til Drammen og tilbake igjen

drammen

Det er jo en FRYD at Lars-Kristian faktisk har en del fridager denne uken! Hadde vi ikke ventet barn, kunne vi ha tatt en miniferie alle sammen, som vi gjorde i september for noen år tilbake da vi hoppet på en tur til Sardinia. Men nå om dagen er det en del å få gjort og helst før jenta vår melder sin ankomst, så det er egentlig uaktuelt å gjøre noe annet enn akkurat det vi må. Så gjelder det jo å putte litt avslapning og kos inn i dette tidsskjemaet også – jeg skal snart fortelle hva vi styrer så fælt med, men tiden er ikke inne helt ennå. 


I dag har vi vært en svipptur innom Drammen for å hente vognen vår i butikk. Det har vært lang ventetid og vi venter fortsatt på kalesjen, men den er underveis, så da blir det snart vognblogging her inne 😉 Gleder meg til å vise dere! 

drammen_12

sko fra egen kolleksjon med Bianco – kommer 1. september / veske adax by caroline berg eriksen / vest gina tricot / solbriller ray-ban (annonselenke) kjole HER 


Vi dro avgårde etter at Nelia var kjørt trygt avsted til barnehagen, og jeg skal si det var en liten jente som gledet seg STORT til å komme dit igjen etter en pause på 4 dager. Hun virkelig ELSKER å være der og det gleder jo faktisk et mamma- og pappahjerte. Det hadde vært vondt om hun ikke ville og jeg må si jeg er spent på hvordan den nye jenta vår er kontra Nelia på dette området. Eller på alle områder. Hun er en jo en helt ny personlighet! Nelia er usjenert, elsker alle mennesker og dyr umiddelbart, både fremmede og kjente, hun er bestemt, selvstendig og gir av hele seg selv. Det sies jo at du aldri får to like barn, så det skal bli spennende å se i fremtiden… Uansett, hun ble levert og vi duret avgårde. Drammen ligger en drøy time unna og med litt klønete leting etter butikken der vi skulle hente vognen, gikk tiden så fort at lunsjen vi hadde planlagt å spise ble altfor sen. 

drammen_3

drammen_jj

Men vi rakk å svinge innom Joe & The Juice for litt veimat før vi kjørte hjemover igjen. Og nå er det jo snart kvelden! Jeg er glad for dager som denne hvor tiden bare forsvinner, for da nærmer det seg bare med stormskritt. Dagen når bitte lille jenta vår bestemmer seg for å komme ut er jo når som helst. Jeg kan nesten ikke vente! En forhåpentligvis siste gravidoppdatering kommer senere i dag eller i morgen tidlig 🙂 

23 kommentarer

 1. Hehe, jeg så på snap at dere «rotet dere bort» på Gulskogen senteret :-p Hadde jeg ikke hatt senvakt skulle jeg kommet og guidet dere (hang altfor mye på senteret i permisjonstiden min! Og ja, jeg kjøpte altfor mange deilige produkter på rituals…) 😀 bra dere fant fram til Barnas hus til slutt, gleder meg til vognblogging! Fine bilder! Alltid gøy å se kjente personer avbildet i kjente trakter :):)

  1. ….mente Babyshop :p Blander alltid de to butikkene 😀

  2. Caroline

   Elsker Rituals! Altså, så deilig med egen butikk 🙂

 2. Hei!
  Bare lurer på en ting. Hvordan valgte dere Nelia-navnet? Er hun oppkalt etter noen? Fint og originalt! Spent på hva vesla i magen skal hete for no Lykke til med fødselen og nyt barseltiden ❤️

 3. Elisabeth

  Masse lykke til med alt fremover!:) Det kommer til å gå så fint – nyt barseltiden 🙂

  Måtte le litt for meg selv, da jeg så snappene dine tidligere i dag..»Målbevisst, det skal han ha…Herregud!» Den var så ektefølt (og du som har blitt kritisert for å være det omvendte, hmm..).

  Uansett, håper dere får ein fin tid sammen nå 🙂

  1. Caroline

   Hahaha, han bare traaaaaver i vei og jeg gjør så godt jeg kan med å henge etter. Fikk jo kynnere ved annen hvert skritt omtrent :p Blir gjerne sånn når jeg har sittet i ro i bilen i en times tid først :p

   Klem og tusen takk <3

 4. Åååh tenk at du var på Gulskogen mens jeg var på jobb, også så jeg deg ikke! Hadde vært så hyggelig å hilse på deg i virkeligheten 🙂 håper dere koste dere der til tross for litt trøbbel med å finne frem! 😀 Nordens beste kjøpesenter å jobbe på<3

  1. Caroline

   Å, søte deg! Det hadde vært kjekt 🙂 Så ut som et veldig fint senter, men vi ble heeelt lost! Haha 🙂

 5. Tusen takk for bloggen din! Det har hjulpet mye nå når jeg og sambo venter vår første!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å lese, Tonje! Masse lykke til <3

 6. Hvorfor stresse med fødsel når du ser så fantastisk ut som gravid Nyt de siste dagene og lurer fælt på hvilke vogn du har valgt… ?

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 😀 Null stress herfra egentlig, jeg vil bare så gjerne bli kjent med henne <3

 7. Karoline

  Hvilken smak var juicen? 🙂

  1. Caroline

   Bestiller nesten alltid Joes AMG 🙂

   1. Karoline

    Men liksom hvilken smak var det? 🙂 Appelsin, grapefrukt, kiwi etc.?

 8. Catrine

  Hvor kjøpte du dekselet? Kan du linke? <3

  1. Caroline

   Det er fra caseapp.no 🙂

 9. Hei 🙂 Har du noe tips til Sardinia, reiser dit i morgen Kanskje du har noen blogginnlegg om det? Følger spent med på bloggen din nå, har et lite frø i magen selv

  1. Caroline

   Gratulerer så mye Siv! Jeg blogget den gangen også, september 2013 om du blar i arkivet 🙂 Alghero er nydelig!

   Klem og god tur 🙂

 10. Bare meg

  Carolinemor, har du gjort noe rart med ansiktet ditt? Du ser så fremmed ut.
  Du er pleier jo å være så søt! Hva skjedd med det fine ansiktet ditt?

  1. Caroline

   Jeg er litt usikker på hva du sikter til, men jeg har altså aldri gjort noe med ansiktet mitt annet enn restylane i leppene, og det begynner jo å bli en stund siden sist. Å gjøre endringer med utseende er vel noe de færreste gjør under svangerskapet uansett?

 11. Du er altså så flott! Herre min..! <3 Elsker bloggen din om dagen og gleder meg på deres vegne til lillesøster kommer! Så i en kommentar for litt siden at dere ikke hadde hørt navnet hennes den gangen Nelia skulle navngis..? Så kult med unike navn! Blir spennende å høre. Holder en knapp på Lillea. Eller nei, det er kanskje for likt Nelia ;b haha, hva vet jeg. Gleder meg til å se vogna også! Om det er Young Versace håper jeg dere slipper for mye tyn fra haterne 😉 Digger dere!

 12. Fine du, nå er det bare innspurten igjen, masse lykke til 🙂
  Min nr 2 kom en uke over tiden, rareste lengste uka i mitt liv! Men lønna for å vente var jo en nydelig baby – så hold ut 🙂
  Har et spørsmål: Ser det er (minst) en til som kommentere med initialen «M» som jeg gjør, leste nettopp en mindre pen kommentar fra en annen «M» enn meg, kan du se at det er en annen? Syns det er så leit at du kanskje tror det er meg?
  Alt godt ønskes deg og dine i disse spennende dager, snart er du i mål 🙂
  Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *