gravidoppdatering: uke 40 (39+5)

uke 40

På torsdag er jeg 40 fullgåtte uker og i dag er jeg faktisk bare 5 dager unna termin. 5 dager! Men det skal sies at kun noen få prosent av oss føder til termindato, så jeg er forberedt på at det kan skje når som helst. Jeg var SÅ klar søndagen som var – det er rart med det, men når du har født før, så tror du liksom at du sitter med fasiten på hvordan din neste fødsel skal bli. Jeg klarte ikke å se for meg noe annet enn at det skal skje på natten, en uke før og så videre. Men slik er det jo ikke i det hele tatt. Alle fødsler er forskjellige, så egentlig er jeg innstilt på både overtid, lenger fødsel, kortere fødsel, vondere fødsel og alt i mellom. Ha et åpent sinn, er det vel noe som heter. Så slipper jeg ubehagelige overraskelser 😉

preggi_deggie_4

Uansett, dette blir kanskje den siste oppdateringen, så jeg legger ut litt flere bilder denne gangen. Jeg er så glad i magen min for tiden og synes den er finest i verden, mest på grunn av det som ligger inni, selvsagt. Så jeg er glad for at den er nøye dokumentert fra dette svangerskapet og spesielt nå de siste dagene. Jeg venter fortsatt på bilder fra svangerskapsfotoshooten som jeg var på i uke 36, de er forhåpentligvis underveis og kanskje jeg rekker å dele med dere før stjerna vår er her ♥ 


hello week 40 

termindato: 4. september 2016 

hvor langt på vei: i svangerskapsuke 40 med 39 uker og snart 5 hele dager bak meg. 98.2 prosent av svangerskapet er overstått – me oh my! De siste ukene har bare gått opp i røyk, men sånn er det vel med en snart 3-åring i hus, mye å gjøre på jobbfronten og på privaten.. Da går dagene og de kan liksom ikke bli lange nok. Jeg vet at tiden kommer til å stoppe opp når hun melder sin ankomst, da kommer vi til å bli så oppslukt av henne og den nye tilværelsen at andre ting må bli satt på vent, og nettopp derfor jobbes det på spreng akkurat i disse dager. 

dager igjen av svangerskapet: 5 dager igjen til termin  Jeg legger meg med sommerfugler i magen hver eneste kveld!

babyen er så stor som: en vannmelon! Hun veier i følge appen 3400 gram og er rundt 49 centimeter, men i følge mine ultralydundersøkelser så vil hun være på størrelse med storesøster og kanskje litt større, ettersom jeg nå føder senere enn med Nelia. Det vil si rundt 3 kilo og sikkert rundt 47 – 49 centimeter. Selv var jeg bare 46 centimeter lang og så har jeg endt opp som høyest av både mamma, Anette og meg 🙂 

uke 40 how big

ukens must have(s): ja, hva kan det være? Vi har blitt så flinke til å legge oss og få nok søvn, så det er jo i boks. Boblevann drikker jeg i bøtter og spann og halsbranntablettene går fortsatt ned på høykant 😉 Ellers er gode bh-er et must! Orker ikke noen spiler som trykker og dytter og pusher opp nå. 

kjenner du mye til den lille mageboeren: hun hikker mye i magen og reagerer godt på ytre bevegelser, som når for eksempel jordmor (eller jeg, dersom jeg føler hun er veldig rolig) dytter forsiktig borti henne. Bevegelsene er skikkelig sneglete og ålete, og litt roligere enn de har vært. Men det begynner jo å bli fryktelig trangt, stakkar liten. 

siste innkjøp: noen babyprodukter fra Rituals! Jeg elsker jo dette merket til meg selv og synes det er spennende at de fører barneprodukter også. Det ene er en rom- og klesspray som dufter så friskt og godt, samt en mild såpe å ha i badevannet eller å bruke på kroppen. Må jo teste disse! 

preggi_deggie_6

hvordan har treningsuken vært: topp! Jeg holder koken på rolig jogging og kjapp gange, trener styrke og smiler godt fordi jeg fortsatt kan. Som jeg nevnte tidligere, så kunne jeg løpe skikkelig for bare noen dager siden, men det snur fort og nå må jeg bare ta det roligere. Rett og slett. Men all bevegelse er deilig og nå merker jeg jo at termin og fødsel nærmer seg. Tror og håper at hun er klar snart  

ukens cravings: da jeg sjekket at alt var på plass i fødebagen på søndag, sprakk jeg på sykehusgoodiesen jeg hadde pakket med meg! Haha, jeg klarte ikke å dy meg og MÅTTE ha noen kjeks. Så da åpnet jeg den gule pakken med kjeks og melkesjokoladebiter fra Freia og klarte ikke å stoppe etter bare 1, foråsidetsånn. Må jo ha litt filmsnacks 😉 De var SÅ gode! Og ja! Ny pakke er kjøpt inn sammen med et par ekstra og lagt på plass i bagen 😉 

preggi_deggie_5

plager: jeg har virkelig ingen plager! Takk til høyere makter for det ♥ Jeg synes ikke kynnere kan kategoriseres som en plage, selv om det ikke alltid er dirkete behagelig. De kommer jo med jevne mellomrom, og ofte når jeg har sittet lenge i bil og plutselig skal ut og gå et stykke. Eller bare helt plutselig når jeg bøyer meg ned og reiser meg opp igjen! Haha! Det er jo livmoren som øver seg til fødsel, så jeg synes bare det er fint at de er der. Når det er sagt, så kjenner jeg litt stikkinger i underlivet fra tid til annen, sånn skikkelig at jeg må si AUA høyt. Og så går det over. Det er vel noe som er på gang, ikke helt rart det heller 😉 

kjønn på babyen: jenta vår ♥ 

hvordan sover du om natten: helt elendig. Jeg er så spent og klarer ikke å slappe helt av. En annen som ikke sover helt bra for tiden, er Nelia. Hun var inne hos meg to ganger i natt og ville ligge i sengen sammen med meg og babyen i magen – og lillesøstra som hun hadde med seg (som er babyborn-dukka hennes) Jeg tror hun forstår at det nærmer seg veldig. 

uke 40

fødselsforventninger: jeg er positiv! Dette har jeg gjort før, det kommer til å gå bra. Gjør det ikke det da? 

humør: nå er det virkelig helt på topp, etter noen skikkelig gretne nedtur for et par uker siden- i følge Lars-Kristian 😉 

vektøkning: 11.4 kilo! 

kontroll: neste kontroll er hos jordmor til fredag 🙂 

uke 40-anytime


♥ ♥ ♥  

108 kommentarer

 1. Å det er så spennende å gå sånn og lure på når det skjer:) Jeg forventet at det skulle skje på natten som med storebror, men her hogg det til i magen når jeg skulle levere han i bhg. Så det var bare å «hive» han inn dørene der, kjøre i full fart til sykehuset, og en time senere var lillesøster ute. Masse lykke til 🙂

  1. Caroline

   Oi, ja se der! Det klarer jeg ikke engang å forestille meg, men en vet aldri 🙂 Tusen takk, Barbro!

   Klem 🙂

 2. Benedicte

  Masse, masse lykke til med fødsel! Håper du får en fantastisk opplevelse denne gangen også og at alt går så bra som det kan<3

  1. Caroline

   <3

 3. Cecilie

  Hei!
  Tenkte bare å gjøre deg oppmerksom på at den milde såpen til baby fra Rituals svir veldig i øynene!

  1. Caroline

   Uff, så leit! Og så rart! Den er jo uten alt mulig. Men det beste er nok å teste den ut selv først, ja 🙂

 4. Du ser fantastisk flott ut. Spennende dager nå, for hele familien. Blir så koselig med to tette jenter. De kommer til å få så mye glede av hverandre. Jeg har selv kun brødre og har alltid savnet en søster,(flott med brødre, men ønsket meg alltid søster når jeg vokste opp)
  Har selv to tette jenter og de har et flott forhold og finner så mye glede i hverandre. Lykke til med fødsel når den tid kommer 🙂

 5. Du ser fantastisk ut, lykke til med fødsel:-D

 6. Like spennende hver dag å se om det har skjedd noe, men neida, du er like sprek og høygravid 🙂 Og som du sier, takk høyere makter for god helse! You look great spreka 🙂

 7. Gleder meg til å høre navnet på den lille❤ Ønsker deg lykke til med fødsel. you can do it Klem fra Linn

 8. Fine babymagen! Er den litt større denne gangen? Ser liksom litt sånn ut 🙂 Mener jeg har hørt noe om at man ofte har større mage etter ett svangerskap.
  Lykke til med siste innspurt! 😀

 9. Charliih

  Hvordan lager du de bildene med ukentlig oppdatering?:-D
  Var kjempe flotte!

  1. Caroline

   Jeg lager dem i photoshop og picmonkey 🙂

 10. Du er så flott,Caroline <3 Ønsker deg masse lykke til de neste dagene og når tiden er inne <3 Er såå spent hver dag som går om det har skjedd noe eller ikke 😛 hihi. Stor klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn 😀 Stor klem tilbake <3

 11. Herlighet, nå begynner jeg å bli skikkelig spent! Gleder meg masse til dere deler nyheten om at en ny verdensborger har entret Siljan 😀 Lykke til med fødselen, den er nok rett rundt hjørnet nå, jeg har en magefølelse av at du ikke har mange døgnene igjen (maks 3 tror jeg) . Føler det er litt snålt å være så spent på en fødsel til noen man ikke kjenner, men samtidig så føler jeg jo at jeg «kjenner» deg litt likevel, har tross alt fulgt med de siste 6 årene 😉

  1. Caroline

   Å, jeg håper følelsen din stemmer 🙂 Og det er ikke rart i det hele tatt, jeg forstår godt at du er spent 🙂

   Stor klem til en veldig fin leser <3

 12. Du kler veldig å være gravid. Fulgte deg ved din forrige graviditet også, gøy å lese selv om jeg ikke har barn selv. Gleder meg til å se gravid shooten din.
  Kommer du til legge ut bildene dine fra den gangen du tok med Nelia i magen (her på bloggen, at du f.eks legger dem side om side i en collage)? Personlig syntes jeg magen din er større nå. Har sett at folk har spurt deg om størrelsen på magen nå kontra før og at du har snakket det bort med å si at ingen graviditeter er like, etc. (Ikke misforstå kommentaren min, syntes bare det var rart at du ikke svarte noe konkret på det, folk er jo bare nysgjerrige og ikke noe galt i det).
  Masse lykke til med fødsel. 🙂

  1. Caroline

   Jeg snakker det ikke bort, men jeg mener helt ærlig at de er ganske like 🙂 Mulig den er større, for det er mye mulig, men jeg går ikke med målebånd for å sjekke ettersom jeg faktisk ikke bryr meg om den er større eller mindre 🙂 I mine øyne er den ganske lik, så det er mitt svar 🙂 Jeg tok jo gravidbilder i samme uke, så det er jo evnt. å bare sammenligne når de kommer 🙂

   Tusen takk!

  2. Hvorfor har det noe å si om den er større eller mindre nå, egentlig? For en merkelig ting å henge seg opp i. Mage er mage!

 13. Imponerende at du klarer å være så positiv! Blir dritredd bare av tanken.. Å vite at det kan skje når som helst høres helt sykt ut. :O hvordan kan man klare en sånn smerte???

  1. Caroline

   Å, det er ingenting å være redd for 🙂 Det er jo siste innsats før alt er over og du har det lille mirakelet hos deg 🙂

 14. Masse lykke til på fødselen!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid <3

 15. Har du prøvd love hearts mot halsbrann??

  Lykke til med fødselen, det kommer til å gå så bra!<3
  Klem

  1. Caroline

   Ja, men så mye sukker ila. en dag er ikke noe jeg er så fan av :p Det kommer gjerne tilbake etter bare en times tid skjønner du, så da hadde jeg blitt kvalm av å bruke love hearts :/

   1. Tips: Frutin på helsekosten er knallbra! Bruker dem selv mye 🙂

   2. Christine

    Titralac funka for meg,levde på den under mitt svangerskap med frøkna mi. Bruker den fortsatt faktisk,for da er kroppen vant til den hvis vi blir gravide på nytt av.

 16. Kjenner en smule sjalusi når det kommer til den spenningen ved når fødselen starter:) skulle ønske jeg kunne oppleve det, her får jeg dato og klokkeslett for keisersnitt ved neste svangerskap. Men fikk prøve riene sist da selv om jeg ente på oprasjonsstua tilslutt:)

  Masse lykke til:) du ser fantastisk ut:)

  1. Caroline

   Det forstår jeg. Kanskje neste gang? Uansett er det sikkert litt godt å vite også 🙂 Fordeler og «ulemper» med begge deler uansett kanskje :p Masse lykke til <3

 17. Så godt å være i såpass god form som høygravid! Håper du får nyte siste innspurt ☺ Er selv gravid i uke 11, og med kvalme og utmattelse helt siden positiv test, så lengter jeg virkelig etter noe mer enn sofa Så inspirerende å se hvor aktiv du er. Du har en veldig fin gravidmage, forresten! Så nett og fin ❤ Lykke til og velsignelse over alt som ligger foran ❤

  1. Caroline

   Bare vent til andre trimester, da er jeg sikker på at du kvikner til igjen! 🙂 Tusen takk for gode ord, Vic <3 All lykke til deg!

 18. Fine babymagen 🙂 Masse lykke til, og vips så har du fått bitte lille i armene dine 🙂

  1. Caroline

   Å, tusen takk <3

 19. Kristin

  Hei Caroline! Du ser fantastIsk ut rett før termin. Så sunn og sterk! Jeg fødte selv en liten jente fem uker siden. Jeg hadde siste treningsøkt 2 dager før fødsel. Trent hver dag i svangerskapet. Bare å lytte til kroppen. Fødsel gikk fint, og raskt tilbake i aktivitet og trening. Du har en sunn livsstil som du får igjen for i svangerskapet. Stå på! Du inspirerer! Og masse lykke til. Gode tanker til deg og familien din

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂 Gratulerer så mye med den lille <3

 20. Gud for en veltrent mage:-0
  Håper du deler etterfødselbilde denne gangen å,for du er jo helt sinnsykt godt trent.
  All respekt til deg(pokal)
  Lykke til med fødsel, det er like spennende hver gang:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Er så spennende dager at jeg ikke får sovet om natten :p

 21. Christina

  Det er en spennende tid nå 🙂 Hvilken gravid-app bruker du?

  1. Caroline

   Jeg bruker en som heter Gravidkalender og Babyapp samt Sandvik sin 🙂

   Klem!

 22. Har du noen rabattkode på barerips?;)

  1. Caroline

   Nei, dessverre :/

 23. Æh, du er så fin! 😮 Lykke til <3

  1. Caroline

   Tuusen takk, Charlotte 🙂 <3

 24. NYDELIG er du!! Syns det er heeelt utroøig at du er gått opp over 12 kg, hvor er alle hen haha!? 😉 Jeg lurer litt på hvordan det er for deg som «kjendis» å møte andre «vanlige» jordmødre osv under fødsel når du virkelig er på ditt mest private og intime? Anstrenger du deg for å oppføre deg «pent», hvis du skjønner hva jeg mener, eller «driter» du i det og er deg selv? Så lurer jeg på om hundene har endret atferd ift at fødsel nærmer seg? kjenner en annen der hundene fotfølgte henne rett før fødsel, godtok ikke å ikke være med på do engang, snakk om å passe på! 😀

  1. Caroline

   Hahaha! Tusen takk 🙂 Er ikke over 12 kilo, men 11 – ikke at det er så stor forskjell :p Tror nok de kiloene beifnner seg litt overalt – rumpe, lår, armer, mage, bryst :p

   Ang. under fødsel, så er jeg bare meg selv 🙂 Tenker ikke over at de kanskje vet hvem jeg er i det hele tatt, det er jo ikke sikkert de vet heller 🙂 Hugo er fryktelig klengete, men det har han vært siden januar, nesten så jeg forstod på ham at det var noe :p

   Klem 🙂

 25. Hei 🙂 har du prøvd proteinbrødet fra nærbakst? Eventuelt hva du synes om den? Jeg spiser lavkarbo, og det inneholder 8 karb per 100 gr

  1. Caroline

   Det har jeg ikke prøvd før tror jeg? Har ikke sett det her omkring i hvert fall :/ Men det ser jo supert ut 🙂

   1. martha

    Okei 🙂 Jeg har kjøpt det både på rema og bestilt på morgenlevering.no. Anbefales på smaken hvertfall 🙂

 26. Kristin

  Er så rart det der…man tror man vet, men så vet man liksom ikke. De 2 fødslene mine var så forskjellige som natt og dag. INGENTING var likt, bortsett fra at babyen kom ut på samme sted Masse lykke til! Jeg har 2 jenter selv og de er så glade i hverandre. (5 og 1 år) Alt går seg til!

  1. Artig å høre andre med samme erfaring. Mine to fødsler var på samme måte; helt forskjellige når det gjaldt absolutt alt. 🙂 Men som du sier; alt går seg til. Masse lykke til, Caroline. 🙂

 27. Masse lykke til med fødsel og alt som ligger foran dere! Håper du vil dele opplevelsen med oss slik du gjorde forrige gang <3

  1. Caroline

   Det vil jeg så gjerne! Det var befriende å skrive det ned i ettertid og så mye lettere for meg å huske opplevelsen også 🙂

   Klemmer!

 28. Ønsker deg all mulig lykke med fødsel og barsel. Dette klarer du med glans, Caroline.

  Jeg gleder meg til bilde av jentene dine, og håper du vil vise oss.

  Heier på deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Trude! Jeg håper du har rett 🙂 Stor klem!

 29. Masse lykkønskninger for fødselen og tiden etterpå! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! Det tar jeg imot med glede <3 Klemmer!

 30. Du er så flott! Virkelig et forbilde til den gangen jeg selv skal gå gravid. Heia fysisk aktivitet og positive tanker!

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari! Så hyggelig å høre 🙂

 31. Så vakker, flott og veltrent mage du har. Ingen tvil om at disser muskler har blitt stelt pent med! 🙂 Håper vi får se 4-dages-post-fødselsbilder denne gangen også! 😀

 32. Har drømt om deg i hele natt! Såå gøy å se deg så «virkelig» i drømmen, haha!! Var nesten helt i ekstase når jeg våknet siden jeg hadde «sett/vært med» deg… ler.. Iallefall så hadde du plutselig født, men klarte aldri å skjønne hvilken dag i drømmen det var på, men 10:57 husker jeg svært godt, så mon tro om hun kommer ut på det tidspunktet 😀 Tenk at jeg som leser kan være så spent, kan ikke forestille meg hvor spent du og dine må være 😉 Masse lykke til med fødselen og tiden som kommer, inspirerende å se hvor flott og sprek du er! Mange klemmer fra fast leser <3

  1. Caroline

   Hahaha, så herlig, Sissel! Skal ha dette tidspunktet i bakhodet 😉

   Tusen takk, krysser fingrene for at hun kommer snart <3 Stor klem 🙂

 33. Heisann!
  Fullstendig off topic, men jeg har likevel et spørsmål 😉 Husker at du av og til har nevnt at du spiser sushi på Gardermoen, hvilken restaurant er det? Og er det på innland eller utland? Håper du har tid til å svare midt i fødselsforberedelser, lykke til! 😀

 34. Marianne T

  Masse lykke til med fødsel og barseltid, Caroline 🙂 Det er så spennende å følge med her om dagen! Jeg tipper du får en rask og fin fødsel, krysser fingrene for deg <3

 35. Åh, nå er jeg så spent! Lykke til med innspurten de siste dagene..!

  Fikk nettopp vite at en av mine beste venninner er gravid nå (som den første i gjengen), og jeg blir så glad :’D Gleder meg til å bli tante 😉

 36. Du stråler og ser helt smashing ut 🙂 du skulle (ikke vært) men sett gravid ut hele tiden 😉 er noe med graviditetshormonene og de ekstra kiloene som kler deg veldig godt 😀 ! lykke til med innspurten !!

 37. Irmelin

  Du ser så flott og lykkelig ut! Føler meg veldig rar som er så spent på fødselen til noen jeg aldri har møtt, men jeg merker at jeg venter og venter på den dagen deg ikke er noe nytt innlegg og det er noe på gang 🙂

  Jeg lurte på når du fant ut at du var gravid, og hva de første symptomene var? Hvor tidlig fikk du mistanke om at du var gravid? Og hvor lenge klarte du å holde det for deg selv?

  Lykke til med fødselen!

 38. Masse lykke til med fødsel snart! Jeg er selv høygravid med mitt første barn og har termin på mandag! Er så spent!! 😀

 39. Ingvild

  Åh, det er så fint å se at du er i så god form og at du fremdeles klarer å bevege på deg:) hadde selv hypermesis, det gikk heldivis over etter ca 4.5 mnd, så hadde et par gode mnd midt i svangerskapet før jeg ble dårlig igjen, men ble lite trening og annen hygge med et så tungt svangerskap. Vesla kom ni dager på overtid den 25.11.15 etter fem dager med rier og så keisersnitt til slutt. Men ser faktisk ikke på de dagene som spesielt tunge eller traumatiske allikevel, bare skuffa over at jeg ikke fikk «fullført» selv. Uansett, poenget mitt er at når man ser hvor fint svangerskap du har hatt, får man håp om å få et finere selv neste gang:) lykke til de siste dagene, husker hvor lange de var, merkelig hvordan man kan lengte sånn etter noen man aldri har sett <3 du kommer til å takle fødselen like strålende som sist, du virker så mentalt sterk, noe som definitivt hjelper:)

 40. Ginelill

  Så utrolig flott du ser ut! Ønsker deg lykke til med den forestående fødselen og tiden etterpå!

 41. Anne B.

  Herligheeet så flott du er! Ser virkelig stunning ut 🙂
  Masse lykke til med fødsel, du har en fin innstilling til fødselen så dette går nok bra 🙂

 42. Hei!
  Jeg ville bare si at din positivitet rundt graviditeten og hverdagen er en veldig deilig kontrast til mine egne litt triste tanker rundt mye spying og dårlig form i min egen graviditet. Er nå 14 uker og fremdeles dårlig, og da er det lett å miste litt motet, men så følger jeg deg på snap og her og ser hvor glad du er og hvor trygg du virker rundt dette med fødsel og alt, og det gir meg en sånn deilig pause og fungerer som en fin motvekt til min egen tidvise negativitet når jeg er på mitt dårligste.

  Gleder meg til å følge deg videre.
  Mvh L

  1. Caroline

   Jeg håper virkelig du slipper unna snart og at resten av svangerskapet blir bedre! Masse lykke til hele veien <3 Stor klem!

 43. I dag var jeg sikker på at du fødte, siden det ikke hadde kommet noe på snapchat, men så kom det bilder og video. Ble nesten litt skuffa 😉 Masse lykke til!

 44. La igjen en kommentar for et par dager siden på et annet innlegg, men her kommer en kommentar til..:) Måtte bare kommentere den fødselshistorien din som du skrev etter du fødte Nelia. Har du lest den igjen nå som du nærmer deg fødsel nr 2?:) Jeg synes den er så utrolig fantastisk skrevet, så levende og så virkelig. Jeg har sikkert lest den nærmere ti ganger gjennom disse tre årene, høres kanskje litt «creepy» ut, men jeg synes bare den er så utrolig flott å lese og jeg gråter hver gang! Nå er jeg selv gravid for første gang og har termin på lørdag som jeg også nevnte i den forrige kommentaren min, og har lest den nå igjen et par ganger mens jeg har vært gravid og det er akkurat som jeg kan føle det du føler og akkurat som jeg er der selv og virkelig kan forestille meg hvordan det føles og det du skriver. Helt merkelig…selv om jeg selvfølgelig forstår at den smerten og opplevelsen ikke kan forestilles til det fulle før jeg nå opplever det selv:) Men ville bare si at det er en utrolig flott fødselshistorie du har skrevet og måten du har skildret den på! Kommer sikkert til å lese den enda en gang nå før fødsel, det er som om jeg gleder meg enda mer til fødselen og opplevelsen når jeg leser den. Og må sikkert være gøy for deg å lese den igjen nå, den bringer vel sikkert tilbake mye minner:) Igjen masse lykke til med fødsel og tiden som kommer<3
  klem

  1. Caroline

   Du er vel herlig, så utrolig koselig, H! 🙂 Masse lykke til med din egen opplevelse og skriv den ned etterpå! Om ikke for noen andre, så for deg selv! Det er helt utrolig hvor fort vi glemmer og jeg er så glad for at jeg har det skrevet ned. En stor klem din vei!

 45. Hei! Da tok jeg en tur innom igjen vettu! Ser at de fire siste innleggene er baby-relatert, og skjønner jo det..! Masse lykke til med fødsel, det kommer til å gå superbra! Og jeg, jeg gleder meg til vanlig blogging seinere, men ikke stress med det, jeg venter jeg, og tar turen inn igjen om en stund. Klem 😉

  1. Caroline

   Så hyggelig at du kikket innom 🙂 Jeg gleder meg litt til «hverdagen» igjen jeg også, men vet den kommer tidsnok 🙂

   Klemmer 🙂

 46. Såååå vakker du er! <3 Håper jeg får oppleve å bli gravid selv en gang, det virker helt vanvittig! Klem <3

  1. Caroline

   Det håper jeg du får oppleve også! Det er fantastisk 🙂

   Stor klem!

 47. Christina

  Du ser helt nydelig ut Caroline! Ønsker deg masse lykke til med fødsel! 🙂

  Jeg spurte i et tidligere innlegg hvilke renserutiner og kremer du bruker for ansiktet? Du gløder! Og den lavendel oil og mama mio kremen, bruker du begge på hele kroppen, eller smører du resten med noe annet?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Mama mio-produktene brukte jeg hele veien frem til for ca. 1 mnd. siden da jeg gikk tom. Har ikke orket å kjøpe nye :p

   Ang. hudpleie, så bruker jeg produkter fra ZO (superdyre, men verdt hver krone) – et hudpleieprogram jeg har fått hos Petra på Cocoon SKin. Har brukt det siden forrige graviditet faktisk 😀

 48. Hi Caroline! You look beautiful. Every day I look forward to when he’ll share that you had a baby. 🙂 Good luck and I send a big hug <3

 49. hei 🙂 er fast leser,kommenterer aldri 🙂 men nå er det så spennende!! flott dame er du,og synes du har en ekstra glød over deg når du går gravid 🙂 masse lykke til klem!!

 50. Så herlig for fremtiden å ha oppdateringer fra tiden med baby i magen, det blir sikkert kos for ungene å lese når de blir store 🙂 Mine tenåringer synes det er superstas med babyalbumene sine fortsatt, haha!
  Du ser så frisk og sterk ut, fødselen går nok veldig fint! Masse lykke til – gleder meg til å følge dere videre på veien <3

 51. Det er merkelig å være så spent på en man ikke kjenner sine vegner! Må innrømme at jeg oftere sjekker snapstory for tiden, for å se om det blir stille fra deg 😉 Stalker much, haha! Gleder meg til å «treffe» deres nye familiemedlem på bloggen om ikke lenge! <3

  1. Caroline

   <3

 52. Jeg skjønner du gleder deg til at svangerskapet er over, men jeg skal ut å feire bursdagen min på mandag og planen er at jeg også kan feire din prinsesse nr. 2 samtidig. Så natt til mandag hadde passet bra, ikke sant? :)))))
  Så knip igjen og tenk på noe annet i tilfelle hun begynner å mase.
  Lykke til uansett, september må det i hvert fall bli…

  Apropos de kjeksene du har i bagen, jeg fikk en prøve av de i sjokolade, og de var som en Brownie, sprø utenpå og seige inni. Anbefales!

  1. Caroline

   Haha, da skal jeg knipe :p Gratulerer så mye på forskudd! 🙂 <3

 53. Du kommer til å naile det så sinnssykt! Du gjør at jeg får lyst til å bli gravid!

  1. Caroline

   Så herlig å høre, Linn! Virkelig 🙂 Håper du vil og får oppleve det en gang! Stor klem 🙂

 54. Christine

  Du er kjempeflott! Lykke til med siste innspurt 🙂

 55. Spent på dine vegne!!

  Nå nærmer det seg!!
  Tipper baby blir rundt 2300-2400 kg og 47 cm. Kan du ikke sette i gang en liten gjettekonkurranse, det er så gøy 😀
  Iiihh jeg tror hun kommer om 1 uke 😀

  1. Caroline

   Jeg tipper hun blir en del større enn det, spesielt om jeg går over termin :p Nelia var jo 2720 og født 1 uke før, så hun hadde sikkert vært rundt 3 kilo om hun ble født til termin. Jeg tipper 47 lang og 3270 selv :p

   Klem 🙂

 56. Er det mulig å se så sykt irriterende bra ut??
  40 uker er ikke til å tro altså!
  Hadde alle vært like heldige og flinke med treningen som deg!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk 🙂 Det er nok like mye flaks som innsats, eller gener om du vil :p Tusen takk likevel! Jeg føler meg veldig heldig som har sluppet unna plager, krysser fingrene for en fin fødsel <3

 57. Wow, så fin gravidmage! Forfra ser den jo faktisk nesten ut som det famøse etter-fødsel-bildet ditt 🙂 Kommer du til å legge ut et sånt bilde igjen denne gangen?

 58. Vil få ønske deg en flott fødsel hvor ting går etter «boka». Du virker godt forbredt – så langt det går å forbrede en fødsel – og de aller fleste opplever fødsel nummer to etc på en bedre måte enn nummer en. Nå hadde jo du en fin første opplevelse også så dette blir nok bare toppen.

  1. Caroline

   Jeg håper det blir like fint denne gangen! Det håper jeg virkelig! Tusen takk, Gudrun <3

 59. Viktoria

  Åh, eg håpa du legger ut nytt ´fire dager etter fødsel´ bilde for å vise at du ikkje bryr deg om alt styre som vart sist! 😀 Du er en fantastisk inspirasjon! Masse lykke til med siste innspurt 🙂

 60. Cecilie

  Caroline, du stråler! Lenge siden jeg har kommentert nå, men følger spent med og ville bare ønske deg masse lykke til med fødsel!

  Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Stor klem!

 61. Sjeldent jeg kommenterer her, men jeg leser fast. Må bare si at jeg syns du er et bra forbilde for bloggnorges lesere. Nelia er heldig som har en så flott mamma. Kunne ønske du skrev enda litt mer om familielivet, tipper det er mange som hadde syns det var spennende. Lykke til med fødsel!

  1. Caroline

   Tusen takk, Veronica! Virkelig! 🙂

 62. Så fin mage du har!! <3 Masse lykke til fremover!

  Jeg fødte naturlig på termin datoen i fjor, og den var 4. september 😀 hehe

 63. Jeg sitter og leser kommentarene fra folk her og blir litt lattermild. Uten tvil, dine lesere har en utrolig fascinasjon for deg!
  Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde vært komfortabel med å ha «fans» som siklet i slike detaljer vedrørende meg. Kanskje derfor jeg aldri har blogget og ikke kunne tenke meg det. Godt vi er forskjellige. Jeg er ingen stor bloggleser heller, men følger litt med, da jeg er interessert i hva unge jenter blir påvirket av, for de følger jo blogger slavisk. Kan dog ikke fatte og forstå at tenåringsjenter kan ha noe interesse for denne bloggen?

  Selv måtte jeg slutte å lese innlegget ditt, da jeg ikke klarte å holde fokus, syntes det rett og slett var langtekkelig og kjedelig. Ja hvert et barn er et mirakel, men finnes 7+ milliarder av oss, graviditet og fødsel er liksom ikke det mest spennende tema, mener jeg. Det blir en slags merkelig overeksponering av noe som er utrolig vanlig, de fleste damer over 30+ har jo gått gravide?

  Vel vi er som vi er. Havnet innpå her, pga skoene dine ble omtalt i en avis idag. Jeg synes de så helt ok ut, men ikke stort mer enn det. Må si at «norges største» blogger, altså deg, var litt skuffende mtp innhold i bloggen. Ikke deg som person seff, jeg kjenner deg jo ikke. Du treffer sikkert mange, men sannsynligvis mest mødre? For her er det tydeligvis stort sett bare baby og husmorrapporter =)

  Helt ok det, bare ikke noe for meg.

  Lykke til med fødsel da, det går seff veldig veldig bra!

 64. Susanne

  Hei! Et lite tips (om du ikke er i fødsel enda;)): Send eldstemann på overnattingsbesøk, så får dere slappet skikkelig av og slipper å stresse med henne hvis ting skulle skje raskt. Jeg fødte førstemann en uke før termin, men nr to lot vente på seg og 3 dager før termin sendte jeg eldstemann på overnatting hos bestemor. Samme natt kom lillesøster. Tvilsomt at det var tilfeldig. Vi slappet underbevisst mer av uten barn i huset. Lykke til! 🙂

 65. Jeanette

  Hei Celine:)

  Ser at du prøver å «være grei» og skjule ditt frekke budskap med snille toner, men seriøst det funker ikke 😉 å sitte å ramse opp hvor lite du liker bloggen til caroline bare med én vissit synes jeg er smakløst, du har faktisk ikke noen andre inntrykk enn bare graviditet og nye sko i hennes kolleksjon, da kan det fort bli kjedelig om du tror bloggen hennes bare er bassert på det 😉

  Jeg er forresten ei jente på 19 år som har lest bloggen til Caroline lenge før Nelia ble født. Caroline har en blogg som er variert, inspirerende og hun skriver om viktige ting og viser hvordan virkeligheten er selvom de som kun titter inn nå og da, og får et kjapt inntrykk, tror at dette en er overfladisk blogg som bare viser hvor godt trent hun er og hvor «perfekt» livet hennes er. Sorry for å skuffe deg Celine og alle andre som har denne oppfatningen av bloggen til Caroline,men det er ikke virkeligheten. Caroline er ei utrolig flott dame, med en fantastisk blogg. Bloggen hennes er variert og innholdsrik , og fenger fler enn kun mødre 🙂 Grunnen til at hun er norges største blogger , er nok fordi hun kan fenge ei som meg på 19 år , og en mamma på 40.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *