER, er 4.5 cm. høy og koster 1399,- 


Jeg lover å kikke innom flere ganger i dag, vi får besøk av mamma og pappa litt senere, så det blir innmari fint og også en liten avlastning som gjør at jeg kan få vært litt mer effektiv 🙂 Pappa har jo troa på at dette er dagen! Men vi får se 😉 Spent på om denne pappafølelsen stemmer, kjenner jeg! 

69 kommentarer

 1. Åh, vilka snygga skor! Så fina detaljer och två tummar upp 🙂
  Kram <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig! Klem tilbake!

 2. Du sa det selv men synes jeg må minne deg på det : tre dager til termin og helt innafor å kjenne seg plutselig sliten og ha en dårlig dag. Når du kjenner det slik SKAL du hvile vet du.
  Og du verden, vaske ned hele huset etc etter en liten times hvile, var vel kanskje ikke det smarteste? Og på kveldstid…Det kan jo slite ut en ikke-gravid også det da…
  Godt du får litt mer avlastning og hjelp fra i dag så kan du ruge på heltid nå i innspurten.
  Og sier det igjen: Masse lykke til!!!

  1. Caroline

   Kanskje en grunn til at jeg våknet med tidenes rødsprengte øyne i dag :O Haha, jeg ser ut som et vrak :p Blir en lang dusj snart og briller resten av dagen vet jeg! Gleder meg til å fortelle hva vi holder på med på privaten også, for det har vært litt styrete oppi alt det andre :O Men nå er vi snart i mål med både det ene og det andre <3 Tusen takk, Gudrun!

   Stor klem 🙂

   1. Hvor skal dere flytte? 😉 vet jo at det er det som skal skje!

   2. Elvlovise

    Hahah tenkte jeg og Ina, det var det første som slo meg 🙂 Og vi som følger med i norsk fotballverden skjønner tegninga. Slik jeg har skjønt det stenger overgangsvinduet i Norge rundt 12. september, så kan hende vi er heldige å få vite hvor de havner hen daa 🙂

 3. Masse lykke til, uansett når det skjer 🙂 Dette er jo så spennende, jeg går i spenning hver dag for å se om det har skjedd noen endring, både her på bloggen og snapchat.

  Kos deg med familien og fram til ting skjer.

  Klem fra meg.

  1. Caroline

   Stor klem tilbake, Helene Viktoria! 🙂

 4. Kjære deg Caroline! Hvil deg og samle krefter til fødselen, det kommer godt med Masse lykke til med å sette lillesøster til verden Håper ting går bra og du får en god opplevelse! Klem

  1. Caroline

   <3

 5. Karoline

  Kjempefine sko, lurer på om jeg må en tur på Bianco for å prøve de ut altså!

  Har aldri vært så hyppig inne på bloggen din før som nå for å sjekk om det (ikke) har skjedd noe, vi venter i spenning vi også 😀
  Masse lykke til når dagen kommer <3

  1. Caroline

   Så hyggelig, Karoline! OG tusen takk <3

 6. Martine

  To dager før jenta mi kom til verden vasket jeg og gjorde alt mulig. Det sies at når man føler for å gjøre slikt, er det ett tegn på at fødselen nærmer seg! Jeg har troa på at i dag/natt/i morgen skjer det noe 🙂 masse lykke til, Caroline!

  1. Caroline

   Krysser alt jeg har for at du har rett! 🙂 Tusen takk, fine <3

 7. Dere skal jo flytte, ikke vanskelig å skjønne at det er salg av hus dere holder på med;) masse lykke til med både det ene og det andre, så spennende!!:):)

  1. Akkurat det tenker jeg og.. Men skjønner dere ikke vil røpe noe før det meste er i boks… Gid så spennende!
   Lykke til med alt 🙂

 8. Jeg snuser litt på de svarte skolettene med høye hæler, husker ikke hva de heter. Er det 10 cm hæl på dem? Veldig usikker på hvordan de er å gå med, og det er ikke butikk her jeg bor. Jeg er vant til høye hæler, men kanskje ikke så høye. Har de oransje pumpsene fra forrige kolleksjon, og etter et bryllup i sommer hadde jeg VONDT!

  1. Caroline

   Ja, de er 10 cm. 🙂 Like høye som de oransje, kanskje du vil like en støvlett bedre?

   1. Saken er at jeg elsker den elegansen såpass høye hæler gir, men hvor elegant er det å måtte gå barbent etter halvannen time, lissom! Kunne jo kanskje prøve å kjøpe en litt stor størrelse, også legge inn slike geleputer under tåballene? Skoene er lekre, ihvertfall, selv om ikke VG synes det!

 9. Hei Caeoline.

  Veldig fine sko. Disse må jeg ha.
  Har du og Camilla P samarbeidet ?
  De ligner veldig på skoene fra hennes kolleksjon. Håper du ikke tolker det som kritikk.

  1. Caroline

   Nei, ikke Camilla og jeg, men både Camilla og jeg har jo jobbet med samme skokjede 😉

 10. Jeg tror nettopp dette er grunnen til at du er toppblogger! Skal vi ta Lene Orvik som et eksempel da. Hun oppdaterer kanskje, kanskje 1 gang for dagen, og da er det mest sannsynlig et dårlig bilde av en ny Louis Vouitton veske hun har kjøpt seg, eller om den nye veggen hun skal male fordi den nettopp er malt allerede, eller om at hun er så stresset fordi hun skal på en ny fest.

  Her kommer du faktisk med en unnskyldning fordi du ikke følte at bloggingen gikk som normalt. For i mitt hode, skal du være toppblogger, så er nemlig dette oppskriften. Normal blogging er flere enn «kanskje jeg orker å lage et (dårlig)innlegg i dag».

  Du er så personlig, tar oss med på tanker, reiser, følelser osv. Sitter igjen med et inntrykk av å kjenne deg, føle deg, være nær deg.

  Takk, Caroline. For at du aldri, eller svært sjelden, skuffer med kvaliteten og kvantiteten på arbeidet ditt. Du gir så mye. Jeg lurer på når vi kan få gi noe tilbake? <3

  Lykke til Fine, med et nytt kapittel i livet ditt. Og takk for at jeg får være med.

  1. Caroline

   Du er så innmari god! Tusen takk for at du har fulgt med så lenge, jeg setter så stor pris på det – det håper jeg at du vet 🙂 Sender deg en stor klem og håper du vil være med videre <3

  2. Christine

   Jeg synes også det er beundringsverdig at kvaliteten på innleggene og hyppigheten er så bra (som vanlig!) enda du snart skal føde, har lansering og noe nytt på privaten i tillegg. Det er tydelig at du ser på bloggen som nettopp noe som forplikter, en jobb, og det tror jeg de som leser denne bloggen setter pris på. Jeg har også lagt merke til at det finnes andre toppbloggere som åpenbart ikke legger like mye profesjonalitet i sitt arbeide og da føler man seg litt sånn teit når man klikker seg inn – at man som leser ikke blir verdsatt og det føler jeg ikke på denne bloggen. Kanskje ikke alt som er like interessant å lese for akkurat meg alltid, men det er det ikke når jeg åpner Vogue eller avisen heller! 😉 Du er profesjonell og dedikert og absolutt en inspirasjon for å gjøre så godt man kan med det man selv føler er viktig.

   Krysser fingrene for at veslejenta nummer to snart melder sin ankomst!

  3. Enig med deg! 🙂

  4. Jeg skriver under på dette! 🙂 Du viser det gjentatte ganger!!

 11. susanne

  Nei pappan din har nok ikke rett 😉 Men imorgen kveld/natt, daa skal du se! <3 klemz, skoene var flotte!

  1. Caroline

   Haha, blir spennende å se! 🙂 Tusen takk, Susanne! 🙂

 12. Ååh, de va nydelig! Du e berre rå, altså! Lykke til med tiden som kommer, den e magisk ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Maja <3

 13. Nydelige sko! Need them 😀

 14. Når jeg er inne på bianco.no eller bianco.dk finner jeg bare 3 sko fra din kolleksjon 🙁

  1. Caroline

   Jeg ser det samme selv, dessverre :/ Har sendt en epost til Bianco og venter på svar 🙂

   1. Emilie

    Ok, bra det ikke bare er meg, og takk for svar 🙂

 15. Skal sjekke ut kolleksjonen asap. Elsket den forrige, men ingen av størrelsene passet meg 🙁 lykke til videre med siste innspurt av graviditeten. 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte den forrige! Men synd at ingen skoene passet :/ Tusen takk, Helena 🙂

 16. Lykke til Caroline! <3

 17. Caroline

  Du er rå!! og skoene er jo bare helt amazing!! Masse lykke til med fødsel flotte deg!
  Må jo bare si det at jeg venter i spenning på å vite hvilke vogn dere skal ha! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 På begge områdene <3

 18. Det er kjedelig de siste dagene i svangerskapet, du og dine venter på at noe skal skje, leserne dine venter . Så erdet bare en som beatemmer det – bittelille babysøster. Hun kommer når hun er klar.

  Jeg fikk første barnet ca to uker før tiden, og ble da forespeilet at det sikkert kom til å skje med barn nummer to – men da gikk jeg fjorten dager over termin. De dagene trodde jeg at jeg skulle tørne, faktisk.

  Tror hun kommer på lørdag.

  1. Caroline

   Mamma skal ta en alvorsprat med henne i dag, så får vi se om hun hører på mormor 😉 Håper hun kommer før lørdag, men hun er velkommen når som helst – bare jeg slipper å bli satt i gang den 16. september :O DET er plutselig lenge til :O

   Klem 🙂

 19. Masse lykke til med ventetiden og kommende fødsel. Drikk en kopp te, les blader og ta noen høneblunder innimellom. Nå har du snart tre voksne som kan styre og ordne både med Nelia, huset og hundene, så nå syns jeg du bare skal fokusere på deg selv og den lille som kommer.

  Masse lykke til igjen.
  Klem fra fast leser 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Rikke! Jeg gleder meg SÅ til besøk nå 🙂

   Stor klem!

 20. S.Helene

  Love the shoes!! Skal ha disse ja 😀
  Fotograf og rundvasking, styrete ting på privaten… Lurer på om det er boligsalg på gang, at LK kanskje har avklart fotballen? Var bare det første som slo meg, er jo litt nysgjerrig av meg 🙂 Uansett, dere har mye spennende på gang!! Ønsker deg så masse lykke til! Tenk når fødselen er i gang, det er jo helt magisk :O
  Klem fra meg.

  1. Caroline

   Ja, det har vi virkelig! Spennende tider 🙂 Tusen takk!

   Stor klem 🙂

 21. Råtøffe sko! Hvordan er de i størrelsen? Jeg bruker både 36 og 37 alt ettersom. Hva bør jeg gå for her?

  Lykke til med innspurten frem mot fødselen 🙂

  1. Caroline

   Hvilken modell tenker du på? I velourskoene kan du fint gå 1 strl. ned om du har smal fot, mens jeg ville gått for min helt normale strl. i de andre 🙂 Akkurat disse kan være noe små, men det kommer igjen an på foten :/ Det beste er å prøve dem på 🙂

   1. Monica

    Takk for svar 🙂 Tenkte på dem med metalldetalj fremme 🙂 Må nok til Bianco;-)

 22. I would like very much to buy black boots from your new collection , but I can not find them . When it will be available?

  1. Caroline

   It should be online by now, let me check if anything is wrong 🙂

 23. Annicken

  For noen fine sko du har i kolleksjonen! Helt nydelig. Spørs om ikke jeg må sprenge studentbudsjettet og få tak i noen nye høstsko, heh..!
  Ellers vil jeg bare ønske deg lykke til med siste innspurt i tiden fremover! Utrolig spennende og fint å få følge deg på veien, så tusen takk for det 🙂
  Klem fra meg!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Annicken! Tusen takk <3

   Klem tilbake 🙂

 24. Lykke til!Ikke bare,bare å skulle bygge hus oppi alt detteHaha,vet jo ikke!men tenkte kanskje det er det hemmelige prosjektet på privaten

  1. Caroline

   Tusen takk, Kris 🙂

 25. Kristin

  En liten kommentar til skriftspråket ditt; du benytter ordet «så» veldig ofte. I den siste gravidoppdateringen har du brukt det rundt regna 20 ganger. Det hadde vært mer behagelig å lese teksten hvis du hadde formulert deg litt annerledes enkelte plasser. I tillegg bruker du det ofte for å beskrive noe, for eksempel «kjeksene var SÅ gode». Hvor god er egentlig «SÅ gode» kjeks? Jeg ville heller hatt et spenstig adjektiv for å beskrive de 😉
  Undertegnede er ingen rettskrivningsekspert som kan si hva som er rett og galt, men det er i alle fall et tips.

  1. Caroline

   For å beskrive de eller dem? :p Neida 😉 Men takk for tips 🙂 Det er faktisk flere ganger jeg går gjennom bloggtekstene mine og legger merke til det selv 🙂

   Klem!

 26. Du kan hvile litt på laurbærene nå synes jeg 🙂
  Med og uten linser..hi..hi..
  Spennende å høre om hva dere styrer med – høres ut som det kan ha noe med hus/flytting å gjøre.

  1. Caroline

   Blir uten linser i dag :p Og å hvile på bæra så langt det lar seg gjøre 😀 Har planlagt et bad i ukesvis, så kanskje i kveld er kvelden hvor jeg faktisk får det til 🙂

   1. Gudrun

    Nyt badet – det er jo skjønn måte å slappe av på.

 27. Jaanette

  Kjære Caroline.
  Jeg lurer bare på om du kan lage et lite innlegg etterhvert om det å ta fine bilder. Bildene dine er så flotte, og de er en stor del av bloggen. Du har noen innlegg tilbake i tid om eksponering, lukkertid, ISO og slikt. Men jeg vil så gjerne lære mer. Hva er dine og din mann sine tips og triks når dere skal ta bilder for eksempel på reise eller hjemme? Og ikke minst hva dere ser etter i et bra kamera. Hva slags kamera har du nå forresten?
  Masse masse lykke til med siste innspurt.
  Tusen takk

 28. Lykke til med siste innspurt av svangerskapet❤

  Kjøpte nettopp de lave lakkskoene i pausen! Tripper storfornøyd rundt på jobb i nye sko 😀 kjempegode å gå med❤ tipp topp tommel opp!

 29. Elisabeth L

  Åh, det er disse jeg har bestilt meg, og gleder meg super mye til å få telefon sånn at jeg kan hente dem! 😀 Og masse lykke til om pappafølelsen stemmer <3

 30. Ingvild

  Åååh, jeg håper det er flere igjen i min str når jeg får penger denne gangen! Ville så gjerne ha fra den forrige kolleksjonen og, men da var det tomt, visst 🙂

 31. Åh, jeg har forelska meg i noen av skoene og sitter nesten å sikler på de nå, men dessverre passer det ikke prisene en students lommebok akkurat. Men kanskje en vakker dag om man er heldig å ha noen kroner til overs og ellers er heldig 🙂

 32. Så nydelig sko, skulle ønske jeg hadde råd! 😀 Du er så heldig:)

 33. Benedicte

  Gikk inn på Bianco på Oslo City i dag. Spent og gledet meg til å se skoene dine. Ekspeditøren holdt på med noen esker foran ved kassa og butikken var tom. Da jeg kom inn gikk jeg rett mot skoene dine. Hun snudde seg og så mot meg, sa ingenting og snudde seg igjen for å holde på videre med eskene. Fant ikke alle skoene dine, men følte ikke for å legge igjen penger i den butikken likevel, så håper på bedre kundeservice i en av de andre butikkene. Her var servicen ikke-eksisterende iallefall. Trist for din del og dårlig reklame for kjeden.
  Men det jeg så så flott ut så regner meg jeg ender opp med de blanke lave iallefall og kanskje støvlettene hvis jeg finner de 🙂

 34. Det er nymåne i dag vettu, det kan bety fødsel! 😀

 35. Martine

  Så ikke de høye støvlettene som går over kneet på nettet, de de tilgjengelig i butikk? Og hvor mye koster de? (Jeg snakker om de du har vist i et innlegg før) 🙂

 36. Tipper fotografen skal ta bilder til prospekt? Flytting på gang:) Lykke til med alt!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *